ارمین خان اول از همه ازت یه دنیا ممنونم...میگم سوالای بینش خوبه...هر چند پاسخنامه هاش روی اعصابه... در رابطه با سوال ریشه های روی محور موهومی میدونی من از روی کتاب اقای امین رضایی میخوندم بعدش ایشون ناحیه ها رو که تقسیم کردند به بالای معادله ی کمکی و پایین معادله ی کمکی و من همیشه برام جای سوال بود که خود اون قسمتی که سطش صفر میشه رو توی کدوم ناحیه در نظر بگیرم که به جوابی نرسیدم و چون توی تست ها هم بهش برخورد نکردم دیگه کلا حتی این سوالمم رو فراموش کردم و با دیدن این سوال دوباره یادم اومد و تا الان داشتم روی این سوال فکر میکردم از دو ساعت پیش !!! و به این نتیجه رسیدم این جور مواقع قبل هر قضاوتی !! بیام از روی خود معادله ی کمکی ریشه هاشو بدست بیارم که توی چنین تست هایی قطعا طوری معادله هستش که بشه راحت ریشه هاشو بدست اورد دقیقا مثل این تست .... . . .. . . . .. . . وضنا من کلا چنین مساله هایی که یک درایه داریم و صفر میشه رو با روش اپسیلون حل نمیکنم و با روش معادله ی کمکی حل میکنم و الان توی این تست هم از این بابت به هیچ استثنایی بر خورد نکردم و همون طور که گفتم مشکلم این بود مونده بودم وقتی خود سطری که صفره ضرایبشو از روی معادله کمکی مینویسم تغییر علامت میده چیکار کنم که به حمد الله مشکلم رفع شد ازت یه دنیا ممنونم....
.
.
.
اها در رابطه با سوال تالیفیت خیلی اقایی دستت درد نکنه ...ببین من بعید میدونم الان که ماشین حساب مجاز نیست از این تستا بیاد توی کنکور ولی هر چند توی برق 91 که اومده بود و کلا شاید نباید این تست ها رو حل کرد ولی حل من حالا برای این تست زیر 1 دقیقه !!
من اومدم ریشه هایی که شما داده بودی منفی بود و شرط لازم رو داشت بعدش اومدم توی معادله کمکی گذاشتم و با یه حساب سر انگشتی میبنی که این ور تساوی که ضریب s به توان دو مثبت میشه و از طرفی اون طرف تساوی هم عددی مثبت هستش پس ریشه ی موهومی نداریم وهمون حالت سومی که گفتم برقرا نمیشه پس روی محور موهومی ریشه نداریم....
ولی توی اون تست بینش بله همون طور که ستاره خانم گفتند باید بررسی کنیم و اون جا ضریب s به توان دو مثبت هستش ولی اون ور تساوی عددی منفی داریم پس ریشه روی محور موهومی داریم....
.
.
ولی تمام حرف من این بود چون مشابه این تست توی کنکور نیومده اگه بیاد منظور طراح همین خواهد بود و من بلافاصله اونی که محور موهومی رو قطع کرده میزنم....حالا به خاطر شما یه بررسی هم میکنم
.
.
راستی من فراموش کردم سلام کنم ...سلام