تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hh.architect

عضو جدید
سلام مهندسین محترم
منم پا به پای دوستان تلاش میکنم برای اسکیس
دوران کارشناسی کلاس اسکیس و راندو دکتر صدیق رفتم و تجربیات با ارزشی دارم که در اختیار دوستان قرار خواهم داد
و خوشحال میشم همگی دوستان تجربیات خودشون رو در اختیار ما هم قرار بدن

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه با اینکه مطمئن نیستم مجاز میشم ولی منم هستم بهم بگید از کجا شروع کنم .من از شما خیلی عقب ترم من اسکیس منظر میخوامشرکت کنم:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه با اینکه مطمئن نیستم مجاز میشم ولی منم هستم بهم بگید از کجا شروع کنم .من از شما خیلی عقب ترم من اسکیس منظر میخوامشرکت کنم:biggrin:

عزیزم من هم نمیدونم چیکار کردم مث تو حتی ترسیدم جوابها را ببینم به جاش هر شب کابوسش می بینم .....................اسکیس فقط و فقط تمرین می خواد و همت ...............ببینید ما توی اسکیس چند مرحله داریم یکی اش کشیدن پرسپکتیو و مراحل و....یکی اش هم فکر معماری یعنی در واقع درستهکه دست باید قوی باشه ولی فکر قوی هنوز مهمتره ........بریا اینکار هم شما نیاز دارید به بررسی کارای بزرگان معماری بهتر که از روی کارای اونا مشق کنید و یاد بگیرید ..............عقب و جلو نداره اسکیس هر وقت بسم اله گفتی شروع کردی منظم تا اخر راه برو نتیجه اش می بینی

مارال 110

عضو جدید
عزیزم من هم نمیدونم چیکار کردم مث تو حتی ترسیدم جوابها را ببینم به جاش هر شب کابوسش می بینم .....................اسکیس فقط و فقط تمرین می خواد و همت ...............ببینید ما توی اسکیس چند مرحله داریم یکی اش کشیدن پرسپکتیو و مراحل و....یکی اش هم فکر معماری یعنی در واقع درستهکه دست باید قوی باشه ولی فکر قوی هنوز مهمتره ........بریا اینکار هم شما نیاز دارید به بررسی کارای بزرگان معماری بهتر که از روی کارای اونا مشق کنید و یاد بگیرید ..............عقب و جلو نداره اسکیس هر وقت بسم اله گفتی شروع کردی منظم تا اخر راه برو نتیجه اش می بینی
ممنون امیدوارم بتونم از راهنماییهاتون بهره مند شوم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ب حول و قوه الهی اولین تمرین خطم انجام شد
بزودی میذارم تو تاپیک تا بقیه دوستان اعتمادبنفس پیدا کنن کاراشونو بذارن
اونایی هم ک شرو نکردن شرو کنن
باشد تا داخلی تهران قبول شم:D

P_20150212_121012[1].jpg P_20150212_121023[1].jpg

آخرین ویرایش:

pzeinali

عضو جدید
ب حول و قوه الهی اولین تمرین خطم انجام شد
بزودی میذارم تو تاپیک تا بقیه دوستان اعتمادبنفس پیدا کنن کاراشونو بذارن
اونایی هم ک شرو نکردن شرو کنن
باشد تا داخلی تهران قبول شم:D

مشاهده پیوست 231910 مشاهده پیوست 231911

مارال جون ایشالا قبول میشی . لطفا ادامه بده

b_arch_5

کاربر بیش فعال
ممنونم ازتون جناب صدیق
والا ما هم گیج بودیم ک چرا تاپیک برخلاف سال قبل تو اون قسمت زده شده:|

کتاب چگونه معمارانه.. طایفه.. جلد1.. همون اول کتاب تمرین خط داده تا20روز روزی4ساعت
تضمینم کرده ک خطت خوب میشه
واسه من ک جواب داد!

جلد 1؟؟؟:eek:
من جلد 1 و دارم تمرین خط نداره که......!!!:confused:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

b_arch_5

کاربر بیش فعال
مرسی انشالا!!

