عجب پروژه ای اونهم برای طراحی اجزا 2؟؟؟برای طراحی یک ابمیوه گیری باید از کجا شروع کنم ؟ پروژه طراحی اجزا2 هست لطفا راهنماییم کنید
بعد ۲ سال...دوستان کسی ازمون توسعه پلیمر پاد جم شرکت کرده؟ امروز کارت ورود به جلسه رو میدن ازمونشم دانشگاه صنعتی امیرکبیره
Ansysسلام به همگی .بچه ها به نظر شما کدوم نرم افزار برای المان محدود خوبه ؟ ANSYS??ABAQUS?NASTRAN?COSMUS?
جزوات بنده را مطالعه فرماییدسلام خسته نباشید
من یک پروژه می خوام روی مخازن تحت فشار 500 باری انجام بدم و خستگی و عمر مخازن را بررسی کنم ؟ کسی چنین کاری تا حالا انجام داده ؟ یا اطلاعاتی داره ؟
ممنون می شم
اصولا تعمیرات و نگهداری را باید مسلط باشید، طراحی هم که طبیعتا تا حدودی تسلط داشته باشید، شناسایی علم مواد و رفتار فلزات، طراحی اجزا، مباحث شکست و تنش و خمش و اصول استاتیکی و دینامیکی، انتقال اجزاء و.... کار سختی نیست و کارخانجات نساجی بیشتر تجهیزات دوار دارن، همراستایی محورها و ماشین آلاتی که در حول محورها دور میزنند، متریال ها رو باید بشناسید، خانواده فولاد و غیرهراهنمايي كنيد
راهنمايي كنيد
يه مهندس مكانيك تو يه كارخانه نساجي چه كارايي بايد بكنه و چي بايد بلد باشه؟
سلام
من کلید سوالات ارشد مکانیک(طراحی کاربردی) سال 89 میخوام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پروژه درس ارتعاشات پیشرفته با نرم افزار متلب(پاسخ اجباری تير اويلر برنولی با رهيافت المان محدود) | مکانیک جامدات | 0 |