v.fallahnejad
عضو جدید
سلام به همه دوستان
من یه کم اطلاعات در مورد Switched-capacitor (SC) converters می خوام . ممنون میشم اگه کمک بفرمایید.
من یه کم اطلاعات در مورد Switched-capacitor (SC) converters می خوام . ممنون میشم اگه کمک بفرمایید.
سلام به همه دوستان
. کلید مربوط به خازن؟یا کلید خازنی؟با رگولاتور فرق داره .؟ به انگلیسی سرچ کنی کلی مطلب میاد .در نشریه110 فیوز استاندارد موتورها و پایه استاندارد اون فیوزها را نوشته که جداولش را ضمیمه کردم 1 مگابایتهآفرین دقیقا قبلی که بیاام اینجا این پاسخ رو بخونم از یکی راهنمایی خواستم بهم این طور پاسخ دادن حالا بگو چرا یه سایز پایه فیوز رو بزرگتر می گیرند؟؟؟
جدول فیوز های استاندارد ایران رو کجا می تونم پیدا کنم؟؟
سلام به همه دوستان
سلام دانشجوی ارشد هستم پروژه ای برای درس تئوری جامع دارم گفته ماشین سنکرون رو در متلب شبیه سازی کنید و روابط آن را(همان ماتریس ها)بیرون بیارید که معلوم بشه از چی به چی رسیده! به نظر نمیرسه سخت باشه! ولی نمیدونم شروع کار چطوریه کسی میتونه کمک کنه؟؟
کابل خطی رو از نوع الومینیومی استفاده کردندو حالا این خط میخواد با کابل مسی تعویض بشه. سطح مقطع کابل مسی رو چگونه بدست اوریم؟
کنتاکتور ها حداکثر 400 امپر را تحمل میکنند برای جریان بیشتر به جای کنتاکتور از چه وسیله ای استفاده کنیم ؟
سلامسلام دوستان.من یه پروژه شبیه سازی با متلب دارم که مربوط به درس الکترونیک قدرت1 هستش.
کسی هست که بتونه این پروژه رو انجام بده؟
کدوم یکی قراره شبیه سازی بشه؟ شکل 1 یا 2؟
آخر هفته اگر وقت کنم تا یه حدی کمکتون میکنم

سلام ....یه موتور 3 فازو به صورت ستاره راه اندازی میکنم بعد از چند ثانیه به حالت مثلث می ره منتها وقتی از حالت ستاره به مثلث میره فیوز می پره...موتور به یک تابلو ستاره -مثلث متصله -----5و4 کیلو وات توان داره----فیوزشم 25 آمپره---تابلو در حالتی که به موتور وصل نیست فیوز نمی پره------ولی وقتی به موتور وصل می شه این اتفاق می افته------کنتاکتورها 18 آمپرن----اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
سطح مقطع کابل آلومینیوم 1.6 برابر کابل مسی هست در یک جریان ثابت
میتونید از کلید استفاده کنید
چ نوع کلیدی؟ scr چییه؟ میگن scr بذاریم
با سلام
دوستان من یک سوالی داشتم:
معنی این جمله یعنی چی؟
"توان تجمعی پنل های فتوولتائیک، در شرایط استاندارد، با توان نیروگاهها حدود 5 کیلووات بوده و مجموعا 105 کیلووات باشد."
سلام
کسی از دوستان میتونه در مورد voltage sag یه کم اطلاعات به من بده . ممنون
شما در زمینه قدرت کار کنین راحت ترین برای مثال ماشینو تو انتقال توزیع هم دارین تو قدرت هم هستسلام
خوبین؟؟؟
شرمنده مزاحم شدم
من رشته ام شبکه های انتقال و توزیع هست
اشکال نداره که در زمینه ابزار دقیق و قدرت کار کنم؟؟؟مرسی
امروزه اضافه بار فیدر و ترانسفورماتور را با سیستم اتوماسیون کنترل و به دیسپاچینگ گزارش می دهند حالا این سیستم اتوماسیون دارای چه دستگاههای اندازه گیری و از چه سیستم هایی هست؟
سلام دوست عزیزاتوماسیون در سیستم های قدرت بحث گسترده ای هست، از سال های اولیه تولد صنعت برق بوده تا به امروز... اصولن لایه های مختلفی از اتوماسیون وجود داره : برای مثال استفاد از یک فیوز هم به نوعی اتوماسیون محسوب می شه، یعنی در زمان خطا خود به خود و بدون دخالت انسان ( تعریف اتوماسیون همین هست) وظیفه حفاظت رو انجام می ده، یا برقگیرها، کلیدهای میناتوری ، تپ چنجر های اتوماتیک، تنظیمات اتوماتیک کویل پیترسون و ... همه نمونه هایی از اتوماسیون هستن، تا برسیم به سیستم های پیچیده امروزی DMS و SCADA و ...
در سالهای اخیر با کاهش قیمت ادوات اندازه گیری و مخابراتی این امکان فراهم شده تا در مراکز کنترل اطلاعات بسیاری رو بشه داشت، و برنامه هایی برای کنترل و حفاظت خودکار در این مراکز هست که با داشتن اطلاعات لازم از سیستم SCADA خود به خود وظیفه ای رو انجام میدن، مثلا با خارج شدن یک پست خود به خود مسیرهای جایگزین رو با کلید زنی وارد مدار می کنه، البته در بعضی کاربردها ( بهینه سازی پخش بار و تلفات و ... ) که فوریتی ندارن با نظر کاربر و پیشنهاده نرم افزار این وظایف انجام می شه.
اینکه چه سیگنال هایی اندازه گیری و ارسال بشه رو طراح ( با توجه به کارکرد های مرکز) تعیین می کنه و یکی از چالش ها اینه که حجم اطلاعات زیاد نباشه و باید فقط اطلاعات لازم رو انتقال داد در بازه های زمانی مناسب.بقیه سیستم یک زیرساخت مخابراتی هست ( فیبر نوری، تلفن اختصاصی، تلفن عمومی ، ارتباط رادیویی و ... ) برای انتقال اطلاعات و دیگه سیستمهای مرکز کنترل و برنامه های مربوطه روی کامپیوترهای مرکزی.
سلام دوست عزیز
بنده پایان نامم در زمینه مانیتورینگ ترانس هستش بحث آنلاین و آفلاین که ترانسفورماتورهارو با کنترل آنلاین از قطع برق مشترکین جلوگیری میکنن
هدف از پرسش بالا خواستم ارتباط بین اتوماسیون و سیستم های آنلاین مانیتورینگو بدونم
سلام بخش توزیع مد نطر هستش چون kvaبالا برا انتقال هستشسلام
ترانسها با چه سطح ولتاژی هست؟ EHV/HV یا HV/MV ؟ یا ترانس توزیع؟
می خواید که در زمانی که یه ترانس از مدار خارج می شه فیدرهاش از طریقه پست های دیگه برقدار بشن؟ در این صورت اطلاعات باید به مرکز کنترل بره و اونجا با الگوریتمهایی که از قبل به سیستم داده شده در صورت بروز خطا با کلید زنی تجدید پیکر بندی بشه شبکه. یعنی از مانیتورینگ اطلاعات به مرکز می ره، اونجا تصمیم گیری می شه و با استفاده از کلید های کنترل شده از راهه دور عمل لازم انجام می شه.
ارتباطش اینه که سیستم مانیتورینگ اطلاعات لازم رو باید برای تصمیم گیری در مرکز فراهم کنه. منظورتون همین بود یا اینکه از نظره سخت افزاری منظورتون هست که چه ارتباطی دارن؟
اره همین روالی که توضیح دادین هستش اما بنده سعی میکنم اگه پایان نامم تموم شد اطلاعات کاملی رو اینجا بزارم تا کاربرا استفاده کنندسلام
ترانسها با چه سطح ولتاژی هست؟ EHV/HV یا HV/MV ؟ یا ترانس توزیع؟
می خواید که در زمانی که یه ترانس از مدار خارج می شه فیدرهاش از طریقه پست های دیگه برقدار بشن؟ در این صورت اطلاعات باید به مرکز کنترل بره و اونجا با الگوریتمهایی که از قبل به سیستم داده شده در صورت بروز خطا با کلید زنی تجدید پیکر بندی بشه شبکه. یعنی از مانیتورینگ اطلاعات به مرکز می ره، اونجا تصمیم گیری می شه و با استفاده از کلید های کنترل شده از راهه دور عمل لازم انجام می شه.
ارتباطش اینه که سیستم مانیتورینگ اطلاعات لازم رو باید برای تصمیم گیری در مرکز فراهم کنه. منظورتون همین بود یا اینکه از نظره سخت افزاری منظورتون هست که چه ارتباطی دارن؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | |
|
|
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | |
|
|
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | |
|