abolfazlahmadi
عضو جدید
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی در مورد گرایشات تخصصی ارشد طراحی کاربردی داره؟
مثلا جامدات/ ارتعاشات/کنترل / طراحی؟
کسی اطلاعاتی در مورد گرایشات تخصصی ارشد طراحی کاربردی داره؟
مثلا جامدات/ ارتعاشات/کنترل / طراحی؟
من کارشناسی مکانیک خوندم...اما چون ترم آخر هستم و واحدهام مونده فرصت خوندن دروس مکانیک رو برای ارشد ندارم...
به نظرتون درسته مدیریت بخونم؟
کمک کنید موفق بشم سراسری قبول بشم...چکار باید کنم؟
از بین جزوات و آزمونها و ... ماهان کدم موثرتره؟
کدوم گرایشش به دردم میخوره..خودم صنعتی و یا آی تی رو دوست دارم...نظر شما چه؟
همون پیج جک ماشین یا پرس- پیچ فشاریه توی کتاب طراحی شیگلی در موردش هستسلام دوستان مهندسی خودم:استاد دینامیکمون یه تکلیف واسمون گذاشته که بریم یه"پیچ فشاری" پیدا کنیماگه میشه بهم توضیح بدین اصلا" پیچ فشاری دقیقا" چیه؟؟و اینکه چطوری گیرش بیارم؟
مهندس بر دو دستست یک مهندس گلابی و دو مهندس واقعیسلام .. خسته نباشیدیه سوالی ذهنمو مشغول کرده ... چرا مکانیکها هم مهندس میشن .. اونا که همش کار عملی میکنن ... ولی مهندس معمولا دست به سیاه و سفید نمیزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای جانممهندس بر دو دستست یک مهندس گلابی و دو مهندس واقعی
برای مهندسی گلابی میتونیم رشته های صنایع کامپیوتر وبرق رو نام ببریم ومهندسی واقعی که طراحی هست مهندسی مکانیک رو
سلام میشه ی ارشد مکانیک ب من کمک کنه
من تازه قبول شدم سیالات بود لیسانسم الان جامداتم
ناراحتم کللللللللللللللللللا
ببخشید خانوم مهندسسلام والا ی مهندس مکانیک باید همه چی بلد باشه
من خودم ارشدم ولی خیلی کم کم نرم افزار بلدم
سعی کنید انسیس و کتیا رو یاد بگیرید
سلام مسلما اگه بتونی بری سرکار با رشته ت سابقه حساب میشه ولی باید بند بارتی داشته باشیسلام دوستان گرامی.ممنون میشم منوراهنمایی کنید.میخاستم ببینم سابقه کار ازکجاباید بیارم؟در ضمن دانشجویه ترم5 هستم.
سلام من ارشد جامدات هستم خودمم میخوام مقاله بدمسلام دوستان میخوام شروع کنم در زمینه مکانیک جامدات مقاله بنویسم کسی می تونه راهنماییم کنه که از چه سایتی اطلاعات بگیرم. یا کسی که فوق لیسانس باشه منو خودش راهنمایی کنه .
ممنون
سلام ارشدیدسلام بچه ها جزوه ریاضیات پیشرفته رو میخوام
سلام به نظر من نیازی به کلاس رفتن نیست اگه فقط ازمون بدی و با برنامه بیش بری حتما قبول میشیسلام دوستان
من ميخوام براي كنكور ارشد 90 مكانيك جامدات (طراحي كاربردي) برم كلاس
به نظر شما كدو موسسه برم؟كدومشون اساتيد بهتري دارن؟اصلا اساتيد برتر براي هر درس چه كساني هستن؟
پارسه؟مدرسان؟جهاد دانشگاهي خواجه نصير؟جهاد دانشگاه تهران؟و.....؟
خواهشا هركي ميتونه كمكم كنه منو در جريان بگذاره.
ممنونم.
سلام چرامن کارشناسی مکانیک خوندم...اما چون ترم آخر هستم و واحدهام مونده فرصت خوندن دروس مکانیک رو برای ارشد ندارم...
به نظرتون درسته مدیریت بخونم؟
کمک کنید موفق بشم سراسری قبول بشم...چکار باید کنم؟
از بین جزوات و آزمونها و ... ماهان کدم موثرتره؟
کدوم گرایشش به دردم میخوره..خودم صنعتی و یا آی تی رو دوست دارم...نظر شما چه؟
هر کی ی چیز میگهببخشید خانوم مهندس
جواب کیو دادی. جواب خودتو.
در ضمن من ارشد نیستم ولی جامداتم. چرا ناراحتی؟ جامداتم خوبه که.
نرم افزار هم به نظر من در زمینه ی تحلیل جامداتی آباکوس خیلی بهتر از انسیس هست.
نرم افزار جامدات خیلی وسیعتر از سیالاته. البته خیلیاشون که کلیه و سیالات و جامدات رو باهم دارن.هر کی ی چیز میگه
چون سیالات خیلی شیرینه
میخواستم انصراف بدم اما 1 سال محروم میشم
از نرم افزارای جامداتم کم میدونمممممممممممم
نمیدونم از کجا شروع کنم
خب چه کتابایی بخونم واس یادگیریشونمن خودم جامداتم و جامدات رو بیشتر از سیالات دوس دارم. ولی به نظرم زمینه ی شغلی واسه سیالات بیشتره
الان تموم کردم درسمو
دوست من، می تونم در مورد کتیا با اطمینان بگم کتاب آموزش کتیا، انتشارات نگارنده ی دانش، تالیف محمدرضا علی چور حقیقی رو بخونید.خب چه کتابایی بخونم واس یادگیریشون
کمکم کنید واقعا ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتم
دوست من، می تونم در مورد کتیا با اطمینان بگم کتاب آموزش کتیا، انتشارات نگارنده ی دانش، تالیف محمدرضا علی چور حقیقی رو بخونید.
من کتابهای دیگه ی کتیا رو دیدم. اصلا به این کتاب نمیرسن. مخصوصا کتاب نیما جمشیدی که اصلا بدرد نمیخوره به نظر من. اگه از روی این کتابی که گفتم پیش برید کتیا مقدماتی رو فول میشید. کتیا مقدماتی شامل 4 محیط ( پارت دیزاین، اسکچر، اسمبل و درفتینگ) هست.
در مورد آباکوس هم من تا حالا سه تا کتاب بیشتر ندیدم.
یکیش کتاب قطوری هست که بچه های عمران دانشگاه تبریز نوشتن و از لحاظ چاپ و صحافی جالب نیست، ولی کتاب کاملی هست تقریبا.
یکیش یه کتابه که دو تا از مهندسای دانشگاه صنعتی اصفهان نوشتن و بهتر از بقیه س، البته خیلی خلاه و ابتدایی هست، اما برای آشنایی و تمرینها ساده عالیه به نظر من.
یکی دیگش هم یادم نیست.
البته شما اگه گرایشت تو ارشد طراحی کاربردی، مقاومت و طراحی باشه اینا بدردت میخوره، و اگه تو ارشد گرایشت ارتعاشات و دینامیک هستت باید بری سراغ نرم افزار هایی چون آدامز و نسترن و آباکوس دوباره.
واسه آدامز دوتا کتاب هست، یکی انتشارات عابد و دیگری انتشارات دیباگران.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پروژه درس ارتعاشات پیشرفته با نرم افزار متلب(پاسخ اجباری تير اويلر برنولی با رهيافت المان محدود) | مکانیک جامدات | 0 |