samranegon
عضو جدید
فشه مه كه....من كه دوربين ندارم رامين ! قبلا به اين فكر نكرده بودمسامی جان کارت درسته.استاد جان میشه یه شیت کارتو بزاری؟![]()
اينم اتفاقي پيدا كردم(قرار بود بياي)
فشه مه كه....من كه دوربين ندارم رامين ! قبلا به اين فكر نكرده بودمسامی جان کارت درسته.استاد جان میشه یه شیت کارتو بزاری؟![]()
حتما کتاب مجموعه آثار ایشون رو بگیرید و ببینید.
مهندس من نمی خوام از رو اسکیس اسکیس بزنید.میخوام کتاب هر معماری که دوست دارید...هر معماری... بردارید و یک کار رو بکشید.هم پلان( که از همه مهمتره) هم مقطع ( که از پلان مهم تره!) (هندسه در پلان ..انسان در مقطع) هم پرسپکتیو. از رو عکس اسکیس زدن آسونه و نتیجش امیدوار کننده.
همه ما بلدیم مکعب بکشیم.چی بهش اضافه و کم کنیم چه دیتیلی بدیم مسئله هستش.این اوتد زدن ها باعث می شه کلی دیتیل یاد بگیرید.
سلام عذرا جان بله این کار دکتر هادیان ..خدایی نکرده قصد تصاحب کار رو نداشتم ...فقط باهاش حال کردم گفتم بزارمش
دوستان من دقت کردم می بینم اقای هادیان داره بیشتر اسکیسای آقای منصورپور رو به اسم خودش بیرون میده. اگه کسی اینجا با منصورپور کلاس داره بهش اطلاع بده
بله منم حرف عذرا رو قبول دارم دیروز دحد 5 دقیقه چیزی سر کلاس برای ما کشید که خدایی هیچ جایی مثلش ندیده بودم...عالی و فوق العاده بود....چند تا کار دیگه از صفحه فیس بوکش گرفتم برای تون اینجا میزارمببین دوست من بحث تین حرفا این نیست هم هادیان هم منصور پور کارشون عالیه ،در ضمن ما زیاد دیدیم از این کارا که سر کلاس برامون کشیده اقای هادیان ،در ضمن ایشون موقع کشیدن اصلا چیزی جلوش نیست و خودشون هم خیلی مقید هستن که اگه از جایی چیزی بردارن منبع را ذکر کنن و حتی ایشون می گفت من نمی تونم بگم که کلا این کار مال منه یا... چون ما این همه کتاب که اسم می برد خوندیدم و همه چیزایی که می کشیم نتیجه خوندن اون همه کتابه می گفت ما به هر حال یک پایه را خوندیم ،من بعید می دونم کسی که همچین چیزی را سر کلاسش به ما گفته بود بیاد این کار کنه ،حداقل ما فک کنم در این حد تونسته باشیم بشناسیم ایشون را
بله منم حرف عذرا رو قبول دارم دیروز دحد 5 دقیقه چیزی سر کلاس برای ما کشید که خدایی هیچ جایی مثلش ندیده بودم...عالی و فوق العاده بود....چند تا کار دیگه از صفحه فیس بوکش گرفتم برای تون اینجا میزارممشاهده پیوست 198556مشاهده پیوست 198558
چشم....سامی جان میام تو چنتا اسکیس کار کن دوربین از من
بله منم حرف عذرا رو قبول دارم دیروز دحد 5 دقیقه چیزی سر کلاس برای ما کشید که خدایی هیچ جایی مثلش ندیده بودم...عالی و فوق العاده بود....چند تا کار دیگه از صفحه فیس بوکش گرفتم برای تون اینجا میزارممشاهده پیوست 198556مشاهده پیوست 198558
خیلی قویه ان خدایی....خیلی ساده ترکیبی از ماژیک و مداد hb....میشه بگید اینو با چه قلمی کشیدن؟؟؟؟؟/ خیلی خوبه
دکتر هادیان یدونه است....تمریناتو بچه ها واستون مرتب سعی میکنم اینجا بزرامخیلی قویه ان خدایی....خیلی ساده ترکیبی از ماژیک و مداد hb....
دکتر هادیان یدونه است....تمریناتو بچه ها واستون مرتب سعی میکنم اینجا بزرام
چشم من میزارم.....اگه لطف کنید شما تمرینات را بزارید و من هم یک جزوه دارم البته کامل نیست ولی برای اینکه بچه ها بدونن از کجا ها استفاده کنن خوبه فک می کنم انشاله عکس میگرم براتون میزارم جزوه کلاس هادیان بوده
سلام مارال چطوری؟
به نظرم اگه سرعتترو کم کنی و به جاش دقتت رو بالا ببری نتیجه بهتری میگیری.
بهتره که ابتای خط رو با گره شروع کنی و با گره خاتمه بی و چون خطاهایی که میکشی طولش زیاده بهتره به خطت لرزش عمدی بدی و فشرده تر کار کن منظورم اینه که خطها به هم نزدیکتر بشه
من یه نمونه از تمرین خودمو واست میذارممشاهده پیوست 198515مشاهده پیوست 198516
خب اصولی کشیدیشخو میدونم خوب نشده خیلی عجله ای و یه دفعه ای و فقط و فقط با ماژیک زدمش بدون استفاده از چیز دیگه ای برای اولین بارولی با اینکه بد شده ها نمیدونم چرا ولی حس خوبی نسبت بهش دارما
![]()
کار شسته رفته ای شده...اما خطوط ضعیفه همه هم ارزشه...یه جاهایی وسط راه قطع شده هدفی بوده تووو این کار؟؟؟اگه سایه خوب میخورد کارش باحالتر هم میشد...بچه ها نظرتون راجع به این کار چیه؟
![]()
فدااات بشــــــــــــم من اگه تو رو تو این باشگاه نداشتم باید چه میکردم اونوقت کی بهم امید میداد هانخب اصولی کشیدیش
خیلی هم خوب![]()
معرکه اس داداش کار خودتونه.با پاستله یا کنته؟بچه ها نظرتون راجع به این کار چیه؟
![]()
فدااات بشــــــــــــم من اگه تو رو تو این باشگاه نداشتم باید چه میکردم اونوقت کی بهم امید میداد هان![]()