داره گلم.فصل اولش
من کتابشو ندارم الان وگرنه عکساشو میذاشتم واست
کتاب من چاپ 88 فکر کنم تو ویرایش جدید اضافه شده باشه چون فصله اوله من راندو رو توضیح داده اصلن کله کتاب تمرین خط نداره...!
اگه کسی کتاب و داره یه لطفی کنه عکس بگیره بزاره.ممنون میشم;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من متوجه منظورت نشدم سوالت خیلی کلیه؟؟
ما چند نوع پرسپکتیو داریم یک نقطه 2 نقطه 3 نقطه و .....که هر کدوم توضیح خودشو داره
شروع تمرینتو از مکعب ها شروع کن یهنی یه مکعبو با 1 و 2 و 3 نقطه پرسپکتیوشو بکش
بعد کم و زیادش کن و .....
اما مهمترین اصل توی آزمون اسکیس پرسپکتیو نیست شما باید ذهن خلاق و در اصل طراح داشته باشی که پرسپکتیو کشیدن برای ارائه اون چیزی که تو ذهنت هست به مخاطب هستش
پرسپكتيو يكم واسم سخته چيكار كنم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دوستان چند تا نکته بگم در مورد سال پیش
ما بابچه ها خواستیم شروع بکنیم اما چون تو تاپیک مدیر نداشتیم و سردرگم بودیم تاپیکمون جواب نداد یعنی هرکی رفت پی تمرین خودش
به نظر من اولین کاری که باید بکنید یه نفر یا حداکثر 2 نفر رو مدیر تاپیک بزارید که تمرینات مستمری رو در اختیار بچه ها قرار بده و همه پایبند به اون تمرینا باشن و کاراشونو اینجا بزارن و تحلیلشون بکنن
اونایی که میرن کلاس سپیده یا شقاقی خواهشن اینجا هم فعال باشید به خدا چیزی ازتون کم نمیشه (سال پیش وقتی کلاسا سروع شد همه رفتن دنبال کلاس خودشون و ما شهرستانیا اینجا موندیم با کلی امید و آرزو
هر کسی که خودش تمرین نکنه و بخاد با کلاس رفتن موفق بشه این اتفاق محاله ممکن هست که بیفته و اگر کلاس رفتید بشینید تمرین بکنید چون خیلیا دیدم که کلاس میرن ولی تمرین نمیکنن
بعضی از دوستان هستن که به تاپیک سر میزنن ولی اطلاعات مفیدی واسه بچه ها نمیزارن که این هم جای ناراحتی داره و امیدوارم همه هر چه در توان داشتن برای افزایش بار علمی بچه ها و بهتر شدن معماری سرزمینمون به اشتراک بزارن و هیچ وقت به اسکیس معماری به چشم رقابت نگاه نکنن
از نقد کردن کار همدیگه هم هیچ ابایی نداشته باشید و بزنید همدیگرو له ولورده بکنید و صد البته راهو به هم نشون بدید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

آنستان

عضو جدید
خوب دوستان چند تا نکته بگم در مورد سال پیش
ما بابچه ها خواستیم شروع بکنیم اما چون تو تاپیک مدیر نداشتیم و سردرگم بودیم تاپیکمون جواب نداد یعنی هرکی رفت پی تمرین خودش
به نظر من اولین کاری که باید بکنید یه نفر یا حداکثر 2 نفر رو مدیر تاپیک بزارید که تمرینات مستمری رو در اختیار بچه ها قرار بده و همه پایبند به اون تمرینا باشن و کاراشونو اینجا بزارن و تحلیلشون بکنن
اونایی که میرن کلاس سپیده یا شقاقی خواهشن اینجا هم فعال باشید به خدا چیزی ازتون کم نمیشه (سال پیش وقتی کلاسا سروع شد همه رفتن دنبال کلاس خودشون و ما شهرستانیا اینجا موندیم با کلی امید و آرزو
هر کسی که خودش تمرین نکنه و بخاد با کلاس رفتن موفق بشه این اتفاق محاله ممکن هست که بیفته و اگر کلاس رفتید بشینید تمرین بکنید چون خیلیا دیدم که کلاس میرن ولی تمرین نمیکنن
بعضی از دوستان هستن که به تاپیک سر میزنن ولی اطلاعات مفیدی واسه بچه ها نمیزارن که این هم جای ناراحتی داره و امیدوارم همه هر چه در توان داشتن برای افزایش بار علمی بچه ها و بهتر شدن معماری سرزمینمون به اشتراک بزارن و هیچ وقت به اسکیس معماری به چشم رقابت نگاه نکنن
از نقد کردن کار همدیگه هم هیچ ابایی نداشته باشید و بزنید همدیگرو له ولورده بکنید و صد البته راهو به هم نشون بدید
موفق باشید

منم تمام تلاشم رو میکنم که تمرینات داده شده تو کلاسمون رو براتون بزارم فقط باید یه هماهنگی با استاد کلاس و آتلیه انجام بدم که خدای ناکرده مشکلی پیش نیاد البته می دونم خانم علیمحمدزاده هیچ مخالفتی نمیکنن اما باید از مسئول آتلیه نقطه هم اجازه بگیرم تمام سعی ام رو میکنم

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شما واسه اسکیس چن ساعت روزی میخواید تمرین کنید؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان شما واسه اسکیس چن ساعت روزی میخواید تمرین کنید؟
شما برنامه خاصی داری؟؟
کدوم گرایش/ها میخوای شرکت کنی؟؟
اسکیست در چ حده؟؟؟
من خودم روزی 1ساعت تمرین خطو از الان تا 1روز قبل اسکیس دارم
بجزاون فعلا مطالعاتمو شرو کردم-البته من فقط داخلی آزمون میدم

saratanha

عضو جدید
من اسکیسم ضعیفه تو ایده و برنامه فیزیکی ضعیفم مشهدیم استادایی که اینجا هستن عسگری پور و موقر و محمد زاده است که نمیدونم کدومشون بکارم میاد لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه من عجله دارم اخه عسگری پور ثبت نام کردم نمیدونم کنسل کنم یا نه؟
راستی جریان ورک شاپ چیه؟ فرقش با دوره هایی که الان برگذار میشه چی هست؟

parza93

عضو جدید
سلام به همه دوستان مهندسم.
خیلی خوبه که برای امسال هم تاپیک جدید زده شده.
وخیلی بهتره که یکی دو نفر بیان و یه برنامه جامع بزارن و همه با اون برنامه پیش بریم و بهتر تر از اون اینکه کاش یکی دو نفر کار بلدن پیدا بشن بیان اینجا یاریمون کنن.
به نظر من بهتره هر کی برا خودش تمرین خط و دایره و درخت و فیگور رو شروع کنه و تمریناشو اینجا بزاره تا میزان پیشرفت معلوم بشه در کنارش پرسپکتیو و سایه کار کنیم و ....
تا به اسکیس موضوعی برسیم و باز به نظر من یک ماه برای مقدمات کافیه
کاش بشه که اینجام مثل تاپیک مطالعه گروهی یا تاپیک نکات مهم من ،شلوغ و پر بار بشه.
هرکی حاضره چه اونایی که کلاس میرن چه اونایی که نمیرن بیان اعلام آمادگی کنن و به امید خدا به طور جدی شروع کنیم.

آخرین ویرایش:

parza93

عضو جدید
بچه ها ببخشید به عنوان یه عضو کوچیک نظر میدم اما بهتر نیست این قبیل سوالا رو تو تاپیک خودش "مشاوره "پرسیده بشه .
سارا جان به نظر من کلاستو کنسل نکن مهم نیست با کی کلاس برمیداری مهم خودت و پشتکارته .ضعفات هم میتونی با کلاس و راهنمایی های استادت و مطالعه خودت بر طرف کنی نگران نباش ما خیلیامون مثل خودتیم .

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کلا اسکیس با خط کش رو ترجیح میدم .. دوست ندارم الان بشینم خط کار کنم . به نظرتون از چی شروع کنم بهتره ؟!
تو دوره ی دانشجویی هم من همیشه با خطکش اسکیس و پرسپکتیو می زدم. یکم راندوم شاید ضعیف باشه .

eng.bahar

عضو جدید
منم تمام تلاشم رو میکنم که تمرینات داده شده تو کلاسمون رو براتون بزارم فقط باید یه هماهنگی با استاد کلاس و آتلیه انجام بدم که خدای ناکرده مشکلی پیش نیاد البته می دونم خانم علیمحمدزاده هیچ مخالفتی نمیکنن اما باید از مسئول آتلیه نقطه هم اجازه بگیرم تمام سعی ام رو میکنم

سلام .
کلاسی که ثبت نام کردی کجای تهرانه؟؟؟

pzeinali

عضو جدید
سلام . به همگی . وقت بخیر .ای کاش بچه هایی که کلاس میرن محبت کنن تا جایی که براشون امکان داره بیان بگن مثلا امروز استادشون تو کلاس چه تمرینی داده . مثلا ممکنه استاد گفته برین 10 ص خط بکشین . برین آمفی تئاتر طراحی کنین و... در این حد هم بتونین کمک کنین (فقط در حدی که بگین روی چه زمینه ای در این مقطع زمانی قراره کار بشه ) بچه های شهرستان و کسانی که به دلیل مشکلات مالی یا هر چیز دیگه ای دسترسی به کلاس های تهرانو ندارن می تونن استفاده کنن و دعاگوی شما باشن . خیلی خوشحال کننده بود که بعضی دوستان اعلام آمادگی کردن :)
این روش خوبیش اینه که بچه هایی که کلاس میرن می تونن متوجه بشن در کلاس های استاد های دیگه روند کلاس ها به چه صورته
همونطور که حتما می دونین در آزمون اسکیس به تعداد داوطلبان ، روش طراحی وجود داره . اسکیس کاملا به طرز فکر و خلاقیت هر کس بر می گرده . پس با اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون در زمینه ی اسکیس می تونیم کمک کنیم که فکرمون برای طراحی بازتر بشه و ان شالله روز آزمون هم بتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم . مرسی از همه ی شما . به قول فردوسی پور : چقدر خوبیم ما :)

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما برنامه خاصی داری؟؟
کدوم گرایش/ها میخوای شرکت کنی؟؟
اسکیست در چ حده؟؟؟
من خودم روزی 1ساعت تمرین خطو از الان تا 1روز قبل اسکیس دارم
بجزاون فعلا مطالعاتمو شرو کردم-البته من فقط داخلی آزمون میدم
من معماری-معماری رو اسکیسشو میدم
واسه برنامه موندم هیچ چیز شبیه به سیلابس تدریس اساتید اسکیس هم تو نت پیدا نکردم کتابای اسکیسم که هر کدوم از یه مبحث پریدن یکی دیگه فک کنم فقط واسه فروش نوشتنشون!
اسکیسم نمیدونم در چه حد فک کنم افتضاحه:w07:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
واسه برنامه موندم هیچ چیز شبیه به سیلابس تدریس اساتید اسکیس هم تو نت پیدا نکردم کتابای اسکیسم که هر کدوم از یه مبحث پریدن یکی دیگه فک کنم فقط واسه فروش نوشتنشون!

خب نمونه کاراتونو بذارید
تمرین هم ک زیاده اما همشون واسه شروع خوبن:دی
انشالا بعداز شروع دوستان میان و میگن ک اساتید چ برنامه ای دادن بهشون
نیومدن هم دوستانی ک پارسال کلاس رفتن و قبول شدن حتمن میان:)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
نمی خوام الکی تبلیغ کنم ولی من پارسال یه سری عکس از صفحات کتاب ابرمعمار -شایدم ابر مجازی بود الان درست یادم نمیاد اسمش- مهندس صلواتی رو تو ف.ی.س بوکشون دیده بودم به نظرم بهتر از کتابایی مث کتاب صدیق و احسان طایفه بود. ولی کاملشو ندیدم و شاید همون چند صفحه ش خوب بوده، اگه خواستین و تونستین ببینینش ... البته من کتابای آرتور امیدآذری و بقیه اساتید رو ندیدم و بین کتابایی که دیدم از این کتاب خوشم اومد. پارسالم به mahyar-sumsong معرفی کردم تو باشگاه فک کنم دیده باشه کتابو چون می خواست بخره، از ایشونم می تونی بپرسی نظرشو

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب نمونه کاراتونو بذارید
تمرین هم ک زیاده اما همشون واسه شروع خوبن:دی
انشالا بعداز شروع دوستان میان و میگن ک اساتید چ برنامه ای دادن بهشون
نیومدن هم دوستانی ک پارسال کلاس رفتن و قبول شدن حتمن میان:)
تشکرم تموم شده بود متشکرم:)
پس فعلا تمرین خط . خداکنه زودتر بچه ها بیان از سردرگمی نجات پیدا کنیم!

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان کسی کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 1 و نداشت عکس تمرین خط و بزاره اینجا...؟
من ویرایش کتابم قدیمی ندارم این مباحث و ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.