تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسپکتیوش درسته مهندس:cool: بجز مبلاش البته:/
اما حالا ک گفتی سبد خرید
تا نمایشگاه شرو نشده،ی لیست از مهمترین کتابا ک بدردم بخوره بگید،فقط 100تومن بیشتر نشه:confused:
قضاوت پرسپکتیوش با دوستان... :razz: کتب گلابچی رو بخر!!! درک معماری (علی عسکری عصر کنکاش)) فیزیک ساختمان (1،2،3،4) تاریخ جهان (زارعی) و...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضاوت پرسپکتیوش با دوستان... کتب گلابچی رو بخر!!! درک معماری (علی عسکری عصر کنکاش)) فیزیک ساختمان (1،2،3،4) تاریخ جهان (زارعی) و...

مازیار خان کتب گلابچی خودش تنها 500تومنه حداقل ،اینهایی که گفتی فک کنم جای 100تومن 1تومن شه:smile:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
قضاوت پرسپکتیوش با دوستان... :razz: کتب گلابچی رو بخر!!! درک معماری (علی عسکری عصر کنکاش)) فیزیک ساختمان (1،2،3،4) تاریخ جهان (زارعی) و...

دیوارش پرااز شکستگیه
open-plan-modern-home-15.jpgتاریخ زارعی و قبادیان و بانی مسعودو دارم+تمام کتابا و جزواتی ک تو باشگاهه
تفکر ترسیمی رو میخوام بخرم
با این پرسپکتیوی ک گفتی
همه کتابای گلابچی؟؟ اینقدر مهمه مباحثش؟!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مازیار خان کتب گلابچی خودش تنها 500تومنه حداقل ،اینهایی که گفتی فک کنم جای 100تومن 1تومن شه:smile:

:eek::cry:
خو آخه این چه وضعشه؟؟؟
کتابای گلابچی با از کتابخونه گرفتن و یکی دو دور خوندن حل نمیشه؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیوارش پرااز شکستگیه
مشاهده پیوست 205548تاریخ زارعی و قبادیان و بانی مسعودو دارم+تمام کتابا و جزواتی ک تو باشگاهه
تفکر ترسیمی رو میخوام بخرم
با این پرسپکتیوی ک گفتی
همه کتابای گلابچی؟؟ اینقدر مهمه مباحثش؟!
مارال با این عسک خودت جواب خودتو دادی... یکم بیشتر دقت کن تو پرسپکتیو!!! پس کتابای اسکیسو بخر!!! من کتاب لین رو دارم!!! باحاله...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::cry:
خو آخه این چه وضعشه؟؟؟
کتابای گلابچی با از کتابخونه گرفتن و یکی دو دور خوندن حل نمیشه؟؟
چرا میشه...!!! اما اگه جزوه داری جزوه بخون!!! مثلا سروش نبا... اشتباه منو نکن ک خواستم رفرنس بخونم!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سپاس!

سپاس!

البته همه غلطاشو نشون ندادم...مشاهده پیوست 205550

ممنونم مهندس
خیلی لطف کردی
بجز مبلمان اگه میشه بقیه اشکالاتشو بگو تا دوباره ترسیمش کنم
کف سازیشو اصلا نتونستم درآرم:/ نمیدونم با کدوم گریزا رسم کنمشون.. راهنمایی پلیز:redface:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم مهندس
خیلی لطف کردی
بجز مبلمان اگه میشه بقیه اشکالاتشو بگو تا دوباره ترسیمش کنم
کف سازیشو اصلا نتونستم درآرم:/ نمیدونم با کدوم گریزا رسم کنمشون.. راهنمایی پلیز:redface:
ی بار دیگه بکش سعی کن مشکلات و کشف کنی!!! اینطوری دیگه یادت نمیره!!! اگه بازم اشکال داشتی تو کار جدیدت حتما می گم!!!:)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
به خودم امیدوار شدم
:cool:

\vs\;jd,a ygxiiiiiii
پرسپکتیوش غلطههههههههههه
کف سازی نداره
مبل هاشون چقد داغون شدن ...
شما جزئیات ته پرسپکتیو رو میکشید بعد جلوی کارو خالی میزارید
فهمیدم مهندس!!!
کفشو گفتم ک نتونستم درآرم
مبلاشم واسه همین داغون شد،دیدم ادامه بدم بدتر میشه دیگه ولش کردم:/

karanka

عضو جدید
:cool:

فهمیدم مهندس!!!
کفشو گفتم ک نتونستم درآرم
مبلاشم واسه همین داغون شد،دیدم ادامه بدم بدتر میشه دیگه ولش کردم:/

آبجی جان ، کارت خوبه... با روان نویس کار کنی و یکم پررو باشی دو هفته ای مشکل پرسپکتیوتم حل میشه . . . راندو رو هم بزار آخر سر ، اول تسلط . . .

--زهرا

عضو جدید
چرا میشه...!!! اما اگه جزوه داری جزوه بخون!!! مثلا سروش نبا... اشتباه منو نکن ک خواستم رفرنس بخونم!!!

منم باآقا مازیار موافقم -- آخه هرکتابی رو یک ماه فرجه مطالعه میدنن بعد برمیگردونی کتابخونه -- من خیلی ازکتابام رو همین طور مطالعه گردم- نهایتش اینه که ی روز پسش میدی -یک ماه دیگه امانت میگیری -- یعنی دوماهه نمیشه ی کتاب خوند ؟؟ مارال جون تجربه دیگران رو تجربه کن ضرر نداره

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
منم باآقا مازیار موافقم -- آخه هرکتابی رو یک ماه فرجه مطالعه میدنن بعد برمیگردونی کتابخونه -- من خیلی ازکتابام رو همین طور مطالعه گردم- نهایتش اینه که ی روز پسش میدی -یک ماه دیگه امانت میگیری -- یعنی دوماهه نمیشه ی کتاب خوند ؟؟ مارال جون تجربه دیگران رو تجربه کن ضرر نداره
ممنونم زهرا جونم
راستش منم ترجیح میدم واسه کتابایی ک نمیشه ی دفه خوندنشونو فوقش نکات مهمشو برداشت و تموم!! هزینه کنم
کتابای مفیدتر میخوام،رویکردمم فقط واسه کنکور نیس
واسه معمار شدنه
اما کتاب خیلی زیاده،نمیدونم چی بهتره!!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised: کلک و پرم ریخ...
وووووووووی! چرا!!!

اینم تمرین 6 دقیقه ای!! ایراد هم نگید تو ذوقم بخوره تمرین نمیکنم میشناسم خودمو خخخخخخخخ

201404241130.jpg

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
240420141361.jpg

تقریبا آره ... ببین هرچی ب اون خط ک گریزهات روش هستن نزدیک میشی خط هات شبیه افق باید بشن
حالا من نتونستم خوب نشون بدم بهت اما خب مینویسم برات
وقتی استارت رو میزنی ی خط عمود رو واسه خودت شاخص در نظر بگیر اون میشه خط مبنا دیگه اندازه ی باقی رو بر اساس اون در نظر بگیر اینجوری طبیعی تر در میاد پرسپکتیو

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 205638

تقریبا آره ... ببین هرچی ب اون خط ک گریزهات روش هستن نزدیک میشی خط هات شبیه افق باید بشن
حالا من نتونستم خوب نشون بدم بهت اما خب مینویسم برات
وقتی استارت رو میزنی ی خط عمود رو واسه خودت شاخص در نظر بگیر اون میشه خط مبنا دیگه اندازه ی باقی رو بر اساس اون در نظر بگیر اینجوری طبیعی تر در میاد پرسپکتیو

مرسی عزیزم
اوکی
تمریناتت خیلییییییییییییی خوبه
دانشگاه تهران مال توئه
تو مشتته خخخخخ:D

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس اگه نمیگفتی موضوع رو که مثلا فلان چیزه من از کجا باید میفهمیدم که این حجم منظورش اینه
راندو و خطات عالین ولی از حجمت خوشم نیومد
ربطش به معمای ایرانی هم بگو
سپیده از کارم بسیار شادمان گشت!!! (بیان مینیمالم از کلاس امروز):w18:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی عارف جان
چ عجب اومدی کار بذاری :|
اون ماژیک ی ذره خشک شدت در اثر تمرین بسیااااار تو حلقم خخخخخخخخخ
نه انصافا از کارای اولت خییییلی بهتر شده
اصن جسارت داره خط هات
احسنت