سبکت ک عالیه!!! تو پرسپکتیو دومی (1. چرا خط افق قوس برداشته؟؟؟ 2. اون حجم بالایی سمت راست رو چی سواره؟؟؟)مشاهده پیوست 205447مشاهده پیوست 205448
دوتا دونه پرسپکتیو، همین . بس!!! فقط اون پرسوناژه اعصابمو بهم ریخت چون عجله کردم و خوب در نیومد!!!
سبکت ک عالیه!!! تو پرسپکتیو دومی (1. چرا خط افق قوس برداشته؟؟؟ 2. اون حجم بالایی سمت راست رو چی سواره؟؟؟)
مشاهده پیوست 205447مشاهده پیوست 205448
دوتا دونه پرسپکتیو، همین . بس!!! فقط اون پرسوناژه اعصابمو بهم ریخت چون عجله کردم و خوب در نیومد!!!
قبول دارم!!! اما اگه بکم خطوط منطبق ب خط افق رو پر رنگ تر می کردی کارت بهتر میشد!!! اینطوری ب نظرم ممکنه ابهام آور شه...!!!قوس تو خط افق که مشکلی ایجاد نمی کنه چون ممکنه خط افق تو یه قسمتی منحنی شده باشه یا یه پیچی توش باشه، اما در مورد اون پرسپکتیو بالایی باید یخورده بیشتر کناره های حجمو کار می کردم که قشنگ رو زمین بشینه اما راستش واقعا دیگه حوصلشو نداشتم!!!
حجم ها ت دوست دارم باحال میکشی ولی یک چیز نمیدونم چیه تو کارت دوست ندارم یک جورهای خشک ،و ترسناک ادم یاد فیلم ترسناک اون هم نصف شب تنها ببینی میفته ،مث کلبه جادوگرا توی وسط یک جنگل
نمی دونم یک همچین چیزی![]()
شوخی کردم ناراحت نشی کارت خوبه فقط یکم خشکه ،خط هات هم دوست دارم
قبول دارم!!! اما اگه بکم خطوط منطبق ب خط افق رو پر رنگ تر می کردی کارت بهتر میشد!!! اینطوری ب نظرم ممکنه ابهام آور شه...!!!
آقا دیدگاه گوتیگی نسبت ب طبیعت داریا...!!! جنگل ک جادوگر نداره...اتفاقا خیلی خوبه که این حس بت دست میده چون من تونستم قشنگ حس جنگلو بت منتقل کنم ناراحتی ام نداره خوشحالی داره، یه چیزه دیگه، داره کم کم شب میشه ها دیگه از این تاپیک خارج شو تا جادوگراش نخوردنت![]()
اتفاقا خیلی خوبه که این حس بت دست میده چون من تونستم قشنگ حس جنگلو بت منتقل کنم ناراحتی ام نداره خوشحالی داره، یه چیزه دیگه، داره کم کم شب میشه ها دیگه از این تاپیک خارج شو تا جادوگراش نخوردنت![]()
اللهم.... خخخخ
ممنونم از دوستای خوبم
من میخوام واسه تمرین آزمون اسکیس شرو کنم ب موضوعی کارکردن
رسم فنی و دیاگرام کشیدنو بلدم
اما چه دیاگرامی رو واسه چی بکشم نمیدونم
از شیت هایی ک تو نته هم چیزی سردرنیاوردم:/
بعد از این که برنامه فیزکی در اومد باید دیاگرام اولیه را بدی که دیاگرام هایی که می زنی هم باتوجه به موضوع ات باشن
عذرا جونم برنامه فیزیکی رو خودم باید درآرم؟؟تو آزمون نمیدن؟دیاگرام اولیه توش ارتباطات اولیه فضاها مشخص میشه؟همون دیاگرام حبابی منظورته؟
چندتا موشوع بدید برم پی اقلیم و ریزفضاهاش مرحله ب مرحله ک میرم کارمو بذارم اینجا نظرتونو بگید،قک کنم ی دونه اینجوری کارکنم روالش دستم بیاد..
خخخخخخخخخخخخخخخخ
[
مهندس این ها را تو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تو که گفتی توی مرحله خط کشیدنی ،بابا دمت گرم ،کارت خوبه که
دوستان من میخوام موضوعی کارکردنو شرو کنم
اما چون این ترم طرح1 داارم،با روش کار آشنا نیستم،دراین حد میدونم ک باید با توجه ب زیربنا و محدودیتها و دسترسی ها حجمو طراحی کنم،بعد با توجه ب ریزفضاها پلانشو درآرم
بعد از رو اونا مقطع و پرسپکتیو بزنم
امااااااااااااا اینا رو فقط تئوری میدونم،روش عملیشو نمیدونم
مثلا دیاگراما
یا توضیحات
یا این ک چه حجمی واسه چه فضایی مناسبه
ریزفضاهای اماکن مختلفو هم نمیدونم
اقلیمها چه چیزی رو تعیین میکنن؟سازه؟؟با سازه ها هم آشنایی ندارم
و مصالح مختلف
و...
ممنون میشم هرکدوم ی قسمتشو توضیح بدید و اطلاعاتشو دراختیارم بذارید تا کار رو دوش ی نفر نباشه خخخخخ![]()
sسلام برو بکس معمار کاره امروزم و منتظر نظرات و ایرادات هستیم
مشاهده پیوست 205443
تمرین پرسپکتیو از چند زاویه :
میدونم ایراد دارم ... ایرادامو نگید تو ذوقم نخوره خخخخخخ
مشاهده پیوست 205459
مشاهده پیوست 205460
خخخخخخخالهام کارت عالیه من که دوستشون دارم فقط یک چیزی الهام ابیرا با چی کشیدی؟؟؟
خخخخخخخ
سر ب سرم نذار
کجا خوبه!! خخخخخخخ
با روانویس .. همون یونی بال بعد ماژیک روش!کلا هر شیت 10 مین هم نمیشه
تمرین خوبیه واسه من ک پرسپکتیو جدا مشکل داشتم
عزیزمی!! ممنون..ایول مارال جدی میگم نمیشه جا من بری امتحان بدی جون خودم تو که سال دیگه امتحان میدی از من جلو تری،حالا شاید بزارم سال بعد با هم بریم اسکیس را ........... ای مارال نه نمی خوام با تو برم سر یک جلسه تو 40تا طرح میزنی ته اش و من توی 1می مونم
شوخی کردم خوشحالم که پیشرفت کردی دمت گرم یک ماه دیگه تمرین کنی میشی سیحون
ای که با گذاشتن این کارت دردم تازه کردی تمرینات داخلی داداشم نکشیدم اخخخخخخخخخ اخخخخخخخخ
ولی خوب شده مهندس
فقط خواهشن کج و کوله نزار کارت را
تمرین پرسپکتیو از چند زاویه :
میدونم ایراد دارم ... ایرادامو نگید تو ذوقم نخوره خخخخخخ
مشاهده پیوست 205459
مشاهده پیوست 205460
سبک کاری تون واقها واسم جالبهمشاهده پیوست 205447مشاهده پیوست 205448
sسلام برو بکس معمار کاره امروزم و منتظر نظرات و ایرادات هستیم
مشاهده پیوست 205443
میدونی مارال جون اگه کسی ندونه با تمرین به کجا میرسه برگرده به پستای اول وروزاییکه شما کارات ومیگذاشتی -پیشرفتت خوب بوده البته تمرین تمرین تمرین--- کارت خوب شده شبیهه کار پویانه ؟؟؟ آره
کتاب پرسپکتیو گوئن وایت و ب سبد خریدت اضافه کن...!!!مشاهده پیوست 205544
اینو دیشب کشیدم
راندوش داغون شد:/
نظر بدید واسه راندوش.. میخوام ی راندو خوب کنمش
کتاب پرسپکتیو گوئن وایت و ب سبد خریدت اضافه کن...!!!