titipalang
عضو جدید
بچه ها بیان با هم شروع کنیم بگیم چی خوندیم و بهم کمک کنیم و تا آخر آزمون با هم باشیم من خرداد با 49 مردود شدم
بچه ها بیان با هم شروع کنیم بگیم چی خوندیم و بهم کمک کنیم و تا آخر آزمون با هم باشیم من خرداد با 49 مردود شدم
من میخام امروز انشالله صرف جویی انرژی را استیکر بزنم البته خیلی زیادههههههههههههههههههه و اگه بشه و مبحث دوازدهم......
خداکنه بشششششششششششششششه
فردا میام میگم
منم شروع کردم دیروز از مبحث 2
مطمئن هستید که تاپیک رو درست اومدید؟؟؟آقا چرا یکی پیدا نمیشه تا این تالار مهندسی دریایی رو راه بندازه آخه ما چقدر باید مظلوم باشیم و هیچ کجا جایگاهی نداشته باشیم .خداروشکر که از زمان ساسانیان ایرانیان بزرگترین دریانوردات وبزرگترین در صنعت کشتی سازی بودن و الان اوضاعمون اینه وگرنه اگر این سابقه را نداشتیم چه میشد؟ وای از این روزگار وای.همین.دستی به هم برسونید تا شاید بتونیم روزگار ساسانیان را زنده کنیم و به دریاها حکمرانی کنیم یعنی میشه؟ میزارنمون؟
ناخدا علی دچار دریازدگی شده واشتباهی اومده اینجا /دریا چجوریه طوفانیه؟مطمئن هستید که تاپیک رو درست اومدید؟؟؟
؟اینجا چه خبره؟ دیانوردی کجا آزمون نظام مهندسی کجا؟
؟
یکی بگه منابع ازمون اجرا چیههههههههههههه؟
و یه سوال دیگه اگگه مثلا یکی مثل خودم میخواد زودتر از اون موقع بخونه کتابا خیلی عوض میشن؟؟؟؟؟؟/ من هنوز خیلی مونده تا زمان ازمون دادنم اما میخوام یه مطالعه کلی بکنم ببینم چی به چیه اما میخوام بدونم چند سال یه بار مباحث 20 گانه ساختمانو سایر منابع عوض میشن یعنی یکی الان بخونه سال بعد باس بازم کتاب تازه رو بخونه؟میشه منابع رو هم بگین توی تاپیکارو گشتم اما انقد که بهم ریخته بودن چیزی دستگیرم نشد اگه با اولویت بندی بگین کتابارو ممنون میشم ببشیدا ببشید
بله هلوجان میدونم خیلی برامن زوده ولی خب خیلی چیزا دستگیرم شد این که برا طراحی از الان به گفته خودت تمیرین دستی بکنم حد اقل یکی تو هفته و این کتابا خب من اخه اصلا نمیدونستم چجوریه پروانه اشتغال ولی به کمک شماو دوستای گلم یه چیزایی دستگیرم شد بازم ممنونممشاهده پیوست 222065
این مناابع افلاطونی جان
بخوای خیلی توپ بدی این امتحانو نهایتش 1 ماه بخونی کافیه، بعد تا اونموقع ک شما امتحان بدی ممکنه قانون عوض شه و بدون امتحان اجرارو بگیری مثل یه سریا ک بدون آزمون گرفتن پروانشونو
میدونم عارفه جان گفتی ولی من رفتم نتونستم بیابم اره الان هلو هم گفت برات وقت زیادی مونده عجله نکنمعزیزم گفتم برو سایت www.inbr.irاونجا منابع همه رشته ها و همه آزمونها هست. اینجا از این سایت بروزتره چون سایت خود مقرراته.
هیچیک معلوم نیست هر سال یسری ها رو یا ویرایش میکنم یا کلا تغییر میدن. ولی اگه خیلی مانده الکی وقتتو سر اینها تلف نکن
تبریک میگم بابت قبولیه نظارتت...سلام.
بچه ها من نظارتمو قبول شدم.
برا آبانم طراحی میخام فقط شرکت کنم.
اجرا فعلن نمیخام امتحان بدم.
آیا برام مشکلی پیش میاد...منظورم اینه ک طراحی داشته باشم ولی اجرا نداشته باشم؟
ممنون ازتون.
تبریک میگم بابت قبولیه نظارتت...سلام.
بچه ها من نظارتمو قبول شدم.
برا آبانم طراحی میخام فقط شرکت کنم.
اجرا فعلن نمیخام امتحان بدم.
آیا برام مشکلی پیش میاد...منظورم اینه ک طراحی داشته باشم ولی اجرا نداشته باشم؟
ممنون ازتون.
مبحث 3 و 4 و 15 البته 4 از همه مهمتره . یه سری منابع دیگه هم هست که که کتابی براش نیست یا اگرم هست کمیابه . موفق اشیدسلام بچه ها خوبین؟ میشه بگین واسه آزمون طراحی چه مباحثی مهمتره ؟کتاباش چیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |