دوستان میتونید اسم کتابایی که واسه اسکیس و راندو تو بازر هستو بگید؟واینکه کدوم یکیشون مناسبتره؟
راستی کسی کتاب ابر مجازی رو داره؟چطوریه؟ارزش خرید داره؟
کتاب خوبیه اما پولش بیشتر پول ورقهای گلاسشه تا محتواش!!!خیلی رویکرد ارشدی نداره! بخش اولش که کلا تحلیل کارای خارجی مثل باهاوس و .. ست و بخش اخر هم کارهای اجرایی مولف. وسط ها چند تا اسکیس هم هست که به وقتش عکس صفحات بدردبخورش رو میذارم!(البته در نگاه اول واقعا ادم جذب کتاب میشه!)
عکس روی جلدشم اگه میشه بذارید؟لطف میکنید ممنونم پیشاپیشکتاب خوبیه اما پولش بیشتر پول ورقهای گلاسشه تا محتواش!!!خیلی رویکرد ارشدی نداره! بخش اولش که کلا تحلیل کارای خارجی مثل باهاوس و .. ست و بخش اخر هم کارهای اجرایی مولف. وسط ها چند تا اسکیس هم هست که به وقتش عکس صفحات بدردبخورش رو میذارم!(البته در نگاه اول واقعا ادم جذب کتاب میشه!)
سلام دوستای خوبم
خیلی از دوستامون ک پارسال ارشد کنکور دادن درجریان تمرین اسکیس من بودن
من عاشق اسکیس بودم اما حتی 1خط راست و خوب نمیتونستم بکشم
خودمو قاطیشون کردمو باهاشون تمرین کردم
و فهمیدم اسکیس دوتا موضوع مهم داره
1-خوب خط کشیدن
2-خوب طرح زدن
واسه دومی حرف خاصی ندارم ک بزنم
اما واسه مورد اول تجربه شخصیمو میگم بهتون
من هرمدل تمرین خطی ک تو سایت میتونید پیدا کنیدو انجام دادم
خیلیییییی تلاش کردم پیشرفت میکردم اما خطم خوب نمیشد
2تا اتفاق باعث شد ک خطم ب جایی برسه ک الان مدعی بشم ک آره!! منم بلدم خط معمارانه بکشم :دی
یکی این ک من سردرگم و گیج بودم ک آقا بالاخره خط لرزون بکشم یا خط محکم و قوی-و مهندس پویان دوست خوبم گفت:محکم بکش!! اون خط لرزون واسه طایفه و امثالهم
حالا بهردلیلی من این حرفشو پذیرفتم و شروع کردم ب کشیدن خطهای محکم و فهمیدم حق با ایشونه
نکته دوم ک مهمترین اتفاق واسه پیشرفت خطم بود این بود ک اینبار ب آقای طایفه اعتماد کردم: ایشون تو کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم گفتن ک بمن اعتماد کنید و کاری ک میگمو انجام بدید: تا20 روز بدون وقفه روزی حذاقل 4ساعت تمرین خط بطور پیوسته انجام بدید.ی سری تمرین هم تو کتابشون گذاشتن
من این کارو کردم
20روز تمام هرروز روزی4ساعت تمرین خط
بعداز اون 20روز خط من عالی نشد اما 180درجه با اولین خطی ک کشیدم تفاوت داشت و الان هرروز بهتراز روز قبل میشه
پس اگه میخواین شرو کنید وقتی شرو کنید ک بتونید تا20روز پشت سرهم و بدون وقفه 4ساعت تمرین خط داشته باشید تا ب ی حط قابل قبول برسید
اونوقته ک میتونید تمرینات بعدی(پرسپکتیو-حجم و فرم و ...) رو شرو کنید و لذت ببرید چون خطوطتون خوب شده و راحتتر میتونید فرم و پرسپکتیوتونو بزنید
این تجربه من بود
امیدوارم مفید باشه واستون: )
راس میگهسلام دوستای خوبم
خیلی از دوستامون ک پارسال ارشد کنکور دادن درجریان تمرین اسکیس من بودن
من عاشق اسکیس بودم اما حتی 1خط راست و خوب نمیتونستم بکشم
خودمو قاطیشون کردمو باهاشون تمرین کردم
و فهمیدم اسکیس دوتا موضوع مهم داره
1-خوب خط کشیدن
2-خوب طرح زدن
واسه دومی حرف خاصی ندارم ک بزنم
اما واسه مورد اول تجربه شخصیمو میگم بهتون
من هرمدل تمرین خطی ک تو سایت میتونید پیدا کنیدو انجام دادم
خیلیییییی تلاش کردم پیشرفت میکردم اما خطم خوب نمیشد
2تا اتفاق باعث شد ک خطم ب جایی برسه ک الان مدعی بشم ک آره!! منم بلدم خط معمارانه بکشم :دی
یکی این ک من سردرگم و گیج بودم ک آقا بالاخره خط لرزون بکشم یا خط محکم و قوی-و مهندس پویان دوست خوبم گفت:محکم بکش!! اون خط لرزون واسه طایفه و امثالهم
حالا بهردلیلی من این حرفشو پذیرفتم و شروع کردم ب کشیدن خطهای محکم و فهمیدم حق با ایشونه
نکته دوم ک مهمترین اتفاق واسه پیشرفت خطم بود این بود ک اینبار ب آقای طایفه اعتماد کردم: ایشون تو کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم گفتن ک بمن اعتماد کنید و کاری ک میگمو انجام بدید: تا20 روز بدون وقفه روزی حذاقل 4ساعت تمرین خط بطور پیوسته انجام بدید.ی سری تمرین هم تو کتابشون گذاشتن
من این کارو کردم
20روز تمام هرروز روزی4ساعت تمرین خط
بعداز اون 20روز خط من عالی نشد اما 180درجه با اولین خطی ک کشیدم تفاوت داشت و الان هرروز بهتراز روز قبل میشه
پس اگه میخواین شرو کنید وقتی شرو کنید ک بتونید تا20روز پشت سرهم و بدون وقفه 4ساعت تمرین خط داشته باشید تا ب ی حط قابل قبول برسید
اونوقته ک میتونید تمرینات بعدی(پرسپکتیو-حجم و فرم و ...) رو شرو کنید و لذت ببرید چون خطوطتون خوب شده و راحتتر میتونید فرم و پرسپکتیوتونو بزنید
این تجربه من بود
امیدوارم مفید باشه واستون: )
http://www.fardabook.com/ابر-مجازی-میانبر-های-معماری.htmlعکس روی جلدشم اگه میشه بذارید؟لطف میکنید ممنونم پیشاپیش![]()
رایترم مشکل داره و باید از رو سیستم دیگه کپی کنممیشه یه چند تا عکس الان بگزارید؟؟؟
این تمرینه؟ ابعادش چنده؟
این تمرینه؟ ابعادش چنده؟
مهندس کاراتون خیلی خوبن کلاس رفتین؟
اونایی ک تشکر ندارن چیکا کنن؟؟؟:دی
عذراجون پرسپکتیو دید پرنده هات رو هواس چرا؟؟ ی خط افق کم داره ها!!!
تو ک راه بلدی بیا ی برنامه بریز شرو کنیم دیگه
نظر من اینه:
چندتا کتاب خوب واسه ایده پردازی پیدا کنیم.هرکسی یکیشونو بعهده بگیره بخونه و نکات مهمشو یا تایپ کنه یا خوشخط بنویسه یا از کتاب عکس بگیره بذاره اینجا
واسع تمریناتم ی برنامه خوب بذاریم و چندتا از بچه ها ک کارشون خوبه هم بیان کمک!!!!!!!
سلام مهندس کارتون خیلی خوبهبچه ها چرا این تایپک پیش بقیه قسمت های ارشد نیس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش میشد انتقال بدن ؟؟؟؟؟؟
خب فک کنم کم کم از هستم و نیستم باید گذشت و من هم دست ازادم ضعیف هستش ولی فوق العاده دوست دارم که شروع کنم و خوبش کنم ..............برای شروع من یکی دو تا کار از اخرین کارایی که کشیدم میزارم اگه بقیه هم اومدن و شروع کردن به ادامه و کار گذاشتن من هم شروع کنم کارام میزارم وگرنه میرم دنبال زندگی ام ..............خب هر کی موافقه که شروع کنیم به تمرین فقط پست من تشکر بزنه
مشاهده پیوست 231849
مشاهده پیوست 231850
مارال جان من فعلا خط تمرین میکنم تا کتاب خوب معرفی کنی و شروع جدی رو بگی...
سلام مهندس کارتون خیلی خوبه
من تازه شرو کردم تمرین خط اینقد تمرین نکردم یه نصفه خط راستم دستم همراهی نمیکنه!
من میخوام با کتابای اقای احسان طایفه شرو کنم و از رو اون برنامه بریزم
اگه شما واسه خودتون برنامه ریختید اینجا بزارید ما مبتدیاهم استفاده کنیم.مرســــــــــــــــــــــــــی
تاپیک خیلی خلوت فقط!
مارال جان من فعلا خط تمرین میکنم تا کتاب خوب معرفی کنی و شروع جدی رو بگی...
با کتاب طایفه؟؟ همون 20روز روزی4ساعت؟؟؟
اگه اینطوریه ک عکس تمریناتتو بذار
هم اگه خطت اشتباهه همین اول کار ایراداتشو بفهمی و اصلاحش کنی
هم بعدا خودت متوجه پیشرفت کارت بشی
اگه ن.هرازگاهی و بدون برنامه تمرین میکنی،من تمام تعطیلات عید همینکارو کردم و نتیجه نگرفتم!! اما وقتی اون 20روز تمرینو شرو کردمو کارامو ب نقد گذاشتم خطم بهترشد
واسه کتاب هم دوستان باید نظر بدن.من زیاد اینجا نمیام آخه من فقط اسکیس داخلی میخوام شرکت کنم،ک اونم داستانش مجزاس
باید رو پلان و مقطع تمرکز کنم.فرم و فرم گرایی ندارم.حل عملکرد دارم.اصنم نمیدونم چجوری ب ایده پردازی برسم: (
سلام این بیست روز چیه قضیش؟با کتاب طایفه؟؟ همون 20روز روزی4ساعت؟؟؟
اگه اینطوریه ک عکس تمریناتتو بذار
هم اگه خطت اشتباهه همین اول کار ایراداتشو بفهمی و اصلاحش کنی
هم بعدا خودت متوجه پیشرفت کارت بشی
اگه ن.هرازگاهی و بدون برنامه تمرین میکنی،من تمام تعطیلات عید همینکارو کردم و نتیجه نگرفتم!! اما وقتی اون 20روز تمرینو شرو کردمو کارامو ب نقد گذاشتم خطم بهترشد
واسه کتاب هم دوستان باید نظر بدن.من زیاد اینجا نمیام آخه من فقط اسکیس داخلی میخوام شرکت کنم،ک اونم داستانش مجزاس
باید رو پلان و مقطع تمرکز کنم.فرم و فرم گرایی ندارم.حل عملکرد دارم.اصنم نمیدونم چجوری ب ایده پردازی برسم: (
واقعا لطف میکنی.....دوستان من قرار شد برم کلاس مهندس شقاقی.. امیدوارم بتونم هر تمرینی که ایشون بهمون میگن رو ب شما هم منتقل کنم ک اگر کلاس نمیرید بتونه کمکی باشه بهتون : )
سلام این بیست روز چیه قضیش؟
واقعا لطف میکنی.....
سلام به همه . می خواستم بگم که منم هستم و میخوام پا به پای بقیه واسه اسکیس تمرین کنم . حالا برنامه چیه ؟!![]()