منظور درونگرایی و گوشه گیری بود!!!سهراب فقط شاعر و نقاش درونگرایی بود اصلا خجالتی نبود!

منظور درونگرایی و گوشه گیری بود!!!سهراب فقط شاعر و نقاش درونگرایی بود اصلا خجالتی نبود!
مهندس از ایده هات میگی؟؟؟ این مجموعه چی هس؟؟؟اینم کار داخلی امروز من ...منتظر نظراتتونم
مشاهده پیوست 207103
من مخاطب محورم!!! من می خوام دوس داران شعر از این بنا لذت ببرن!!! من دنبال درد مشترکم...ببین مهندس به نظر من تو باید علاوه بر اینکه شاعرارو میشناسی و میفهمی که چی میخواستن ببینی که خودتم چی میخوای و کدومش با تو همسو و هم رایه که بتونی تو این زمینه کار کنی و گر نه حرف ضد و نفیض زیاده...مثلا سهراب و اخوان هر دو از شرایط گله میکنن اما تفاوت دیدگاه و بیان از زمین تا اسمونه ...و همینطور الی اخر..باید هدفت رو مشخص کنی.هدف چیست؟مثلا فرهنگ سازی...باید ببینی از دید خودت دیدگاه و بیان کدوم شاعر به فکر تو نزدیکه و بعد اونو به معماری تبدیل کنی.
این دومین کار داخلیمه ....یه فضایی مثل خانه معمار...خانه نقاش.خانه خوشنویس......که قسمت زیر میره برا گالری ها و مابقی فضا برا اداری و کلاس ها و غیره......البته فعلا هدفم یه سری دیتایل و ارتقای کیفیت فضایی بود که بچه ها گفتن و سعی کردم که ایرادای کار اولمو برطرف کنم.............مهندس از ایده هات میگی؟؟؟ این مجموعه چی هس؟؟؟
دوست دارن شعر (یکیش خودم) بیشتر از فضاها و داخل لذت میبرن جایی که بشینن به دور از دغدغه های تکراری روزمره شعرشونو بخونن شعرشونو بگن نقد کنن و ازاد باشن بدون هیچ قیدو بند ....البت هیچ شاعری بی احساس نیست و حجم خارجی مهمه اینکه اصلا احساس امنیت برای ازاد بودن داشته باشه اینکه برای اونها معنای ازادی و ایرانی و صمیمیتو احساس و البته خاص بودن بدهمن مخاطب محورم!!! من می خوام دوس داران شعر از این بنا لذت ببرن!!! من دنبال درد مشترکم...
دیدی کانسپتم خوب بوده!!!دوست دارن شعر (یکیش خودم) بیشتر از فضاها و داخل لذت میبرن جایی که بشینن به دور از دغدغه های تکراری روزمره شعرشونو بخونن شعرشونو بگن نقد کنن و ازاد باشن بدون هیچ قیدو بند ....البت هیچ شاعری بی احساس نیست و حجم خارجی مهمه اینکه اصلا احساس امنیت برای ازاد بودن داشته باشه اینکه برای اونها معنای ازادی و ایرانی و صمیمیتو احساس و البته خاص بودن بده
نور گیزی از سقف واس خانه معمار!!!؟؟؟ تمام آثار نقاشی صلوات میرن مهندس!!! اگه نورو غیر مستقیم بتابونی بهتره!!! (دتیل سقف موزه کیمبل لویی کان و ببین مهندس!!!)این دومین کار داخلیمه ....یه فضایی مثل خانه معمار...خانه نقاش.خانه خوشنویس......که قسمت زیر میره برا گالری ها و مابقی فضا برا اداری و کلاس ها و غیره......البته فعلا هدفم یه سری دیتایل و ارتقای کیفیت فضایی بود که بچه ها گفتن و سعی کردم که ایرادای کار اولمو برطرف کنم.............
نور گیزی از سقف واس خانه معمار!!!؟؟؟ تمام آثار نقاشی صلوات میرن مهندس!!! اگه نورو غیر مستقیم بتابونی بهتره!!! (دتیل سقف موزه کیمبل لویی کان و ببین مهندس!!!)
دتیلات عالین اما یطوریه گالریهات!!! بولد نیستم!!! اما فضا جذابی طراحی کردی...خخخخخخخخ..گفتم که مهندس گالری ها اون پایینن اون زیر که نور مستقیم نداره..........قسمت ویدش نه ها اون یه سلسله مراتبه برای رسیدن به گالری.....
راستی مهندس یه سری از کارای کان رو تجزیه تحلیل کرده بودی اون بناهازو از توهمون کتاب انتشارات خاک گیر آوردی؟؟؟؟آخه نامفهومه
من مخاطب محورم!!! من می خوام دوس داران شعر از این بنا لذت ببرن!!! من دنبال درد مشترکم...
کاملا حرفتو می پذیرم!!! اما...آقا مازیار همه حرفاتو قبول دارم ولی قرار نیست کاره ما جایی ساخته بشه ...واسه از سر گذروندنه یه مرحله از آزمونمون نیاز داریم که یه کوچولو وارده حیطه آرمانها بشیم ولی همه چی مارومحدود میکنه زمان ...ذهن خودمون وپیاده کردنه ایده ها تو اون زمانه کوتاه و خیلی چیزای دیگه که نمیگم تا بقوله خودت استرس نگیریم
پس بقوله استادم داستانو آرمانگرا نکنیم ...ایده ای که خودتو دوستان پیشنهاد دادن خیلی خوبه من واسه پایان نامه دنباله آرمان بودم که استادم زد تو پرم...حقم داشت چون انقد دامنه رو واسه خودمون وسیع میکنیم که جمع کردنه ایده ها دست و پامونو میبنده ...بنظرم داورا وفتی ببینن ما حداقل فک کردیمو بعد دست به قلم شدیم همین براشون کافیه...البته ایناهمه نظراته من بود...
مه نوکرتم داشی اگه میبینی بهتر شده برای نطرات شما بوده خداییش الانم اگه ایراداشو بگی سعی میکنم سری بعد برطرفشون کنم.........راستی اینایی هستن که کلاس شقاقی میرن خیلی نامردن.چون هیچکدومشون هیچ کاری نزاشته ولی امسال ثابت میکنیم که با نام نیست.....از نام چه پرسی مرا نام زننگ است.وز ننگ چه پرسی مرا ننگ زنام است :vدتیلات عالین اما یطوریه گالریهات!!! بولد نیستم!!! اما فضا جذابی طراحی کردی...
کاملا حرفتو می پذیرم!!! اما...
اما تا حالا ب سوالای درک معماری توجه کردی؟؟؟
سوال 2 کنکور 89
حریم در معماری براسای کدام ارزش ها تعیین می شود؟؟؟
مورد نظر طراح
اقتصادی
محیطی
مورد نظر کاربران
جواب؟؟؟ 4
این مورد تو سالای مختلف تکرار شده!!! نظر معماری اساتید ارشد معماری کشور مخاطب محوره!!! این نکته رو حتما یادت باشه!!! ما اول باید ب نیازهای کاربرا جواب بدیم!!! اینو رعایت کنی مطمئن باش نمرتو میگیری...
کوره سِیکو کارکت ترکاندَه ... تنها ایرادی که میتانم بگیرم تناسبات مهندساینم کار داخلی امروز من ...منتظر نظراتتونم
مشاهده پیوست 207103
این جمله رو با آب طلا بنویسین بزنین سر در تایپکآقا مازیار همه حرفاتو قبول دارم ولی قرار نیست کاره ما جایی ساخته بشه ...واسه از سر گذروندنه یه مرحله از آزمونمون نیاز داریم که یه کوچولو وارده حیطه آرمانها بشیم ولی همه چی مارومحدود میکنه زمان ...ذهن خودمون وپیاده کردنه ایده ها تو اون زمانه کوتاه و خیلی چیزای دیگه که نمیگم تا بقوله خودت استرس نگیریم
پس بقوله استادم داستانو آرمانگرا نکنیم ...ایده ای که خودتو دوستان پیشنهاد دادن خیلی خوبه من واسه پایان نامه دنباله آرمان بودم که استادم زد تو پرم...حقم داشت چون انقد دامنه رو واسه خودمون وسیع میکنیم که جمع کردنه ایده ها دست و پامونو میبنده ...بنظرم داورا وفتی ببینن ما حداقل فک کردیمو بعد دست به قلم شدیم همین براشون کافیه...البته ایناهمه نظراته من بود...
کوره سِیکو کارگت... و دِلِمَهاینم کار داخلی امروز من ...منتظر نظراتتونم
مشاهده پیوست 207103
تی فدا بلامی سرکوره سِیکو کارگت... و دِلِمَه
تنها ایرادی که میتانم بگیرم تناسبَ مهندس
اینم کار داخلی امروز من ...منتظر نظراتتونم
مشاهده پیوست 207103
بچه ها کسی می تونه پیش بینی کنه اسکیس کِی برگذار میشه؟؟؟ با توجه به ماه رمضون و جام جهانی... خیلی مهمه که بدونم ...ممنون میشم
مرسی دوست خوبم کاملا باهات موافقمخيلي خوب شده
فقط به تناسبات هم دقت كنيد يعني راهرو هايي كه در نظر گرفتين خيلي باريكه.. و البته تابلوهايي هم كه گذاشتيد يكم بالاست
Sent from my iPhone using Tapatalk
نهههههههههههههههههههههههههه فرصت کمه که خداااااااااامن از یکی از کسایی که سازمان سنجش کار میکنه پرسیدم ،گفت هفته اول تیرماه
من از یکی از کسایی که سازمان سنجش کار میکنه پرسیدم ،گفت هفته اول تیرماه
سال گذشته 13 تیر بودما که شانس نداریم به ما میرسه انگاری آسمون میتپه
یادمه قبلا 24 تیر کنکورش بود
اما برا ما ...
از اونرو کنکور یه هفته دیرتر برگزار شد از این ورم کنکور مرحله دوم زودتر برگزار میشه
خودشون فک نمی کنن واقعا وقت کمه
حالا ما ک فارغ التحصیلیم بماند اون بنده خداهایی که درگیر امتحانات و اینان چ کنن
سال گذشته 13 تیر بود
بچه ها یه سوال دارم که خیلی مهمه خواهشا همه جواب بدن حتی اگه نظرشون تکراریه!
به نظرتون کار کردن فشرده بعد اومدن نتایج اولیه (حدود یه ماه)جواب میده!با توجه به اینکه من تا الان تمریناتی هم داشتم..