تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این هم یکی دیگه کشدم سعی کردم حتی خط کوچیکا هم برن گریز ،به نظرم که اشتباه نیست ،البته امیدوارم چون خیلی چیزا پیشم درسته ولی درست نیست،حالا باید بزرگترا نظر بدن که ایا درسته یا نه ؟
مشاهده پیوست 207395
در کنار این تمرین که انجام میدی سعی کن کارهای اجرایی رو نگاه کنی و نماشونو بکشی یا این که یه نما از کار اجرا شده رو ببینی و 3 بعدی کار رو واسه خودت بکشی یا حداقل تصورش بکنی
خطهات هنوز جای کار داره
پرسپکتیو نسبت به قبلیا بهتره ولی اشکال داره هنوز
همین که تونستی خودت باشی و خالق اثر خودتی به نظرم خیلی ارزش داره تا اینکه بخوای از روی یک کاری کپی بکنی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این هم یکی دیگه کشدم سعی کردم حتی خط کوچیکا هم برن گریز ،به نظرم که اشتباه نیست ،البته امیدوارم چون خیلی چیزا پیشم درسته ولی درست نیست،حالا باید بزرگترا نظر بدن که ایا درسته یا نه ؟
مشاهده پیوست 207395
چن تا کار دیگه بزنی کارت بهترم میشه!!! روند پیشرفت محسوسه!!! فقط ی نکته!!! خط افقتو بولد کن تا داورا بفهمن اصول پرسپکتیو رو بلدی!!!
راستی!!! الان داشتم تاپیک و از اولش نگاه می کردم!!! چرا اونایی ک اولش حضور بصری در تاپیک داشتن حالا غیر بصری (این ویزیبل) شدن!!!؟؟؟ این غیر بصری بودن رو از تعداد تشکر های بعضی پست ها میشه فهمید!!! همانا خداوند رصدکنندگان را دوس ندارد... فعال باشید تا رستگار شوید...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کنار این تمرین که انجام میدی سعی کن کارهای اجرایی رو نگاه کنی و نماشونو بکشی یا این که یه نما از کار اجرا شده رو ببینی و 3 بعدی کار رو واسه خودت بکشی یا حداقل تصورش بکنی
خطهات هنوز جای کار داره
پرسپکتیو نسبت به قبلیا بهتره ولی اشکال داره هنوز
همین که تونستی خودت باشی و خالق اثر خودتی به نظرم خیلی ارزش داره تا اینکه بخوای از روی یک کاری کپی بکنی

بله مهندس حق با شما هستش،من هنوز خیلی راه مونده تا برسم به اصل مطلب،بابا خط ها با مداد خوب بود این یک اف جدید مثلا که گرفتم اصلا مث قبلی ها نیست مارکش اوینره بدرد تو سطل زباله هم نمی خوره گند زد به همه چیزام ،درسته خط هام هنوز جای کار داره ولی خدایش بهیان افتضاحی این کار نمی کشم ،سعی می کنم امشب یک نما از یک کار معروف بکشم و خودم براش حجم بزنم ،اگه در اومد میزارم باشگاه نظر بدید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چن تا کار دیگه بزنی کارت بهترم میشه!!! روند پیشرفت محسوسه!!! فقط ی نکته!!! خط افقتو بولد کن تا داورا بفهمن اصول پرسپکتیو رو بلدی!!!
راستی!!! الان داشتم تاپیک و از اولش نگاه می کردم!!! چرا اونایی ک اولش حضور بصری در تاپیک داشتن حالا غیر بصری (این ویزیبل) شدن!!!؟؟؟ این غیر بصری بودن رو از تعداد تشکر های بعضی پست ها میشه فهمید!!! همانا خداوند رصدکنندگان را دوس ندارد... فعال باشید تا رستگار شوید...

باشه چشم اقا مازیار ما هم میریم بشینیم یک چند تا کار بکشیم و بزاریم باشگاه شما نظر بدید،یعنی خط افق اینها را بکشم توی کارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میکشم ها ولی بعدش با بقیه کارا پاک میکنم
اقا مازیار این بازی روزگار ،مطمین باش شمایکی از رستگاران هستید ،ما هم اگه امسال رستگار نشیم سال بعد انشاله رستگار میشیم هر چند امید است خدا درهای رحمتش را به سوی ما باز کنه :redface:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه چشم اقا مازیار ما هم میریم بشینیم یک چند تا کار بکشیم و بزاریم باشگاه شما نظر بدید،یعنی خط افق اینها را بکشم توی کارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میکشم ها ولی بعدش با بقیه کارا پاک میکنم
اقا مازیار این بازی روزگار ،مطمین باش شمایکی از رستگاران هستید ،ما هم اگه امسال رستگار نشیم سال بعد انشاله رستگار میشیم هر چند امید است خدا درهای رحمتش را به سوی ما باز کنه :redface:
خط افقتو پر رنگ کن!!! پاکش نکن!!! نیاز ب معجزه دارم واس قبولی!!! خیلی دوس داشتم تعداد بچه هایی بیشتری اینجا کار بذارن تا مام استفاده کنیم اما خو چه میشه کرد...!!! کسایی ک از نکات این تاپیک استفاده میکنن و در حد توانشون ب نکات تاپیک اضافه نمی کنن از لحاظ اخلاقی ب تاپیک مدیونن!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا مازیار فحش هایی که سر این قضیه من تو باشگاه خوردم به تو میدادن جمع میکردی میرفتی ....گفتم آخه رفقا این رسمش نیست که کلاس بری و کار نزاری ....لااقل بگو کلاستون وضعش چیه ...استاد چی میگه ...مثلا فک میکنن ملت اینجا وایسادن از رو کار اینا کپی بکنن
نه آقا اینجوریا هم نیس
ایشالا هرکسی که حقشه قبول بشه
البته این حق رو هم باید قائل شد کسی که پول داده خوب باید هم نگه
اینجا حرف از مرام ومعرفت و دوستیه .....

آخرین ویرایش:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا مازیار فحش هایی که سر این قضیه من تو باشگاه خوردم به تو میدادن جمع میکردی میرفتی ....گفتم آخه رفقا این رسمش نیست که کلاس بری و کار نزاری ....لااقل بگو کلاستون وضعش چیه ...استاد چی میگه ...مثلا فک میکنن ملت اینجا وایسادن از رو کار اینا کپی بکنن
نه آقا اینجوریا هم نیس
ایشالا هرکسی که حقشه قبول بشه
البته این حق رو هم باید قائل شد کسی که پول داده خوب باید هم نگه
اینجا حرف از مرام ومعرفت و دوستیه .....
الهی!!! غلط کرده کسی ک فوحش داده!!! من خودم ب شخصه دنبال دیتیل های شخصی اشخاص نیستم، این که دور از شخصیته!!! :D اما انتظار دارم اونایی که از تجربیات مثلا آقا پویان یا جعفر یا سجی و... استفاده کردن، همونقد ب اونام تجربه اونا اضافه کنن!!!

ترنج

عضو جدید

خط افقتو پر رنگ کن!!! پاکش نکن!!! نیاز ب معجزه دارم واس قبولی!!! خیلی دوس داشتم تعداد بچه هایی بیشتری اینجا کار بذارن تا مام استفاده کنیم اما خو چه میشه کرد...!!! کسایی ک از نکات این تاپیک استفاده میکنن و در حد توانشون ب نکات تاپیک اضافه نمی کنن از لحاظ اخلاقی ب تاپیک مدیونن!!!

بچه ها همگی خسته نباشید.خدا قوت.آفرین.کار همتون هر روز بهتر از دیروزه!

