sanila
عضو جدید
تو صفحه اول ساخت و توليد آخرين تايپيك راجب به چرخ دنده ها يه فايل هست منم يه پروژه راجب به نرم افزار طراحي چرخ دنده دارم اگه ميخواي بگو برات بذارم.هر چی که باشه .فقط فوری فوری
تو صفحه اول ساخت و توليد آخرين تايپيك راجب به چرخ دنده ها يه فايل هست منم يه پروژه راجب به نرم افزار طراحي چرخ دنده دارم اگه ميخواي بگو برات بذارم.هر چی که باشه .فقط فوری فوری
من چند تا فايل حاضر كردم اما اتچ نميشه.اگه ميخواين آدرس ايميلتونو بذارين براتون ميفرستمهر چی که باشه .فقط فوری فوری
هر چی که باشه .فقط فوری فوری
ممنونم دوست عزیزمن چند تا فايل حاضر كردم اما اتچ نميشه.اگه ميخواين آدرس ايميلتونو بذارين براتون ميفرستم
نه کار اشتباهی نیستسلام دوستان من دانشجوی مهندسی مکانیک جامدات - کارشناسی پیوسته هستم.
ترم 3 برداشتن درس "روش های تولید و کارگاه" کار اشتباهیه یا درسته؟؟؟
پیش نیاز این درس علم مواد که پاس کردم.
مرسی که پاسخ میدین
سلام.منظورت همون ریاضی مهندسی کارشناسیه؟سلام بچه ها جزوه ریاضیات پیشرفته رو میخوام
در آستانه ی ورود به ترم 3 دانشگاه چند سوال برایم به وجود اومده سوال اول: آیا solid mechanics معادل مکانیک جامدات به زبان تخصصی است؟ سوال دوم منابع تخصصی مهندسی مکانیک جامدات در سایت های خارجی چیست؟
سلام من عضو جدید این سایتم... این تایپیکای اینجا خیلی قرم قاطیه...انگار یه عالمه چیزه به درد بخورو ریختین توی دیگ و همینجوری هم زدین شما این بخش....از مدیر محترم خواهش میکنم یه سری طبقه بندی برای هر بخش درست کنن...مثلا همین تایپیکی که توش دارم مینویسم هر کی هر سوالی داره میاد مستقیم میندازه این تو...ولی اصولش اینه که چند تا تایپیک باشه...مثلا1 سوالات اعضا در باره سایت2 سوالات اعضا در مورد مسائل درسی 3 مشکلات و دعوت به همکاری اعضا در باره پروژه های مختلف4 مقالات و کتابهای مفید در مورد جامدات و چندین تایپیک درشت دیگه ...که اگر کسی چیزی میخواد مجبود نشه یه عالمه صفحه بالا پایین کنه آخرشم نفهمه چی شده...خیلی سایت توپ و پریه اینجا ولی متاسفانه یه طبقه بندیه اصولی لازم داره...
چون مهندس هاي مكانيك هم محاسبه مي كنند هم تحليل مي كنند هم ساخت مي كنند هم طراحي مي كنند همون خاطر بهشون ميگن مهندس مكانيك.سلام .. خسته نباشیدیه سوالی ذهنمو مشغول کرده ... چرا مکانیکها هم مهندس میشن .. اونا که همش کار عملی میکنن ... ولی مهندس معمولا دست به سیاه و سفید نمیزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پروژه درس ارتعاشات پیشرفته با نرم افزار متلب(پاسخ اجباری تير اويلر برنولی با رهيافت المان محدود) | مکانیک جامدات | 0 |