تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از توضیحاتت سمانه جون ، خوش به حالت مهندس
من که دستمون از این دنیا و پیشرفت هاش دوره :cry:

اصلا غصه نخورم عزیزم ، اینا همش ظواهره، اصل خودتی که باد خلاقیت وسرعت عمل داشته باشی - ماهم چون تو شهرمون هست خودمونو گذاشتیم تو آمپاس که بریم از این کلاسا وگرنه ممکنه یه سوالی بیاد که همه کف کنن هیچکس نتونه هیچی اسکیس بزنه
ظاهرا پارسال همینطوری بوده اصلا یه عده کثیری نمیدونستن گند نما چی هست !:w25:

قویییییی باش قوییییییییییییییییییی !

من سر کنکور کارشناسیم تجربه شد- اینا همش حرفه - فقط به خاطر همین حرفا که بقیه هم کلاسیام چرا واسه همه درساشون معلم خصوصی میگرین من نگرفتم کلی روحیه ام رو باختم جلوشون -اخر سر اونا همونی هم که من قبول شدم قبول نشدن! والا ![/QUOTE]

مرسی از دلداریت عزیزم ، اره من برا کارشناسی والا نتونستم هیچ کلاسی برم تازه کتاب خاصی هم نداشت ، خدایش از دوستام که این همه کلاس رفتن و پول کتاب دادنو... بهتر قبول شدم
ولی دیروز یکی از هم کلاسی های کارشناسی ام تیو دلم خالی کرد که خودت کار کنی 1ماه اخر بری کلاس هم فایده نداره ، راستش هرچی میکنم نمی تونم خودم راضی کنم 3یا 4ماه خونه کسی باشم راحت نیستم اصلا نمیشه تمرین کرد اینجوری،هنوز رتبه هام نیومده وقتی بری خارجشهر تازه بعدش اگه قبول نشی جلو یک ملت ضایع میشی راستش نمی تونم الان خارج شهر برم کلاس وگرنه اگه توی شهرمون بود حتما میرفتم ،ولی از وقتی که این هم کلاسی ام گفته پاک ناامید شدم که احتمال زیاد تمام زحماتم بر باد میره

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از راهنمایی ات سمانه جون اگه کلا بتونی یک روند طراحی برام بگی که اولش با چی شروع کنم و توی چه ابعادی کاغذ بگیرم یا مقوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جنسی و در نهایت به چی ختم شه ممنون میشم عزیزم
صبح مى شه بيام بگم؟ الان خوابم مياد خيلى! :D

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم یه دلگزمی بدم برای دوستانی که نمی تونند کلاس برند به خصوص ozra69
من پارسال چند تا از دوستام اصلا کلاس نرفتند چون نمی تونستند ولی خودشون تنها کار کردند

یکیشون با رتبه 200 داخلی دانشگاه تهران قبول شد
یکیشون با 1200 روزانه هنر اصفهان قبول شد
یکیشون با 500 داخلی هنر تهران قبول شد
یکی دیگشونم البته سال قبلش کلاس رفته بود ولی پارسال نرفته بود با 150 شهید بهشتی قبول شد

پس به خودتون اعتماد داشته باشید

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی قبلا کلاس عسگری پور وشقاقی رفته یه توضیح درباره کلاس هاشون بده؟
ابرام گفت درباره شقاقی توضیح میدم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تو پستهای اولیه تاپیک در مرود کلاس شقاقی توضیح دادم
اگه چیز اضافه ای خواستید بازم بپرسید

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اومدم یه دلگزمی بدم برای دوستانی که نمی تونند کلاس برند به خصوص ozra69
من پارسال چند تا از دوستام اصلا کلاس نرفتند چون نمی تونستند ولی خودشون تنها کار کردند

یکیشون با رتبه 200 داخلی دانشگاه تهران قبول شد
یکیشون با 1200 روزانه هنر اصفهان قبول شد
یکیشون با 500 داخلی هنر تهران قبول شد
یکی دیگشونم البته سال قبلش کلاس رفته بود ولی پارسال نرفته بود با 150 شهید بهشتی قبول شد

پس به خودتون اعتماد داشته باشید

ایول . شما چه دوستایی داریا . من کلا 2تا دوست دارم یکیش راننده مینی بوسه یکش هم یه کارمند ساده. جفتشونم فرق موس و با جاده دوطرفه تشخیص نمیدن . با یه همچین شرایطی من دزس خوندماااا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا پیش لوکوربوزیم برین وقتی پشت کار نداشته باشین یعنی زرشک
همین یاسر رحمانیان که دوستمه سال 90 بدون کلاس و اینا(فقط از بچه های ترم بالایی و کسایی که دستشون قوی بود کمک میگرفت ) رتبش یک اسکیس شد.................
مثلا خود من امسال با رتبه 1000 علی آباد کتول قبول میشم:)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينم پيشنهاد من واسه شروع تمرين اسكيس از اول اول.
وسايل : در وهله اول بريد ببينيد تو وسايل يونى تون چى دارين همه رو منظم و مرتب دسته بندى كنين، تو اين گرونى نريد زود بخريد! :D مثلن من خودم يه سرى ماژيك تاچ دارم كه تقريبن در حال مرگن ولى از اينا استفاده نمى كنم، روشون برچسب زدم "نكش" ! اينا بعدن به درد راندو مى خورن و باقت جذابى مى شه باهاشون درآورد. كاغذ هم بريد كاغذ a2 يا٥٠-٧٠ پارس بگيرين. واسه خط كشيدن الان هم ماژيك ضخيم بردارين، مثلن وايت برد يا ماژيكاى معمولى غير تاچ.
١- شروع كنيد كاغذ سياه كنيد، خطاى قوى اسكيسى خيلى محكم و سريع بكشيد، سعى كنيد هم صاف بكشيد، من اول منظم مى كشم يعني با خط افقى پر مى كنم صفحه رو، بعد با عمودى روشو سياه مى كنم بعد مورب، ولى بي نظمشو هم امتحان كنيد. اين تمرينو هميشه انجام بدين.
٢- دايره تو اندازه هاى مختلف و مربع تو اندازه هاى مختلف بكشيد، با اونا هم صفحه رو سياه كنيد كامل.
٣- بستگى به پيشرفتتون تو تمرين قبليا بعد از يه هفته يا هرمدتى كه خواستين، شروع كنين مكعب بكشين كه به گريزاى مختلف رفته با ارتفاع ناظراى مختلف، هم يه نقطه اى هم دو نقطه اى، حتى اگه دوست داشتين سه نقطه اى. يعنى از هر زاويه اى كه بشه فكرشو كرد، اينارم باز هرقدر كه احساس كردين مسلطين ادامه بدين.
٤- حالا مكعباتونو تبديل كنين به حجماى پيچيده تر، با هم تركيبشون كنين، حجماشونو پر و خالى كنين، تجزيه شون كنين به صفحات.....

فعلن واسه شروع به نظرم اين كارو بكنين، بعد در عين حال كار ببينين. خيلى . Archdaily رو هم كه گفتم، بريد كارا رو ببينين و تحليل كنين و روند فكرى. طرفو پيدا كنين. كليشه هاى فكرى رو هم بشناسين، مثلن اينكه پارسال هركى گنبد داده خيلى سوتى بوده و اينا... ابنيه سنتى قباديانم بخونين اگه نخوندين... عكس از معمارى هاى بومى ايران ببينين، تو شهرتون برين اينور اونور و همه چى رو با دقت ببينين، حتى مجله هاى معمار اون شماره هاش كه واسه جايزه س رو ببينين كه چه كارايى كردن و اينا.

نكته : اين جا من ضمير شما و دوم شخص به كار بردم منظورم اين بود كه. همه مونا! خودمم همينكارا رو خواهم كرد. :D و كلن هم اينا صرفن نظر منه هيچ قطعيتى هم توش نيست، بياين پيشنهاد بدين كه بهترش كنيم. :)

راستى تمريناى بعد از خطو با مداد بكشين و با اف دسن كنين.

en.safdari

عضو جدید
مرسی ebram عزیز مگر شماها معرفت به خرح بدید یه کمکی به ماها که تو شهرستانیم و دسترسی به هیچ چیزی نداریم بکنید واقعا پیشاپیش از شما کمال قدردانی و سپاس را دارم...

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آقا پیش لوکوربوزیم برین وقتی پشت کار نداشته باشین یعنی زرشک
همین یاسر رحمانیان که دوستمه سال 90 بدون کلاس و اینا(فقط از بچه های ترم بالایی و کسایی که دستشون قوی بود کمک میگرفت ) رتبش یک اسکیس شد.................
مثلا خود من امسال با رتبه 1000 علی آباد کتول قبول میشم:)

سجاد علی آباد نداره این 1000 دفعه....ولی آزاد گنبد کاوووس داره...بچه ها منم دیگه دارم وسیله هایی ک پارسال از خط و نکته داشتم دارم جمع و جور میکنم آماده میکنم واسه اول هفته...
یه سئوال بعد از نتایج ک اومد و رتبه مشخص شد...اون موقع شقاقی کلاس میزاره؟؟؟؟من شاید باز با رئیس شرکت صحبت کنم و راضیش کنم برم مشهد اگه مشهد داشته باشه...داره؟؟؟
بچه ها نمیخوام کوتاه بیام...پارسال زیاد زحمت کشیدم حیف ک نقطه صعفم تو کانسپت بود...ولی ایشاله امسال به حق 5 تن اقلیمی میاد اونم اقلیم شمال برم برا رتبه زیر 30 اسکیس...
خدایا چی میشه اقلیم شمال امسال بیاد...بزرگی و میدونم ازت بخوام اوکیه...قوربونه کرمت:)

NINA_H

عضو جدید
بچه ها میدونین بوعلی کم از هنر تهران نداره و سطحشون خیلی بالاست.امروز رفتم یه پرس و جو از دانشجوهای اونجا کردم اسمهای جدیدی میگفتن.مثلا الان این سپیده علی محمدزاده...محمد پیرداوری..پدرام جهانیان من که نمیرم اینارو خواستم بدونم شما میشناسیشون؟؟؟؟
بچه های کرمانشاه و استانهای مجاور (سنندج..همدان ..ایلام) من پیش مجید رستمی (رتبه 1 اسکیس و استاد دانشگاه رازی میرم) اگه کسی خواست بگه هماهنگ کنم..........به محض اینکه رفتم هر اطلاعاتی گرفتم میام اینجا عنوان میکنم.کسایی دیگه هم ممنون میشم اینکارو کنن بخصوص کسایی که کلاس شقاقی میرن.ما که پول نداشتیم اونو بریم :(

برای دیدن کارای سپیده علی محمد زاده و شاگرداش میتونید برید اینجاhttp://www.noghteh-s-a.com/?p=mohandes

من خودم با مشاورش تماس گرفتم کلاس 66ساعت عادیش با تعداد 12نفر 690تومن و ورکشاپ 430تومن

arefeh

کاربر ممتاز
منم پارسال عسگری پور رفتم کار ازش زیاد دارم...هاردمو موفق بشم از مادر مکرمه بگیرم در اولین فرصت هر هفته از کارهاش میزارم تو اقلیم های مختلف...
البته بیشتر اقلیم شمال داشتیم و کوهستانی با اقلیم گرم و خشگ...واقعا از لحاظ افلیم و پلان ما بچه هاش قوی هستیم...پلان ک میگم از همه لحاظ ...ولی ایده و کانسپت به شدت ضعیف...
برعکس دوره ما ک بچه های یه سری اساتید ک تو مرکز کورکسیون میشد کار اونها کانسپتی و پلانها به معنای واقعی وحشتناک بود...فکر کنم عکس از کارهاشون دارم بزارم متوجه میشید ک هر گروهی یه نقضی داره تووو کارهاش...پس ناامید اصلا نشید

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پارسال عسگری پور رفتم کار ازش زیاد دارم...هاردمو موفق بشم از مادر مکرمه بگیرم در اولین فرصت هر هفته از کارهاش میزارم تو اقلیم های مختلف...
البته بیشتر اقلیم شمال داشتیم و کوهستانی با اقلیم گرم و خشگ...واقعا از لحاظ افلیم و پلان ما بچه هاش قوی هستیم...پلان ک میگم از همه لحاظ ...ولی ایده و کانسپت به شدت ضعیف...
برعکس دوره ما ک بچه های یه سری اساتید ک تو مرکز کورکسیون میشد کار اونها کانسپتی و پلانها به معنای واقعی وحشتناک بود...فکر کنم عکس از کارهاشون دارم بزارم متوجه میشید ک هر گروهی یه نقضی داره تووو کارهاش...پس ناامید اصلا نشید
اقیلمی که کانسپت نمی خواد عارفه!ولی من هم فیلم های اقلیمی شو دیدم و کار کردم ، خیلی خوب بود.فک کنم یارو کانسپت زدن بلد نبود!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه موافق باشین ، هرروز یا هر سه روز و ...هرکدوم که راحت بودیم ، یکی مون یه عکس بده و بگه از این اسکیس بکشین و ما هم بکشیم.
یعنی ساختمونه رو همونطوری که پرسپکتیو داده بکشیم ولی زمینشو یه جور دیگه کار کنیم.راندوشو یه جور دیگه......تونستم مطلبو بگم؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه موافق باشین ، هرروز یا هر سه روز و ...هرکدوم که راحت بودیم ، یکی مون یه عکس بده و بگه از این اسکیس بکشین و ما هم بکشیم.
یعنی ساختمونه رو همونطوری که پرسپکتیو داده بکشیم ولی زمینشو یه جور دیگه کار کنیم.راندوشو یه جور دیگه......تونستم مطلبو بگم؟
من موافقم! زنگ اولو بزن خودت!

arefeh

کاربر ممتاز
نه نتونستی برسونی

اقیلمی که کانسپت نمی خواد عارفه!ولی من هم فیلم های اقلیمی شو دیدم و کار کردم ، خیلی خوب بود.فک کنم یارو کانسپت زدن بلد نبود!
اون سالی ک عسگری قبول شد چای خونه تو شمال بود...و آخر اقلیمی بود....و ایشون هم تسلط بر اقلیم شمال دارن در تداخل سقفهای شیبدار...به ما هم یاد دادن...من اقلیمی میخوام باشه امسال...پارسال بد ضربه خوردم
من كه ديگه آفيشالى رفتم كلاس شقاقى از يكشنبه هم شروع مى شه! مى ريم كه بتركونيم! :w11:

سمانه میری میشه بیای بگی چی میگه چی میخواد...تمرینهاشو بدی ما هم انجام بدیم؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نتونستی برسونی

اون سالی ک عسگری قبول شد چای خونه تو شمال بود...و آخر اقلیمی بود....و ایشون هم تسلط بر اقلیم شمال دارن در تداخل سقفهای شیبدار...به ما هم یاد دادن...من اقلیمی میخوام باشه امسال...پارسال بد ضربه خوردم

خوب من هم ساله قبل اقلیمی رو توپ کارکرده بودم ولی رفتم سرامتحان دیدم کانسپچواله!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس شماره 1

اسکیس شماره 1

این کار رو می تونین امروز تو سایت archdaily ببینین.
من این پرسپکتیو رو انتخاب کردم.
ازش اسکیس بزنید.خودمم می زنم و ترکیب بندی و راندو مهمه.اگه خواستین می تونین زمینشو عوض کنین.
کلا یه چیزه توپ دربیارین.

تا جمعه شب وقت دارین.بهتره رو a3 کار کنین .

مهديه مقدم

عضو جدید
دوستان نتایج نظام اومد،گفتم شاید کسی باشه اینجا خبر نداشته باشه خودم می دونم بی ربط به تاپیکه:whistle:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم وقتی کلاس شروع شد حتمن از طریق پ خ با بچه های فعال و کسایی که از اول این مسیر با هم همراه بودیم در میون می ذارم، ولی اینجا پابلیک اینکارو نمی کنم که معذوریت اخلاقی و حقی واسم نداشته باشه و معذب نباشم. :)
ازش اسکیس بزنید.خودمم می زنم و ترکیب بندی و راندو مهمه.اگه خواستین می تونین زمینشو عوض کنین.

چه کار خوبیه! حله، سی یو جمعه شب! :D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
عزیزم وقتی کلاس شروع شد حتمن از طریق پ خ با بچه های فعال و کسایی که از اول این مسیر با هم همراه بودیم در میون می ذارم، ولی اینجا پابلیک اینکارو نمی کنم که معذوریت اخلاقی و حقی واسم نداشته باشه و معذب نباشم. :)
:w05:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

سمانه جون الان کیا جز پ خ هستن؟؟؟منم هستم؟؟؟
پستت خیلی استرس ناک بود.
استرس گرفتم:wallbash:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:..............آقا ما این تاپیک نمیام دیگه که کسی خدای نکرده معذور نباشه..ایشالا که همتون جزو نفرات برترین
و ماهم میریم جزو باقالیای 2;) و فعلا که بریم دنبال کارو بار که وضع مالیمون بد خرابه و دم عیدی یه لقمه نون حلال درآریم:rambo:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز

واقعا من الان متوجه نشدمااااا...یعنی چی؟؟؟اینو اسکیس بزنیم همینو یعنی بزاریم جلومون مجدد بکشیم و راندو کنیم؟؟؟؟!!!!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا من الان متوجه نشدمااااا...یعنی چی؟؟؟اینو اسکیس بزنیم همینو یعنی بزاریم جلومون مجدد بکشیم و راندو کنیم؟؟؟؟!!!!
آره دیگه. اینم یکی از تمرینای خوبه، روکشی زیاد از کارای این تیپی با حجمای ساده.... به شدددددددددددت موثره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا