تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها نظرتون راجع به این کار چیه؟

--زهرا

عضو جدید
حتما کتاب مجموعه آثار ایشون رو بگیرید و ببینید.

مهندس من نمی خوام از رو اسکیس اسکیس بزنید.میخوام کتاب هر معماری که دوست دارید...هر معماری... بردارید و یک کار رو بکشید.هم پلان( که از همه مهمتره) هم مقطع ( که از پلان مهم تره!) (هندسه در پلان ..انسان در مقطع) هم پرسپکتیو. از رو عکس اسکیس زدن آسونه و نتیجش امیدوار کننده.
همه ما بلدیم مکعب بکشیم.چی بهش اضافه و کم کنیم چه دیتیلی بدیم مسئله هستش.این اوتد زدن ها باعث می شه کلی دیتیل یاد بگیرید.

ببخشید منظورتون مجموعه آثارکی؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عذرا جان بله این کار دکتر هادیان ..خدایی نکرده قصد تصاحب کار رو نداشتم ...فقط باهاش حال کردم گفتم بزارمش

سلام عزیزم من قصد جسارت نداشتم یک لحظه پرسیدم ایا کار ایشون حس کردم این قبلا توی فیس بوک دیدم ،به خاطر این پرسیدم که کار ایشونه ،من فقط سوال پرسیدم منظوری نداشتم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من دقت کردم می بینم اقای هادیان داره بیشتر اسکیسای آقای منصورپور رو به اسم خودش بیرون میده. اگه کسی اینجا با منصورپور کلاس داره بهش اطلاع بده

ببین دوست من بحث تین حرفا این نیست هم هادیان هم منصور پور کارشون عالیه ،در ضمن ما زیاد دیدیم از این کارا که سر کلاس برامون کشیده اقای هادیان ،در ضمن ایشون موقع کشیدن اصلا چیزی جلوش نیست و خودشون هم خیلی مقید هستن که اگه از جایی چیزی بردارن منبع را ذکر کنن و حتی ایشون می گفت من نمی تونم بگم که کلا این کار مال منه یا... چون ما این همه کتاب که اسم می برد خوندیدم و همه چیزایی که می کشیم نتیجه خوندن اون همه کتابه می گفت ما به هر حال یک پایه را خوندیم ،من بعید می دونم کسی که همچین چیزی را سر کلاسش به ما گفته بود بیاد این کار کنه ،حداقل ما فک کنم در این حد تونسته باشیم بشناسیم ایشون را

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای اسکیسی..بچه ها هیچ رقمه نمیشه شیت های کنکور بچه های پارسال پریسالو دید ببینیم با چه حد اسکیس چند درصد گرفتن!کلا سکرته؟!!...........

علی غریب

عضو جدید
ببین دوست من بحث تین حرفا این نیست هم هادیان هم منصور پور کارشون عالیه ،در ضمن ما زیاد دیدیم از این کارا که سر کلاس برامون کشیده اقای هادیان ،در ضمن ایشون موقع کشیدن اصلا چیزی جلوش نیست و خودشون هم خیلی مقید هستن که اگه از جایی چیزی بردارن منبع را ذکر کنن و حتی ایشون می گفت من نمی تونم بگم که کلا این کار مال منه یا... چون ما این همه کتاب که اسم می برد خوندیدم و همه چیزایی که می کشیم نتیجه خوندن اون همه کتابه می گفت ما به هر حال یک پایه را خوندیم ،من بعید می دونم کسی که همچین چیزی را سر کلاسش به ما گفته بود بیاد این کار کنه ،حداقل ما فک کنم در این حد تونسته باشیم بشناسیم ایشون را
بله منم حرف عذرا رو قبول دارم دیروز دحد 5 دقیقه چیزی سر کلاس برای ما کشید که خدایی هیچ جایی مثلش ندیده بودم...عالی و فوق العاده بود....چند تا کار دیگه از صفحه فیس بوکش گرفتم برای تون اینجا میزارم1540288_229264403864377_884170641_o.jpg1537924_230090377115113_1925311216_o.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله منم حرف عذرا رو قبول دارم دیروز دحد 5 دقیقه چیزی سر کلاس برای ما کشید که خدایی هیچ جایی مثلش ندیده بودم...عالی و فوق العاده بود....چند تا کار دیگه از صفحه فیس بوکش گرفتم برای تون اینجا میزارممشاهده پیوست 198556مشاهده پیوست 198558

اره کارشون خوبه من یک سری از این کارایی که میزاری را دارم خودشون قبلا داده بودن دوستام که توی اوقات فراغت بکشن خدایش باحال هستن من هم یک مقدارشون کشیدم من چند جلسه بیشتر نتونستم برم ولی هر سری که میرفتم گیر میدادم که توی دفتر من بکش، به نظرم همه کارایی که میگه را انجام بدید موفق میشید

samsungs3

عضو جدید
بله منم حرف عذرا رو قبول دارم دیروز دحد 5 دقیقه چیزی سر کلاس برای ما کشید که خدایی هیچ جایی مثلش ندیده بودم...عالی و فوق العاده بود....چند تا کار دیگه از صفحه فیس بوکش گرفتم برای تون اینجا میزارممشاهده پیوست 198556مشاهده پیوست 198558

میشه بگید اینو با چه قلمی کشیدن؟؟؟؟؟/ خیلی خوبه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر هادیان یدونه است....تمریناتو بچه ها واستون مرتب سعی میکنم اینجا بزرام

اگه لطف کنید شما تمرینات را بزارید و من هم یک جزوه دارم البته کامل نیست ولی برای اینکه بچه ها بدونن از کجا ها استفاده کنن خوبه فک می کنم انشاله عکس میگرم براتون میزارم جزوه کلاس هادیان بوده

علی غریب

عضو جدید
اگه لطف کنید شما تمرینات را بزارید و من هم یک جزوه دارم البته کامل نیست ولی برای اینکه بچه ها بدونن از کجا ها استفاده کنن خوبه فک می کنم انشاله عکس میگرم براتون میزارم جزوه کلاس هادیان بوده
چشم من میزارم.....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام مارال چطوری؟
به نظرم اگه سرعتترو کم کنی و به جاش دقتت رو بالا ببری نتیجه بهتری میگیری.
بهتره که ابتای خط رو با گره شروع کنی و با گره خاتمه بی و چون خطاهایی که میکشی طولش زیاده بهتره به خطت لرزش عمدی بدی و فشرده تر کار کن منظورم اینه که خطها به هم نزدیکتر بشه
من یه نمونه از تمرین خودمو واست میذارممشاهده پیوست 198515مشاهده پیوست 198516

03032014831.jpg03032014830.jpg

:w09:

shima 70

عضو جدید
خو میدونم خوب نشده خیلی عجله ای و یه دفعه ای و فقط و فقط با ماژیک زدمش بدون استفاده از چیز دیگه ای برای اولین بار :w11: ولی با اینکه بد شده ها نمیدونم چرا ولی حس خوبی نسبت بهش دارما :smile:;)

پیوست ها

• IMAG0594.jpg
    IMAG0594.jpg
    47.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خو میدونم خوب نشده خیلی عجله ای و یه دفعه ای و فقط و فقط با ماژیک زدمش بدون استفاده از چیز دیگه ای برای اولین بار :w11: ولی با اینکه بد شده ها نمیدونم چرا ولی حس خوبی نسبت بهش دارما :smile:;)
خب اصولی کشیدیش
خیلی هم خوب:gol:

amineh_taheri

عضو جدید
من هم بالاخرهتمرین خط کردم میزارم.....
البته اولین تمرینه.....
میدونم داغونه شما اساتید به بزرگواریتون ببخشید. اما راهنماییم کنید....
با راپید نمیتونم کار کنم واسه همین با ماژیک می کشم.....
IMG_0013.jpg IMG_0014.jpg
تا کی باید تمرین خط کرد؟
واسه پرسپکتیو کی شروع کنم؟
بنظرتون من که پرسپکتیو هم خوب یاد ندارم، از روی کتاب آقای طایفه که اموزش پرسپکتیو داره کار کنم، خوبه یا کتاب دیگه ای پیشنهاد میدین؟

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها نظرتون راجع به این کار چیه؟

کار شسته رفته ای شده...اما خطوط ضعیفه همه هم ارزشه...یه جاهایی وسط راه قطع شده هدفی بوده تووو این کار؟؟؟اگه سایه خوب میخورد کارش باحالتر هم میشد...
البته من بلد نیستم این نظرات رو طبق کارهای اساتیدی ک کشیدن میگم...
خطوط با دست کشیده شده یا خط کش؟؟؟
اگه با دست باشه عالیه....

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
فدااات بشــــــــــــم من اگه تو رو تو این باشگاه نداشتم باید چه میکردم اونوقت کی بهم امید میداد هان:w40:

خدااااا نکنه عزیزم...:love:
پس بازم کاراتو بذار
هرروز بهتر از دیروز:w38:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا