افروغ
عضو جدید
یعنی میشه عمق نورگیری 7 متر و رعایت نکرد واسه ناهار خوری؟
دقیقا نمیدونم.....فقط میدونم نورش میتونه از آشپزخونه یا نشیمن تامین بشه.......

یعنی میشه عمق نورگیری 7 متر و رعایت نکرد واسه ناهار خوری؟
همون 2.80 که عارفه خانم گفتن درسته.
بله دست خودتونه هیچ ارجحیتی وجود نداره فقط باید دهانه ها رو رعایت کنید که تو فلزی حد اکثر تا 7 و تو بتنی حداکثر 7.5 تا 8 متردر آزمون طراحی،ساختمان بتنی طراحی کنیم یا فلزی؟
دست خودمونه؟؟؟؟؟؟
بهترینش کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقيقا از انتهاي رمپ ٢.٨٠ جـدا ميكنيم بقيه اش ميشه سرگيري رمپ...میشه دستی بکشید این 3.33 یا 2.8 دقیق کجاست ؟؟؟
ممنونم مهندسبله دست خودتونه هیچ ارجحیتی وجود نداره فقط باید دهانه ها رو رعایت کنید که تو فلزی حد اکثر تا 7 و تو بتنی حداکثر 7.5 تا 8 متر
سلام دوستان
بايد رديف آسانسور 8 نفره از كدوم يكي از اين جدول ها رو براي آسانسور در نظر بگيريم؟؟ مشاهده پیوست 247001مشاهده پیوست 247002
با تشكر
میشه بگید کدوم صفحه بود؟تو همه آزمونها اقلیم معتدل میدن چیز خاصی نباید رعایت کنیم اون دوتا در هم واسه اقلیمهای گرم و سرده که تو مبحث 4هم اشاره کرده بهتره تو پیش ورودی تعبیه کنیم
دوستان سلام . من ازمون خرداد رو یه سری تغیرات توی سوالش دادم واسه خودم و شروع کردم به کشیدن .اینکه اومدم توی همکفش یه نیم طبقه اعمال کردم واسه قسمت تجاری . صرفا واسه اینکه ببینم چطور میشه . و اینکه توی همکف هم دو پارکینگ گذاشتم . کارمو میزارم . ببینید و اگه اشکالی به نظرتون (مخصوصا قسمت نیم طبقه میرسه ) بهم بگید . ممنونم. البته بگم کارم کامل نیست.فقط اصول اصلیشو میخوام ببینم ب نظرتون چطوره؟
دوستان عزیز......سواااااااااااااااال
وقتی عرض زمین 10 متره،میتونیم زمین رو شمالی جنوبی تقسیم کنیم؟(مثلا هر واحد بشه 14 * 5 متر).......زمین تا چه عرضی نصف کردنش(بصورت طولی) منطقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهریور 91 رو کسی کار نکرده بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدین لطفا![]()
مبحث 4 صفحه 88 سطر اولمیشه بگید کدوم صفحه بود؟
شهریور 91 {پلان همکف + پلان دو واحدی}
لطفا بگین درسته؟
3 تا از ماشینا از حیاط وارد میشن ، 2 تا هم از خیابون
(از اونجایی که درب فقط باید لولایی باشه! ، واسه 3 تا ماشین ،درب به سمت حیاط باز میشه و واسه اون دوتا ، رو به داخل پارکینگ)
اون 80 سانت که مجازیم پیشروی داشته باشیم ، فقط باید به تراس اختصاص داده بشه؟؟؟؟؟
همکفتون پله میان طبقش بنظر باید دیده بشه.
شهریور 91 {پلان همکف + پلان دو واحدی}
لطفا بگین درسته؟
3 تا از ماشینا از حیاط وارد میشن ، 2 تا هم از خیابون
(از اونجایی که درب فقط باید لولایی باشه! ، واسه 3 تا ماشین ،درب به سمت حیاط باز میشه و واسه اون دوتا ، رو به داخل پارکینگ)
اون 80 سانت که مجازیم پیشروی داشته باشیم ، فقط باید به تراس اختصاص داده بشه؟؟؟؟؟
یک تا سه طبقه 30 سانتسلام دوستان عزیز یه سوال آخرش من متوجه نشدم ضخامت سقف 30 یا 40 سانت بگیرم
من برا این آزمون 30 میگیرمسلام دوستان عزیز یه سوال آخرش من متوجه نشدم ضخامت سقف 30 یا 40 سانت بگیرم
دوستان دور موتورخونه رو هم هاشور بزنیم؟منظورم اینه که موتورخونه هم باید ضد حریق باشه؟فک میکنم باشه خیلی بهتره.نظر شما چیه؟
ممنون از وقتی که گذاشتینتو امتحان اون سال شما نهایتا میتونستی 3 تا پارکینگ جابدی... تا جایی که من یادمه از سمت حیاط دسترسی به معبر نداشتیم.... دو تا درب پارکینگ تو بر زیر 25 متر غلطه...
اون80 سانت هم جز زیر بنا هست و هر کاری بخوای می تونی بکنی
دوستان دور موتورخونه رو هم هاشور بزنیم؟منظورم اینه که موتورخونه هم باید ضد حریق باشه؟فک میکنم باشه خیلی بهتره.نظر شما چیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |