خودتون ک بیشتر تو فاز استاد عمادالدین زندین..!!!؟؟؟
ممنون الهام!خسته نباشی عارف جان
چ عجب اومدی کار بذاری :|
اون ماژیک ی ذره خشک شدت در اثر تمرین بسیااااار تو حلقم خخخخخخخخخ
نه انصافا از کارای اولت خییییلی بهتر شده
اصن جسارت داره خط هات
احسنت
ممنون الهام!
ریا نباشه الان به یه درجه ای از عرفان رسیدم که راندو سپیده رو قبول ندارم!![]()
ممنون الهام!
ریا نباشه الان به یه درجه ای از عرفان رسیدم که راندو سپیده رو قبول ندارم!![]()
آره وقتی با الخطاط کار می کنم ، کار رو با لکه ، سیاه می کنم ولی این پرسپکتیو کوچیک بود و نمی تونستم الخطاط بکار ببرم وگرنه آره ، هر دفعه مشکلم اینه که سپیده از کنتراست کارام گله می کنه و واسه همین این دفعه زیاد بالا بردمش و گرنه راندو پوک شده و الخطاطی و سیاه و سفیدم رو تو جلسه کلاس تایید کرد و گفت خیلی خوبه.![]()
بله اون عرفان رو توی ی سری از خط هات با ماژیک میشه دید :| |:
خدایی خوب شده کارات اما اینم بگم بهت گذاشتن ی سری لکه های تیره توی کار رو ی جاهایی اونم برای جلب توجه کارت روی اون قسمت بذار ( من نگم اینارو دگ استادتون همه رو گفته مسلما تو حرف گوش کن نیستی خخخخخخخخخ)
چند جلسه ی دیگه دارین؟
...
مهندس شما قرار بود بعد از تعطیلات ب ی تاپیک دیگه هم سربزنید![]()
درکل کارات از اون کارا ک اول میذاشتی خیلی بهتر شده ... قشنگ اعتماد ب نفس توشون معلومهآره وقتی با الخطاط کار می کنم ، کار رو با لکه ، سیاه می کنم ولی این پرسپکتیو کوچیک بود و نمی تونستم الخطاط بکار ببرم وگرنه آره ، هر دفعه مشکلم اینه که سپیده از کنتراست کارام گله می کنه و واسه همین این دفعه زیاد بالا بردمش و گرنه راندو پوک شده و الخطاطی و سیاه و سفیدم رو تو جلسه کلاس تایید کرد و گفت خیلی خوبه.
ممنون ایشالله تو هم از هر دانشگاهی خواستی قبول بشی.یادم رفت بنویسم 3 جلسمون مونده که اسکیس موضوعیه و 30 ساعت کارگاه.درکل کارات از اون کارا ک اول میذاشتی خیلی بهتر شده ... قشنگ اعتماد ب نفس توشون معلومه
آفرین
این است رمز موفقیت
![]()
بنده هم عرض نکردم که ایشون بد هستند!!! کارای استاد زند رو دیدم و کار شما بیشتر از کار سینا شبیه آثار استاد بود...!!! سوء تفاهم بود...!!! صلوات!!!بنده عرض نکردم عماد زند بد است که اینگونه مرا عتاب می نمایی..برادر عزیزم
ایشون یک سبک ارائه دارن که به نطرم مشخصا از بقیه سبک ها گویا تره، (از لحاظ بافت و سطوح عرض میکنم.. )
و نکته مبهم تو این سبک کمتره.. گرچه زمان بره و جذابیت بصری کمتری داره..
این رو اشاره کردم که سوتفاهم نشه..
مطالعه گروهی..کـــــجا؟
ممنون ایشالله تو هم از هر دانشگاهی خواستی قبول بشی.یادم رفت بنویسم 3 جلسمون مونده که اسکیس موضوعیه و 30 ساعت کارگاه.
بعد چی؟ تا قبل امتحان آزاده و گفته قبل سراسری هم یه دوره داره که شاید واسه اونم برم ولی می خوام پیش بنی هاشمی هم برم واسه رفع اشکال.بعدش چیه؟
مطالعه گروهی ارشد 94؟یا چی؟یادم نیست خو!کمک کن!مطالعه گروهی..![]()
مهندس ب نظرت سپیده کارگاهاش خوبه یا شکوهی؟؟؟بعد چی؟ تا قبل امتحان آزاده و گفته قبل سراسری هم یه دوره داره که شاید واسه اونم برم ولی می خوام پیش بنی هاشمی هم برم واسه رفع اشکال.
عاشق این بیان های مینیمالم اصا...
خو شما ی سر بیا ببین راهو درست میریم اصلا!! بالاسرمون باش خوووو:/خب من هستم و هر کمکی خواستین بهم پیغام بدین حتما جواب می دم.
شکوهی کیه؟ شهرام شکوهی رو می گی؟ من نمی شناسمش..........دشواری هم نداره!
دیشدله دیشدنگه!
بیانای مینیمالم عاشق شمان اصلن!عاشق این بیان های مینیمالم اصا...
مرسی از توجه دوستان...
پژمان شکوهی!!! مرکز معماری درس میده فک کنم!!! سپید میگه کانسپت قوی ای داره!!! عجبب نشنیده باشی...!!! مجنونم و مستم........ ب پای تو نشستم!!! (ring ring)خب من هستم و هر کمکی خواستین بهم پیغام بدین حتما جواب می دم.
شکوهی کیه؟ شهرام شکوهی رو می گی؟ من نمی شناسمش..........دشواری هم نداره!
دیشدله دیشدنگه!
سوال نداره که!تاپیک ماله ماها نیست که ، ماله تمومه بچه هاست..............مرسی از توجه دوستان...
تاوریژ (تبریز) درس می دن و تو دانشگاه ما هم کلاس گذاشته از صفر تا صد!و اسیست بیان معماری هم هستند.دانشگاه هنر تبریز..........من ولی به آتلیه اختصاصیش میرم و از صفر هم شروع نمی کنم.بنی هاشمی؟نمونه کار داری ازش کیه؟کجا درس میده؟
زهره جون اجازه نگیر
پررو باش و بذار کاراتو
مث من![]()
سوال نداره که!تاپیک ماله ماها نیست که ، ماله تمومه بچه هاست..............
سپیده ار این حرفا سر کلاس نمیزنهپژمان شکوهی!!! مرکز معماری درس میده فک کنم!!! سپید میگه کانسپت قوی ای داره!!! عجبب نشنیده باشی...!!! مجنونم و مستم........ ب پای تو نشستم!!! (ring ring)
شکوهی یونی ما درس میداد تا ترم قبل!!! ازش پرسیدم برم باش کرکسیون؟؟؟ گف ایده پرداز فوی ایه!!! تو مرکز معماری با هم بودن!!!سپیده ار این حرفا سر کلاس نمیزنه