احتمالا منظورتون 1200 باشه نه 200 ... شما باید TIA portal رو نصب کرده باشد اونم بخش Basic رو
برای S7 300 از Simatic manager استفاده میشه ...
... برای توضیحات بیشتر چند پست آخر رو بخونید
بسیار ممنون از اطلاعات خوبتون نرم افزار های مذکور رو حتما امتحان می کنم.
بله همون سری 1200 منظورم بود.
پس با نصبTIA portal می تونم از PLC های سری S300 تو Step 7 استفاده کنم؟
البته چون امتحان عملی ما با Step 7 هست من فعلا مجبورم از Step 7 استفاده کنم.
من از سایت
http://p30download.com/fa/entry/56511/
Siemens SIMATIC STEP 7 v13 Basic
و
Siemens SIMATIC STEP 7 v13 Professional
رو نصب کردم . نرم افزار های درستی رو دانلود کردم؟ هر دوشون فقط سری 1200 رو داره
سلام
چرا در مواقعی که از دو فاز یک کنتاکتور و یا کلید حرارتی سه فاز استفاده میشه مثل شکلی که گذاشتم یک فاز رو مجددا به کنتاکتور برمیگردونن؟...مثلا توی شکل، فاز از خروجی 2 به ورودی 3 برگشت داده شده و نهایتا از خروجی 4 به مصرف کننده رفته...چرا مستقیما از خروجی 2 به مصرف کننده ندادن و کلا ورودی و خروجی 3و4 رو خالی نگذاشتن؟ حالا شاید برای این کار هنگام استفاده از کلید حرارتی توجیه آورد ولی توجیهش برای مواقع استفاده از کنتاکتور چیه؟
مشاهده پیوست 260299
سلام و وقت بخیر دوستان عزیز.
دوستان بنده فارغ التحصیل برق قدرت هستم و در حال حاضر ماه های آخر خدمت سربازیم رو میگذرونم
تا الان متاسفانه چیزی عملی کار نکردم و قصد دارم بعد خدمتم دوره های عملی برق رو بگذرونم و با صنعت و نیازهاش تا حدودی آشنا بشم.
چه دوره هایی رو پیشنهاد میکنید؟ چطور و از کجا شروع کنم؟ از دوستانی که این راه رو رفتن و تئوری های دانشگاهی خودشون رو با دانش عملی و کاربردی ترکیب کردن خواهش میکنم که بنده رو راهنمایی کنند و بگن که چه مسیری رو باید طی کنم. دوره های فنی حرفه ای زمانبر هستن و بیشتر نظرم روی شرکت ها و موسسه های آموزشی خصوصی هست.
اگه موسسه ی خوبی رو در این زمینه میشناسید لطفا در پیام خصوصی بهم معرفی کنید. (تهران)
با سپاس
سلام،سلام و وقت بخیر دوستان عزیز.
دوستان بنده فارغ التحصیل برق قدرت هستم و در حال حاضر ماه های آخر خدمت سربازیم رو میگذرونم
تا الان متاسفانه چیزی عملی کار نکردم و قصد دارم بعد خدمتم دوره های عملی برق رو بگذرونم و با صنعت و نیازهاش تا حدودی آشنا بشم.
چه دوره هایی رو پیشنهاد میکنید؟ چطور و از کجا شروع کنم؟ از دوستانی که این راه رو رفتن و تئوری های دانشگاهی خودشون رو با دانش عملی و کاربردی ترکیب کردن خواهش میکنم که بنده رو راهنمایی کنند و بگن که چه مسیری رو باید طی کنم. دوره های فنی حرفه ای زمانبر هستن و بیشتر نظرم روی شرکت ها و موسسه های آموزشی خصوصی هست.
اگه موسسه ی خوبی رو در این زمینه میشناسید لطفا در پیام خصوصی بهم معرفی کنید. (تهران)
با سپاس
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | ||
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | ||
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | ||
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | ||
معرفی سایتها و وبلاگهای قدرتی | قدرت | 5 |