پ ن پ پرنتش بگیر بزار تو قاب و بزارش کنار پنجره!واقعا من الان متوجه نشدمااااا...یعنی چی؟؟؟اینو اسکیس بزنیم همینو یعنی بزاریم جلومون مجدد بکشیم و راندو کنیم؟؟؟؟!!!!
پ ن پ پرنتش بگیر بزار تو قاب و بزارش کنار پنجره!واقعا من الان متوجه نشدمااااا...یعنی چی؟؟؟اینو اسکیس بزنیم همینو یعنی بزاریم جلومون مجدد بکشیم و راندو کنیم؟؟؟؟!!!!
عارف خفت میکنمااااا...عجبااا...همچین گفتی فکر کردم میخوای بگی طرح خودمون بدیم و زمینشو عوض کنیم...منم سعی میکنم باشم....ایشاللهپ ن پ پرنتش بگیر بزار تو قاب و بزارش کنار پنجره!
آره دیگه. اینم یکی از تمرینای خوبه، روکشی زیاد از کارای این تیپی با حجمای ساده.... به شدددددددددددت موثره!
می رسی! هیچ نگران نباش! می ترکونیم اساسی!ایول سمانه ... منم جمعه کلاس دارم با شقاقی .... واااای خیلی برنانه هام فشرده شده ... خدا کنه برسم خوب کار کنم ... استرررررس دارم شدید
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
می رسی! هیچ نگران نباش! می ترکونیم اساسی!![]()
عارفه می زنم شل و پلت می کنما! مطمئن باش که می ترکونیم! از درس خوندن که سخت تر نی! من واقعن نشستن درس خوندن واسم سخت ترین کار دنیا بود که انجامش دادم!منم میخوام بتروکنم ولی مهماتش نی....
سمانه هزینش همون 870 هزار بود ................؟؟؟؟؟؟؟؟عارفه می زنم شل و پلت می کنما! مطمئن باش که می ترکونیم! از درس خوندن که سخت تر نی! من واقعن نشستن درس خوندن واسم سخت ترین کار دنیا بود که انجامش دادم!خیلی هم به کلاس اعتقاد ندارم، ولی چون تنبلم و می ذارم همه چی رو واسه دقیقه نود رفتم کلاس نوشتم که مجبور شم کار کنم! کارای دفترمونم هس که خیلی شیک تل انبار شده سرم باید جبران این دو ماهو بکنم، یکی از دوستام هم با رفقای خارجکیش از دانمارک میاد تور اصفهان گردی میخواد ازم، کلن زندگی سخته ولی اسکیس خوش میگذره! هیییییییچ نگران نباش!
اصن جریمه می ذاریم واسه هرکی کار نکرد! تو تا فردا شب اون اسکیسی که عارف پیشنهاد دادو بزن.... آروم آروم گرم می شیم و می ترکونیم! بعله!
780.,..سمانه هزینش همون 870 هزار بود ................؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم من به شخصه اصلنننن نمی دونم تئوریم خوب شد یا نه! ولی شقاقی نمونه آورد از رتبه ۱۹۰۰ که شبانه یزد قبول شده با اسکیس، یا ۲۶۰۰ که غیرانتفاعی شمال .... من غیر انتفاعی نمی خوام البته، ولی امیدم به خداس که رتبه م قابل قبول شه، تلاشمم واسه اسکیس می کنم، مطمئنن ضرر نمی کنی... یه کار نکن که بعد که کارنامه اومد پشیمون باشی که چرا کار نکردی زودتر،خوشبحالتون که میدونین تئوریتون خوب میشه.من هنوز نمیدونم اسکیس کار کنم یا برم آزاد یا برای سال بعد بخونم![]()
عارفه من با برنامه ی این چند ماه عملا خودم قراره بترکم !!!!
فکر کنم تا چند روز دیگه که همش تحویل پروژه دارم ...
از جمعه که کلاس شقاقی شروع می شه ...
از شنبه هم باید برم سر کار !!!
درسها و کلاس های طول ترم هم که هست و عملا 4 روز در هفته این ترم کلاس دارم
واقعا نمی دونم باید به کدوم یکی از کارهام برسم !
خدا بدادم برسه ...
عارفه می زنم شل و پلت می کنما! مطمئن باش که می ترکونیم! از درس خوندن که سخت تر نی! من واقعن نشستن درس خوندن واسم سخت ترین کار دنیا بود که انجامش دادم!خیلی هم به کلاس اعتقاد ندارم، ولی چون تنبلم و می ذارم همه چی رو واسه دقیقه نود رفتم کلاس نوشتم که مجبور شم کار کنم! کارای دفترمونم هس که خیلی شیک تل انبار شده سرم باید جبران این دو ماهو بکنم، یکی از دوستام هم با رفقای خارجکیش از دانمارک میاد تور اصفهان گردی میخواد ازم، کلن زندگی سخته ولی اسکیس خوش میگذره! هیییییییچ نگران نباش!
اصن جریمه می ذاریم واسه هرکی کار نکرد! تو تا فردا شب اون اسکیسی که عارف پیشنهاد دادو بزن.... آروم آروم گرم می شیم و می ترکونیم! بعله!
خوشبحالتون که میدونین تئوریتون خوب میشه.من هنوز نمیدونم اسکیس کار کنم یا برم آزاد یا برای سال بعد بخونم![]()
اومدم یه دلگزمی بدم برای دوستانی که نمی تونند کلاس برند به خصوص ozra69
من پارسال چند تا از دوستام اصلا کلاس نرفتند چون نمی تونستند ولی خودشون تنها کار کردند
یکیشون با رتبه 200 داخلی دانشگاه تهران قبول شد
یکیشون با 1200 روزانه هنر اصفهان قبول شد
یکیشون با 500 داخلی هنر تهران قبول شد
یکی دیگشونم البته سال قبلش کلاس رفته بود ولی پارسال نرفته بود با 150 شهید بهشتی قبول شد
پس به خودتون اعتماد داشته باشید
بچه ها اگه موافق باشین ، هرروز یا هر سه روز و ...هرکدوم که راحت بودیم ، یکی مون یه عکس بده و بگه از این اسکیس بکشین و ما هم بکشیم.
یعنی ساختمونه رو همونطوری که پرسپکتیو داده بکشیم ولی زمینشو یه جور دیگه کار کنیم.راندوشو یه جور دیگه......تونستم مطلبو بگم؟
بچه ها یه راهنمایی می کنین.
می گن اسکیس شقاقی خودش کم میاد و ناظره ولی ماله سپیده خودش همیشه هست.
الان من دارم یکیشونو انتخاب می کنم ، راهنمایی می کنین؟
بچه ها من هم کلاس سپیده علی محمدزاده ثبت نام کردم.از شقاقی تعریفای خوبی نشنیدم و دوسه تا بچه ها گفتن خوب نیست ولی سپیده رو خیلی ها تعریف کردن . کوروش هم پیش سپیده رفته.
یکشنبه صبح از ساعت 11 تا 2 بعد از ظهر.66ساعت و 12 جلسه.690 تومن.
الان.دو سه نفر مونده تموم شه.دوشنبه و چهارشنبه ظهرش مونده.از یکشنبه شروع می شه و من هم اولین کلاس ایشون حظور خواهم داشت.کی ثبت نام کردی؟
الان.دو سه نفر مونده تموم شه.دوشنبه و چهارشنبه ظهرش مونده.از یکشنبه شروع می شه و من هم اولین کلاس ایشون حظور خواهم داشت.
آره.حضوری نیست و میگه پول ریختنیه.زنگ زدی؟چه جوری ثبت نام کردی؟
بچه ها من هم کلاس سپیده علی محمدزاده ثبت نام کردم.از شقاقی تعریفای خوبی نشنیدم و دوسه تا بچه ها گفتن خوب نیست ولی سپیده رو خیلی ها تعریف کردن . کوروش هم پیش سپیده رفته.
یکشنبه صبح از ساعت 11 تا 2 بعد از ظهر.66ساعت و 12 جلسه.690 تومن.
من الان حرف زدم و گفت جمعه زنگ می زنن و باهاتون روزا و ساعت ها رو هماهنگ می کنن.و هم چنین می گن چیا بیارین سر کلاس.همه روزا همین ساعته؟ من هفته قبل کنکور ثبت نام کردم اما روزشو مشخص نکردم! دوباره هم که تماس گرفتم این هفته بهم گفت خودشون تماس میگیرن! ولی هیچ خبری نشده ازشون!
آره.حضوری نیست و میگه پول ریختنیه.
هیچی دیگه اسمتو می دی و میگی این وقت رو می خوام و اون هم شماره حساب می ده و می گه پولو بریز.
خوش به حالت اینقد زود به نتیجه رسیدی،من هنوز شک دارم برم کلاس یا نه،
کلاس رو حتما برو که نری اشتباه کردی. من حتی می خوام به کلاس بنی هاشمی هم برم. بچه ها هم ماله شقاقی رو میارن.عسگری رو هم دارم.خوش به حالت اینقد زود به نتیجه رسیدی،من هنوز شک دارم برم کلاس یا نه،
کلاس رو حتما برو که نری اشتباه کردی. من حتی می خوام به کلاس بنی هاشمی هم برم. بچه ها هم ماله شقاقی رو میارن.عسگری رو هم دارم.