sadeghebady
عضو جدید
من یک سوال دارم و اونم اینکه من میخوام با یک مهندس عمران همکاری داشته باشم،رشته خود منم مهندسی مکانیک سیلاته! چطوری میتونم این کارو بکنم؟
سلام
دوستان کسی میدونه چطور frequency of vortex shedding برای جریان درون یک کانال دوبعدی و از روی یک مانع محاسبه میشه؟
با تشکر
سلام ببخشد چه جوری نرم افزارهایی که به طور خودکار موقع روشن شدن کامپوتر میان رو صفحه رو میشه کاری کرد که تا روشون کلیک نکنیم نیان!؟
سلام هرچند که سوالتون نه به سیالات ربط داره و نه به مکانیک ولی خب جواب میدم
در منوی استارت ویندوز کلمه ی msconfig رو تایپ کنید و برنامه ی پیدا شده با همین نام رو اجرا کنید.
بعد در پنجره ی باز شده به سربرگ startup برید. در این قسمت لیست نرم افزار هایی که با شروع ویندوز شروع به کار میکنن به نمایش گذاشته میشه. اگه تیک کنار هر کدوم از نرم افزار ها رو بردارید با راه اندازی مجدد سیستم دیگه اون نرم افزار به صورت خودکار اجرا نخواهد شد
سلام دوستان من یک پمپ با دبی۲متر مکعب بر ثانیه میخوام از کجا میتونم تهیه کنم شرکت های خارجی تولید کننده پمپ های برزگ را لطفا معرفی کنید و در صورت امکان سایت ها را برام قرار بدین با تشکر
سلام اره تازه من راستش به ۵متر مکعب بر ثانیه احتیاج داشتم میخواستم پمپ ها رو موازی کنم تا به ۵ برسه الان خودم تا ۴مترمکعب بر ثانیه پیدا کردم ولی اگر بشه یک پمپ با دبی ۵ پیدا کنم بهتره. میدونم هزینش چند میلیاردی میشه .دو متر مکعب بر ثانیه میشه تو مقیاس پمپ های سد و آبرسانی شهری، مطمینی درست حساب کردی؟ این پمپ ها معمولا سفارشی تولید میشن تا جایی که خبر دارم.
سلام اره تازه من راستش به ۵متر مکعب بر ثانیه احتیاج داشتم میخواستم پمپ ها رو موازی کنم تا به ۵ برسه الان خودم تا ۴مترمکعب بر ثانیه پیدا کردم ولی اگر بشه یک پمپ با دبی ۵ پیدا کنم بهتره. میدونم هزینش چند میلیاردی میشه .
سلام دوست عزیزسلام دوستان مهندس.من دانشجوي ترم 7 مكانيك گيلان گرايش سيالات هستم.قصد ادامه واسه ارشد دارم.چطوري و از كجا بايد شروع كنم.ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين
سلامسلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان مهندس. من هم رشته شما نیستم! اومدم تو تالارتون تا یه خسته نباشید جانانه از ته دلم بهتون بگم چون میدونم واقعا رشتتون سخته خدا قوت! از صمیم قلب واسه تمام دوستای مهندسم آرزوی موفقیت میکنم
سلام دوستان
میخوام یه هندسه ی مستطیلی که شامل یک ورودی و یک خروجیه رو با استفاده از کد فرترن مش بندی کنم به نحوی که مش در نواحی نزدیک ورودی و خروجی ریزتر باشه ، خواهش میکنم راهنماییم کنید.
سلام دوستان
میخوام یه هندسه ی مستطیلی که شامل یک ورودی و یک خروجیه رو با استفاده از کد فرترن مش بندی کنم به نحوی که مش در نواحی نزدیک ورودی و خروجی ریزتر باشه ، خواهش میکنم راهنماییم کنید.
سلام دوستان
...........................خوب 3 تا سوال کردی ...من سعی یکنم هر چی میدونم بهت بگم..ج1.اینکه جریان خون چه جوریه تو یک رگ با این مشخصات...من زیاد نمیدونم ولی در مش زدن باید همیشه کل محدوده اصلیتو مش بزنی و بعد اونجاهایی که برات مهم تره و فک میکنی جوابت بهتر در میاد مششو ریزتر کنی اونم در چند مرحله ولی باید آخر همگرا باشه....ج2.شرایط مرزی یا ورودی خروجیت هم باید طوری بگیری که اونجاهایی که مشتو ریز کردی رو پوشش بده ..و ورودی خروجی هم به نظر من با این شکلی که گذاشتی همون ابتدا انتهای محدوده اصلی جریانت بگیر ...ج3.نه نیاز نیس در همه جا رو بدونی مگه اینکه متغیر باشه....البته فشار که زیاد لازم نیس مگه اینکه بخوای اونو تحلیل کنی ولی سرعت رو حتما باید بدونی هم در ابتدا هم در انتهای مرزات....حالا اینکه 70 درصد گرفتگی چیه من نمیدونم..سلام، من میخوام "جریان خون" ر, در رگ با 70% گرفتگی (با انسیس و دو بعدی) مدلسازی کنم.
من رگ رو مدلسازی کرده ام اما در ادامه کار چند سوال برام پیش آمد.
1. برای مش بندی مدلم، فقط باید قسمتی از رگ که خون ازش عبور می کنه رو مش بزنم؟ (یعنی 2 قسمت بالا و پاین که گرفتگی ها هستند نیاز به مش زدن نداره؟ درسته؟)
2. شرایط مرزی رو در کجای شکل باید اعمال کنم؟ منظورم اینه که ورودی و خروجیم رو با توجه به مدلم (شکل) کجا و روی کدوم خط باید بگیرم؟
3. آیا باید فشار و سرعت خون رو در کلیه ی قسمت های شکل داشته باشم؟ (آخه ما سرعت و فشار خون رو "فقط" در یک رگ معمول و بدون گرفتگی میدونیم چه مقداریه) یعنی مثلا باید بدونیم که سرعت خون در فاصله بین خطوط آبی و زرد در شکل (یا سرعت خون بین دو خط زرد و در طول گرفتگی چقدر هست؟)
خواهش می کنم راهنمایی کنید، از قرار معلوم نه خیلی از انسیس سی اف دی سر در میارم نه به طور کلی از تحلیل سیالات!!!!مشاهده پیوست 169594
با سلام. می خواستم بدونم طول ورودی در یک جریان سیال چه طوری و از چه فرمولی به دست میاد؟ ممنون.
ممنون. چرا در جریان یک لوله سرعت ماکزیمم برابر با سه دوم سرعت متوسط میشه؟ من اثبات این رابطه رو میخوام.................بستگی داره که جریانت لمینار باشه یا توربولنت؟...اگر آرام باشه یعنی رینولدزت از 2300 کوچکتر باشه..از این رابطه.0.05Re =(قطر /طول ورودی) و اگه توربولنت باشه همون رابطه آرام میشه که البته به رینولدز بستگی نداره و لی مقدارکسر اول رو بزرگتر مساوی 10 فرض میکنن..
درودممنون. چرا در جریان یک لوله سرعت ماکزیمم برابر با سه دوم سرعت متوسط میشه؟ من اثبات این رابطه رو میخوام.
............................آفرین سه دومش میشه ....دلیلش به خاطر رابطه دبیه Q.....................اینم اثباتش.......................ممنون. چرا در جریان یک لوله سرعت ماکزیمم برابر با سه دوم سرعت متوسط میشه؟ من اثبات این رابطه رو میخوام.