دوست من این سایت جهت بالا بردن اظلاعات عمومی شماست نه اینکه مطلب گذاشته بشه شما به استادتون تحویل بدین این ضلم در حق خودتون من در این رابطه PDF زیاد دارم ولی نمیزارم اگه سوالی دارید من در خدمتمسلام به همه دوستان
من 1 مقاله بدون تگ تبلیغاتی در مورد PLC به زبان LD میخاستم تا به استادمون تحویل بدم.
اگه داشته باشید ممنون میشم
اگه کسی داشت لطفا DIRECT LINK بزارید
باتشکر............![]()
! سلام به تمام قدرتی های عزیز
یه مشورت و کمک میخواستم
میخوام پروژه پایانیمو با پی ال سی یه پروژه ی کنترلی بردارم و روش کار کنم ولی صفرم و تازهمیخوام فشرده شروع کنم یاد گرفتن پی ال سی
میخواستم ببینم کسی میتونه یه توضیحی راجع به پی ال سی بهم بده و یه جزوه ی کامل واسه یادگیری داره معرفی کنه؟
و پیشنهادهایی دیگری هم واسه پروژه بهم بدین ممنون میشم ولی راحت باشه که بتونم تو 1ترم هم پی ال سیو یاد بگیرم هم پروژرو انجام بدم
پیشاپیش تشکر
من باید یه پروژه در مورد دژنکتورها آماده کنم,کسی منبعی نمی دونه که اطلاعات تکراری نداشته باشه!
باید حتما اطلاعاتش نو باشه
! سلام به تمام قدرتی های عزیز
یه مشورت و کمک میخواستم
میخوام پروژه پایانیمو با پی ال سی یه پروژه ی کنترلی بردارم و روش کار کنم ولی صفرم و تازهمیخوام فشرده شروع کنم یاد گرفتن پی ال سی
میخواستم ببینم کسی میتونه یه توضیحی راجع به پی ال سی بهم بده و یه جزوه ی کامل واسه یادگیری داره معرفی کنه؟
و پیشنهادهایی دیگری هم واسه پروژه بهم بدین ممنون میشم ولی راحت باشه که بتونم تو 1ترم هم پی ال سیو یاد بگیرم هم پروژرو انجام بدم
پیشاپیش تشکر
من باید یه پروژه در مورد دژنکتورها آماده کنم,کسی منبعی نمی دونه که اطلاعات تکراری نداشته باشه!
باید حتما اطلاعاتش نو باشه
سلام به تمام مهندسان برق
چرا فركانس برق در ايران 50 است؟ چرا 51 يا 49 يا...... نيست؟
مرسي
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/icons/icon1.png
باعرض سلام خدمت سروران گرامی :
اطلاعات من در مورد برق و مسائل مربوط به آن بسیار کم می باشد ، بیشتر تخصص من در رابطه با هیدرولیک صنعتی می باشد .
چند روز پیش در رابطه با راه های کاهش مصرف انرژی با یکی از دوستان مشغول صحبت بودم و به ایشان گفتم در صورتی که در یک سیستم هیدرولیکی (برای مقاطعی از زمان کارکرد) ، الکتروموتور بدون بار و تنها با دور نامی دوران کند، صرفه جویی زیادی در مصرف برق می کنیم ، ایشان گفتند که در این صورت با تخریب cos fi و تغییر در مقدار آن نه تنها سودی عاید نمی گردد بلکه با افزایش مقدار توان راکتیو هزینه زیادی نیز به ما تحمیل می شود .
از اساتید گرامی خواهش می کنم که با بیانی ساده مرا در این مورد راهنمایی بفرمایند .
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/icons/icon1.png
باعرض سلام خدمت سروران گرامی :
اطلاعات من در مورد برق و مسائل مربوط به آن بسیار کم می باشد ، بیشتر تخصص من در رابطه با هیدرولیک صنعتی می باشد .
چند روز پیش در رابطه با راه های کاهش مصرف انرژی با یکی از دوستان مشغول صحبت بودم و به ایشان گفتم در صورتی که در یک سیستم هیدرولیکی (برای مقاطعی از زمان کارکرد) ، الکتروموتور بدون بار و تنها با دور نامی دوران کند، صرفه جویی زیادی در مصرف برق می کنیم ، ایشان گفتند که در این صورت با تخریب cos fi و تغییر در مقدار آن نه تنها سودی عاید نمی گردد بلکه با افزایش مقدار توان راکتیو هزینه زیادی نیز به ما تحمیل می شود .
از اساتید گرامی خواهش می کنم که با بیانی ساده مرا در این مورد راهنمایی بفرمایند .
من یه تحقیق انگلیسی در مورد پست های فشار قوی می خواهم دمتون گرم
سلامسلام دوستا به دنبال سه نرم افزار زیر هستم
خیلی برام واجبه ممنون
easy power
Dolphins Software - Volts Electrical Design Software
2
Visual 2.6 Professional Edition
"]http://www.visual-3d.com[/URL
می خواستم بدونم نقش اصلی خازن در موتورهای تکفاز چیه؟و اگه خازن بزرگتری بجای خازن راه انداز بزاریم آیا مشکلی ایجاد میشه و فقط بخاطر هزینه از حداقل ظرفیت خازن استفاده میشه؟
تو موتور های تکفاز بصورت معمولی برایند نیروی ها همیشه صفره . مگر اینکه با یه نیروی خارجی روتور به یه سمتی بچرخونیم تا این برایند از بین بره و موتور به سمت چپ یا راست حرکت کنه . ما برای اینکه این توازن رو از بین ببریم از سلف یا خازن استفاده میکنیم که با ایجاد اختلاف فاز بین جریان و ولتاژ نیرویی بوجود میاره که موتور در جهت همون نیرو بچرخه. مثل موتورهای تک و دو خارنی و موتور یخچال که از سلف استفاده میکنند . اینکه از خازنی با ظرفیت بیشتر استفاده کنیم موتور میچرخه ولی باعث کم شدن راندمان خواهد شد . چون باعث افزایش امپدانس موتور از دیدگاه خارجی شده در نتیجه جریان بیشتری مصرف میکنه .می خواستم بدونم نقش اصلی خازن در موتورهای تکفاز چیه؟و اگه خازن بزرگتری بجای خازن راه انداز بزاریم آیا مشکلی ایجاد میشه و فقط بخاطر هزینه از حداقل ظرفیت خازن استفاده میشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | |
![]() |
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | |
![]() |
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | |
![]() |
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | |
![]() |
معرفی سایتها و وبلاگهای قدرتی | قدرت | 5 |