چشم آقا پویان اینم دو تا از کارام سره کلاس هرکدوم بازمانبندیه...مشاهده پیوست 205276مشاهده پیوست 205277
مهندس پلان هات خیلی خوبه ولی حجم ها نه اونقدر که پلانت قویه حجمت قوی نیستranaamiri;7533461 گفت:
در ضمن شما رو کار من چرا نظر ندادید؟؟
چشم آقا پویان اینم دو تا از کارام سره کلاس هرکدوم بازمانبندیه...مشاهده پیوست 205276مشاهده پیوست 205277
مهندس پلان هات خیلی خوبه ولی حجم ها نه اونقدر که پلانت قویه حجمت قوی نیستranaamiri;7533461 گفت:
کلاس پیش مهندس کبودی...کارات خوب شدن مهندس دمت گرم کجا کلاس میری؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسیمهندس پلان هات خیلی خوبه ولی حجم ها نه اونقدر که پلانت قویه حجمت قوی نیست
در ضمن شما رو کار من چرا نظر ندادید؟؟
منم همیشه تمرین خط دارم یعنی تو دو جهت خاص می تونم خطی صاف و بدون انحنا بکشم...مشاهده پیوست 205316
تمرینات امشبم البته تمرینات خطمو نذاشتم دیگه،ی نمونش با این تمرین ضخامتای ماژیک تلفیق شده!
به بهسلام چطورین؟اسکیس خوب پیش میره؟روز معمار هم مبارک!!!!!!!!!!![]()
سلام چطورین؟اسکیس خوب پیش میره؟روز معمار هم مبارک!!!!!!!!!!![]()
کتاب فرم فضا نظم و درک رفتار سازه را مطالعه بفرمایید...دوستان من میخوام موضوعی کارکردنو شرو کنم
اما چون این ترم طرح1 داارم،با روش کار آشنا نیستم،دراین حد میدونم ک باید با توجه ب زیربنا و محدودیتها و دسترسی ها حجمو طراحی کنم،بعد با توجه ب ریزفضاها پلانشو درآرم
بعد از رو اونا مقطع و پرسپکتیو بزنم
امااااااااااااا اینا رو فقط تئوری میدونم،روش عملیشو نمیدونم
مثلا دیاگراما
یا توضیحات
یا این ک چه حجمی واسه چه فضایی مناسبه
ریزفضاهای اماکن مختلفو هم نمیدونم
اقلیمها چه چیزی رو تعیین میکنن؟سازه؟؟با سازه ها هم آشنایی ندارم
و مصالح مختلف
و...
ممنون میشم هرکدوم ی قسمتشو توضیح بدید و اطلاعاتشو دراختیارم بذارید تا کار رو دوش ی نفر نباشه خخخخخ![]()
مرسیییی مهندس!!کتاب فرم فضا نظم و درک رفتار سازه را مطالعه بفرمایید...![]()
مهندس اینایی که گفتی 4 سال باید بشینی تو کلاس معماریدوستان من میخوام موضوعی کارکردنو شرو کنم
اما چون این ترم طرح1 داارم،با روش کار آشنا نیستم،دراین حد میدونم ک باید با توجه ب زیربنا و محدودیتها و دسترسی ها حجمو طراحی کنم،بعد با توجه ب ریزفضاها پلانشو درآرم
مثلا دیاگراما
یا توضیحات
و مصالح مختلف
و...
ممنون میشم هرکدوم ی قسمتشو توضیح بدید و اطلاعاتشو دراختیارم بذارید تا کار رو دوش ی نفر نباشه خخخخخ![]()
سازه در معماری هم خوبه!!! اما درک رفتار سازه بهتره!!! همرو ک نه!!! اما اگه رسم فنی مشکل داری، کتاب رسم فنی هنرستان (یا هر کتاب مشابه دیگری...) را تهیه بفرمایید!!! واس دیاگرام هم کتاب بیان گرافیکی (نشر خاک) خوبه!!! و... خخخخخخخخخخخخمرسیییی مهندس!!
اولی رو دارم
دومی رو نه،اما سازه درمعماری رو دارم
همه اینا رو داره؟؟!
ایستگاه اطلاع رسانی گردشگری شیرازمشاهده پیوست 205439
دوستان من میخوام موضوعی کارکردنو شرو کنم
مثلا دیاگراما
یا توضیحات
و مصالح مختلف
و...
سادگی و وضوحشو دوس دارم!!! خخخخخخخخخخخخ!!! ایده اصلی (عملکردی نه بصری) دروازه قرآن شیراز بوده!!! ربطش ب معماری ایرانم کمی بعد در دیاگرامام میارم.....مهندس اگه نمیگفتی موضوع رو که مثلا فلان چیزه من از کجا باید میفهمیدم که این حجم منظورش اینه
راندو و خطات عالین ولی از حجمت خوشم نیومد
ربطش به معمای ایرانی هم بگو
اگه عملکردیه من حرفی ندارم ولی به فکر بصریش هم یاشسادگی و وضوحشو دوس دارم!!! خخخخخخخخخخخخ!!! ایده اصلی (عملکردی نه بصری) دروازه قرآن شیراز بوده!!! ربطش ب معماری ایرانم کمی بعد در دیاگرامام میارم.....![]()
فک بصریشم با دیاگراما بهتر درک می شه!!! از عناصر اضافه پرهیز کردم!!! کلا هیچ انتقادی رو نمی پذیرم.... هی هی هی هی هی.... (بسیار شوخی بید)اگه عملکردیه من حرفی ندارم ولی به فکر بصریش هم یاش
بعضی مصحح ها به اینجور کارا نمره خیلی بالایی میدن ...
زود دیاگرام بزار ببینم اون موقع چی میخای بگی...فک بصریشم با دیاگراما بهتر درک می شه!!! از عناصر اضافه پرهیز کردم!!! کلا هیچ انتقادی رو نمی پذیرم.... هی هی هی هی هی.... (بسیار شوخی بید)
نظر:خوبه!میپسندیمsسلام برو بکس معمار کاره امروزم و منتظر نظرات و ایرادات هستیم
مشاهده پیوست 205443
خب شما ک خوندید خلاصشو بگید... یا راه میونبرشو نشونم بدیدمهندس اینایی که گفتی 4 سال باید بشینی تو کلاس معماری
و یک کنکور مسخره هم کلی از کتابارو بخوری
اللهم.... خخخخزود دیاگرام بزار ببینم اون موقع چی میخای بگی...
دیاگرام رو ربط ندی به برش صلوااااات....خخخخخخخخ