تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پ ن پ پرنتش بگیر بزار تو قاب و بزارش کنار پنجره!
عارف خفت میکنمااااا...عجبااا...همچین گفتی فکر کردم میخوای بگی طرح خودمون بدیم و زمینشو عوض کنیم...منم سعی میکنم باشم....ایشالله

آره دیگه. اینم یکی از تمرینای خوبه، روکشی زیاد از کارای این تیپی با حجمای ساده.... به شدددددددددددت موثره!

مرسی سمانه جان........

معمارباشی

عضو جدید
ایول سمانه ... منم جمعه کلاس دارم با شقاقی .... واااای خیلی برنانه هام فشرده شده ... خدا کنه برسم خوب کار کنم ... استرررررس دارم شدید

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول سمانه ... منم جمعه کلاس دارم با شقاقی .... واااای خیلی برنانه هام فشرده شده ... خدا کنه برسم خوب کار کنم ... استرررررس دارم شدید

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
می رسی! هیچ نگران نباش! می ترکونیم اساسی! ;)

• Like
واکنش ها: imah

معمارباشی

عضو جدید
عارفه من با برنامه ی این چند ماه عملا خودم قراره بترکم !!!!
فکر کنم تا چند روز دیگه که همش تحویل پروژه دارم ...
از جمعه که کلاس شقاقی شروع می شه ...
از شنبه هم باید برم سر کار !!!
درسها و کلاس های طول ترم هم که هست و عملا 4 روز در هفته این ترم کلاس دارم
واقعا نمی دونم باید به کدوم یکی از کارهام برسم !
خدا بدادم برسه ...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:(:cry:منم میخوام بتروکنم ولی مهماتش نی....
عارفه می زنم شل و پلت می کنما! مطمئن باش که می ترکونیم! از درس خوندن که سخت تر نی! من واقعن نشستن درس خوندن واسم سخت ترین کار دنیا بود که انجامش دادم! :D خیلی هم به کلاس اعتقاد ندارم، ولی چون تنبلم و می ذارم همه چی رو واسه دقیقه نود رفتم کلاس نوشتم که مجبور شم کار کنم! کارای دفترمونم هس که خیلی شیک تل انبار شده سرم باید جبران این دو ماهو بکنم، یکی از دوستام هم با رفقای خارجکیش از دانمارک میاد تور اصفهان گردی میخواد ازم، کلن زندگی سخته ولی اسکیس خوش میگذره! هیییییییچ نگران نباش! :D اصن جریمه می ذاریم واسه هرکی کار نکرد! تو تا فردا شب اون اسکیسی که عارف پیشنهاد دادو بزن.... آروم آروم گرم می شیم و می ترکونیم! بعله!

• Like
واکنش ها: imah

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارفه می زنم شل و پلت می کنما! مطمئن باش که می ترکونیم! از درس خوندن که سخت تر نی! من واقعن نشستن درس خوندن واسم سخت ترین کار دنیا بود که انجامش دادم! :D خیلی هم به کلاس اعتقاد ندارم، ولی چون تنبلم و می ذارم همه چی رو واسه دقیقه نود رفتم کلاس نوشتم که مجبور شم کار کنم! کارای دفترمونم هس که خیلی شیک تل انبار شده سرم باید جبران این دو ماهو بکنم، یکی از دوستام هم با رفقای خارجکیش از دانمارک میاد تور اصفهان گردی میخواد ازم، کلن زندگی سخته ولی اسکیس خوش میگذره! هیییییییچ نگران نباش! :D اصن جریمه می ذاریم واسه هرکی کار نکرد! تو تا فردا شب اون اسکیسی که عارف پیشنهاد دادو بزن.... آروم آروم گرم می شیم و می ترکونیم! بعله!
سمانه هزینش همون 870 هزار بود ................؟؟؟؟؟؟؟؟

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبحالتون که میدونین تئوریتون خوب میشه.من هنوز نمیدونم اسکیس کار کنم یا برم آزاد یا برای سال بعد بخونم:cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
photo-9.jpgاینم یکی از کارای قدیمی من. واسه طرح سه روز اول استاد یه اسکیس گرفت ازمون مث ارشد . البته روی یه شیت بود اون موقع هنوز سه تا شیت A3 نشده بود ارشد. :D خخخخخخ هی می گم احترام بذارین به سن و سال من! :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبحالتون که میدونین تئوریتون خوب میشه.من هنوز نمیدونم اسکیس کار کنم یا برم آزاد یا برای سال بعد بخونم:cry:
عزیزم من به شخصه اصلنننن نمی دونم تئوریم خوب شد یا نه! ولی شقاقی نمونه آورد از رتبه ۱۹۰۰ که شبانه یزد قبول شده با اسکیس، یا ۲۶۰۰ که غیرانتفاعی شمال .... من غیر انتفاعی نمی خوام البته، ولی امیدم به خداس که رتبه م قابل قبول شه، تلاشمم واسه اسکیس می کنم، مطمئنن ضرر نمی کنی... یه کار نکن که بعد که کارنامه اومد پشیمون باشی که چرا کار نکردی زودتر،

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه من با برنامه ی این چند ماه عملا خودم قراره بترکم !!!!
فکر کنم تا چند روز دیگه که همش تحویل پروژه دارم ...
از جمعه که کلاس شقاقی شروع می شه ...
از شنبه هم باید برم سر کار !!!
درسها و کلاس های طول ترم هم که هست و عملا 4 روز در هفته این ترم کلاس دارم
واقعا نمی دونم باید به کدوم یکی از کارهام برسم !
خدا بدادم برسه ...

عزیزم...هممون همو درک میکنیم ...منم شرایطم دقیقا مثل تو هست...الان داشتم با استاد کارشناسیم تلفنی صحبت میکردم...گفت خاک برسرت ک به خاطر سراسری چند سال از ارشد گذاشتی...گفت نشد بچسب به آزااااد...چون الان معمارا راحت وارد دانشگاه میشن چند سال دیگه هیچی معلوم نی....از دست میدی همه چیو....
راست هم میگه من تا الان اگه آراد رفته بودم تموم شده بوداااا...

عزیزم با شما ها هستم تا آآآآآآآآآآآآآآخرش...جالا این تلاش تووو سراسری میخواد نتیجشو ببینم یا تو آزاد....دیگه مهم نی...توکل به خدا...اگه سراسری شد چاکرشم ...اگه آزاد شد بازم چاکرشم تا آآآآخر خط...
نقطه سرخط.......

عزیزم بالاخره آزادم اسکیس داره...تو راهتو برو توکل کن...ایشالله همه چی اونجوری پیش میره ک دوست داشتیم...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم یه دلگزمی بدم برای دوستانی که نمی تونند کلاس برند به خصوص ozra69
من پارسال چند تا از دوستام اصلا کلاس نرفتند چون نمی تونستند ولی خودشون تنها کار کردند

یکیشون با رتبه 200 داخلی دانشگاه تهران قبول شد
یکیشون با 1200 روزانه هنر اصفهان قبول شد
یکیشون با 500 داخلی هنر تهران قبول شد
یکی دیگشونم البته سال قبلش کلاس رفته بود ولی پارسال نرفته بود با 150 شهید بهشتی قبول شد

پس به خودتون اعتماد داشته باشید

مرسی عزیزم از دلگرمیت ،والا من ادم تلاش گری هستم این نیست که هیچی را راحت توی زندگیام بدست اورده باشم ولی خب چی بگم ،والا دوستام توی دلم خالی میکنن ولی بازم تلاش میکنم ولی مسلما فرق هست بین کسی که با امید میره جلو تا کسی که میره ولی میدونه میرسه بن بست، توکل به خدا من تلاشم میکنم یا میشع یا نمیشه دیگه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه موافق باشین ، هرروز یا هر سه روز و ...هرکدوم که راحت بودیم ، یکی مون یه عکس بده و بگه از این اسکیس بکشین و ما هم بکشیم.
یعنی ساختمونه رو همونطوری که پرسپکتیو داده بکشیم ولی زمینشو یه جور دیگه کار کنیم.راندوشو یه جور دیگه......تونستم مطلبو بگم؟

اقا مهندس من همپایه تمرین هستم ، ولی یکم دستم ضعیفکه عیب نداره تمرینه انجام میدیم و شما هم ایراد می گیرد و راهنمایی می کنید ، ولی عارف خان یک چند روز مرخصی بده من دیروز غروب رسیدم و اینجا برام کلی برنامه کار ریختن به صورت فشرده و پروژه دوستم هم هست که باید کمک کنم که تحویل داره بعدش ما هم بهتون ملحق میشیم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه راهنمایی می کنین.
می گن اسکیس شقاقی خودش کم میاد و ناظره ولی ماله سپیده خودش همیشه هست.
الان من دارم یکیشونو انتخاب می کنم ، راهنمایی می کنین؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه راهنمایی می کنین.
می گن اسکیس شقاقی خودش کم میاد و ناظره ولی ماله سپیده خودش همیشه هست.
الان من دارم یکیشونو انتخاب می کنم ، راهنمایی می کنین؟

من پارسال شقاقی رفتم از 10 جلسه 4 جلسش خودش اومد
3 جلسه منصور پور اومد که من خیلی راضی نبودم ازش ولی بعضی بچه ها راضی بودن
3 جلسه علینیا اومد که به نظر من فوق العاده بود از خود شقاقی هم بهتر بود

البته بعضی از شهر ها به جای منصور پور عباسی هم رفته بود که من تو ورکشاپ باهاش آشنا شدم و او هم کارش فوق العادست

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم کلاس سپیده علی محمدزاده ثبت نام کردم.از شقاقی تعریفای خوبی نشنیدم و دوسه تا بچه ها گفتن خوب نیست ولی سپیده رو خیلی ها تعریف کردن . کوروش هم پیش سپیده رفته.
یکشنبه صبح از ساعت 11 تا 2 بعد از ظهر.66ساعت و 12 جلسه.690 تومن.

sheelan

عضو جدید
بچه ها من هم کلاس سپیده علی محمدزاده ثبت نام کردم.از شقاقی تعریفای خوبی نشنیدم و دوسه تا بچه ها گفتن خوب نیست ولی سپیده رو خیلی ها تعریف کردن . کوروش هم پیش سپیده رفته.

کی ثبت نام کردی؟

mrabie

عضو جدید

همه روزا همین ساعته؟ من هفته قبل کنکور ثبت نام کردم اما روزشو مشخص نکردم! دوباره هم که تماس گرفتم این هفته بهم گفت خودشون تماس میگیرن! ولی هیچ خبری نشده ازشون!

p.yari

عضو جدید
فقط حییییییف کلاس شقاقی ! حیییییییییییییف ! ما بریم شاید آزاد قبول شدیم !
آدم خنگ همون بهتر بره این قدر پول بده که جونش در بیاد ! :cry::w46::w29:

زبان ومنظر رو خیلی گند زدم که اسکیس که جای خود دارد!:w28:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه روزا همین ساعته؟ من هفته قبل کنکور ثبت نام کردم اما روزشو مشخص نکردم! دوباره هم که تماس گرفتم این هفته بهم گفت خودشون تماس میگیرن! ولی هیچ خبری نشده ازشون!
من الان حرف زدم و گفت جمعه زنگ می زنن و باهاتون روزا و ساعت ها رو هماهنگ می کنن.و هم چنین می گن چیا بیارین سر کلاس.

sheelan

عضو جدید
آره.حضوری نیست و میگه پول ریختنیه.
هیچی دیگه اسمتو می دی و میگی این وقت رو می خوام و اون هم شماره حساب می ده و می گه پولو بریز.

خوش به حالت اینقد زود به نتیجه رسیدی،من هنوز شک دارم برم کلاس یا نه،

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

شیلان به نظر من اگه منظر میخوای برو کلاس کوثر محمود نزاد که تو ایوانخانه کار میکنه فوق العادست

اکثر کسایی که الان دارن منظر دانشگاه تهران می خونند پارسال پیش او کلاس میرفتند

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلاس رو حتما برو که نری اشتباه کردی. من حتی می خوام به کلاس بنی هاشمی هم برم. بچه ها هم ماله شقاقی رو میارن.عسگری رو هم دارم.

sheelan

عضو جدید
کلاس رو حتما برو که نری اشتباه کردی. من حتی می خوام به کلاس بنی هاشمی هم برم. بچه ها هم ماله شقاقی رو میارن.عسگری رو هم دارم.

من تا الان کلاس اینا رفتم:
داوود سعادت-داوود صلواتی-محمد رضا رنج ازمای-اینا برا معماری بودن
رسول رفعت،امیر سمیاری-اینام برا منظر
دریغ از یه ذره پیشرفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا