rahimiedris
عضو جدید
با شیت متال هم میشه کشیدش
اول یه ورق سوراخ دار میکشی و بعد هر طور که بخوای میتونی خمش کنی
مشاهده پیوست 214625
درزشم میشه چوش داد
سلام
اینم فکر خوبیه! مرسی از پاسخ شما....
با شیت متال هم میشه کشیدش
اول یه ورق سوراخ دار میکشی و بعد هر طور که بخوای میتونی خمش کنی
مشاهده پیوست 214625
درزشم میشه چوش داد
سلام
آخرین نسخه نرم افزار NX9 هستش و فقط 64 بیتیه، اگه 32 بیتی میخوای باید از 8.5 یا پاینتر استفاده کنی. برای دانلود نسخه 9 از سافت گذر میتونی دانلود کنی.
در مورد کتاب، من قبلا تقریبا 8 ماه پیش دنبالش بودم ،پیدا نکردم. در حال حاضر اطلاعی ندارم، شایدم به بازار اومده باشه (بعید میدونم) ولی اگه خودت پیگیر باشی من تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم.
برای اینکه یونیت رو توی سالید ورکس به صورت دیفالت دربیاریم باید چیکار کنیم. من برای اینکار از قسمت option میلی متر رو انتخاب میکنم ولی سریه بعد باید اینو انتخاب کنم نمیشه کاری کرد که همیشه پارتو باز میکنم میلی متر باشه ؟!
اقای امیری ممنون از راهنمایت مشکل نبود اطلاعات در مورد نرم افزار هست لطفا کتاب به من معرفی کنید
در ضمن من فعلا برای دستگاه تراش CNC نیاز دارم الان هر فایل اموزشی انگلیسی پیدا کردم کار با فرز هست
اگر از دوستان فایلی در مورد اموزش تراش با CNC داره بگذاره خیلی ممنون میشوم
دوستان در نظر بگیرن من از افزونه مستر استفاده میکنم در محیط سالیدورک
با سپاس
با سلام خدمت دوستان.
یه سوال!آیا سالید یا هر نرم افزار طراحی دیگه ای هست که بتونهبه صورت اتوماتیک یه نقشه مونتاژی رو تلرانس گذاری کنه.اگه هست لطفا راهنمایی کنید
با سلام و درودبرای بزرگ کردن اندازه گذاری های سالیدم چی کار باید کنم گزینه های annotation رو نگاه کردم هیچ کدوم که نمیشد !
سلام خسته نباشید .
من دارم با فیلم اموزشی سالید رو یاد میگیرم ولی بیش تر قسمتاش برام گنگه :
کارایی speed pak چیه ؟
با نشون دادن with و narrow چه چیزی رو میخواد تو نقشه مشخص کنه یا نشون بده ؟
مشاهده پیوست 215690
سلام
میتونم با درویینگ سالید سه نما رو کشیدم قطعه سه بعدی رو ازش در بیارم ؟
سلانسلام ی چند روزه میخوام سالید رو اجرا کنم این پیغام ماد..یکبار هم پاکش کردم و دوباره نصب کردم باز همین پیغام موقع اجرای برنامه میاد و برنامه بسته میشه قبلا اینجوری نبود...راه حلی دارید؟واسه کتیا و پاورمیل این مشکل پیش نمیادمشاهده پیوست 216032
سلام
میتونم با درویینگ سالید سه نما رو کشیدم قطعه سه بعدی رو ازش در بیارم ؟
با سلام ورودی شما صحیح نیست. برای فرمان Revolve حتما بایستی Profile و Axis روی یک صفحه مشترک باشند.
سلام دوستان..
خواستم بدونم چه ورژنی از نرم افزار سالید ورک برای یادگیری مناسب هست؟
ورژنی که آدم بتونه بهتر با دیگران و اطلاعات درون نت لینک شد تا آموزش دید.
سلام و درود
اصولا برای یادگیری هر نرم افزاری بهتره از آخرین ورژن موجود در بازار شروع کنید:
شما میتونید Solidworks Premium 2014 SP4.0 x86/x64 رو از لینک زیر دانلود کنید
http://soft98.ir/software/engineering/3574-Solidworks.html
فقط در مورد تبادل اطلاعات با دیگران باید عرض کنم که ورژن های قبلی سالید فایل های ذخیره شده در ورژن های جدید رو باز نمیکنند.
مثلا شما که سالیدورکز 2014 دارید همه فایلهای ورژن های 2010 و 2011 و 2012 و 2013 و 2014 رو میتونید باز کنید.
ولی فایل شما رو فقط کاربرانی که سالید 2014 دارن میتونن باز کنند و مشاهده کنند.
من خودم از سالید 2014 استفاده میکنم و همین ورژن را به شما و بقیه پیشنهاد میکنم.
شاد باشید...![]()
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم.
قصد دارم کار با سالیدورک را شروع کنم از دوستان خواهش میکنم بهترین منبع کتاب و آموزش مالتی مدیا رو معرفی کنن. خیلی ممنون میشم دوستان
یک مجموعه آموزش سالیدورک بصورت مالتی مدیا هست که آقای امیر حسین پور مدرسش هست. ولی نمیدونم که اسم شرکت نرم افزاریش چیه و از کجا باید تهیه کنم. میشه کمکم کنید؟
به نظر من با circle pattern روی قسمت منحنی امتحان کنید ببینید میشه ؟
دوستان خواهشا کمک کنند. این آقای امیر حسین پور خیلی خوب توضیح میده. من آموزش ویدیویی اینونتور با تدریس ایشان را دنبال کردم خیلی خوب توضیح میدن. اگه ممکنه کمک کنید .ممنون میشمسلام دقیقا منم همین مشکل رو دارم..میخوام بدونم چه منابعی خوبه؟؟
سلام.
من میخوام پیچ m12*1.25*20 رو بکشم ولی سر رزوه بد جور گیر کردم میشه کمکم کنید که رزوه رو درست رسم کنم . خیلی سعی کردم ولی نشد.![]()