تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

.V A H I D.

عضو جدید
مشخصه وقتی یه ضریب صفر داره،سیستم یا ناپایداره یا پایدار مرزی،یعنی دیگه نمیتونه پایدار باشه،اگر به ازای k بزرگتر از 1- معادله مشخصه رو تشکیل بدید میبینید که دو ریشه ی موهومی داره که مکرر هم نیست،پس نمیتونه باعث ناپایداری شه
ممنون،منم رو این سوال مشکل داشتم
ولی زمانی که معادله مشخصه اصلا ضریب S نداره،مگه نمیگیم سیستم ناپایداره؟!

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون،منم رو این سوال مشکل داشتم
ولی زمانی که معادله مشخصه اصلا ضریب S نداره،مگه نمیگیم سیستم ناپایداره؟!
فدات.
خوب من یه مثال نقض آوردم دیگه.
اگه سیستم یه سری ضرایب رو نداشته باشه با قطعیت میتونیم بگیم که سیستم پایدار نیست.
پس یا ناپایداره یا پایدار مرزی

eh3@n

اخراجی موقت
فدات.
خوب من یه مثال نقض آوردم دیگه.
اگه سیستم یه سری ضرایب رو نداشته باشه با قطعیت میتونیم بگیم که سیستم پایدار نیست.
پس یا ناپایداره یا پایدار مرزی

دمت گرم منم سر این گیر بودم تازه گرفتم چی شد قاطی کرده بودمااا :confused:

rezarst1911

عضو جدید
سلام دوستان
در تعریف معیار پایداری نایکوییست
N: تعداد دورهای منحنی نایکوییست GH حول نقطه -1 در جهت مسیر نایکوییست
ممنون میشم در مورد مسیر نایکوییست توضیح بدید.
مسیر رو باید چپ 'رد بگیرم؟راست گرد بگیرم؟
n میشه سمت چپ مسیر یا سمت راست مسیر

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
در تعریف معیار پایداری نایکوییست
N: تعداد دورهای منحنی نایکوییست GH حول نقطه -1 در جهت مسیر نایکوییست
ممنون میشم در مورد مسیر نایکوییست توضیح بدید.
مسیر رو باید چپ 'رد بگیرم؟راست گرد بگیرم؟
n میشه سمت چپ مسیر یا سمت راست مسیر
مسیر نایکوئیست همون نیمدایره ی به شعای بینهایته که تو ربع اول و چهارم قرار گرفته.در واقع ما میایم این نیم دایره رو توسط تابع تبدیل حلقه باز نگاشت می کنیم.
مسیر اگر ساعتگرد باشه مثبت و اگه پادساعتگرد باشه منفی میشه.مثلا اگه یه دور پادساعتگرد بزنیم N برابر 1- میشه.
برای محاسبه ی N لازم نیست نمودار قطبی رو شما بچرخی.کافیه یه خط از 1- به سمت بی نهایت بکشی و تعداد مسیر هایی که ساعتگرد یا پادساعتگرد از این خط می گذره رو بشمری.البته اینم بگم که باید نمودار قطبی رو کامل رسم کنید(به ازای فرکانس های منفی هم رسم شده باشه) که میشه رسم قرینه ی شکل به ازای فرکانس های مثبت و بعد تعداد دور ها رو بشمرید

rezarst1911

عضو جدید
سلام دوستان
پرسش 1
سال 91 / صفحه 764 کتاب رضایی. توی جواب صفحه 807 نوشته برای محاسبه فاز از روش زیر استفاده میکنیم .من متوجه نشدم چطوری باید کسر رو نوشت کسی میتونه کمک کنه؟
عکس هم گذاشتمImage0006.jpg

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
پرسش 1
سال 91 / صفحه 764 کتاب رضایی. توی جواب صفحه 807 نوشته برای محاسبه فاز از روش زیر استفاده میکنیم .من متوجه نشدم چطوری باید کسر رو نوشت کسی میتونه کمک کنه؟
عکس هم گذاشتممشاهده پیوست 184714
tg(a+b)=tga+tgb/1-tgatgb

pars1990

عضو جدید
سلام به همه مهندسین عزیز
من واسه فردا امتحان آر کنترل دارم و بد جور به مشکل گیز کزدم 3 تا نمونه سوال استاد رو نمیتونم حل کنم خواستم کمک کنید جوابشو بفرستید.
سوالها:
1:برای کنترل پروسه درجه اول دور موتور P2C از یک کنترل کننده p ،باند تناسبی Pb=10% استفاده شده
الف)خطای ماندگار چقدر است وچرا؟
ب)اگر به جای کنترولر p از PI استفاده کنیم خطا ماندگاز چقدر خواهد بود چرا؟

pars1990

عضو جدید
سوال دوم و سوم هم در فایل قرار دادم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    34.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    40.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سوال دوم و سوم هم در فایل قرار دادم
شرمنده من باید برم کتابخونه نمی تونم کامل توضیح بدم.برای سوال پایداری باید از PM و GM استفاده کنی.
برای سوال خطا باید تابع تبدیل کنترل کننده رو قرار بدی و با ضرب توی plant به تابع تبدیل جدید برسی و خطا رو بدست بیاری
واسه سوال اول نظری ندارم.بلد نیستم

pars1990

عضو جدید
دمت گرم اگه وقت کردی جوابشو بفرست،سوالهای امتحانه، دوشنبه امتحان داریم.

