بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
زندگی همینه دیگه یه روز میای یه روز هم میری اجباریه
دست از سر کچل ما بکش ببینم اونایی که گرفتن چکار کردن بعد اگه خوب بود منم دست بکار میشم
محسن هم چاقی هم کچل!!وای!!!من چه جوری تو رو آب کنم آخه؟!!:razz: باید کلی مغز دختر مردم رو بخورم تا حاضر بشه با این اخلاق کارآگاهی و سرکچلت زنت بشه!!چقدر کارک سخت شد!!!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام تعطیله آقا!!زود اومدید!!برای چی انقدر زود میای؟:w00:!!!که زود بری؟؟:razz:
مثل دیشب؟؟:razz:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:w15: آخه دیالوگهای پسرخاله رو داره میگه بعد میگه من کلاه قرمزی میباشم!!!:D
سلام نگار خان
سلام بارون آرامش جون

خوبید؟؟؟خوشید؟دماغتون چاقه؟؟:D

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15: آخه دیالوگهای پسرخاله رو داره میگه بعد میگه من کلاه قرمزی میباشم!!!:D
سلام نگار خان
سلام بارون آرامش جون

خوبید؟؟؟خوشید؟دماغتون چاقه؟؟:D

سلام آرام جون
میسی بد نیستم
اما دماغم چاق نیست ... لاغره :smile:

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم
حالتون چطوره؟
آرامش خانوم عزیز
آبجی نگار گل
آبجی باران عزیز
خوبید؟
چه خبرا؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام محمدصادق.چطوریایی؟؟تو چی؟؟؟دماغ تو هم لاغره؟؟:cry:

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آرام جون
میسی بد نیستم
اما دماغم چاق نیست ... لاغره :smile:
:biggrin::biggrin::biggrin:
باران جان آخه چرا با فرماندت اینجوری صحبت میکنی؟ نکنه میخوای از گردان اخراج بشی؟
وقتی بهت میگه چاقه، یعنی چاقه، جنگ چون و چرا و اما نداره که :D

راستی دوستان داداش تنهایی پیام داد از همه معذرت خواهی کنم و خداحافظی، حتما دیگه خودتون بقیشو میدونید دیگه. :D
نه این دفعه سیستمش قاطی کرده بود دیگه نمیتونست ادامه بده، رفت ویندوزشو یه حالی بده.

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:
باران جان آخه چرا با فرماندت اینجوری صحبت میکنی؟ نکنه میخوای از گردان اخراج بشی؟
وقتی بهت میگه چاقه، یعنی چاقه، جنگ چون و چرا و اما نداره که :D

راستی دوستان داداش تنهایی پیام داد از همه معذرت خواهی کنم و خداحافظی، حتما دیگه خودتون بقیشو میدونید دیگه. :D
نه این دفعه سیستمش قاطی کرده بود دیگه نمیتونست ادامه بده، رفت ویندوزشو یه حالی بده.

خب یعنی دروغ بگم /... :surprised:.:D

من و فرماندم که با هم از این حرفا نداریم ;)

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام داداش
شکر میسی
شما چطورین ؟
منم خوبم به لطف شما و دوستان

سلام محمدصادق.چطوریایی؟؟تو چی؟؟؟دماغ تو هم لاغره؟؟:cry:
خوبم ، شکر خدا
نه آرامش، دماغ من نه چاقه نه لاغره، خیلی هم معمولی و متناسبه و به صورت قشنگ و خوشکل من هم میاد و اونو زیبا و خوش قیافه و ... :whistle::whistle::whistle:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
منم خوبم به لطف شما و دوستان

خوبم ، شکر خدا
نه آرامش، دماغ من نه چاقه نه لاغره، خیلی هم معمولی و متناسبه و به صورت قشنگ و خوشکل من هم میاد و اونو زیبا و خوش قیافه و ... :whistle::whistle::whistle:
:razz::razz: یخ خرده از خودت تعریف بکن!!
حیف شد دماغ توی پودر و سپس الماس شدن نقش زیادی بازی می کنه!!کاش دماغت برگ بود!!:thumbsup2::thumbsup2::lol::lol:

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
<<<< این شما هستین که راه حل رو انتخاب می کنین >>>>

هنگامی که ناسا برنامه ی فرستادن فضانوردان به فضا را آغاز کرد با مشکل کوچکی روبرو شد ، آنها دریافتند که خودکارهای موجود در فضای جاذبه کار نمی کنند ، جوهر خودکار به سمت پایین جریان نمی یابد و روی سطح کاغذ نمی ریزد برای حل این مشکل آنها شرکت مشاورین اندرسون را انتخاب کردندتحقیقات بیش از یک دهه طول کشید ، دوازده میلیون دلار صرف شد و در نهایت آنها خودکاری طراحی کردند که در محیط بدون جاذبه می نوشت زیر آب کار می کرد ، روی هر سطحی حتی کریستال می نوشت و در دمای زیر صفر تا سیصد درجه ی سانتیگراد کار می کرد.
روس ها راه حل ساده تری داشتند
آنها از مداد استفاده کردند.

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز

هنگامی که ناسا برنامه ی فرستادن فضانوردان به فضا را آغاز کرد با مشکل کوچکی روبرو شد ، آنها دریافتند که خودکارهای موجود در فضای جاذبه کار نمی کنند ، جوهر خودکار به سمت پایین جریان نمی یابد و روی سطح کاغذ نمی ریزد برای حل این مشکل آنها شرکت مشاورین اندرسون را انتخاب کردندتحقیقات بیش از یک دهه طول کشید ، دوازده میلیون دلار صرف شد و در نهایت آنها خودکاری طراحی کردند که در محیط بدون جاذبه می نوشت زیر آب کار می کرد ، روی هر سطحی حتی کریستال می نوشت و در دمای زیر صفر تا سیصد درجه ی سانتیگراد کار می کرد.

خیلی قشنگ بود آقا محمد صادق :gol:
ممنون :gol::gol::gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار

:eek: وای!!چه سوتی!!!
شرط می بندم اون روس ها هم از ایرانی ها کمک گرفتن:lol::D

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
نگار کجا موند؟؟:surprised:
خب محمدصادق چه خبرا؟؟از امتحانات بوگو!!