تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی عارف جان
چ عجب اومدی کار بذاری :|
اون ماژیک ی ذره خشک شدت در اثر تمرین بسیااااار تو حلقم خخخخخخخخخ
نه انصافا از کارای اولت خییییلی بهتر شده
اصن جسارت داره خط هات
احسنت
ممنون الهام!
ریا نباشه الان به یه درجه ای از عرفان رسیدم که راندو سپیده رو قبول ندارم!:biggrin::D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون الهام!
ریا نباشه الان به یه درجه ای از عرفان رسیدم که راندو سپیده رو قبول ندارم!:biggrin::D

بله اون عرفان رو توی ی سری از خط هات با ماژیک میشه دید :| |:
خدایی خوب شده کارات اما اینم بگم بهت گذاشتن ی سری لکه های تیره توی کار رو ی جاهایی اونم برای جلب توجه کارت روی اون قسمت بذار ( من نگم اینارو دگ استادتون همه رو گفته مسلما تو حرف گوش کن نیستی خخخخخخخخخ)
چند جلسه ی دیگه دارین؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله اون عرفان رو توی ی سری از خط هات با ماژیک میشه دید :| |:
خدایی خوب شده کارات اما اینم بگم بهت گذاشتن ی سری لکه های تیره توی کار رو ی جاهایی اونم برای جلب توجه کارت روی اون قسمت بذار ( من نگم اینارو دگ استادتون همه رو گفته مسلما تو حرف گوش کن نیستی خخخخخخخخخ)
چند جلسه ی دیگه دارین؟
آره وقتی با الخطاط کار می کنم ، کار رو با لکه ، سیاه می کنم ولی این پرسپکتیو کوچیک بود و نمی تونستم الخطاط بکار ببرم وگرنه آره ، هر دفعه مشکلم اینه که سپیده از کنتراست کارام گله می کنه و واسه همین این دفعه زیاد بالا بردمش و گرنه راندو پوک شده و الخطاطی و سیاه و سفیدم رو تو جلسه کلاس تایید کرد و گفت خیلی خوبه.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره وقتی با الخطاط کار می کنم ، کار رو با لکه ، سیاه می کنم ولی این پرسپکتیو کوچیک بود و نمی تونستم الخطاط بکار ببرم وگرنه آره ، هر دفعه مشکلم اینه که سپیده از کنتراست کارام گله می کنه و واسه همین این دفعه زیاد بالا بردمش و گرنه راندو پوک شده و الخطاطی و سیاه و سفیدم رو تو جلسه کلاس تایید کرد و گفت خیلی خوبه.
درکل کارات از اون کارا ک اول میذاشتی خیلی بهتر شده ... قشنگ اعتماد ب نفس توشون معلومه
آفرین
این است رمز موفقیت

karanka

عضو جدید
خودتون ک بیشتر تو فاز استاد عمادالدین زندین..!!!؟؟؟

بنده عرض نکردم عماد زند بد است که اینگونه مرا عتاب می نمایی..برادر عزیزم

ایشون یک سبک ارائه دارن که به نطرم مشخصا از بقیه سبک ها گویا تره، (از لحاظ بافت و سطوح عرض میکنم.. )
و نکته مبهم تو این سبک کمتره.. گرچه زمان بره و جذابیت بصری کمتری داره..

این رو اشاره کردم که سوتفاهم نشه..

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درکل کارات از اون کارا ک اول میذاشتی خیلی بهتر شده ... قشنگ اعتماد ب نفس توشون معلومه
آفرین
این است رمز موفقیت
ممنون ایشالله تو هم از هر دانشگاهی خواستی قبول بشی.یادم رفت بنویسم 3 جلسمون مونده که اسکیس موضوعیه و 30 ساعت کارگاه.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنده عرض نکردم عماد زند بد است که اینگونه مرا عتاب می نمایی..برادر عزیزم

ایشون یک سبک ارائه دارن که به نطرم مشخصا از بقیه سبک ها گویا تره، (از لحاظ بافت و سطوح عرض میکنم.. )
و نکته مبهم تو این سبک کمتره.. گرچه زمان بره و جذابیت بصری کمتری داره..

این رو اشاره کردم که سوتفاهم نشه..
بنده هم عرض نکردم که ایشون بد هستند!!! کارای استاد زند رو دیدم و کار شما بیشتر از کار سینا شبیه آثار استاد بود...!!! سوء تفاهم بود...!!! صلوات!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خب من هستم و هر کمکی خواستین بهم پیغام بدین حتما جواب می دم.

شکوهی کیه؟ شهرام شکوهی رو می گی؟ من نمی شناسمش..........دشواری هم نداره!
دیشدله دیشدنگه!
خو شما ی سر بیا ببین راهو درست میریم اصلا!! بالاسرمون باش خوووو:/

عاشق این بیان های مینیمالم اصا...
بیانای مینیمالم عاشق شمان اصلن!

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیشدله دیشدنگه!

بنی هاشمی؟نمونه کار داری ازش کیه؟کجا درس میده؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دیشدله دیشدنگه!
پژمان شکوهی!!! مرکز معماری درس میده فک کنم!!! سپید میگه کانسپت قوی ای داره!!! عجبب نشنیده باشی...!!! مجنونم و مستم........ ب پای تو نشستم!!! (ring ring)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنی هاشمی؟نمونه کار داری ازش کیه؟کجا درس میده؟
تاوریژ (تبریز) درس می دن و تو دانشگاه ما هم کلاس گذاشته از صفر تا صد!و اسیست بیان معماری هم هستند.دانشگاه هنر تبریز..........من ولی به آتلیه اختصاصیش میرم و از صفر هم شروع نمی کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا