بچه ها این "خر پشته" که میگن چی چی هست؟ اتاقکی رد بالاترین طبقه که مربوط به اسانسور هست و به پلکان راه داره
آزمون بعدی کی هستش؟
جدا؟دو ماه بعد؟اگه 28 مهر جوابا بیاد حدود یک ماه ثبت زمان ثبت نامه احتمالا دو ماه بعدش زمان ازمون باشه.
سلامجدا؟دو ماه بعد؟
ولی دو ماه خیلی کم هست
دو ماه؟
اونا گفتن که 28 مهر فقط جوابه نظارت و اجرا میادا
جدا؟دو ماه بعد؟
ولی دو ماه خیلی کم هست
دو ماه؟
اونا گفتن که 28 مهر فقط جوابه نظارت و اجرا میادا
خیلی کمه. سه ماه کمه
مهندس جان کسی که معماری خونده شک نکن میدونه خرپشته چیهبچه ها این "خر پشته" که میگن چی چی هست؟ اتاقکی رد بالاترین طبقه که مربوط به اسانسور هست و به پلکان راه داره
من جوابمو گرفتممهندس جان کسی که معماری خونده شک نکن میدونه خرپشته چیه
شما چی خوندین مگه؟
احتمالا شهرسازی خوندین
من جوابمو گرفتم
ساختمون هایی که برای بام اون پلکان وجود داره، دسترسی به بام باید از طریق یک اتاقک خرچشته صورت بگیره که این اتاقک مساحتش برابر یا کمتر از قفسه ی راه پله هست.
حالا معماری و شهرسازی خوندنه من چه فرقی میکنه؟ بجاش توی مبحث 4 چنتا سوال دارم میشه راهنماییم کنید؟
صفحه53 در قسمت نورگیری و تهویه 4-5-1-10-1- نوشته راهروها وقتی نور طبیعی میگیرند،سطح شیشه طبق جدولِ صفحه 85 یک چهلم سطح کف یا یک بیستم سطح کف هست
حالا وقتی میریم به جدول مراجع می کنیم، در مورد راه پله ها چه طول اتاق بیشتر و چه کمتر از 4.5 متر باشه، نوشته سطح نورگذر 1:8 هست.
حالا این چطوری حساب میشه؟یک چهلم یا یک هشتم؟میشه توضیح بدید؟
یا مثلا تو همون مبحث و همون قسمت، پاراگراف بعدش گفته که :
4-5-1-10-2- در راه پله ها در مواردی کهتامین نور طبیعی هست، سطح شیشه الزامی طبق جدول ص 85 و حداقل 0.9 مترمربع ب ازای هر طبقه
سطح شیشه الزامی منظورش همون پیش بینی سطح شیشه پنجره نسبت به سطح کف هست که تو جدول نوشته؟
اصلا بالاخره طبق جدول پیش میریم یا همون 0.9 متر مربع ملاکه
چطوریاست؟
فک می کنم منظور استراحتگاه برای رمپ باشه. اینطور که عارفه نوشته چون در این ازمون طول شیب 12 متر می شد، اگه 2.5 متر استراحتگاه میدادن میشد 14.8 متر. اونوقت از طول زمین فقط 8.5 متر میموند که برای پارک و گردش ماشین کم هست.و اینکه چون دارم تاپیکای دیگه رو میخونم برام سوال پیش میاد از مکاتبه ی بچه ها مثلا یکی نوشته
استاپ رمپ؟ منظورشون چیه؟
تقریبا از ازمون 90 به بعد خیلی از ضوابط های شهرداری یا حتی خود مقررات ملی که استفاده کردن از اونها مجاز هست.در خود سوال میاد که نباید استفاده بشه.مثلا پیش امدگی در خیابانهای 12 متر به بالا مجاز هست ولی در این ازمونهای اخیر مینویسه که نباید پیش امدگی انجام بگیره.برای زمین های بالای 200 مترمربع ، جهت تامین نور و تهویه فضاها در طبقات ، حیاط داخلی الزامی هست.که میتونه به شکل پاسیو و حیاط خلوت باشه.مساحت این زمین 234 مترمربع است و حداقل 6% (یعنی حدود 14 مترمربع ) حیاط داخلی میخواد .از اونجایی که طبق ضوابط شهرداری در ساختمان های مسکونی پاسیو و حیاط خلوت در سطح اشغال و زیربنا محاسبه نمیشوند، احداث آنها از سطح اشغال مورد نظر در سوال که 100% است کم نمیکند.در نتیجه ایجاد حیاط داخلی به مساحت حداقل 14 متر الزامی است.
این متن هم توی یه تاپیک درج شده. درسته؟
ببخشید من متوجه نشدمتقریبا از ازمون 90 به بعد خیلی از ضوابط های شهرداری یا حتی خود مقررات ملی که استفاده کردن از اونها مجاز هست.در خود سوال میاد که نباید استفاده بشه.مثلا پیش امدگی در خیابانهای 12 متر به بالا مجاز هست ولی در این ازمونهای اخیر مینویسه که نباید پیش امدگی انجام بگیره.
ببخشید من متوجه نشدم
استفاده از اونها مجاز هست ولی تو ازمون استفاده نکنیم؟
حالا نتایج که بیاد مشخص بشهدوستان به نظرتون امسال دوباره آزمون برگزار میشه؟؟؟
به نظر من که برگزار نمیشه مگه اینکه واقعا پول لازم باشن
چون روال چند سال اخیر رو ملاحظه کنیدیکسال در میان یک بارآزمون برگزا ر شده و شاید امسال نوبت یک بار برگزاری باشه .....
تو ازمون خرداد93 خواسته بودن سمت تجاری رو تراز 10 سانتی باشه.
و خواسته بودن دسترسی معلول رعایت بشه
بعضیا این ده سانت رو نادیده گرفتن
بعضیا 1.25 متر رمپ دادن
بعضی ها هم جک معلول دادن
جک معلول دادن برای 10 سانت خیلی ناهنجاره؟
توی چه کتابی میتونم در مورد جک معلول مطلب بخونم؟
موتورخونه و تاسیسات رد زیر زمین باید به فضای ازاد راه داشته باشه؟
واجبه؟
مکانیکی هم میشه دیگه اره؟ یعنی داکت باید بزاریم؟
البته اینجا مشاوره ازمون نظام مهندسی نیستدوستان یه سوال
میگن واسه ازمون نظام باید 3 سال بیمه داشته باشیم درسته؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 | |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |