سلام به همه با اینکه مطمئن نیستم مجاز میشم ولی منم هستم بهم بگید از کجا شروع کنم .من از شما خیلی عقب ترم من اسکیس منظر میخوامشرکت کنم![]()
ممنون امیدوارم بتونم از راهنماییهاتون بهره مند شوم.عزیزم من هم نمیدونم چیکار کردم مث تو حتی ترسیدم جوابها را ببینم به جاش هر شب کابوسش می بینم .....................اسکیس فقط و فقط تمرین می خواد و همت ...............ببینید ما توی اسکیس چند مرحله داریم یکی اش کشیدن پرسپکتیو و مراحل و....یکی اش هم فکر معماری یعنی در واقع درستهکه دست باید قوی باشه ولی فکر قوی هنوز مهمتره ........بریا اینکار هم شما نیاز دارید به بررسی کارای بزرگان معماری بهتر که از روی کارای اونا مشق کنید و یاد بگیرید ..............عقب و جلو نداره اسکیس هر وقت بسم اله گفتی شروع کردی منظم تا اخر راه برو نتیجه اش می بینی
ب حول و قوه الهی اولین تمرین خطم انجام شد
بزودی میذارم تو تاپیک تا بقیه دوستان اعتمادبنفس پیدا کنن کاراشونو بذارن
اونایی هم ک شرو نکردن شرو کنن
باشد تا داخلی تهران قبول شم
مشاهده پیوست 231910 مشاهده پیوست 231911
ممنونم ازتون جناب صدیق
والا ما هم گیج بودیم ک چرا تاپیک برخلاف سال قبل تو اون قسمت زده شده:|
کتاب چگونه معمارانه.. طایفه.. جلد1.. همون اول کتاب تمرین خط داده تا20روز روزی4ساعت
تضمینم کرده ک خطت خوب میشه
واسه من ک جواب داد!
مرسی انشالا!!مارال جون ایشالا قبول میشی . لطفا ادامه بده
داره گلم.فصل اولشجلد 1؟؟؟
من جلد 1 و دارم تمرین خط نداره که......!!!![]()
کتاب من چاپ 88 فکر کنم تو ویرایش جدید اضافه شده باشه چون فصله اوله من راندو رو توضیح داده اصلن کله کتاب تمرین خط نداره...!مرسی انشالا!!
داره گلم.فصل اولش
من کتابشو ندارم الان وگرنه عکساشو میذاشتم واست
پرسپكتيو يكم واسم سخته چيكار كنم
خوبه نمیخوای بری کره ماه:|![]()
آره خدایی شاید وسایل اسکیس هم با خودم بردم سر پست اسکیس زدم :دیسپاهم کم از ماه نیس![]()
خوب دوستان چند تا نکته بگم در مورد سال پیش
ما بابچه ها خواستیم شروع بکنیم اما چون تو تاپیک مدیر نداشتیم و سردرگم بودیم تاپیکمون جواب نداد یعنی هرکی رفت پی تمرین خودش
به نظر من اولین کاری که باید بکنید یه نفر یا حداکثر 2 نفر رو مدیر تاپیک بزارید که تمرینات مستمری رو در اختیار بچه ها قرار بده و همه پایبند به اون تمرینا باشن و کاراشونو اینجا بزارن و تحلیلشون بکنن
اونایی که میرن کلاس سپیده یا شقاقی خواهشن اینجا هم فعال باشید به خدا چیزی ازتون کم نمیشه (سال پیش وقتی کلاسا سروع شد همه رفتن دنبال کلاس خودشون و ما شهرستانیا اینجا موندیم با کلی امید و آرزو
هر کسی که خودش تمرین نکنه و بخاد با کلاس رفتن موفق بشه این اتفاق محاله ممکن هست که بیفته و اگر کلاس رفتید بشینید تمرین بکنید چون خیلیا دیدم که کلاس میرن ولی تمرین نمیکنن
بعضی از دوستان هستن که به تاپیک سر میزنن ولی اطلاعات مفیدی واسه بچه ها نمیزارن که این هم جای ناراحتی داره و امیدوارم همه هر چه در توان داشتن برای افزایش بار علمی بچه ها و بهتر شدن معماری سرزمینمون به اشتراک بزارن و هیچ وقت به اسکیس معماری به چشم رقابت نگاه نکنن
از نقد کردن کار همدیگه هم هیچ ابایی نداشته باشید و بزنید همدیگرو له ولورده بکنید و صد البته راهو به هم نشون بدید
موفق باشید
شما برنامه خاصی داری؟؟دوستان شما واسه اسکیس چن ساعت روزی میخواید تمرین کنید؟
منم تمام تلاشم رو میکنم که تمرینات داده شده تو کلاسمون رو براتون بزارم فقط باید یه هماهنگی با استاد کلاس و آتلیه انجام بدم که خدای ناکرده مشکلی پیش نیاد البته می دونم خانم علیمحمدزاده هیچ مخالفتی نمیکنن اما باید از مسئول آتلیه نقطه هم اجازه بگیرم تمام سعی ام رو میکنم
من معماری-معماری رو اسکیسشو میدمشما برنامه خاصی داری؟؟
کدوم گرایش/ها میخوای شرکت کنی؟؟
اسکیست در چ حده؟؟؟
من خودم روزی 1ساعت تمرین خطو از الان تا 1روز قبل اسکیس دارم
بجزاون فعلا مطالعاتمو شرو کردم-البته من فقط داخلی آزمون میدم
من معماری-معماری رو اسکیسشو میدم
واسه برنامه موندم هیچ چیز شبیه به سیلابس تدریس اساتید اسکیس هم تو نت پیدا نکردم کتابای اسکیسم که هر کدوم از یه مبحث پریدن یکی دیگه فک کنم فقط واسه فروش نوشتنشون!
اسکیسم نمیدونم در چه حد فک کنم افتضاحه![]()
نمی خوام الکی تبلیغ کنم ولی من پارسال یه سری عکس از صفحات کتاب ابرمعمار -شایدم ابر مجازی بود الان درست یادم نمیاد اسمش- مهندس صلواتی رو تو ف.ی.س بوکشون دیده بودم به نظرم بهتر از کتابایی مث کتاب صدیق و احسان طایفه بود. ولی کاملشو ندیدم و شاید همون چند صفحه ش خوب بوده، اگه خواستین و تونستین ببینینش ... البته من کتابای آرتور امیدآذری و بقیه اساتید رو ندیدم و بین کتابایی که دیدم از این کتاب خوشم اومد. پارسالم به mahyar-sumsong معرفی کردم تو باشگاه فک کنم دیده باشه کتابو چون می خواست بخره، از ایشونم می تونی بپرسی نظرشومن معماری-معماری رو اسکیسشو میدم
واسه برنامه موندم هیچ چیز شبیه به سیلابس تدریس اساتید اسکیس هم تو نت پیدا نکردم کتابای اسکیسم که هر کدوم از یه مبحث پریدن یکی دیگه فک کنم فقط واسه فروش نوشتنشون!
اسکیسم نمیدونم در چه حد فک کنم افتضاحه![]()
تشکرم تموم شده بود متشکرمخب نمونه کاراتونو بذارید
تمرین هم ک زیاده اما همشون واسه شروع خوبن:دی
انشالا بعداز شروع دوستان میان و میگن ک اساتید چ برنامه ای دادن بهشون
نیومدن هم دوستانی ک پارسال کلاس رفتن و قبول شدن حتمن میان![]()