امیر جان موقعی که این خبرو شنیدم اینقدر ناراحت شدم که بغض کردم.اصلا برام قابل تصور نبود که اون چهره شیرین با اون لبخندهای همیشگی که همیشه ازش امید میگرفتم نیرو میگرفتم حالا ناراحت باشه.هر روز سر نماز دعا میکردم حال پدرت خوب شه.همش انتظار میکشیدم بهم پیام بزنی بگی پدرم خوب شده
وقتی شنیدم اینقدر حالم بد شد که نمی تونستم چطوری باهات تماس بگیرم.
غم از دست دادن پدر خیلی غم بزرگیه.اصلا نمیشه تصور کرد.ولی خداست و حکمتش که بنده ناچیز نمی تونه سر دربیاره.
تو یکی از بهترین دوستام اینجا هستی که واقعا از ته قلبم دوست دارم.چقدر بی چشمداشت به همه کمک میکردی.خدا پدرتو بیامرزه.مطمئنا انسان بزرگی بوده که فرزندی مثه تو رو تربیت کرده.
میدونم هیچ حرفی این درد بزرگ رو از بین نمیبره فقط خواستم بگم ما رو در غم خودت شریک بدون داداشی عزیزم.صبور باش.
اینقدر پسر بزرگ و محکمی هستی که از این امتحان خداوند هم سر بلند بیرون میای.
دوستت دارم از ته قلبم.
خداوند روحشون رو قرین رحمت بفرماید و با نیکان محشور بگرداند.
وقتی شنیدم اینقدر حالم بد شد که نمی تونستم چطوری باهات تماس بگیرم.
غم از دست دادن پدر خیلی غم بزرگیه.اصلا نمیشه تصور کرد.ولی خداست و حکمتش که بنده ناچیز نمی تونه سر دربیاره.
تو یکی از بهترین دوستام اینجا هستی که واقعا از ته قلبم دوست دارم.چقدر بی چشمداشت به همه کمک میکردی.خدا پدرتو بیامرزه.مطمئنا انسان بزرگی بوده که فرزندی مثه تو رو تربیت کرده.
میدونم هیچ حرفی این درد بزرگ رو از بین نمیبره فقط خواستم بگم ما رو در غم خودت شریک بدون داداشی عزیزم.صبور باش.
اینقدر پسر بزرگ و محکمی هستی که از این امتحان خداوند هم سر بلند بیرون میای.
دوستت دارم از ته قلبم.
خداوند روحشون رو قرین رحمت بفرماید و با نیکان محشور بگرداند.