VAHID جان میشه بیشتر توضیح بدی![]()
توی شکل w=0 هست ولی تمایز w=+0 و w=-0 رو نشون نداده!
VAHID جان میشه بیشتر توضیح بدی![]()
خواهش میکنم، ممنونمسلام ببخشید دیر جواب دادم . این مثل اون نیست و اگه بازم واسه یه گین دیسی منفی اصلاحش کنیم . دیگه فاز 180 رو قطع نمیکنه یعنی با محور موهومی تلاقی نداره.
توی شکل w=0 هست ولی تمایز w=+0 و w=-0 رو نشون نداده!
درسته اما تو اون نقطه ای که فاز قطع میشه که 0dB نیست که بتونیم از تحلیل شما استفاده کنیم ولی هر دو سیستم در بی نهایت اون شرایط رو دارنمشاهده پیوست 185743
در شکل مشخصه
من بین این دوتا عکستون اصلا فرقی ندیدم
این سوال به تعابیری سخت ترین سوال نایکوئیست بوده!!!!توی شکل w=0 هست ولی تمایز w=+0 و w=-0 رو نشون نداده!
به نظر من که تست 91 از اینم بدتره!!!این سوال به تعابیری سخت ترین سوال نایکوئیست بوده!!!!
بهر حال بازم ممنون از توضیحاتت
با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیزم
امیدوارم ک شاد و سلامت و سرحال و پرانرژی باشید!!
چندتا سوال از حضور مبارکتون داشتم:
1.برای محاسبه محل برخورد با محور موهومی یا حقیقی ( Im=0 و Re=0 )،راه راحتتری از جداسازی قسمت حقیقی و موهومی و مساوی با صفر قرار دادن و بدست آوردن فرکانس و جای گذاری........وجود نداره؟؟
2.برای محاسبه زاویه نقطه نگاشت پیدا کرده توسط تابع تبدیل حلقه باز،مجموع زوایای از صفرها تا نقطه مورد نظر رو از مجموع زوایای قطب ها تا نقطه مورد نظر کم میکنیم! دلیلش چی هست؟(چرا صفر منهای قطب؟)
خوب نامردی کردم که معلوم نیس دیگهمن بین این دوتا عکستون اصلا فرقی ندیدم
اما در اون مورد حق با شماست ، معیار بارک هاوزن یه شرط لازمه ، منظورم اینکه از روی قطع شدن فاز در 180 میشه فهمید روی محور موهومی ریشه داریم که در سوال سال 92 چک کردن همین نکته کافیه تا بفهمیم که رفتار نوسانی داریم. در مورد قطع نشدن خط 0 دی بی در همون لحظه چون من این نکته رو از کلاس اقایه تقوی فهمیدم نیاز به چک کردن نمودار اندازه نیست فقط با قطع شدن نمودار فاز این شرط ارضا میشه .( تو یکی دوتا نمودارم فازم چک کردم همین رفتارو داشتن ، و این شرایط برقرار بود )
خوب نامردی کردم که معلوم نیس دیگهاختلاف قطبی که متفاوت گذاشتم فقط در حد 0.1 هست ولی همون باعث میشه مکان به سمت چپ و راست جابجا شه
خو این شرط و شروط این قضیه رو کامل بگو ما یاد بگیریم ، من نفهمیدم آخر چجوری از این میشه استفاده کرد
ولی اینقد اینا رو تو متلب بالا پایین کردم چشام دیگه خودش grid داره، محل رو از رو شکل تخمین میزنم![]()
خیلی ممنون از توضیحت دوست مناین معیار میگه اگه به ازایه یه کا خاص نمودار فاز 180 رو قطع کرد میتونیم بگیم که با محور موهوی تلاقی داریم ، منظورم اینکه به ازایه اون کا مثلا در نمودار مکان رو محور موهومی هستیم ، یا اینکه وقتی روی محور موهومی هستیم مثل این میمونه که نمودار بود در یه جاییه که 180 رو قطع کرده . بهش میگن معیار نوسان بارک هاوزن