pars1990

عضو جدید
فردی جان من چند ترم پیش کنترلو با 10 پاس کزدم الان هم آزمایشگاشو دارم و هیچی نمیدونم.
لطفا کمک کنیدو

layal

عضو جدید
سلام بچه ها سر جلسه امتحان من نمیدونم چطور تانژانت اینورس یک عدد مثلا 4 رو محاسبه کرد ویک سوال دیگه زاویه خروج از قطب در رسم مکان هندسی ریشه ها رو بلد نیستم پارسه خوندم متوجه نشدم میشه راهنمایی کنید :cry:

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها سر جلسه امتحان من نمیدونم چطور تانژانت اینورس یک عدد مثلا 4 رو محاسبه کرد ویک سوال دیگه زاویه خروج از قطب در رسم مکان هندسی ریشه ها رو بلد نیستم پارسه خوندم متوجه نشدم میشه راهنمایی کنید :cry:

واسه بدست آوردن ( arctan(a یه دستگاه مختصات بکش بعد نقطه (x,y)=(1,a ) رو با مقیاس بندی دقیق مشخص کن و به مبدا وصلش کن. زاویه اون خط با محور x رو تقریبی حدس بزن میشه همون تتا.
سوال دومتم خیلی سادست، فقط باید زاویه بقیه صفرها و قطبها با اون قطب رو حساب کنی و بعد از فرمولش استفاده کنی. بهتره از روی یه کتاب دیگه بخونی

layal

عضو جدید
سلام بچه ها من زاویه خروج از قطب رو از رو شکل تشخیص نمیدم اینجا گفته زاویه ی خروج از قطب مختلط در گزیتخه های 1و2و3 یکی است چطور شد 2013-12-15 15.23.34.jpg

3tare_87

عضو جدید
حالا که بحث زاویه خروج از قطب منم سوالی رو که دو روز پیش دیدم رو بپرسم!!!
دوستان میشه جواب این سوال رو یه نگاهی کنید!! بنظرتون حلش درسته!؟
من از همون روشی که دوستمون زاویه خروج از قطب رو محاسبه کردند حل میکردم و تا الان مشکلی نداشتم تا اینکه این سوال رو دیدم!
15122013313.jpg

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
حالا که بحث زاویه خروج از قطب منم سوالی رو که دو روز پیش دیدم رو بپرسم!!!
دوستان میشه جواب این سوال رو یه نگاهی کنید!! بنظرتون حلش درسته!؟
من از همون روشی که دوستمون زاویه خروج از قطب رو محاسبه کردند حل میکردم و تا الان مشکلی نداشتم تا اینکه این سوال رو دیدم!
مشاهده پیوست 185109
سلام
مشکل شما کجاست؟به نظرتون کجارو اشتباه کرده؟

3tare_87

عضو جدید
سلام
مشکل شما کجاست؟به نظرتون کجارو اشتباه کرده؟

هیییی واییی من آبروم رفت!!! الان فهمیدم قضیه چیه!! نیس رابطه شو یجور دیگه نوشته!!:redface:

آخه فک نمیکردم زاویه رو اون مدلی هم نیاز باشه حساب کنیم!!!
15122013315.jpg

890031156

کاربر ممتاز
هیییی واییی من آبروم رفت!!! الان فهمیدم قضیه چیه!! نیس رابطه شو یجور دیگه نوشته!!:redface:

مشاهده پیوست 185112
!!!
منم مثل شما اولا از روی فرمول محاسبه میکردم زاویه رو که درصد خطاش زیاده
از رو شکل خیلیی راحت تر میشه زاویه ورود و خروج قطب و صفر رو بدست آورد

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من زاویه خروج از قطب رو از رو شکل تشخیص نمیدم اینجا گفته زاویه ی خروج از قطب مختلط در گزیتخه های 1و2و3 یکی است چطور شد مشاهده پیوست 185100
شما تو هر سه گزینه اگه از قطب ها مماس بر مکان هندسی خط رسم کنی میبینی زوایا دو به دو یکی هستن

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 185112
بین اون همه عدد انگلیسی اون شیش فارسی چه غریب مونده بیچاره :)

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین :cry:

ببینید مکان هندسی از قطب خارج میشه و به صفر میره دیگه.حالا ما می خوایم ببینیم با چه زاویه ای مکان هندسی از قطب خارج میشه.برای این کار هم باید یه خط مماس از جایی که مکان هندسی از قطب خارج شده رسم کنیم و زاویه اش نسبت به محور حقیقی مثبت رو محاسبه کنیم.
layal.jpg
امیدوارم متوجه شده باشید

pars1990

عضو جدید
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـمک

کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـمک

سلام به همه مهندسین عزیز
من واسه فردا امتحان آر کنترل دارم و بد جور به مشکل گیز کزدم 3 تا نمونه سوال استاد رو نمیتونم حل کنم خواستم کمک کنید جوابشو بفرستید.
سوالها:
1:برای کنترل پروسه درجه اول دور موتور P2C از یک کنترل کننده p ،باند تناسبی Pb=10% استفاده شده

890031156

کاربر ممتاز
سلام به همه مهندسین عزیز
سوالها:
دوست من یه عکسی یه مداری یه چیزی بذار بفهمیم چیه بعد حلشو بخواه

3tare_87

عضو جدید
دوستان لطفا به این سوال یه نگاهی کنید!!:gol:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    35.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    29.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا