Am+-jBm رو به صورت اندازه و فاز نوشتم، فازش هم فی گرفتم که همون تانژانت معکوس Bm/Am هست
اگه خوب منظور رو نرسوندم بگو رو کاغذ بنویسم برات
ارمین جان گرفتم....ازت یه دنیا ممنونم..بازم به این جا ها سر بزن

Am+-jBm رو به صورت اندازه و فاز نوشتم، فازش هم فی گرفتم که همون تانژانت معکوس Bm/Am هست
اگه خوب منظور رو نرسوندم بگو رو کاغذ بنویسم برات
سلام دوستان تو این سوال u(t) که مشخص کردم مگر نباید تبدیل به ضربه بشه ؟چون تز پاسخ پله مشتق گرفته؟
اگر قراره تبدیل به ضربه بشه یک لحظه بعد از اعمال ضربه یعنی صفر مثبت ورودی نداریم پس اون مقدار 1/3 صفر باید بشه/اینجا قضیه چیه؟
![]()
![]()
وقتی در سیستم سه فاز متعادل 4 سیمه. یعنی سه فاز به همراه نول یکی از فاز ها قطع بشه ایا جریانی در سیم نول جاری میشه؟
شما با تبدیل منبع دارید جریان i2 رو از دست میدین.سلام دوستان علت اینکه نمیشه در شکل زیر بصورتی که ساده کردم،ساده کرد چیه؟چون اکر اینطوری ساده بشه جریان هر سه مقاومت برابر میشه و در عمل لینطور نیست.
![]()
![]()
خیلی ممنون پس یعنی اینجا وجود منبع E مانع اینکار میشه؟چون جریان i2 هم برای Rو هم برای E مشترک هست؟
سلام دوستان عزیز،سلام در حل این سوال چطور با علم به اینکه ثابت زمانی برابر ۱ هست از بین گزینه ۱و۳گزینه ۱ حذف میشه؟چطوره معادله دیفرانسیل میگه که ثابت زمانی چنده؟خیلی ممنون اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه.
![]()
سلام دوستان عزیز،سلام در حل این سوال چطور با علم به اینکه ثابت زمانی برابر ۱ هست از بین گزینه ۱و۳گزینه ۱ حذف میشه؟چطوره معادله دیفرانسیل میگه که ثابت زمانی چنده؟خیلی ممنون اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه.
![]()
من اصلا معادلات نخوندم یعنی میخوام بگم هیچ ربطی به معادلات دیفرانسیل نداره. ریشه جواب همگن میشه ثابت زمانی. شما ببر به حالت لاپلاس اولی میشه اس بعلاوه یک دوم مساوی صفر که اس میشه منفی یک دوم. ولی توی سومی اس میشه منفی یک که قدرمطلق ریشه همون ثابت زمانیه
سلامسلام دوستان عزیز،سلام در حل این سوال چطور با علم به اینکه ثابت زمانی برابر ۱ هست از بین گزینه ۱و۳گزینه ۱ حذف میشه؟چطوره معادله دیفرانسیل میگه که ثابت زمانی چنده؟خیلی ممنون اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه.
![]()
عمو اگه بردن معادله به فرم لاپلاس-معادله دیفرانسیل نیست پس چیه؟
سلام خدمت دوستان
اين سوالي كه تصويرش رو گذاشتم از كتاب كارو زرگر هست كه جواب رو گزينه 1 آورده ولي با روشي كه من حل كردم جواب گزينه 4 هست ميشه بگين مشكل روش من چيه؟
سوال:
مشاهده پیوست 212666
حل كتاب و حل من :
مشاهده پیوست 212667
![]()
ممنون از راهنمايتونکسی اگر کتاب مدار زرگر جدیدش داره چند صفحه آخرش سوالات کنکوره. کسی میتونه بخش کنکورش اسکن کنه بده؟ مرسی
Sent from my C6602 using Tapatalk
ببخشید من جزوه مدار 91-92 کهن دارم نیازی هست جزوه 92-93 کهن بخرم؟ نمیدونم فصل گراف توی جزوه ای هست؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
سلام از دوستان کسی کتاب مدار پارسه چاپ جدیدشو داره ؟ من پی دی اف این کتابو که برای سال 88 بود دانلود کردم . می خوام بدونم تغییری توی متن درس نامه ایجاد شده؟ لازمه چاپ جدیدو بگیرم یا همین برای درسنامه کافیه؟
سلام
تو راه حل اولت چرا 6/4 نوشتی؟! کدوم گره رو در نظر گرفتی که اونو نوشتی؟!
سلام دوستان
من تازه شروع کردم به خوندن مدار برای کنکوریه سوال حل کردم به دوگانگی خوردم به نظررم خیلی سوال مسخره و اسون هست اما نمیدونم چرا اینجور شد
ممنون اگه راهنمایی کنید
[URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=42lv8b8jigg1eg9aobwm.jpg][/URL]