راستش من کار با متلبو در درس کنترل بلد نیستم ، میشه یه خورده راهنمایی کنی که باید چکار کنم ، باید توابع تبدیلمو بنویسم یا کار خاص دیگه ای بکنم ، اقایه تقوی یه برنامه تو متلب اجرا میکردن و نمودار مکانو ، بود ، نایکویستو این چیزا رو تو یه ابشن خاص نشون میداد و میتونست محل صفر قطبا رو جابجا کنه و همزمان تغیرات پاسخ این چیزارم مشاهده کنه . شما هم از این طریق با متلب کار میکنید ، اگه اینجوریه میشه منو راهنمایی کنید ؟
خیلی ممنون از توضیحت دوست من
هم میتونید از طریق نوشتن تابع تبدیل و اجرای دستورایی مثه bode و nyquist و rlocus نمودارایی که میخواید رو بدست بیارید هم از طریق قسمت sisotool
واسه رفتن به اون قسمت کافیه sisotool رو تایپ کنی و enter بزنی
اون تو خیلی محیط ساده ای داره و خودت یکم ور بری دستت میاد
امشب راستش خواب خوابمایشاللا اگه خواستین فردا شب براتون کاملتر میگم، البته من خودم هم تجربی یاد گرفتم و ممکنه خیلی چیزاشو ندونم
فقط حواستون باشه بشدت اعتیاد آوره چون هر سیستمی که میبینی دوست داری بزنی اون تو و بالا پایین کنی ببینی چی میشه![]()
سلام دوستان و اساتید کنترل .
دو تا مسئله واسم پیش اومده :
1- مبحث بسط به کسرهای جزئی یه مبحث ابتدایی و پایه هست . ظاهرا مهمه و گاها تو تبدیل معکوس و یا تحلیل گذرا استفاده میشه . درسته ؟ اهمیت داره ؟
2- اگر ریشه های مخرج کسر مختلط بشه باید چیکار کنیم ؟
چررا نایکویست انقد سخت شده من چندتاسوال اساسی دارم کسی میتونه کمک بکنه ؟؟![]()
ما منتظر سوالات اساسی شماییمچررا نایکویست انقد سخت شده من چندتاسوال اساسی دارم کسی میتونه کمک بکنه ؟؟![]()
چررا نایکویست انقد سخت شده من چندتاسوال اساسی دارم کسی میتونه کمک بکنه ؟؟![]()
بپرسم دوستم بالاخره با کمک همدیگه یه جوری حلش میکنیم نگران نباش![]()
ما منتظر سوالات اساسی شماییم
دمتون گرم برقيا. اديسون ازتون راضي باشه.چشم ها را باید شست ..جور دیگری باید دید
سوالای اساسیتونو بپرسین ،ایشالا پاسخ خواهی گرفت![]()
دمتون گرم برقيا. اديسون ازتون راضي باشه.
آخر مرام و معرفتين بخدا![]()
همواره تعداد صفر ها و قطب ها با هم برابره و یه سری از صفر ها یا قطب ها که محدود نیستن تو بی نهایتن.اصلا به خاطر همینه که ما مجانب داریم دیگه.به ازای k بی نهایت یا صفر یه سری از صفر ها یا قطب ها بی نهایت می شندوستان یه جا خوندم در مکان ریشه های منفی به صفر شاخه ای وارد بشه نشان دهنده ی ریشه در بی نهایته!! نظرتون چیه؟!
درست میگید!! اما بزارید سوالمو یه جور دیگه بگم!! اگر بخوایم با این نکته تست 92 رو حل کنیم!! چجور استدلال میشه کرد؟همواره تعداد صفر ها و قطب ها با هم برابره و یه سری از صفر ها یا قطب ها که محدود نیستن تو بی نهایتن.اصلا به خاطر همینه که ما مجانب داریم دیگه.به ازای k بی نهایت یا صفر یه سری از صفر ها یا قطب ها بی نهایت می شن
درست میگید!! اما بزارید سوالمو یه جور دیگه بگم!! اگر بخوایم با این نکته تست 92 رو حل کنیم!! چجور استدلال میشه کرد؟
مشاهده پیوست 186198
خوب این که درسته.من فکر کردم شما اینو می دونی تشریحیشو گفتم.منم منظورم روشی غیر از روش تشریحی( روشی شما فرمودید) هست!!
یکی از اساتید فرمودن که مشخص هستش که یه ریشه در بی نهایته! چون به صفر شاخه ای از مکان ریشه ها وارد شده!!