تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهديه مقدم

عضو جدید
طراحی اقلیمی یعنی مثلا تو اقلیم سرد کوهستانی یه خونه بسازیم که نورگیری هاش جنوبیه.تو مقطع نشون بدیم.نورگیری شیبدار از پشت بام به سمت جنوب هم داشته باشیم.رو سکو بسازیم و می تونیم از ترمال وال یا اثر گلخانه ای یا دیوار ترومب در مقطع ، یه فضای مناسب زندگی بسازیم.حتی کلکتور هم تو بعضی جاها بزاریم.مصالح بوم آورد ستفاده کنیم.وسایل داخل خونه رو از مصالح موجود در طبیعت استفاده کنیم.مثلا شومینه آجری تو وسط بزاریم و با اون یه بخش رو گرم کنیم...........
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام ..بچه ها من خودم باید کار کنم چون ن امکاناتش هست اینجا ن کلاسی...
فقط بعضی حرفاتونو نمیفهمم نخندینا مثلا اقلیمی چطوریه ؟؟کانسپی چطوره ؟؟؟مثلن عارف ک گفته از کانسپت ضرر دیدم یعنی چی؟؟؟
یا عارفه ک میگه کاش فلان اقلبم باشه
نننون میشم مارم درنظر بگیرید ک واقعا دستمون ضعیفه اما تلاشمون زیاد درحدخودمون...

نانی خودت ناراحت نکن من هم نمی تونم کلاس برم و خیلی چیزا را نمی دونم ، توکل به خدا من یک سری چیز دارم بزار حالم یکم بهتر بشه جرات کنم برم طرفش میزارم تا شما ها استفاده کنید ما که امسال دانشگاه نمی ریم لااق شما استفاده کنید

خوش به حالتون بابا شما همه وضعتون توپهههههه،من که نه تهران هستم نه اصلا دسترسی به کلاسا دارم،اسکیس هم ضعیفه،امیدم به تاپیک شما بچه های سراسری بود که با شماها کار کنم (البته من برا آزاد تمرین می کنم)...:cry:

عزیزم من هم تهران نیستم ،اسکیسم هم در حد یک بچه دبستانی نیست و دستم ضعیفه ولی توکل به خدا تصمیم گرفتم قوی اش کنم گور بابا ارشد لااقل وقتی اسم اسکیس میاد بدنم نلرزه ، یک معمار اگه دستش خوب نباشه مطمین باش فکرش هم ضعیف میشه ،به نظر من لازمه دست را قوی کرد

طوری می گی دسترسی!
من خودم هر هفته باید 600 کیلومتر راه بیام برسم تهران واسه 3 ساعت کلاس اسکیس.بعد همونو بر گردم.12 باررررررر.فرض کنننننننننننننن
نابرده رنج گنج میسر نمی شود................................

اره عارف خان نابرده رنج کنچ میسر نمی شود برات ارزوی موفقیت می کنم ،خوش به حالت که پسری ،من که بابام اجازه همچین کاری را بهم نمی ده وگرنه پایه بودم برای یادگیری

کاملا منم در همین شرایطم!!!!،منم کلا نمیدونم ماجرا چیه؟اقلیمی کدومه؟و....ینی در این حد:whistle::child::w15:

خب طبیعی که خیلی چیزها را درباره اسکیس ارشد ندونیم چون ما که کلاس نرفتیم و تا الان هم کار نکریدم دنبالش نبودیم ولی از این به بعد بایدتلاش کنیم که از همه چیزش سر در بیاریم

راستش دیروز تصمیم گرفتم که برا همیشه ارشد بزارم کنار و اسکیس هم بی خیال شم خیلی عصبانی بودم ،الان هم هستم ولی دیشب یک خواب دیدم که ازم خواسته شد با وجودی که قبول نمی شم ولی سخت تمرین کنم دلیلش هم نمی دونم ولی خب بهم گفته شد که چه موقع قبول میشم و لی کجاش را یادم نمیاد،از اونجا که من توی خوابهام تردید ندارم و شب قبلش ،قبل از اومدن کلید هم خواب دیدم و درصدام همون بود که توی خواب بهم گفته بودن پس تصمیم گرفتم که اسکیس را کار کنم ،دستم ضعیفه ولی امیدوارم که شما ها کمکم کنید ،بچه ها برام دعا کنید بتونم با شرایط کنار بیام خیلی خیلی برام سخته و گرون تموم میشه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
،بچه ها برام دعا کنید بتونم با شرایط کنار بیام خیلی خیلی برام سخته و گرون تموم میشه
نگران نباش عزیزم
همه واسه همدیگه دعا میکنیم و همه جهت پیشرفت همدیگه هر اطلاعاتی ک داریم share میکنیم
میدونمم ک با این نیت ک بریم جلو و همه سعیمونو بکنیم حتما موفق میشیم
ناامیدی از شیطانه
ناامیدی رو از خودت دور کن
توکل کن
و شروع کن;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
نمیدونم پارسال رتبه م بد نبود ولی اسکیس شرکت نکردم و بعدش یه خرده پشیمون شدم!!! امسال هم که نتونستم اصلا بخونم ولی فکر میکنم انگار بد نباشه برای اسکیس تمرین کنم !! منم همراهتون برای اسکیس تمرین میکنم ! یه صندلی هم برای منم کنار بذارین !!

کلاس اسکیس شیراز ؟

بچه ها کلاسهای مهندس شقاقی شیراز هم هست ؟ یعنی خودشون شیراز میان یا از گروهشون میفرستن شهرهای دیگه؟؟
کسی در شیراز استاد خوب سراغ داره ؟ البته استاد امید آذری (آرتور) رو فقط اطلاع دارم احتمالا شیراز برگزار میکنن...
قاعدتن خودشم مياد شيرازو... ولي آرتور به نظر من به درد نميخوره اصلن.. نقاشي ميكشه و راندوييه كاراش... كتاب هم كتاب صديق خوبه.. ديگه همين جناب مدير! :D

sedre

عضو جدید
من که درصدامو حساب نکردم نمیخوام روان خودمو آشفته کنم.کلاس اسکیس ثبت نام کردم. عسگری پور.
ایشالا کلاسا شروع شد کارا وتمریناشو میذارم همه استفاده کنیم.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
نمیدونم پارسال رتبه م بد نبود ولی اسکیس شرکت نکردم و بعدش یه خرده پشیمون شدم!!! امسال هم که نتونستم اصلا بخونم ولی فکر میکنم انگار بد نباشه برای اسکیس تمرین کنم !! منم همراهتون برای اسکیس تمرین میکنم ! یه صندلی هم برای منم کنار بذارین !!

کلاس اسکیس شیراز ؟

بچه ها کلاسهای مهندس شقاقی شیراز هم هست ؟ یعنی خودشون شیراز میان یا از گروهشون میفرستن شهرهای دیگه؟؟
کسی در شیراز استاد خوب سراغ داره ؟ البته استاد امید آذری (آرتور) رو فقط اطلاع دارم احتمالا شیراز برگزار میکنن...

سلام آآآآق مدیر خیلی خوش اومدی :gol:

کلاسهای امید آذری و صدیق بیخال شو فقط وقتتو میگیرن کلاسای امید آذری از اول تا آخر میخندیدم از چشامون شر شر اشک میرفت خیلی شوخه کارام یاد نمیده اصلا مثلا یه پرسپکتیو کشیدن 10 جلسه طول میکشه صدیق هم خیلییییی بد اخلاقه سر کلاسم بیشتر کتاب ورق میزنه توضیح میده چیز خاصی یاد نمیده سی دی های کلاساشو نگاه کن

الهامممم منم میام ردیف آخر خخخخخخخ

آخرین ویرایش:

majid_d_b

عضو جدید
سلام برو بچ
ما تازه کاریم یکی بگه اینجا چه خبر برای چی اسکیس اینقدر مهم:redface:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام ..بچه ها من خودم باید کار کنم چون ن امکاناتش هست اینجا ن کلاسی...
فقط بعضی حرفاتونو نمیفهمم نخندینا مثلا اقلیمی چطوریه ؟؟کانسپی چطوره ؟؟؟مثلن عارف ک گفته از کانسپت ضرر دیدم یعنی چی؟؟؟
یا عارفه ک میگه کاش فلان اقلبم باشه
نننون میشم مارم درنظر بگیرید ک واقعا دستمون ضعیفه اما تلاشمون زیاد درحدخودمون...

نانی جونم 4 تا اقلیم بیشتر نداریم که کتاب
بوم و اقلیم ایران به زبان تصویر مرتضی صدیق ورق بزن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برو بچ ما تازه کاریم یکی بگه اینجا چه خبر برای چی اسکیس اینقدر مهم:redface:
برای اینکه ... واسه اینکه ... چون ... ما .... اسکیس ... خب .....واسه آینده مون خوبه :ی .........مرحله دوم کنکوره ............

sadatt

عضو جدید
امروز اولین جلسه اسکیس شروع شد با شقاقی خیلی خوب بود

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام دوستان
این کاریه ک آقا عارف گذاشته بودن
راندوش با روان نویس و مدادرنگیه
نطرتون...

21022014768.jpg

پیوست ها

• 21022014768.jpg
    21022014768.jpg
    45.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
نطرتون...

مشاهده پیوست 196613
من چون هنوز خودم نکشیدم چیزی نمی گم، فقط به نظرم از الان تمرین کنیم با وسایلی که سریعن کار کنیم، مداد رنگی خیلی کنده و تو زمان زیاد سطح زیادی رو پوشش نمی ده.. واسه کارایی که زمان مهم نیست و در ترکیب با ماژیک یا آبرنگ خوب میشه ولی واسه کنکور به نظرم نه.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من چون هنوز خودم نکشیدم چیزی نمی گم، فقط به نظرم از الان تمرین کنیم با وسایلی که سریعن کار کنیم، مداد رنگی خیلی کنده و تو زمان زیاد سطح زیادی رو پوشش نمی ده.. واسه کارایی که زمان مهم نیست و در ترکیب با ماژیک یا آبرنگ خوب میشه ولی واسه کنکور به نظرم نه.

هنو ماژیک نخریدم
فقط همین 12تا مدادرنگیو دارم:D
سمانه جان هراشکالی ک داره ، هرچیزی ک با گفتنش و رعایت کردنش کارم بهتر میشه بگو
البته چندجاشو خراب کردم مثلا پله هاااااااااا
اما پذیرای همه نظرات هستم:gol:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره معلومه! برو جدول پارسالو ببين، و اينكه با ١٩٠٠ روزانه يزد قبول شدن ملت! تو كه سه رقمي ميشي!
..خعلی دوست دارم سمانه جون و از خدا میخوام بهترین دانشگاه قبول شی ممنون از شما و مدیر محترم و بقیه بچه ها پس میریم برای اسکیس
ولی راستش گیج شدم نمیدونم اقلیم بخونم.روکشی کنم.فرم کار کنم خط بکشم یا راندو..تورو خدا یکی منو از این سردرگمی نجات بده

NINA_H

عضو جدید
سلام دوستان
نطرتون...

مشاهده پیوست 196613
:redface:
درود
بنظر من حجم کلی خوب در اومده بجز پله ها اما اون باغچه ها پرسپکتیو نرفتن
و یکم تمرین رو جزئیات مثلا فیگور و درخت و....

عذر میخوام بابت نظر دهی...:redface:

همین که استارت زدید خیلی عالیه منکه اصلا انگیزه ندارم:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغااا من ی چیزی بگم..من هنوز تمرین خط شروع نکردم.... دستم گرم نیس .... بنظرم بهتره ک اول از اونا شروع کنیم..هوم؟
دگ در هر صورت..من این تمرینو بعد از تمرینای خودم انجام میدم بعدا عکسشو آپ میکنم...گفتم ک نگید تنبله خخخخ

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
:redface:
درود
بنظر من حجم کلی خوب در اومده بجز پله ها اما اون باغچه ها پرسپکتیو نرفتن
و یکم تمرین رو جزئیات مثلا فیگور و درخت و....

عذر میخوام بابت نظر دهی...:redface:

همین که استارت زدید خیلی عالیه منکه اصلا انگیزه ندارم:smile:
ممنونم عزیزم:gol:
باشه تمرین فیگور و درخت انجام میدم میذارم اینجا ببین چطوره
نمیدونم چرا این حرفو میزنی.... منکه هنو تجربه کنکور ارشدو ندارم اما حس میکنم اگه کنکور بدم و خیلی هم افتضاح شه بازم واسه بهترین اسکیس خودمو آماده میکنم
اول اینکه ضریبش 5ه :دی
دوم اینکه چیزی رو از دس نمیدم هیچ،تازه ب داشته هامم اضافه میشه
سومم اینکه روزام تا اعلام نتایج زودتر واسم میگذره.....
امیدوارم همتون زودتر ازین خمودگی دربیاین و تاپیکو فعالتر کنیم:redface:
تازشم من واسه قبول شدن همتون خیلیییی دعا میکنم تا سال دیگه ک میخوام کنکور بدم اونجا نبینمتون:d

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد این تمرین ... منم نظرمو بگم دگ خخخ
عااقااا
ی چیزی
اول باید با مداد پرسپکتیو دقیقو بکشیم...
الان این دوتا پرسپکتیو با هم فرق دارناااا
ایرادش ک متفاوت شدن تو اندازه ی ارتفاع ساختمونه... بهتره ک ارتفاع رو مشخص کنیم ک پرسپکتیوامون یکی بشن
دگ اینکه
خطوطمون باید اولویت داشته باشن..خط زمین ..خط آسمون ...اینا واقعا مهمن و معرف کار ...کنتراست و عمق میدن ب کار
هیچوقت زمین کار براتون در درجه ی دوم نباشه
الان اولی باغچه ها ب پرسپکتسو نرفتن و دومی انگار رو هوا مونده ...درسته ... بهتره با ی سری هاشور تو پایه های کار کنتراست بدیم تا ی جوری بشه ک انگار کار رو زمین نشسته
یادش بخیر یکی از استادامون اینجور باغچه هارو اصلا قبول نداشت
راس میگفت بنده خدا... باید زمین کار هم همون جور ک خود کار تعریف میشه طراحی بشه ... الگو داشته باشه
بعد اینکه تو کار بهتره با ی سری دیتیل ها جزئیات رو مشخص کرد ...اینجوری نشون دادیم ب همه چیز فکر کردیم...دهنه مصحح بسته میشه ...مثلا اگه اون دیواره ها یا ستونها ک تا بالا رفته...مثلا اگه از جنس بتنه...تقسیم بندی قالب های بتن رو توش نشون بدیم کار رو پخته تر نشون میده
عاااغاااااا نگید چقد حرف میزنه و خودش کاری نکرده هااا .... بخدا دوس دارم کمک کنم همین

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
نطرتون...

مشاهده پیوست 196613
پس بذار حالا که گفتی اشکال نداره کامل بگم نظرمو... اولین چیزی که توش به چشم میاد اینه که خطاتو قوس دار کشیدی یعنی مثل اینه مثلن از تو حباب دیده شده ساختمونه، و کلن به نظرم یه کم رو کیفیت خطوط کار کن، بعدشم همیشه خیلی خوبه که دو تا ضخامت قلم به کار بره، و جاهایی که به نظر مورد تاکیده یا خط بیرونی با قلم ضخیم تر مثلن F کشیده بشه، کلن خط اسکیسی با F بهتر می شه، روان نویس واسه خط کروکی و خط لرزان خوبه، به خاطر خطای نازک و مداد رنگی کارت شبیه نقاشی شده تا اسکیس، روی به گریز رفتن باغچه هاتم باید دقت می کردی.
فیگور و درختم دوستمون گفتن. و یه نکته خیلی مهم راجع به فیگور، اونایی که در یه ارتفاع وایسادن یعنی مثلن همه رو زمینن، کله های همه شون باید روی خط افق باشه، دوری و نزدیکی شونو با کوتاه بلند کردنشون از پاهاشون نشون می دیم.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها میشه نظرتون روبگیددددد..مرسییییی;)
من فقط اینو میتونم بگم ک ی چیزایی از ساختمونو جا انداختی
اما اصن صاحب نظر نیستم واسه بقیه ش
کارمو ببینی متوجه میشی:D

عاغااا من ی چیزی بگم..من هنوز تمرین خط شروع نکردم.... دستم گرم نیس .... بنظرم بهتره ک اول از اونا شروع کنیم..هوم؟
دگ در هر صورت..من این تمرینو بعد از تمرینای خودم انجام میدم بعدا عکسشو آپ میکنم...گفتم ک نگید تنبله خخخخ
خو الهام جون تو بیا اینجا هرشب تمرینو بگو ما انجام بدیم
تمرین گروهیه منم تابع گروه:redface:
اگه پستای بچه هارو بخونی میبینی همه میخوان از بیس شرو کنیم اما کسی نیس ک تمریناتو هدفمند و گام ب گام بذاره.زحمتش با خودت:gol:
اگه بشه ک همزمان هم کتابایی ک ب ایده پردازی کمک میکنه معرفی شه و کارای خوب از معمارای برجسته هم تحلیل شه ک دیگه عالیییییییییییی میشه

الهام و سمانه از نطراتتون واقعا ممنونم.امیدوارم تو کارای بعدی بتونم کامل رفعشون کنم
تمرین خط اصلا نداشتم.حق کاملا با شماست:دی
اون مدل باغچه خوب نیس؟نذارم اصن؟
زمین کارو باید هاشور میزدم؟

آخرین ویرایش:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
..خعلی دوست دارم سمانه جون و از خدا میخوام بهترین دانشگاه قبول شی ممنون از شما و مدیر محترم و بقیه بچه ها پس میریم برای اسکیس
ولی راستش گیج شدم نمیدونم اقلیم بخونم.روکشی کنم.فرم کار کنم خط بکشم یا راندو..تورو خدا یکی منو از این سردرگمی نجات بده
.............................

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
باوووشه
عاااقاا هر کی خواست ی بسم الله بگه بیاد کنار من .. این از من خخخخ

من فردا 2 شیت تمرین خط مستقیم میکنم...یعنی صفحه رو سیاه میکنماااااا
بعدش خط مارپیچ و دایره
این از تمرینای فردای من

NINA_H

عضو جدید
ممنونم عزیزم:gol:
باشه تمرین فیگور و درخت انجام میدم میذارم اینجا ببین چطوره
نمیدونم چرا این حرفو میزنی.... منکه هنو تجربه کنکور ارشدو ندارم اما حس میکنم اگه کنکور بدم و خیلی هم افتضاح شه بازم واسه بهترین اسکیس خودمو آماده میکنم
اول اینکه ضریبش 5ه :دی
دوم اینکه چیزی رو از دس نمیدم هیچ،تازه ب داشته هامم اضافه میشه
سومم اینکه روزام تا اعلام نتایج زودتر واسم میگذره.....
امیدوارم همتون زودتر ازین خمودگی دربیاین و تاپیکو فعالتر کنیم:redface:
تازشم من واسه قبول شدن همتون خیلیییی دعا میکنم تا سال دیگه ک میخوام کنکور بدم اونجا نبینمتون:d

خواهش میکنم
حتما مشتاق دیدن کارتون هستم:gol:
بسیار عالی :Dمنم شروع میکنم بکار پس:redface:

البته بنظر من از یسری اصول شروع کنیم بهتره تا یهو یه کارو بزاریم جلومون از روش بکشیم:redface:

چون در وحله ی اول باید یسری اصولو یاد بگیریم و قوی کنیم که تصحیح کننده نتونه ازش ایراد بگیره

یه مورد قوی بودن خطوطیه که کار میکنیم انقد باید قوی و با شجاعت خطوط کشیده بشه که نتونن چیزی ازش در بیارن...

من چند تا مبانی پایه از ارتور کتاب دارم خودش که برای شروع و قوی کردن این اصول خوبه اگه دوستان تمایل داشته باشن حتما عکس میگرم میزارم که از پایه بریم جلو:w05:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينم پيشنهاد من واسه شروع تمرين اسكيس از اول اول.
وسايل : در وهله اول بريد ببينيد تو وسايل يونى تون چى دارين همه رو منظم و مرتب دسته بندى كنين، تو اين گرونى نريد زود بخريد! :D مثلن من خودم يه سرى ماژيك تاچ دارم كه تقريبن در حال مرگن ولى از اينا استفاده نمى كنم، روشون برچسب زدم "نكش" ! اينا بعدن به درد راندو مى خورن و باقت جذابى مى شه باهاشون درآورد. كاغذ هم بريد كاغذ a2 يا٥٠-٧٠ پارس بگيرين. واسه خط كشيدن الان هم ماژيك ضخيم بردارين، مثلن وايت برد يا ماژيكاى معمولى غير تاچ.
١- شروع كنيد كاغذ سياه كنيد، خطاى قوى اسكيسى خيلى محكم و سريع بكشيد، سعى كنيد هم صاف بكشيد، من اول منظم مى كشم يعني با خط افقى پر مى كنم صفحه رو، بعد با عمودى روشو سياه مى كنم بعد مورب، ولى بي نظمشو هم امتحان كنيد. اين تمرينو هميشه انجام بدين.
٢- دايره تو اندازه هاى مختلف و مربع تو اندازه هاى مختلف بكشيد، با اونا هم صفحه رو سياه كنيد كامل.
٣- بستگى به پيشرفتتون تو تمرين قبليا بعد از يه هفته يا هرمدتى كه خواستين، شروع كنين مكعب بكشين كه به گريزاى مختلف رفته با ارتفاع ناظراى مختلف، هم يه نقطه اى هم دو نقطه اى، حتى اگه دوست داشتين سه نقطه اى. يعنى از هر زاويه اى كه بشه فكرشو كرد، اينارم باز هرقدر كه احساس كردين مسلطين ادامه بدين.
٤- حالا مكعباتونو تبديل كنين به حجماى پيچيده تر، با هم تركيبشون كنين، حجماشونو پر و خالى كنين، تجزيه شون كنين به صفحات.....

فعلن واسه شروع به نظرم اين كارو بكنين، بعد در عين حال كار ببينين. خيلى . Archdaily رو هم كه گفتم، بريد كارا رو ببينين و تحليل كنين و روند فكرى. طرفو پيدا كنين. كليشه هاى فكرى رو هم بشناسين، مثلن اينكه پارسال هركى گنبد داده خيلى سوتى بوده و اينا... ابنيه سنتى قباديانم بخونين اگه نخوندين... عكس از معمارى هاى بومى ايران ببينين، تو شهرتون برين اينور اونور و همه چى رو با دقت ببينين، حتى مجله هاى معمار اون شماره هاش كه واسه جايزه س رو ببينين كه چه كارايى كردن و اينا.

نكته : اين جا من ضمير شما و دوم شخص به كار بردم منظورم اين بود كه. همه مونا! خودمم همينكارا رو خواهم كرد. :D و كلن هم اينا صرفن نظر منه هيچ قطعيتى هم توش نيست، بياين پيشنهاد بدين كه بهترش كنيم. :)

راستى تمريناى بعد از خطو با مداد بكشين و با اف دسن كنين.
من اینجا پیشنهاد دادم واسه اول کار هیشکی توجه نکرد بهم.....:w05:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا