سلام به دوستان عزیز
چنتا نکته رو خواستم خدمت دوستان عرض کنم.
کلا تو شرکتهای کوچیک مصاحبه خیلی روال مشخصی نداره و نباید انتظار داشته باشید اگه مثلا شرکت الف از شما اینطوری مصاحبه کردن جاهای دیگه هم برید از شما اینجور سوال کنن-من خیلی از این شرکتها رفتم و هنوز هم قراره بهم زنگ بزنن
ولی شرکتهای بزرگ دولتی تقریبا روال مصاحبه مشخص هست.
مصاحبه تقریبا 30 دقیقه طول میکشه
تیمی که از شما مصاحبه میکنن یه هفت هشت نفری هستن.
اول مصاحبه از شما میخان که یک معرفی خلاصه بکنید خودتونو(در حد دو دقیقه)
بنظر من که این معرفی مهمترین قسمت مصاحبه هست- به چند دلیل
دلیل اول-چون اول مصاحبه هست شما کمی هل شدید (که طبیعی هم هست) پس اگه بتونید خودتونو کنترل کنید تاثیر خیلی خوبی روی تیم مصاحبه کننده دارید-این هل شدن هم طبیعی هست ولی هر کس زودتر خودشو جمهع و جور کنه برنده هست
من توصیه اکید دارم حتما از قبل برای این معرفی خودتونو اماده کرده باشید و بدونید که چی میخاهید بگید
دلیل دوم- این معرفی دو دقیقه ای تقریبا مسیر مصاحبه رو تعیین میکنه
یعنی بقیه زمان مصاحبه از شما در مورد این دو دقیقه سوال میپرسن
پس اگه دروغ گفته باشید یا حرفهای بیخودی گفته باشید مچتون رو میگیرن-مخصوصا که تو مصاحبه های وزارت نیرو(که من دوتاشون رو رفتم و شکر خدا دومی رو قبول شدم) یه نفر هست که از شما هیچ سوالی نمیپرسه فقط نگاهتون میکنه فکر میکنم یارو روانشانسی چیزی باشه-خیلی هم روی مخ ادم هست.
بسته به جایی که میرید مصاحبه چنتا سوال تخصصی هم میپرسن این سوالها خیلی پیچیده نیست یه کسی که اصول برق رو بلد باشه میتونه جواب بده.
چهار پنچ تا سوال زبان میپرسن یا یه متن ساده به شما میدن میگن که بخون و بگو چی میگه
و یک سری چیزهای دیگه...
یه توصیه هم میکنم که دروغ نگید-دروغ گو دشمن خداست ای کاش این رو باور کنیم-از دروغ گفتن پشیمون میشید
موفق باشید