آقا مازیار همه ام اینجور نیستن که بیان از اطلاعات استفاده کنن و نخوان اطلاعاتی بدن!!!
بعضیام مثه من کارشون زیر خط فقره!کاری ندارن که بخوان بذارن!

من از آذر ماه با بچه ها بودم و اونا بودن که بهم انگیزه درس خوندن دادن که باعث شد نسبت به زمان کمی که گذاشتم آزمونمو بد ندم.حالام دلم واسه همشون تنگ شده و فقط میام اینجا و کارارو می خونم.
ولی حرفتونو کاملا قبول دارم که بعضیا اول کمرنگ و حالا بی رنگ شدن!بعضیا که کارشون خوبه و تئوری با هم بودیم حالا نامردیه رفیق نیمه راه باشن!(به خصوص بچه های کلاس مهندس شقاقی:mad:)

ولی الانم میشه جو رو مثه اون موقع ها کرد!یادمه یکی از دلایلی که باعث می شد درس بخونم کری خوندن با بچه های باشگاه بود که استارتشو داداش سجاد زد که با هم قرار میذاشتیم روز بعد 10 ساعت درس بخونیم!!!:D درسته خیلیامون حتی ی روزم 10 ساعت نخوندیم!! ولی این جوری تلاشمون 10 برابر میشد!یادش بخیر با عارف و سجاد و سمانه و نانی و الهام و عارفه و هانی و خیلیای دیگه سر ساعت کل کل می کردیم!!!

همه اینارو گفتم که بگم این حس رقابت بود که باعث شد خیلی از بچه ها رتبشون خوب بشه والبته این که هر کس هر چیز جدیدی یاد می گرفت در اختیار بقیه میذاشت.

پس داداش سجاد کجااااایی که دوباره این رقابتو بین بچه ها ایجاد کنی؟؟؟؟؟؟؟بچه ها پایه این از فردا باز با هم کورس ساعت بذاریم؟؟؟

آخرین ویرایش:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها همگی خسته نباشید.خدا قوت.آفرین.کار همتون هر روز بهتر از دیروزه!

آقا مازیار همه ام اینجور نیستن که بیان از اطلاعات استفاده کنن و نخوان اطلاعاتی بدن!!!
بعضیام مثه من کارشون زیر خط فقره!کاری ندارن که بخوان بذارن!

من از آذر ماه با بچه ها بودم و اونا بودن که بهم انگیزه درس خوندن دادن که باعث شد نسبت به زمان کمی که گذاشتم آزمونمو بد ندم.حالام دلم واسه همشون تنگ شده و فقط میام اینجا و کارارو می خونم.
ولی حرفتونو کاملا قبول دارم که بعضیا اول کمرنگ و حالا بی رنگ شدن!بعضیا که کارشون خوبه و تئوری با هم بودیم حالا نامردیه رفیق نیمه راه باشن!(به خصوص بچه های کلاس مهندس شقاقی:mad:)

ولی الانم میشه جو رو مثه اون موقع ها کرد!یادمه یکی از دلایلی که باعث می شد درس بخونم کری خوندن با بچه های باشگاه بود که استارتشو داداش سجاد زد که با هم قرار میذاشتیم روز بعد 10 ساعت درس بخونیم!!!:D درسته خیلیامون حتی ی روزم 10 ساعت نخوندیم!! ولی این جوری تلاشمون 10 برابر میشد!یادش بخیر با عارف و سجاد و سمانه و نانی و الهام و عارفه و خیلیای دیگه سر ساعت کل کل می کردیم!!!

همه اینارو گفتم که بگم این حس رقابت بود که باعث شد خیلی از بچه ها رتبشون خوب بشه والبته این که هر کس هر چیز جدیدی یاد می گرفت در اختیار بقیه میذاشت.

