تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

s.sahba

عضو جدید
سبکت ک عالیه!!! تو پرسپکتیو دومی (1. چرا خط افق قوس برداشته؟؟؟ 2. اون حجم بالایی سمت راست رو چی سواره؟؟؟)

قوس تو خط افق که مشکلی ایجاد نمی کنه چون ممکنه خط افق تو یه قسمتی منحنی شده باشه یا یه پیچی توش باشه، اما در مورد اون پرسپکتیو بالایی باید یخورده بیشتر کناره های حجمو کار می کردم که قشنگ رو زمین بشینه اما راستش واقعا دیگه حوصلشو نداشتم!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 205447مشاهده پیوست 205448

دوتا دونه پرسپکتیو، همین . بس!!! فقط اون پرسوناژه اعصابمو بهم ریخت چون عجله کردم و خوب در نیومد!!!

حجم ها ت دوست دارم باحال میکشی ولی یک چیز نمیدونم چیه تو کارت دوست ندارم یک جورهای خشک ،و ترسناک ادم یاد فیلم ترسناک اون هم نصف شب تنها ببینی میفته ،مث کلبه جادوگرا توی وسط یک جنگل
نمی دونم یک همچین چیزی :biggrin:
شوخی کردم ناراحت نشی کارت خوبه فقط یکم خشکه ،خط هات هم دوست دارم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قوس تو خط افق که مشکلی ایجاد نمی کنه چون ممکنه خط افق تو یه قسمتی منحنی شده باشه یا یه پیچی توش باشه، اما در مورد اون پرسپکتیو بالایی باید یخورده بیشتر کناره های حجمو کار می کردم که قشنگ رو زمین بشینه اما راستش واقعا دیگه حوصلشو نداشتم!!!
قبول دارم!!! اما اگه بکم خطوط منطبق ب خط افق رو پر رنگ تر می کردی کارت بهتر میشد!!! اینطوری ب نظرم ممکنه ابهام آور شه...!!!

s.sahba

عضو جدید
حجم ها ت دوست دارم باحال میکشی ولی یک چیز نمیدونم چیه تو کارت دوست ندارم یک جورهای خشک ،و ترسناک ادم یاد فیلم ترسناک اون هم نصف شب تنها ببینی میفته ،مث کلبه جادوگرا توی وسط یک جنگل
نمی دونم یک همچین چیزی :biggrin:
شوخی کردم ناراحت نشی کارت خوبه فقط یکم خشکه ،خط هات هم دوست دارم

اتفاقا خیلی خوبه که این حس بت دست میده چون من تونستم قشنگ حس جنگلو بت منتقل کنم ناراحتی ام نداره خوشحالی داره، یه چیزه دیگه، داره کم کم شب میشه ها دیگه از این تاپیک خارج شو تا جادوگراش نخوردنت:biggrin:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا خیلی خوبه که این حس بت دست میده چون من تونستم قشنگ حس جنگلو بت منتقل کنم ناراحتی ام نداره خوشحالی داره، یه چیزه دیگه، داره کم کم شب میشه ها دیگه از این تاپیک خارج شو تا جادوگراش نخوردنت:biggrin:
آقا دیدگاه گوتیگی نسبت ب طبیعت داریا...!!! جنگل ک جادوگر نداره... :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه داداش من خودم الان یک دیو دیدم رفتم امتحان دست فرمون دادم ،اعتماد به سقفت من کشته ،همین مونده اسیر جادوگر جنگلشم اقا ما اصلا از باشگاه رفتیم تایپک جای خود دارد :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللهم.... خخخخ:D
ممنونم از دوستای خوبم
من میخوام واسه تمرین آزمون اسکیس شرو کنم ب موضوعی کارکردن
رسم فنی و دیاگرام کشیدنو بلدم
اما چه دیاگرامی رو واسه چی بکشم نمیدونم
از شیت هایی ک تو نته هم چیزی سردرنیاوردم:/

بعد از این که برنامه فیزکی در اومد باید دیاگرام اولیه را بدی که دیاگرام هایی که می زنی هم باتوجه به موضوع ات باشن

عذرا جونم برنامه فیزیکی رو خودم باید درآرم؟؟تو آزمون نمیدن؟دیاگرام اولیه توش ارتباطات اولیه فضاها مشخص میشه؟همون دیاگرام حبابی منظورته؟
چندتا موشوع بدید برم پی اقلیم و ریزفضاهاش مرحله ب مرحله ک میرم کارمو بذارم اینجا نظرتونو بگید،قک کنم ی دونه اینجوری کارکنم روالش دستم بیاد..

خخخخخخخخخخخخخخخخ مارال هم رفت موضوعی ای خاک تو سر من مارال نه نه جون بیا تو جا من امسال امتحانی برو یک امتحانی بده (شوخی کردم ناراحت نشی ها نه نه )
ببین توی ازمون فک نم یکنم چیز بگه که مثلا چه ریز فضایی و اینها را بزارن فقط کلی میگه خودت باید بدونی و از طرفییک چیزهایی هم خلاقیت خودته که باید اضاف کنی مثلا وقتی بگن کار امفی داشته باشه ابعاد امفی و مدل و چیدمان و اینها را که نیمدن خودت باید بزنی مهندس،ببین وقیت داری یک سری مطالعه می کنی خود به خود شناخت که بیشتر میشه یک ایده هایی هم داری ،ببین مثلا یک جایی تاسیسات مهمه خب باید تیو ایون کار دیاگرام تاسیسات بزنی که چطوره ،یا مثلا یک جایی دید و منظر مهمه خب اون دیاگرامت باید دید و منظر نشون بده ،یا یکی دیگه مثلا باید یک جایی امنیت کار مهمه مث بانک ،بهتره که دیاگرام امنیت و سلسه مراتب اوننشون بدی
موضوع را میخوای مهندس طرح همین ترم ات انجام بده که یک کار هم برا پروژه ات کرده باشی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخخخخ
:D
ممنونم مهندس
لطف داری شما!!
فقط رفتی تهران تو اتاق خوابگاه واسم جا نگهدار میخوام بشم هم اتاقی تو!!
میدونی موضوع این ترممو دیگه؟شهر کتاب=>فروشگاه کتاب
ریزفضاهاشو استادم داد،آنالیز سایتشم انجام دادم
حجم اتودیشو زدم
الان رو پلانم
این از طرح من(سایت پارک شهر-اقلیم سرد کوهستانی)
حالا اگه این بشه موضوع آزمون چجوری باید باهاش برخورد کنم؟

--زهرا

عضو جدید
دوستان من میخوام موضوعی کارکردنو شرو کنم
اما چون این ترم طرح1 داارم،با روش کار آشنا نیستم،دراین حد میدونم ک باید با توجه ب زیربنا و محدودیتها و دسترسی ها حجمو طراحی کنم،بعد با توجه ب ریزفضاها پلانشو درآرم
بعد از رو اونا مقطع و پرسپکتیو بزنم
امااااااااااااا اینا رو فقط تئوری میدونم،روش عملیشو نمیدونم
مثلا دیاگراما
یا توضیحات
یا این ک چه حجمی واسه چه فضایی مناسبه
ریزفضاهای اماکن مختلفو هم نمیدونم
اقلیمها چه چیزی رو تعیین میکنن؟سازه؟؟با سازه ها هم آشنایی ندارم
و مصالح مختلف
و...:w22:
ممنون میشم هرکدوم ی قسمتشو توضیح بدید و اطلاعاتشو دراختیارم بذارید تا کار رو دوش ی نفر نباشه خخخخخ:D

توضیحات دوستان درسته -- اما فک کنم باید برا اقلیم کتاب تنظیم شرایط زهر اقیابکلو رو بخونی -همره با سازه درمعماری گلابچی
اقلیم ها علارقم اینکه سازه رو چطوری استفاده کنی اما میگه که فضاها رو چطور با اقلیم مورد نظرت سازگار کنی -- مثل قضیه نور - هوا و بادگیر و......

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام کارت عالیه من که دوستشون دارم فقط یک چیزی الهام ابیرا با چی کشیدی؟؟؟
خخخخخخخ
سر ب سرم نذار
کجا خوبه!! خخخخخخخ
با روانویس .. همون یونی بال بعد ماژیک روش!کلا هر شیت 10 مین هم نمیشه
تمرین خوبیه واسه من ک پرسپکتیو جدا مشکل داشتم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخ
سر ب سرم نذار
کجا خوبه!! خخخخخخخ
با روانویس .. همون یونی بال بعد ماژیک روش!کلا هر شیت 10 مین هم نمیشه
تمرین خوبیه واسه من ک پرسپکتیو جدا مشکل داشتم

ای گفتی پرسپکتیو اخ دست روی دلم نزار که بدجوری خون از دست این پرسپکتیو،خیلی خوبه من هم این این نامه مسخره را امتحان بدم حتما میشینم تمرین معمار باشی را جدی انجام یمدم خط هاش هم یکی دو روزی هست دارم تمرین می کنم اوضاع ام خیلی بی ریخت شده می خوام کم کم جمع و جور کنم ،از کارت خوشم اومدالهام،ادامه بده که تهران مال توئه

ایول مارال جدی میگم نمیشه جا من بری امتحان بدی جون خودم تو که سال دیگه امتحان میدی از من جلو تری:biggrin:،حالا شاید بزارم سال بعد با هم بریم اسکیس را ........... ای مارال نه نمی خوام با تو برم سر یک جلسه تو 40تا طرح میزنی ته اش و من توی 1می مونم:biggrin:
شوخی کردم خوشحالم که پیشرفت کردی دمت گرم یک ماه دیگه تمرین کنی میشی سیحون

ای که با گذاشتن این کارت دردم تازه کردی تمرینات داخلی داداشم نکشیدم اخخخخخخخخخ اخخخخخخخخ
ولی خوب شده مهندس
فقط خواهشن کج و کوله نزار کارت را

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ایول مارال جدی میگم نمیشه جا من بری امتحان بدی جون خودم تو که سال دیگه امتحان میدی از من جلو تری:biggrin:،حالا شاید بزارم سال بعد با هم بریم اسکیس را ........... ای مارال نه نمی خوام با تو برم سر یک جلسه تو 40تا طرح میزنی ته اش و من توی 1می مونم:biggrin:
شوخی کردم خوشحالم که پیشرفت کردی دمت گرم یک ماه دیگه تمرین کنی میشی سیحون

ای که با گذاشتن این کارت دردم تازه کردی تمرینات داخلی داداشم نکشیدم اخخخخخخخخخ اخخخخخخخخ
ولی خوب شده مهندس
فقط خواهشن کج و کوله نزار کارت را
عزیزمی!! ممنون..:redface:
شرمنده با گوشی میگیرم خوبه میذارمش تاپیک یهو میبینم کجه!!
چشم ازین ببعد اگه کج بود ادیتش میکنم
سال بعد درکار نیس مهندس
امسال میری واسه منم صندلی کناریتو رزرو نگه میداری تا بیام!!:D

داداشت خسته میشه هاااااا:surprised:

zahra@

عضو جدید
تمرین پرسپکتیو از چند زاویه :
میدونم ایراد دارم ... ایرادامو نگید تو ذوقم نخوره خخخخخخ

مشاهده پیوست 205459

مشاهده پیوست 205460

کارت خوبببببب شده ;);) اون آبی ها با حال تر شده مهندس :) با اینکه ساده به نظر میاد ولی خیلی خوب در اومده ;);););) فقط مهندس یه جاهایی کنتراست رنگ هاتو تغییر بده ، یه جاهایی پررنگتر کن تا اختلاف بیشتر به چشم بیاد :):)

zahra@

عضو جدید

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
میدونی مارال جون اگه کسی ندونه با تمرین به کجا میرسه برگرده به پستای اول وروزاییکه شما کارات ومیگذاشتی -پیشرفتت خوب بوده البته تمرین تمرین تمرین--- کارت خوب شده شبیهه کار پویانه ؟؟؟ آره

سلاام زهرا جونم
آره از رو اون کشیدم تا تفاوت را احساس کنیم!!
ممنونم عزیزم
خیلی بهتر شدم امااااااا خیلی مونده تا خوب شم
تمرین
تمرین
تمرین!!!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
کتاب پرسپکتیو گوئن وایت و ب سبد خریدت اضافه کن...!!!

پرسپکتیوش درسته مهندس:cool: بجز مبلاش البته:/
اما حالا ک گفتی سبد خرید
تا نمایشگاه شرو نشده،ی لیست از مهمترین کتابا ک بدردم بخوره بگید،فقط 100تومن بیشتر نشه:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا