hosseinscoot
عضو جدید
سلام. دوستان من واسه درس دینامیک ماشین باید یه خودرو درست کنم به مقیاس 1:50 که باید سیستم تعلیقش طراحی و ساخته شه. کسی کاره پروژه و اینا انجام می ده ؟ یه صحبتی بکنیم باهم
سلام.کتاب مکانیک تحلیلی دکتر نیکخواه احتمالا به دردت بخوره البته فایلش بعیده پیدا بشه.از بچه هایی که ارتعاشات دارن هم میتونی کمک بگیری.سلام دوستان ... کسی اینجا در مورد دینامیک لاگرانژی چیزی میدونه؟ جزوه ای چیزی ... باید یک مسئله دینامیک مریام رو با این روش حل کنم
سلام به نظر من ansys واسه این کار بهترهسلام به همگی .بچه ها به نظر شما کدوم نرم افزار برای المان محدود خوبه ؟ ANSYS??ABAQUS?NASTRAN?COSMUS?
منظورت از آموزش چیه! چندان کار پیچیده ای نیست.با سلام
کتاب یا فیلم آموزشی در مورد نوردکاری از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام کسی میدونه چطور میشه ممان خمشی ماکزیمم تیر رو حساب کرد؟
مشاهده پیوست 78422
با سلام
کتاب یا فیلم آموزشی در مورد نوردکاری از کجا میشه تهیه کرد؟
گشتم نبود، نگرد نیست!منظورت از آموزش چیه! چندان کار پیچیده ای نیست.
پیچیده نیست.گشتم نبود، نگرد نیست!
از قضا کار فوق العاده پیچیده ای هست، به دلیل نبود منابع، همه کار ها رو خودت باید تحقیق کنی و نتایج بدست بیاری، همه اش تقریبا تجربی هست و تجربه هم معمولا گران قیمته!
ببینید این لینک به دردتون می خوره؟با سلام
نیاز به یک مقاله به زبان انگلیسی در رابطه با مقاومت مصالح هستم . هر چی ربط داشته باشه به مقاومت مصالح پیشرفته و الاستیسیته در حدود 6 صفحه خیلی ممنون میشم بذارید .
دوست عزیز باید در این نوشته جای CAM و CAE رو عوض کنید. البته مطمئنم که اشتباه تایپی می باشد...
درسته. ممنون از یائ آوریتون.
درسته. چون با عجله نوشتم اشتباه کردم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پروژه درس ارتعاشات پیشرفته با نرم افزار متلب(پاسخ اجباری تير اويلر برنولی با رهيافت المان محدود) | مکانیک جامدات | 0 |