مرسی از توضیحاتت سمانه جون ، خوش به حالت مهندس
من که دستمون از این دنیا و پیشرفت هاش دوره![]()
اصلا غصه نخورم عزیزم ، اینا همش ظواهره، اصل خودتی که باد خلاقیت وسرعت عمل داشته باشی - ماهم چون تو شهرمون هست خودمونو گذاشتیم تو آمپاس که بریم از این کلاسا وگرنه ممکنه یه سوالی بیاد که همه کف کنن هیچکس نتونه هیچی اسکیس بزنه
ظاهرا پارسال همینطوری بوده اصلا یه عده کثیری نمیدونستن گند نما چی هست !

قویییییی باش قوییییییییییییییییییی !
من سر کنکور کارشناسیم تجربه شد- اینا همش حرفه - فقط به خاطر همین حرفا که بقیه هم کلاسیام چرا واسه همه درساشون معلم خصوصی میگرین من نگرفتم کلی روحیه ام رو باختم جلوشون -اخر سر اونا همونی هم که من قبول شدم قبول نشدن! والا ![/QUOTE]
مرسی از دلداریت عزیزم ، اره من برا کارشناسی والا نتونستم هیچ کلاسی برم تازه کتاب خاصی هم نداشت ، خدایش از دوستام که این همه کلاس رفتن و پول کتاب دادنو... بهتر قبول شدم
ولی دیروز یکی از هم کلاسی های کارشناسی ام تیو دلم خالی کرد که خودت کار کنی 1ماه اخر بری کلاس هم فایده نداره ، راستش هرچی میکنم نمی تونم خودم راضی کنم 3یا 4ماه خونه کسی باشم راحت نیستم اصلا نمیشه تمرین کرد اینجوری،هنوز رتبه هام نیومده وقتی بری خارجشهر تازه بعدش اگه قبول نشی جلو یک ملت ضایع میشی راستش نمی تونم الان خارج شهر برم کلاس وگرنه اگه توی شهرمون بود حتما میرفتم ،ولی از وقتی که این هم کلاسی ام گفته پاک ناامید شدم که احتمال زیاد تمام زحماتم بر باد میره