تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sheelan

عضو جدید
شیلان به نظر من اگه منظر میخوای برو کلاس کوثر محمود نزاد که تو ایوانخانه کار میکنه فوق العادست

اکثر کسایی که الان دارن منظر دانشگاه تهران می خونند پارسال پیش او کلاس میرفتند

برا منظر شاید برم،پارسال منظرو 59 زده بودم،احساس میکنم تو منظر میتونم نتیجه بگیرم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا الان کلاس اینا رفتم:
داوود سعادت-داوود صلواتی-محمد رضا رنج ازمای-اینا برا معماری بودن
رسول رفعت،امیر سمیاری-اینام برا منظر
دریغ از یه ذره پیشرفت

برو کلاس کوثر محمود نزاد
از 15 نفر کلاس منظر دانشگاه تهران 7 تاشونا مطمئنم پیش او رفتند کلاس بقیه هم شاید پییش او رفته باشن
می تونی بری از همشون بپرسی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنی هاشمی خوبه؟ منم میخوام برم کلاسش
والا ساله قبل دوستم با رتبه 2200 فقط و فقط 3 جلسه رفت سرکلاسش و 52 زد.
به من می گه برو پیشش واسه همین میرم ولی استاد اصلیم همون خانم سپیده علی محمد زاده می شه.درکنار اون کتاب صدیق و فیلم های عسگری رو کار می کنم.دوستان شقاقی رو هم می رسونن.
طایفه رو هم فیلماشو پیدا می کنیم.

sheelan

عضو جدید
برو کلاس کوثر محمود نزاد
از 15 نفر کلاس منظر دانشگاه تهران 7 تاشونا مطمئنم پیش او رفتند کلاس بقیه هم شاید پییش او رفته باشن
می تونی بری از همشون بپرسی

مرسی عزیزم ،تصمیم گرفتم منظر کار کنم و مثه اینکه همه قبولیا از بچه هاب اونن،:)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کتابی که درباره اسکیس ارشد باشه داریم ؟ میخام کلاس نرم و خودم تو خونه تمرین کنم . فقط میخوام موضوع و کانسپ رو کار کرده باشه و در جهت ارشد ... یعنی نکات ارشد رو گفته باشه . اگه میشه چندتا کتاب خوب بهم معرفی کنید

aytakin69

عضو جدید
بچه ها منم امیدی به رتبم ندارم ولی با تمرین اسکیس چیزی از دست نمیدم از الان واسه سال بعدم خوندن زوده الکی خسته میشم....پس منم اسکیس هستم کنارتون ولی من کلاس نمیرم پولشو ندارم...عوضش یه دل گنده دارم و کلی امید....:D

samira.gh

عضو جدید
سلام بچه ها...من که گند زدم به کنکورم:cry:از فردا میخم تمرین رو شروع کنم..ایشالا همه قبولشیم.:heart:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا ساله قبل دوستم با رتبه 2200 فقط و فقط 3 جلسه رفت سرکلاسش و 52 زد.
به من می گه برو پیشش واسه همین میرم ولی استاد اصلیم همون خانم سپیده علی محمد زاده می شه.درکنار اون کتاب صدیق و فیلم های عسگری رو کار می کنم.دوستان شقاقی رو هم می رسونن.
طایفه رو هم فیلماشو پیدا می کنیم.

دوستت قبول شد عارف؟؟؟

samira.gh

عضو جدید
اينم پيشنهاد من واسه شروع تمرين اسكيس از اول اول.
وسايل : در وهله اول بريد ببينيد تو وسايل يونى تون چى دارين همه رو منظم و مرتب دسته بندى كنين، تو اين گرونى نريد زود بخريد! :D مثلن من خودم يه سرى ماژيك تاچ دارم كه تقريبن در حال مرگن ولى از اينا استفاده نمى كنم، روشون برچسب زدم "نكش" ! اينا بعدن به درد راندو مى خورن و باقت جذابى مى شه باهاشون درآورد. كاغذ هم بريد كاغذ a2 يا٥٠-٧٠ پارس بگيرين. واسه خط كشيدن الان هم ماژيك ضخيم بردارين، مثلن وايت برد يا ماژيكاى معمولى غير تاچ.
١- شروع كنيد كاغذ سياه كنيد، خطاى قوى اسكيسى خيلى محكم و سريع بكشيد، سعى كنيد هم صاف بكشيد، من اول منظم مى كشم يعني با خط افقى پر مى كنم صفحه رو، بعد با عمودى روشو سياه مى كنم بعد مورب، ولى بي نظمشو هم امتحان كنيد. اين تمرينو هميشه انجام بدين.
٢- دايره تو اندازه هاى مختلف و مربع تو اندازه هاى مختلف بكشيد، با اونا هم صفحه رو سياه كنيد كامل.
٣- بستگى به پيشرفتتون تو تمرين قبليا بعد از يه هفته يا هرمدتى كه خواستين، شروع كنين مكعب بكشين كه به گريزاى مختلف رفته با ارتفاع ناظراى مختلف، هم يه نقطه اى هم دو نقطه اى، حتى اگه دوست داشتين سه نقطه اى. يعنى از هر زاويه اى كه بشه فكرشو كرد، اينارم باز هرقدر كه احساس كردين مسلطين ادامه بدين.
٤- حالا مكعباتونو تبديل كنين به حجماى پيچيده تر، با هم تركيبشون كنين، حجماشونو پر و خالى كنين، تجزيه شون كنين به صفحات.....

فعلن واسه شروع به نظرم اين كارو بكنين، بعد در عين حال كار ببينين. خيلى . Archdaily رو هم كه گفتم، بريد كارا رو ببينين و تحليل كنين و روند فكرى. طرفو پيدا كنين. كليشه هاى فكرى رو هم بشناسين، مثلن اينكه پارسال هركى گنبد داده خيلى سوتى بوده و اينا... ابنيه سنتى قباديانم بخونين اگه نخوندين... عكس از معمارى هاى بومى ايران ببينين، تو شهرتون برين اينور اونور و همه چى رو با دقت ببينين، حتى مجله هاى معمار اون شماره هاش كه واسه جايزه س رو ببينين كه چه كارايى كردن و اينا.

نكته : اين جا من ضمير شما و دوم شخص به كار بردم منظورم اين بود كه. همه مونا! خودمم همينكارا رو خواهم كرد. :D و كلن هم اينا صرفن نظر منه هيچ قطعيتى هم توش نيست، بياين پيشنهاد بدين كه بهترش كنيم. :)

راستى تمريناى بعد از خطو با مداد بكشين و با اف دسن كنين.

جالب بود.مرسییییییییییییییی

samira.gh

عضو جدید
راجع به پلان كه الى توضيح داد... سال٩٠ دقيقن گفته بودن كه توى هر شيت چه مداركى باشه و حتى اينكه يه مستطيل پنج در پونزده اختصاص بدين به ايدئوگرام و كانسپت و نه بيشتر، سال ٩١ فقط گفته بودن تو هر شيت چى و اينكه هركدوم چند درصد، دو تاش ٣٠ يكيش ٤٠ ... ولى مسلمن اينطور نيس كه بگى خب من شيت ٤٠ درصدى رو كامل كامل مى كشم با راندو و توپ، ميشم ٤٠ درصد و خوب و خوشحال! روند طراحى و فكر مهمه. حتى اگه همه رو مدادى بكشى ولى كامل باشه خيلى بهتره،. ديگه داستان اون اسكيس منظر ٩٨ درصدى كه با خودكار كار كرده بوده فقطو همه شنيديم، امروزم شقاقى تو سمينارش گفت.

من امروز رفتم سمينار شقاقى رو..، خيلى خوب بود و خوشم اومد، هم از حرفاش هم از برخوردش.. سيستم فكريشم پسنديدم، فردام مى رم كه ثبت نام كنم. :)

این کسی که 98 درصد زده.ترم بالای من بود و کلاس بیان 1و2 به ما درس میداد.کاراش واقعا عالی بود.با چای برامون اسکیس میزد..

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها کتابی که درباره اسکیس ارشد باشه داریم ؟ میخام کلاس نرم و خودم تو خونه تمرین کنم . فقط میخوام موضوع و کانسپ رو کار کرده باشه و در جهت ارشد ... یعنی نکات ارشد رو گفته باشه . اگه میشه چندتا کتاب خوب بهم معرفی کنید

کتاب ابر مجازی صلواتی، جدیدم هست و احتمالا به درد کنکورای جدید بخوره برعکس کتابای صدیق اینا... بچه ها چند صفحه پیش دو تا عکس از صلواتی گذاشته بودن فک کنم کتابشم تو همون حدودا باشه... البته من زیاد خوشم نیومد

aytakin69

عضو جدید
من به یه نتیجه رسیدم امسال میانگینا بالاس مخصوصا دروس فن و درک احتمالا نمیشه مثل پارسال حدس زد رتبه هارو....البته امیدوارم اینجوری نشه....تازه گرم شدم واسه اسکیس....گناه دارم....:cry:

mon-@-rchitect

عضو جدید
من درصدامو حساب نکردم چون دوست ندارم بیشتر از این عصبی بشم به هر حال نمیدونم مجاز میشم یا نه ولی اسکیسو باهاتون تمرین میکنم ولی از دو هفته دیگه برای همتون آرزوی موفقیت میکنم دوستای گلم:)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عارف...گرگان ک شبانه نداره؟؟؟اگه داشت ک من الان پرواز میکردم...غیرانتفاعی داره و آزاد
آزه اشتباه شد گرگان روزانه . چون ساله قبل اولین باز گذاشتنش و اون روزانشو می خونه.دو ساعت قبل حرف می زدم باحاش

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام بچه ها
نمیدونم پارسال رتبه م بد نبود ولی اسکیس شرکت نکردم و بعدش یه خرده پشیمون شدم!!! امسال هم که نتونستم اصلا بخونم ولی فکر میکنم انگار بد نباشه برای اسکیس تمرین کنم !! منم همراهتون برای اسکیس تمرین میکنم ! یه صندلی هم برای منم کنار بذارین !!

بچه ها اگه میتونید و تو این شهرها هستین این همایش ها رایگانه (فقط باید رزرو کنید)برید که هم خودتون بدونید چیکار کنید و هم بقیه رو راهنمایی کنید

کلاس اسکیس شیراز ؟

بچه ها کلاسهای مهندس شقاقی شیراز هم هست ؟ یعنی خودشون شیراز میان یا از گروهشون میفرستن شهرهای دیگه؟؟
کسی در شیراز استاد خوب سراغ داره ؟ البته استاد امید آذری (آرتور) رو فقط اطلاع دارم احتمالا شیراز برگزار میکنن...

مهديه مقدم

عضو جدید
خوش به حالتون بابا شما همه وضعتون توپهههههه،من که نه تهران هستم نه اصلا دسترسی به کلاسا دارم،اسکیس هم ضعیفه،امیدم به تاپیک شما بچه های سراسری بود که با شماها کار کنم (البته من برا آزاد تمرین می کنم)...:cry:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام ..بچه ها من خودم باید کار کنم چون ن امکاناتش هست اینجا ن کلاسی...
فقط بعضی حرفاتونو نمیفهمم نخندینا مثلا اقلیمی چطوریه ؟؟کانسپی چطوره ؟؟؟مثلن عارف ک گفته از کانسپت ضرر دیدم یعنی چی؟؟؟
یا عارفه ک میگه کاش فلان اقلبم باشه
نننون میشم مارم درنظر بگیرید ک واقعا دستمون ضعیفه اما تلاشمون زیاد درحدخودمون...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حالتون بابا شما همه وضعتون توپهههههه،من که نه تهران هستم نه اصلا دسترسی به کلاسا دارم،اسکیس هم ضعیفه،امیدم به تاپیک شما بچه های سراسری بود که با شماها کار کنم (البته من برا آزاد تمرین می کنم)...:cry:
طوری می گی دسترسی!
من خودم هر هفته باید 600 کیلومتر راه بیام برسم تهران واسه 3 ساعت کلاس اسکیس.بعد همونو بر گردم.12 باررررررر.فرض کنننننننننننننن
نابرده رنج گنج میسر نمی شود................................

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه چند بار بگم ، دوستم تو گرگان روزانه می خونه.این ارشد معماری ساله 92 گذاشته شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مهديه مقدم

عضو جدید
طوری می گی دسترسی!
من خودم هر هفته باید 600 کیلومتر راه بیام برسم تهران واسه 3 ساعت کلاس اسکیس.بعد همونو بر گردم.12 باررررررر.فرض کنننننننننننننن
نابرده رنج گنج میسر نمی شود................................
باز می تونی بری کلاسا رو منظورم هم راه بود هم مرخصی نداشته هم ارقام نجومی شهریه کلاسا...حالا همه اینا به کنار می دونم برا همه سخته مشکل اساسی اینجاست که نمی دونم چه جوری تمرین کنم برا اسکیس!!!!

مهديه مقدم

عضو جدید
فقط بعضی حرفاتونو نمیفهمم نخندینا مثلا اقلیمی چطوریه ؟؟کانسپی چطوره ؟؟؟مثلن عارف ک گفته از کانسپت ضرر دیدم یعنی چی؟؟؟
نننون میشم مارم درنظر بگیرید ک واقعا دستمون ضعیفه اما تلاشمون زیاد درحدخودمون...
کاملا منم در همین شرایطم!!!!،منم کلا نمیدونم ماجرا چیه؟اقلیمی کدومه؟و....ینی در این حد:whistle::child::w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا منم در همین شرایطم!!!!،منم کلا نمیدونم ماجرا چیه؟اقلیمی کدومه؟و....ینی در این حد:whistle::child::w15:
طراحی اقلیمی یعنی مثلا تو اقلیم سرد کوهستانی یه خونه بسازیم که نورگیری هاش جنوبیه.تو مقطع نشون بدیم.نورگیری شیبدار از پشت بام به سمت جنوب هم داشته باشیم.رو سکو بسازیم و می تونیم از ترمال وال یا اثر گلخانه ای یا دیوار ترومب در مقطع ، یه فضای مناسب زندگی بسازیم.حتی کلکتور هم تو بعضی جاها بزاریم.مصالح بوم آورد ستفاده کنیم.وسایل داخل خونه رو از مصالح موجود در طبیعت استفاده کنیم.مثلا شومینه آجری تو وسط بزاریم و با اون یه بخش رو گرم کنیم...........

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کانسپت فرآیند و ایده طراحیته ک چرا این فرمو انتخاب کردی.مثلا واسه بیمارستان یکی از دوستان بناشو مث کبد انسان طراحی کرده چون بیمارستانش تخصصی کبد بوده
اقلیم هم خب نوع مصالح،دیتیل و اجرای بعضی مسائلش مث سقب ب اقلیم بستگی داره. مثلا سقفای شیبدار تو مناطق شمالی ایران کاربرد داره ک خب نحوا اجرا و مصالحش متفاوته
تو سوال طراحی یا مستقیما میگن این بنا رو تو ی اقلیم خاص(مثلا گرم و خشک) طراحی کنید یا هم ک میگن تو قلان شهر(مثلا یزد) اینجا خودت باید بدونی شهر یزد اقلیمش گرم و خشکه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا