تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان

یه سوال: من شاید شاید شاید شاااااااااااااید ! برای اسکیس کلاس برم.
قبلش یه سوالی ازتون دارم :

اینکه میگن 100 ساعت کلاس
ولی 40 ساعت تدریس استاد
30 ساعت تمرین
30 ساعت کارگاهای موضوعی
هزینه 650 تومن !
می خوام بدونم کلا روال کلاسهای اسکیس اینجوریه؟ یعنی تمرین و موضوعی کار کردن نباید تو خونه باشه !!؟

چه لزومی داره که برای تمرینی که تو خونه میشه انجام داد بیایم پول بدیم !؟

می خوام بدونم روال کلاسهای اسکیس همینه؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

اینکه میگن 100 ساعت کلاس
ولی 40 ساعت تدریس استاد
30 ساعت تمرین
30 ساعت کارگاهای موضوعی
هزینه 650 تومن !
می خوام بدونم کلا روال کلاسهای اسکیس اینجوریه؟ یعنی تمرین و موضوعی کار کردن نباید تو خونه باشه !!؟

کجا و کلاس کی این شرایطو داره؟؟؟ظرفیتش چند نفره؟؟؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان

اینکه میگن 100 ساعت کلاس
ولی 40 ساعت تدریس استاد
30 ساعت تمرین
30 ساعت کارگاهای موضوعی
هزینه 650 تومن !

کارگاه موضوعی وتدریس ک مشکلی نیس،روال کارگاه اینطوریه که شبیه سازیه کنکوره یه موضوع میدن 4ساعت وقت میدن آخرشم کارارو نقد میکنن،
ولی تمرینو نمیفهمم قضیه اش چیه!

pzeinali

عضو جدید
سلام دوستان

اینکه میگن 100 ساعت کلاس
ولی 40 ساعت تدریس استاد
30 ساعت تمرین
30 ساعت کارگاهای موضوعی
هزینه 650 تومن !

کجاست که انقدر قیمتش مناسبه ؟! :) تا جایی که من شنیدم تمرین خونه جداست . اینا در واقع تمرین هاییه که دستیار استاد ها درباره ی درس اون جلسه ی استاد میدن و همونجا هم روی کار هنرجوها نظارت می کنن . فکر نمی کنم خود استاد ها بشینن کارای هنرجوهاشونو که تو خونه انجام دادن کرکسیون کنن . احتمالا دستیار تمرینی این کارو انجام میده

b_arch_5

کاربر بیش فعال
منم میخوام شروع کنم
ولی نمیدونم چجوری باید خط بکشم:confused:
کسی میتونه یه توضیحه کوچولو بده...؟؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارگاه موضوعی وتدریس ک مشکلی نیس،روال کارگاه اینطوریه که شبیه سازیه کنکوره یه موضوع میدن 4ساعت وقت میدن آخرشم کارارو نقد میکنن،
ولی تمرینو نمیفهمم قضیه اش چیه!
فک کن من برم کارگاه!....هنگ میکنم، زنگ میزنن خونه میگن دخترتون مجسمه شده، بیاین ببرینش:biggrin:
منم میخوام شروع کنم
ولی نمیدونم چجوری باید خط بکشم:confused:
کسی میتونه یه توضیحه کوچولو بده...؟؟
گلم شما برو تاپیک تمرین اسکیس پارسال و ببین..خیلی کمک میکنه بهت

b_arch_5

کاربر بیش فعال
فک کن من برم کارگاه!....هنگ میکنم، زنگ میزنن خونه میگن دخترتون مجسمه شده، بیاین ببرینش:biggrin:

گلم شما برو تاپیک تمرین اسکیس پارسال و ببین..خیلی کمک میکنه بهت

نگاه کردم اونجارو ولی نظرات مختلفه گیج شدم!!!:confused:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
عزیزم نظرارو نمیگم.تمرینا منظورم بود.میتونی از تمرینای استاد حسینی که لطف کردن و ارائه دادن شروع کنی

