تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره عذرا جون فک کنم اگه ی چی مثه فرهنگسرا باشه خوبه که آمفی و اداری و آموزشی و گالری و این چیزارو با هم داره

عذرا جون منم مثه توام.البته الان کارای تو خیلی پیشرفت کرده.ماها می تونیم تمرینای آکادمی رو انجام بدیم یا روکشی وتغییر پرس.

گفتم 10 چون می بینم تو باشگا خیلی زود خاموشی می زنن:Dو الا دیرتر باشه بهتره![/QUOTE]

اره خب من هم منظورم فرهنگسرا بود ،چون خیلی ریز فضا داره همه چی توش داره میشه خیلی چیز ازش یاد گرفت ، نه بابا مهندس من هنوز به پیشرفتی که بتونم حجم بکشم نرسیدم ،راستش من سفارت خونه طراحی کردم ،حجمش به هر چی شبیه شد جز سفارت نشون یکی از دوستام دادم کلی با هم خندیدیم به کارم ،من تا راه نیفتم توی این زمینه نه کار میزارم ،نه امتحان اسکیس میرم، اول باید پیشرفت کرد سپس به ان مراحل رسید، من که شب زودتر 2 نمی خوابم ولی کم کم گیج و منگم ها

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه موضوعا رو به بچه ها بگی که خیلی خوبه!

آره عذرا جون فک کنم اگه ی چی مثه فرهنگسرا باشه خوبه که آمفی و اداری و آموزشی و گالری و این چیزارو با هم داره

عذرا جون منم مثه توام.البته الان کارای تو خیلی پیشرفت کرده.ماها می تونیم تمرینای آکادمی رو انجام بدیم یا روکشی وتغییر پرس.

گفتم 10 چون می بینم تو باشگا خیلی زود خاموشی می زنن:Dو الا دیرتر باشه بهتره!
من فردا 8 صب بیدارم!!! من رو همراهی می کنید؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فضای خلاقیتم بسته ب نظر خودتونه!!! من اول می خواستم شعروموسیقی طراحی کنم ک نظرم عوض شد!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فردا 8 صب بیدارم!!! من رو همراهی می کنید؟؟؟

نه خیر ،مگه میخوایم سحری بخوریم بابا فردا 4شنبه است ،خودش روزهای فرد من باید کله سحر بیدار شم ،جهنم ضرر9 اش کن بیایم باشگاه بیدار باش بزنینم البته به شرطی که نت قطع نشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin: خودمم حس کردم جو گرفت منو!!! ب هر حال جو خوبیه!!! من 8 میام باشگاه سوک سوک می کنم، میرم سر تمرینم!!! بیاین روز اول و خوب شروع کنیم...
من هم هستم ....گوشیمم هم گذاشتم زنگ که خواب نمونم
پیش به سوی قهرمانی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 207435 آقا اینو روتیت کنین!!! فقط گالری آزاد 60 متر بسته ام 40 متر!!!
موضوعش یادمان ادبیات معاصر!!! سایت پلان و با پلان بزنینا!!!

میشه درباره این یادمان ادبیات معاصر یک توضیحی بدی ،یا بهتر بگم یک تعریفی ازش داشته باشی ،چون راستش بخویا من از روی تعریف کانسپت میزنم ،تا درک نکنم که موضوع چیه کانسپتم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اگه 8 نشد 9 رو هستم!
فقط بچه ها فردا که تاپیک را افتاد بیاید اسپماتونو پاک کنید که همراهی از هستی ساقطمون نکنه!!!!بچه هام 20 صفحه اسپم نخونن!!
اینا ک اسپم نیستن!!! مفید تر از این پستا تاپیک ب خودش ندیده اصا!!! همرو هم هدایت می کنه ب تاپیک جدید!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه درباره این یادمان ادبیات معاصر یک توضیحی بدی ،یا بهتر بگم یک تعریفی ازش داشته باشی ،چون راستش بخویا من از روی تعریف کانسپت میزنم ،تا درک نکنم که موضوع چیه کانسپتم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
برای گرامی داشت ادبیات معاصر!!! برای گردهمابی شعرا و ادیبان و دوس داران شعر و ادبیات معاصر!!! من برم ی گل گاو زبان بزنم برم بخوسبم!!! تا دم اومدنش سوالاتون بپرسین!!! :cool:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک چیز دیگه این عکست که خیلی وضوح تصویرنداره مهندس ،ولی این 2ایکس و 3 ایکس چیه ،چای خونه دیگه چه صیغیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم درباره ریز فضا هاش توضیح بدی ممنون میشم چیز خاصی از ریز شدن مثلا کابخونه و اینها نگفته دست خودمونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
محدودیت ارتفاع داریم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه سن و سالی هست دیگه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارک جفتش چیز خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا به خاطر چه میدونم ویو و.......از این چیزا گذاشتن جفتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه چیز خاصی توی این خیابون و پارک هست بگید ممنون میشم چون من تهران بلد نیستم فقط چند بار گذری داشتم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک چیز دیگه این عکست که خیلی وضوح تصویرنداره مهندس ،ولی این 2ایکس و 3 ایکس چیه ،چای خونه دیگه چه صیغیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم درباره ریز فضا هاش توضیح بدی ممنون میشم چیز خاصی از ریز شدن مثلا کابخونه و اینها نگفته دست خودمونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
محدودیت ارتفاع داریم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه سن و سالی هست دیگه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارک جفتش چیز خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا به خاطر چه میدونم ویو و.......از این چیزا گذاشتن جفتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه چیز خاصی توی این خیابون و پارک هست بگید ممنون میشم چون من تهران بلد نیستم فقط چند بار گذری داشتم
ینی 2 تا 3 تا!!! خیابان ولیعصر تهران هستش!!! سمت راست پارک ملت هست!!! (گوگلش کن) پاینشم تجاری اداری هستش!!! چایی خونه همون کافی شاپه!!! آره دست خودته!!! اما نیاز نیس توش ریز شی!!! کار در 3 لول هستش!!! از زیر زمینم حتما استفاده شه!!! محدودیت ارتفاع نداری!!! آره دیگه همه دوس داران ادبیات، از جنین 5 روزه تا پیر n ساله!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهان خدا را شکر گفتم نکنه نصف شبی چایخونه یک چیز جدیده که ظاهر شده ،منظورت از 3لول چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،والا من دیگه از ادبیات بدم میاد اقا از هر چی که سخت باشه بدم میاد خخخخخخخخخخخخ
مازیار چند دقیقه است که دارم به کانسپت فک می کنم ولی کانسپتم نمیاد
3 طبقه!!! بیشتر فک کن!!! اما مث گیر نکن توش!!! سریع جمش کن!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب نمونه بده تا ببینم یا بگو تا برم سرچ کنم ،مازیار نصف شبی من هنگم دیشب 3 بیشتر بود خوابیدم صب زود هم پا شدم رفتم باشگاه تا الان بیدارم ،اگه چیزی بدرد بخوری یافتی بگو که کلا هنگم من الان
من نمونه ندیدم!!! فقط کانسپت دارم!!! و پلانمم کمو بیش در اومده!!! موضوع سختیه!!!

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

یادمان با المان فرق داره؟؟؟اگه داره فرقش چیه؟؟

آره عزيزم، يادمان فضاي معماريه ، يعني ميتوني بري توش و فضا حس كني ولي المان از دور ديده ميشه
مثل يادمان شهيد چمران

Sent from my iPhone using Tapatalk

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اینا رو مازیار گفت بنویسم واستون...

یادمان ادبیات معاصر...
مکانی برای گرامی داشت ادبیات معاصر و گفت وگوی دوستداران ادبیات...
برنامه ی فیزیکی:
1-سالن اجتماعات 350 متر
2-آمفی تئاتر نیمه باز 150 متر
3-3تاکلاس 40متری
4-یه دونه کلاس 80متری
5- 2تا گالری بسته 50متری
6-یه دونه گالری نیمه باز 70متری
7-کافی شاپ150متری
8-یه فضا به دلخواه خودتون اضافه کنید80متر!
-سایت در خیابان ولیعصر تهران به مساحت 39*49مترمربع در مجاورت پارک ملت
-مدارک مورد نظر
1- پلان باسایتش به مقیاس 1به 200
2- مقطع
3-پرسپکتیو دید ناظر از خیابون ولیعصر به بنا
4- یه پرسپکتیو دید ناظر به دلخواه
نکات:
50درصد سایت اشغال بشه بقیش باغسازی بشه...
از زیرزمین حتما استفاده بشه ...
بنا در سه سطح طراحی بشه...
ممنون از مازیار:gol:
هر کی دوست داره میتونه این موضوعو کار کنه قراره شب کارا نقد بشه...
این موضوع رو سپیده علیمحمدزاده پیشنهاد داده...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اینا رو مازیار گفت بنویسم واستون...

یادمان ادبیات معاصر...
مکانی برای گرامی داشت ادبیات معاصر و گفت وگوی دوستداران ادبیات...
برنامه ی فیزیکی:
1-سالن اجتماعات 350 متر
2-آمفی تئاتر نیمه باز 150 متر
3-3تاکلاس 40متری
4-یه دونه کلاس 80متری
5- 2تا گالری بسته 50متری
6-یه دونه گالری نیمه باز 70متری
7-کافی شاپ150متری
8-یه فضا به دلخواه خودتون اضافه کنید80متر!
-سایت در خیابان ولیعصر تهران به مساحت 39*49مترمربع در مجاورت پارک ملت
-مدارک مورد نظر
1- پلان باسایتش به مقیاس 1به 200
2- مقطع
3-پرسپکتیو دید ناظر از خیابون ولیعصر به بنا
4- یه پرسپکتیو دید ناظر به دلخواه
نکات:
50درصد سایت اشغال بشه بقیش باغسازی بشه...
از زیرزمین حتما استفاده بشه ...
بنا در سه سطح طراحی بشه...
ممنون از مازیار:gol:
هر کی دوست داره میتونه این موضوعو کار کنه قراره شب کارا نقد بشه...
این موضوع رو سپیده علیمحمدزاده پیشنهاد داده...
واس شب زود!!! 3 روز روش کار کنید (خود سپیده گفته)... این تمرینه، مسابقه یه روز دیگس!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام!!!!!!!!!!!!!!!
یکی دو روز نبودم ترکوندید!!! من نباشم خوب پیشرفت میکنیدا خخخخخخخخ:D
ممنونم ازتون دوستان خیلیییییی ایده خوبیه!!!
منم هستم:redface:
مهندس مازیار ممنونم از موضوعی ک گذاشتی
فقط ی سوال.. من همه پستا رو خوندم اما متوجه نشدم شب گزارش چیو باید بدم؟ ساعتایی ک تمرین میکنم؟کارامو هم بذارم؟تمرین خط حتی؟!رو این موضوع ک کار میکنم هر روز تا هر مرحله ای ک رفتم بگم؟؟؟(( منظور از ی سوال N سوال بود:surprised:))

zahra@

عضو جدید
خوش به حال همتون بردید و تمرین می کنید من به خودم باختم به خودم :wallbash:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا