Sombrero
عضو جدید
خسته نباشی دخترم.ماشالله داری راه میفتی

خسته نباشی دخترم.ماشالله داری راه میفتی
گفتم اخه...
من شمالیم ولی یه ملیون دوست کرد دارم!!! اصلا خودمم یه جورایی دارم کرد میشم
خسته نباشی دخترم.ماشالله داری راه میفتی![]()
خو میدونم خوب نشده خیلی عجله ای و یه دفعه ای و فقط و فقط با ماژیک زدمش بدون استفاده از چیز دیگه ای برای اولین بارولی با اینکه بد شده ها نمیدونم چرا ولی حس خوبی نسبت بهش دارما
![]()
خیلی خوبه .....
لازم نیس همه وقتت رو به این تمرین اختصاص بدی فقط باید بدونی کاربرد این خط کجاس و بتونی ازش استفاده کنی.خوب بود؟؟؟
بازم انجامش بدم؟ یعنی ازین ببعد اینجوری تمرین خط کنم فقط؟؟
من هم بالاخرهتمرین خط کردم میزارم.....
البته اولین تمرینه.....
میدونم داغونه شما اساتید به بزرگواریتون ببخشید. اما راهنماییم کنید....
با راپید نمیتونم کار کنم واسه همین با ماژیک می کشم.....
مشاهده پیوست 198653 مشاهده پیوست 198654
تا کی باید تمرین خط کرد؟
واسه پرسپکتیو کی شروع کنم؟
بنظرتون من که پرسپکتیو هم خوب یاد ندارم، از روی کتاب آقای طایفه که اموزش پرسپکتیو داره کار کنم، خوبه یا کتاب دیگه ای پیشنهاد میدین؟
سجاد جان کار شسته رفته ای شده...اما خطوط ضعیفه همه هم ارزشه...یه جاهایی وسط راه قطع شده هدفی بوده تووو این کار؟؟؟اگه سایه خوب میخورد کارش باحالتر هم میشد...
البته من بلد نیستم این نظرات رو طبق کارهای اساتیدی ک کشیدن میگم...
خطوط با دست کشیده شده یا خط کش؟؟؟
اگه با دست باشه عالیه....
معرکه اس داداش کار خودتونه.با پاستله یا کنته؟
از خط کش استفاده نمیکنه.....کار دسته کلا.....در ضمن این کارو عجله ای زده
این کار یکی از دوستانمه و سبک آقای پیر داوری کار میکنن و چند تا از کارهاشون هم تو کتاب صدیق چاپ شده
و کارهاشم کلا با مداد و بعضی جاها از کنته هم استفاده میکنه و کلا سبک پیرداوری رو به خاط ساده بودن و با حداقل بودن امکانات دوست دارم و کارهاش روح داره و میشه حسش کنی.....سعی میکنم ازش بگیرم کارهاشو و بذارم اینجا ببینید شاید کمکی کنه به دوستان![]()
وقعا خط قوی دارن مثه خط کش میکشن.ای ول داره.اگه با کنته کار میکنن حتما کنارش از محو کن هم استفاده میکنن.ایشون با پیرداوری کلاسرفتن یا شاگرد صدیق بودن؟
سامی شخص شخیص شمایید... اسمتون سخت بود سامی خطابتون کردم:|
بله مهندس/دکتر محمد حسینی بودن
کم میان متاسفانه![]()
بچه ها من امروز رفتم چند ماژیک اف وچند ماژیک و یک روان نویس گرفتم والامن یک دو سر گرفتم به عنوان ام خوب هم میشکه یعنی خوشم میداد دوسر هست و باحال ولی بعدش رفتم یک مغازه دیگه یک دونه ماژیک دیگه نشونم دادمث تقربا اف بود که یکی شون ام و یکی دیگه اس بود می خواستم بپرسم ببینم بچه ها اطلاع ندارن که کدوم بهتره اقا میگفت حرفه ای ها از اس استفاده میکنن من هم گفتم مرسی ما که حرفه ای نیستیم از همون اف استفاده می کنیم
خلاصه خواستم بینم کسی جنس ماژیک ها را نمی دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و روان نویس چی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چپیه ک خوووبه کبچه ها رفتم تاپیک داخلی جوگیر شدم این اولین اسکیسیه که امسال زدم خدا عاقبتمونو به خیر کنهمشاهده پیوست 198715مشاهده پیوست 198717
هیچکدومکجاش سخته خب بگو سومبررو یا کلاه مکزیکی
خاطرم میاد که این مدل پرسپکتیو رو همین جا درس دادم... ولی مهندس خدایی این مدل رو بزنی همه متوجه میشن معماری و اینکاره!مشاهده پیوست 198762مشاهده پیوست 198763
ممنونم جناب حسینیخاطرم میاد که این مدل پرسپکتیو رو همین جا درس دادم... ولی مهندس خدایی این مدل رو بزنی همه متوجه میشن معماری و اینکاره!مشاهده پیوست 198762مشاهده پیوست 198763
شیت های اسکیس از سراسر ایران میاد تهران اونجا نمره میدن؟؟یا اینکه هر استان تو مرکزش تصحیح میشه؟؟
ولی من میمونم!!!درسته که اینجا کار خاصی نمیکنم و حرفی برای گفتن ندارم امااااا میمووونم با مارال و کلاه مکزیکی و خلاصه چند تایی که هستیم تلاشمو میکنم ...من راه دیگه ای جز اینجا ندارم...برا بقیه دوستانم که نیستن کاری نمیتونم بکنم جز دعا!!!انشالله همه به هدفامون برسیم!!!سلام
من ی مدتی نبودم
اومدم همه ی پست هارو خوندم دیدم واقعا آب از آب تکون نخورده
دوستانی ک کلاس رفتن هم ک کلا یا نیستن یا ک نمیخوان جواب بدن و دگ خلاصه نیستن
ی گله بود فقط تو دلم مونده ... میگم ...پستمم پاک میکنم بعدا
خواستم یادتون بیارم... آزمونا و جزوه ها و درسنامه هایی ک دوستان لطف کردن برای همه گذاشتن (من خودمو قاطی نمیکنم ... مهم نیس اصلا)
اما خواستم یادتون بیارم لطف دیگران رو
منم سعی میکنم مثه همه بشم ( منظورم شخص خاصی نیس ... کلی دارم میگم ...طبق این 20 صفحه ای ک خوندم و مربوط ب این چند روز بود ک نبودم ). هرچند برای من سخته ......
دوستان سلام...
در مورد کتاب اساتید.بنا به فرموده آقای مهندس صدیق که به خاطر پرهیز از حواشی هست...و این واقعیت که دست و فکر باید تقویت بشند و این کتابها و اساتید همشون خوب هستن و تقویت کنده... لطفا سوال از بنده نپرسید.همشون خوبن.همشون.
در مورد اسکیس.
من یه پیشنهاد دارم براتون.
ببینید به زعم بنده شما 4 مبحث پیش رو دارید
-اقلیم
-فرم و عملکرد
-سازه
-تئوری
به نظر من گروه های دونفری تقسیم شید. هر روز یکی از این موضوعات رو انتخاب کنید. به صورت گروهی جست و جو کنید.نتیجه رو به صورت یک شیت A3 همین جا بزارید.
مثلا بفرمایید که اسکیس طراحی مرکز آب درمانی در شمشک.
بعد برید اقلیم سرد کوهستانی رو پیدا کنید.یک شب حداقل شش دیتیل از اون رو به صورت دیاگرام بکشید.
بعد برای ترکیت فرمتون اول برنامه فیزیکی پیشنهاد بدید و بعدشش هم شبه پلان.بعد روابط رو حل کنید.
برای ترکیب فرمتون اجزای مختلف رو از مفاهیم پایه در معماری به صورت دیاگرام بکشید.
بعد از این دو-سه شب. شما حدود پلان و حجمتون رو دارید و مجموعه گوناگونی از دیاگرامهای فرمی و منطقی و اقلیمی
حالاسازه مناسب پیدا کنید و سعی کنید سازه های نو متناسب با کارتون رو دیاگرامی تو شیت بکشید.
بعد برای موضوعتون تعریف پیدا کنید.
میتونید بگید که آب درمانی در کوهستان رو چطور میبینید.
ممکنه بگید آب از کوهستان میاد..رابطه مادر فرزندی هست..اینو اتود کنید
ممکنه بگید این مجموعه عملکردیه...عملکردش مهم تر از هر چیز دیگشه
ممکنه بگید که دوست دارید هنگامی که با عناصر طبیعت خشن و لطافت آب یک دیالکتیک داره اتفاق می افته ...کانسپت ما بروز همین بصورت ساختار شناسانست
ممکنه بگید که معماری بومی شمشک چطوره
مممکنه بگید که شمشم به برف معروفه از فرم برف الهام میگیرم و کار فرمیک میکنیم(یک هتلی الان اونجا با این فرمت ساخته شده که برای من که منتقد فرمگرایی هستم بسیار جذاب بود! و آموزنده)
ممکنه بگید که ..!؟
خلاصه...خداقل چهارتا هم اتود سریع کانسپچوال بزنید.
این کار ایده آله.
شما میخواید معمار شید.الان همه دوره ارشد قبول هستن دانشگاه آزاد.اگر میخواید معمار شید باید دست به قلم شید.
سیحون هیچوقت تئوری درستی نداشت اما ذاتا هنرمند بود.
استاد میرمیران خدا بیامرز بسیار تئوری مدار و پر ایده بودن.
همه ادمها یک بعد قوی دارن...پیداش کنید.!
موفق باشید.
اعتلای ایران اسلامی آرزوی منه.