منم نظرارو نمیگم گلم:D
منظورم این بود که نظرای مختلفی درباره خط کشیدن هست یکی میگه محکم یکی گفته لرزون
ممنون عزیزم با همون تمرینا شروع میکنم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم نظرارو نمیگم گلم:D
منظورم این بود که نظرای مختلفی درباره خط کشیدن هست یکی میگه محکم یکی گفته لرزون
ممنون عزیزم با همون تمرینا شروع میکنم
آهان!!:redface:
خب اولا اینکه حالا شما شروع کن به خط کشیدن و یکی دو مورد اینجا بذار تا راهنماییت کنیم.
دوما بعضی وقتا بهتره این دو تا ویژگی خط کشیدن رو (محکم کشیدن و یا لرزون کشیدن) از هم جدا کنیم. به فرض شما تصمیم گرفتی خط لرزون بکشی، خب این دلیل نمیشه که برای شروع که قلم و میذاری رو کاغذ همینجوری بری به امون خدا
.....اول مسیری که میخوای خط بکشی رو چنبار به صورت تصوری و رفت و برگشتی و فقط با حرکت قلم بدون برخورد با کاغذ مرور میکنی بعد یه نقطه درست و حسابی و همچین محکم مییذاری رو کاغذ بعدش شروع میکنی به خط کشیدن، محکم و قوی و بعضی وقتا و بعضی از جاها به طور عمد میلرزونی
................شروع کنی دستت میاد.;)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان همونطور ک هممون میدونیم تحلیل پلان خیلی مهمه
پیشنهاد میکنم هر روز 1-2تا پلان خوب بذاریم تاپیک و تا روز بعد همه تحلیل و روکشی کنیم و بذاریم اینجا
هرکسی ک پلان خوب داره بذاره تاپیک تا آلبوم کنیم و ب ترتیب پیش بریم
خواهش میکنم همکاری کنید
بخصوص کسانی ک ب مجلاتی ک پلانهای خوب دارن دسترسی دارن
ممنونم:gol:

masuli

عضو جدید
بچه ها كسي ميدونه احسان توسلي كدوم موسسه هست؟شماره اي ندارين؟ خيلي تعريفشو شنيدم ولي پيداش نميكنم محل اتليه اش عوض شده.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها كسي ميدونه احسان توسلي كدوم موسسه هست؟شماره اي ندارين؟ خيلي تعريفشو شنيدم ولي پيداش نميكنم محل اتليه اش عوض شده.

عزیزم سوالت مربوط ب تاپیک مشاوره اسکیسه لطفا همونجا سوالتو بپرس

بچه ها اگه نمیخواین تمرین گروهی داشته باشیم بگید تا برم سرکار خودم.الکی هی نیام اینجا
وگرنه لطف کنید واسه ی برنامه منسجم هماهنگ شید

pzeinali

عضو جدید
عزیزم سوالت مربوط ب تاپیک مشاوره اسکیسه لطفا همونجا سوالتو بپرس

بچه ها اگه نمیخواین تمرین گروهی داشته باشیم بگید تا برم سرکار خودم.الکی هی نیام اینجا
وگرنه لطف کنید واسه ی برنامه منسجم هماهنگ شید
بچه ها در استرس و بلاتکلیفی به سر می برن . چند روز بگذره انشاالله فعال میشه تاپیک :)

z.d.h

عضو جدید
سلام به همه.بالاخره رفتم و موفق شدم کاغذهای تمرین چند سال قبل کلاس راندومو پیدا کردم.از بعضی ها عکس گرفتم و اینجا میزارم.
قاعدتا درس اول همون کشیدن خط بود.که باید با ضخامت های مختلف در صفحات کشیده میشد.
از راپید گرفته تا ماژیک های اس، اف،تاچو... .
با هر کدوم از ماژیک ها باید سعی بشه در جهات مختلف بدون وقفه و با ضخامت های مختلف از کم به درشت خط کشید.
از خطوط 3 یا 4 یا 5 شروع کنین.کم کم طول رو 2 برابر کنید . و انقدر پیش برید که کل صفحه 3آ رو بتونید خط بکشید.
بعد شروع کنید مربع بکشید.2 تا نکته داره.سعی کنین دستتون کم کم از حالا اشله بشه.یعنی مثلا بنتونبد دست آزاد تقریبی مربع های 4*4 بکشید.(البته این فقط 1 مثاله).اینجوری هم دارید خط رو تبدیل به صفحه می کنید.هم یاد میگیرید در جهت افقی و عمودی صاف و بی لرزش و با اندازه صحیح خط بکشید.
میدونم اینارو میدونید و احتمالا تکراریه.اما حس گفتنم اومد.چون با دیدن کاغذام یکم ذوقم گل کرد. :biggrin:
1.jpg2.jpg

samane122

عضو جدید
روال کلاسای اسکیس همینه :
موضوعی
تمرینی
اموزشی
همه هم باید تو کلاس باشه تو خونه هم میتونید تمرین کنید.

z.d.h

عضو جدید
سلام دوستم میشه یه توضیحی در مورد این خط بدی ممنون

این خط تا اونجا که یادمه با ماژیک تاچ کشیده شده.با این ماژیک تا چند ضخامت مختلف میتونی خط بکشی.با چرخوندن سر ماژیک و درست نگه داشتنش میتونی تغییر ضخامت ایجاد کنی و خطوطی با ارزش های مختلف بکشی.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بچه های تبریز کسی طرفای سه راهی امین چاپخونه سراغ داره که کاغذ پارس در قطع بزرگ بفروشن؟من یه بار خریدم، خیلی ارزون تموم شد واسم.دقیقا یادم نیس ولی فک کنم دونه ای 35 تومن.هم کاغذه سفید بود هم اینکه ضخامتش مناسب بود.الان بخوام تمرین کنم یا باید رو کاغذ چرک نویس تمرین کنم که افتضاحه، گرونم هست!!!یا کاغذ سفید خوشگلا!!! چن روز پیش رفتم کاغذ پارس بخرم یادم نبود از کجا خریده بودم:D.اگه سراغ داشتین لطفا بهم خبر بدین بی زحمت:redface::gol::gol:

!طلوع!

عضو جدید
صرفا جهت خنده !!!!

سوالات مفهومی معماري:

1. سه نفر تابوتی را حمل میکنند، اگر افتاب از غرب بتابد و بازماندگان جنازه را در جهت نیروی برشی حمل کنند، قد آن خدا بیامرز چند سانتر است؟!
2. در شعر "دیشب اومدم خونتون نبودی..." منظور از "خونتون" کدام بنای ایرانی است؟!
3. زنی در یک خانه ی سنگی سه شکم زاییده! اگر مصالح خانه گلی بود آن زن چند شکم میزایید! (با همان شوهرو درهمان شرایط)
4. چه دلیلی و یا چه کسی باعث میشود دانشجویان پرورش یافته شیوه "مدرس محور" نتوانند به سوالات مفهومی ما پاسخ دهند؟!

الف) خود ناکسشون ب)عاملان BBC ج) شورایاری روستای النگ دره د)حسن شماعی زاده

saide musavi

عضو جدید
دوستان به نظر شما با ميانگين 23% اميدي براي قبولي هست تو شبانه يا غيرانتفاهي؟ بنظرتون رتبم چند مياد؟؟؟با يه اسكيس خوب ميشه اميدوار بود؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
صرفا جهت خنده !!!!

سوالات مفهومی معماري:

1. سه نفر تابوتی را حمل میکنند، اگر افتاب از غرب بتابد و بازماندگان جنازه را در جهت نیروی برشی حمل کنند، قد آن خدا بیامرز چند سانتر است؟!
2. در شعر "دیشب اومدم خونتون نبودی..." منظور از "خونتون" کدام بنای ایرانی است؟!
3. زنی در یک خانه ی سنگی سه شکم زاییده! اگر مصالح خانه گلی بود آن زن چند شکم میزایید! (با همان شوهرو درهمان شرایط)
4. چه دلیلی و یا چه کسی باعث میشود دانشجویان پرورش یافته شیوه "مدرس محور" نتوانند به سوالات مفهومی ما پاسخ دهند؟!

الف) خود ناکسشون ب)عاملان BBC ج) شورایاری روستای النگ دره د)حسن شماعی زاده

نمیری تو!......مردم از خنده:biggrin:

saminightstar

عضو جدید
آزمون اسکیس کلاسای تعیین سطح استاد علیمحمدزاده روز 4 شنبه است؟ به دوستم زنگ زدن روز 4 شنبه برای تعیین سطح اسکیس بیاد ولی به من هنوز زنگ نزدن. کس دیگه‌ای هم هست اینجا که روز 4 شنبه افتاده باشه؟؟؟برای آزمون تعیین سطح منابع چیا هستن؟ من روزی 3-4 ساعت دارم تمرین خط و پرسپکتیو انجام میدم و گزینه‌هایی رو که استاد علیمحمدزاده توی نشستها گفتن و گفتن خیلی مهمه رو دارم کار می کنم. شما روی منبع خاصی دارید کار می کنید؟مرجع خاصی رو بهتون معرفی کردن؟ بچه‌ها ممکنه کسی به خاطر آزمون تعیین سطح نتونه تو کلاس شرکت کنه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.