پس داداش سجاد کجااااایی که دوباره این رقابتو بین بچه ها ایجاد کنی؟؟؟؟؟؟؟بچه ها پایه این از فردا باز با هم کورس ساعت بذاریم؟؟؟
شمام هم اگه کار بذاری و هم اطلاعاتی ک فک می کنی ک ب نفع بچه هاس رو بذاری، مطمئن باش ب نقع خودتم هس!!! من منظورم ب شما نبود!!! ب یه عده ک کارشون خوبه و فقط رصد می کنن!!! اگه 1 نکته اینحا یاد گرفته باشن دور از اخلاقه ک اطلاعات ندن!!! (تاکید می کنم اشخاصی رو اینجا میشناسم)!!! من خودم خیلی ایده دادم و ب اون نسبت ایده نگرفتم و از این قضیه ناراحتم!!! بچه های پارسالم دریغ از ی کمک!!!... بگذریم ... من الان 20 واحد دارم و مدام در حال رفت و آمد به تهران هستم و چن تا درسم تهدید ب حذف شدم!!! رتبمم احتمالا گند شه!!! اما بازم تمرین می کنم!!! شرایطم سخته!!! دوس دارم دوستان همراهی کنن!!! هممون ب روحیه نیاز داریم...

ترنج

عضو جدید
شمام هم اگه کار بذاری و هم اطلاعاتی ک فک می کنی ک ب نفع بچه هاس رو بذاری، مطمئن باش ب نقع خودتم هس!!! من منظورم ب شما نبود!!! ب یه عده ک کارشون خوبه و فقط رصد می کنن!!! اگه 1 نکته اینحا یاد گرفته باشن دور از اخلاقه ک اطلاعات ندن!!! (تاکید می کنم اشخاصی رو اینجا میشناسم)!!! من خودم خیلی ایده دادم و ب اون نسبت ایده نگرفتم و از این قضیه ناراحتم!!! بچه های پارسالم دریغ از ی کمک!!!... بگذریم ... من الان 20 واحد دارم و مدام در حال رفت و آمد به تهران هستم و چن تا درسم تهدید ب حذف شدم!!! رتبمم احتمالا گند شه!!! اما بازم تمرین می کنم!!! شرایطم سخته!!! دوس دارم دوستان همراهی کنن!!! هممون ب روحیه نیاز داریم...

باشه چشم.اگه کاری کردم می ذارم حداقل واسه تقویت روحیه خوبه که بدونید تو امتحان اسکیس همچین کساییم هستن همه کارشون خوب نی:D

آره.باهات موافقم.منم کسایی رو می شناسم که کارشون خوبه ولی نه کار می ذارن و نه کمکی میکنن.
ایشالا که توام رتبت خوب میشه کارتم که خوبه دانشگاه خوب قبولی.
اگه بچه ها با هم قرار بذارن و هر دفه ی موضوع طراحی کنن خوبه که طرح های مختلفو ببینن و کار همو نقد کنن.ولی همه اینا مستلزم اینه که با هم باشیم و همدیگرو حمایت کنیم.اگه دقت کنین اتفاقا کسایی تئوری رو خوب دادن که بیشتر به بقیه کمک کردن و اطلاعاتشونو در اختیار بقیه گذاشتن پس فک نکنید اگه کمک نکنید و اطلاعاتتونو شخصی سازی کنید و کار نذاریدنتیجه بهتری می گیرید.
این نقده که کار آدمو پخته می کنه!کاری که کسی نبینتش جای پیشرفت نداره!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه چشم.اگه کاری کردم می ذارم حداقل واسه تقویت روحیه خوبه که بدونید تو امتحان اسکیس همچین کساییم هستن همه کارشون خوب نی:D

آره.باهات موافقم.منم کسایی رو می شناسم که کارشون خوبه ولی نه کار می ذارن و نه کمکی میکنن.
ایشالا که توام رتبت خوب میشه کارتم که خوبه دانشگاه خوب قبولی.
اگه بچه ها با هم قرار بذارن و هر دفه ی موضوع طراحی کنن خوبه که طرح های مختلفو ببینن و کار همو نقد کنن.ولی همه اینا مستلزم اینه که با هم باشیم و همدیگرو حمایت کنیم.اگه دقت کنین اتفاقا کسایی تئوری رو خوب دادن که بیشتر به بقیه کمک کردن و اطلاعاتشونو در اختیار بقیه گذاشتن پس فک نکنید اگه کمک نکنید و اطلاعاتتونو شخصی سازی کنید و کار نذاریدنتیجه بهتری می گیرید.
این نقده که کار آدمو پخته می کنه!کاری که کسی نبینتش جای پیشرفت نداره!!!
ترنج من پایه ام!!! اولا صبا زود تر پاشیم!!! بعدم برنامه فشرده بذاریم واس تمرین... شما برنامه ای داری؟؟؟

ترنج

عضو جدید
فک کنم باید تو 2 گروه تقسیم شیم!
ی عده که مثه منن بیشتر وقتمونو بذاریم واسه تمرین خط و پرسپکتیوای ساده والبته در کنارش اسکیس موضوعی.
واسه کسایی مث شمام که قوین ی موضوع اسکیس انتخاب کنیم که روی اون موضوع کار کنن.
ی ساعتیم مشخص می کنیم که همه کاراشونو بذارن تا نقد شه.
واسه تمرینای پایه ام می تونیم از تمرینای آکادمی استفاده کنیم و هر روز ی تعدادیشو انجام بدیم!!
حالا نظرتون چیه؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بله مهندس حق با شما هستش،من هنوز خیلی راه مونده تا برسم به اصل مطلب،بابا خط ها با مداد خوب بود این یک اف جدید مثلا که گرفتم اصلا مث قبلی ها نیست مارکش اوینره بدرد تو سطل زباله هم نمی خوره گند زد به همه چیزام ،درسته خط هام هنوز جای کار داره ولی خدایش بهیان افتضاحی این کار نمی کشم ،سعی می کنم امشب یک نما از یک کار معروف بکشم و خودم براش حجم بزنم ،اگه در اومد میزارم باشگاه نظر بدید
سلاام مهندس عذرای عزیزم
خیلییییی کارات خوب شده عسیسم
خیلی با دیدن کارات خوشحال شدم
انشا... ک هرروز پیشرفت کنی و بهترین دانشگاه قبول شی!!
ازین اف او-نر نگو ک داغ دلم تازه شد.. یدونه خریدم 2روزه نابود شد!حتی ی خط خوبم نکشید واسم:/

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی عده که مثه منن بیشتر وقتمونو بذاریم واسه تمرین خط و پرسپکتیوای ساده والبته در کنارش اسکیس موضوعی.
واسه تمرینای پایه ام می تونیم از تمرینای آکادمی استفاده کنیم و هر روز ی تعدادیشو انجام بدیم!!
حالا نظرتون چیه؟

آقامن تا اونجاییکه پاهام یاری کنن پایه ام...اصا میرم پای میز و صندلیمم میارم وسط که اونام پایه باشن:biggrin: فقط خدایی اوناییکه میگن پایه اند نرن حاجی حاجی مکه موضوع بزارین تا کارکنیم ...این مهماری موضوعاش خیلی باحاله خودش بیاد موضوع بده خودشم بیاد هم نظربده هم کار کنه...
من هستم ترنج هست مازیارم هست پویانو سجاد وعذرام که هستن مارالم که پایه ثابته قربونش برم:smile: هودارام خودش بیاد اکی رو بده ...فقط میمونه مهماری که بیاد موضوعو بده و خودش نظارت کنه...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا نظرتون چیه؟
من تمرینات کلاسمو انجام میدم!!! فقط ب نظرم ساعت مشخص کنیم و با کل کل بیشترش کنیم و در این اثنا کارامونو نفد کنیم خیلی جواب میده!!!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تمرینات کلاسمو انجام میدم!!! فقط ب نظرم ساعت مشخص کنیم و با کل کل بیشترش کنیم و در این اثنا کارامونو نفد کنیم خیلی جواب میده!!!
من هستم آقا...
هرچه بی رحمانه تر بهتر...:biggrin:جوری که از نقدا خون بچکه:biggrin:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه فردا برای دستگرمی 5 ساعت خوبه؟اگرم موافقین فردا شبم ساعت 10 بیایم واسه گزارش کار و نقد آثار!!!
البته فک کنم باید ی تاپیک درس کنیم واسه روحیه دهی گروهی اسکیس 93(زمان بندی کوتاه مدت)!!!!!وگرنه اینجا اسپم بارون میشه!:D

خب یعنی موضوع خاصی رو در نظر نگیرییم؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه فردا برای دستگرمی 5 ساعت خوبه؟اگرم موافقین فردا شبم ساعت 10 بیایم واسه گزارش کار و نقد آثار!!!
البته فک کنم باید ی تاپیک درس کنیم واسه روحیه دهی گروهی اسکیس 93(زمان بندی کوتاه مدت)!!!!!وگرنه اینجا اسپم بارون میشه!:D
عالیه!!! فقط من از ساعت 6 نیستم!!! خودت زحمت ایجاد تاپیک و می کشی؟؟؟

من هستم آقا...
هرچه بی رحمانه تر بهتر...:biggrin:جوری که از نقدا خون بچکه:biggrin:
من ی جوری نقد می کنم طرف اسکیسو بذاره کنار اصا!!! خوبه؟؟؟ :دی

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
مازیار فعلا که تو هستی واسه موضوع به یه توافق برسیم...
من میگم موضوعای آکادمی به نسبت خوبن ....
نسیم توام نظرتو واسه موضوعا بگو...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ینی ساعت چن می تونی بیای؟باشه.اگه دیدم تعداد به حد نصاب رسید زحمتشو می کشم!!!:D
تو بساز ما میایم!!! نگران نباش!!! من 6 میرم جایی تا دیر هنگام!!! شاید 2 -3 بامداد!!! فردا من رو معذور بدار!!! 6 میام گزارش میدم!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بروبکس چه خبرتونه ...آروم قرار نداریدااااا
من هر وقت اینجوری جو گیر میشم فرداش ساعت کارم به صفر میرسه
یه جوری نقد کنید که فردا هم حسش باشه کارکنم
نمای 1/50
PICT0130.jpg

آخرین ویرایش:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من موضوعات کلاس سپیده رو کار میکنم!!! اگه دوس داشتین، بتون بگم کار کنین!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اوکی از فردا خط افق تمرین کردن رعایتش می کنم ،انشاله که معجزه میشه تازه دستت هم که خوبه فقط قربونت قبول شدی سال دیگه به من هم اسکیس یاد بده ،خودت ناراحت نکن اقا مازیار رفیق من کلاس شقاقی میره از قبل عید تا الان رفته که برام فایل ها سند کنه ،اگه اون فایل ها به دست تو رسد به دست من هم رسیده :biggrin: اقا مازیار نگران نباش من یکی اگه معجزه شه مجاز شم تازه با این دست قوی من رتبه 1 اسکیس شم هم خدا باید دوباره یک معجزه کنه سر هم قبول شم

ترنج من پایه ام!!! اولا صبا زود تر پاشیم!!! بعدم برنامه فشرده بذاریم واس تمرین... شما برنامه ای داری؟؟؟

صبحا ما پا شدن نی مال خوابیدن ،یک برنامه خوب مشتی من براتون بگم ، من که کلا ول معطلم ولی به خاطر اینکه صب ها پاشم و تا 12یا 1نخوابم رفتم باشگاه اسم نوشتم صبح ها یک روز در میون میرم باشگاه بعدش میام میشینم مث یک مرد کار میکنم ،البته امروز روز اول بود:biggrin:

حالا نظرتون چیه؟
به نظرم برا یک موضوعی کار کردن بیاین از موضوعات شاخ استفاده کنید که بقیه موضوعات ریز مجموعه شه ،به نظرم تیو کار اول به جای زیاد کار کردن یک چیز مشتی یک چیز که تقریبا همه ایتم هایی که توی کارا داریم را داشته باشه و اصولش بررسی کیند که مثلا اگه امفی توشه بریم چند مدل امفی مشتی کار کنیم که که اگه توی کار امتحان امفی بود قشنگ درباره اش بدونید ،و راحت باشه ،یک چیز که اداریش داریم کار میکینم تیو کارای بعد نباید برا اداری بودن ریز فضا و اینا مشکل داشته باشیم و......

سلاام مهندس عذرای عزیزم
خیلییییی کارات خوب شده عسیسم
خیلی با دیدن کارات خوشحال شدم
انشا... ک هرروز پیشرفت کنی و بهترین دانشگاه قبول شی!!
ازین اف او-نر نگو ک داغ دلم تازه شد.. یدونه خریدم 2روزه نابود شد!حتی ی خط خوبم نکشید واسم:/

مرسی مارال جون ،تو که منبع پیشرفت تایپکی:redface:،ای خاک تو سر هر چی روان نویس و چه میدونم ماژیک سی دی و اینها ست بابا اینجا من سخت اف و اینا گیر میارم حالا هم که قحطی اومده اینها هم داغونن

آقامن تا اونجاییکه پاهام یاری کنن پایه ام...اصا میرم پای میز و صندلیمم میارم وسط که اونام پایه باشن:biggrin: فقط خدایی اوناییکه میگن پایه اند نرن حاجی حاجی مکه موضوع بزارین تا کارکنیم ...این مهماری موضوعاش خیلی باحاله خودش بیاد موضوع بده خودشم بیاد هم نظربده هم کار کنه...
من هستم ترنج هست مازیارم هست پویانو سجاد وعذرام که هستن مارالم که پایه ثابته قربونش برم:smile: هودارام خودش بیاد اکی رو بده ...فقط میمونه مهماری که بیاد موضوعو بده و خودش نظارت کنه...

اقا من روی موضوعی کار کردن و گذاشتنش تیو باشگاه قول نمیدم ،اخه من نمی تونماونی که تیو ذهنمه را بکشم ،کاری که توانایی اش نداشته باشم قولش نمی دم فقط ،ولی موضوع بگید من هم تمرین می کنم
ولی اینجا نمیزارم ، نهکه بترسم شما کپی کنید ها میترسم از راه بدر شید من نمی تونم حجم بزنم

مازیار مهندس روزی 8ساعت میخوام کار کنم برا اسکیس ولی 8ساعتش کشیدن تنها نیست

ساعت 10 زوده 12بهتره ما که خودمون تا ساعت 10 داریم سریال می بینیم :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موضوعات کلاس سپیده رو کار میکنم!!! اگه دوس داشتین، بتون بگم کار کنین!!!

اقا مازیار نیکی و پرسش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خدا خیرت بده ،پیر شی نه نه ،موضوعات سپیده را هم بزار ببینیم این استاد چی میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟

shematik

عضو جدید

به نظرم اگه مازیار موضوعای سپیدرو لطف کنه بگه کار کنیم... خوبه
البته اکادمیم خوبه ها با اونم موافقم

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بروبکس چه خبرتونه ...آروم قرار نداریدااااا
من هر وقت اینجوری جو گیر میشم فرداش ساعت کارم به صفر میرسه
یه جوری نقد کنید که فردا هم حسش باشه کارکنم
مشاهده پیوست 207431
...............:biggrin:آره من خودم میدونم فردا تا 12ظهر خابم:biggrin:
سایه های نمات درست نیستن باید همه یه سمت باشن...در کل خوبه ....تعادل داره ...ولی کاش بادگیره تقریبا وسط نمانمی افتاد...البته باید دید تو مقطع چه جوری میشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا