سیلام !!فزیبا خانوم گل گلاب!!خوبی خانومی؟!!!بابا فریبا امتحانات کی تموم میشن پس؟بههههههه آرامش خانم ..خوفی؟ سلام .
ندا خانم چطورن؟
بههههههه آرامش خانم ..خوفی؟ سلام .
ندا خانم چطورن؟
قصه وگم
نداجونم چرا اونجوری میگی خب؟!چرا میگی باز؟!!مگه من کی دیگه توی ذوق تو زدم؟سلام فریباجون خوبم..تو خوبی...
اوا آرامش باز زدی تو ذوقم که تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
عزیزم 1 بهمن آخریشه ..الان اومدم اینجا یه انرژی بزنم بهب دنم برم تو دور آخر این مسابقه ..سیلام !!فزیبا خانوم گل گلاب!!خوبی خانومی؟!!!بابا فریبا امتحانات کی تموم میشن پس؟
می خوایم به افتخار تموم شدنش جشن بگیریم پودر کنیم این پسر ها رو !!![]()
نداجونم چرا اونجوری میگی خب؟!چرا میگی باز؟!!مگه من کی دیگه توی ذوق تو زدم؟
من اصلا توی ذوق تو زدم؟![]()
خدا رو شکر پس چیزی نمونده.معمولا آخری رو آدم حوصله نداره بخونه!!حالا آسون هست یا نه؟برای ما همیشه آخری ها رو عمومی میذاشتنعزیزم 1 بهمن آخریشه ..الان اومدم اینجا یه انرژی بزنم بهب دنم برم تو دور آخر این مسابقه ..
ای قربون تو برم من!!دیگه چه خبرا؟!!اوااا ..خب ...من کوچولو ام...زودی میخوره تو ذوقم خب...
ببینم آرامش..شیرینی من چی شد...ب
عزیزم آخریش فیزیکه ... 4 فصل کتاب هنوز فابریکه ...خدا رو شکر پس چیزی نمونده.معمولا آخری رو آدم حوصله نداره بخونه!!حالا آسون هست یا نه؟برای ما همیشه آخری ها رو عمومی میذاشتن
سلام بر جانی دب!!خوبی؟سلام بر فرند ها![]()
مقسیسلام بر جانی دب!!خوبی؟
جانی تو امتحان نداری؟
مقسی
6 ام امتحان شیمی دارم نه سر کلاس رفتم نه می دونم درس چی هست![]()
اره راست می گی تنهایی نباشه اینجا سوت و کورهوالا محسن جان این تنهایی نباشه کسی رغبتش نمیاد بیاد اینجا.من که اصلا دلم میگیره وقتی نیست
بعدش هم از ارور اینجوری شد همه درس دارن رفتن سر درسشون.
درس و مقشام رو نوشتم آره محسن کارآگاه!!اره راست می گی تنهایی نباشه اینجا سوت و کوره
مگه تو درسو مشقاتو نوشتی برا خودت نشستی اینجا چرت می زنی
تو درس ومشقاتو نوشتی من که باورم نمیشه ولی خوب خیالت رو راحت کردی خوب بخون برا دکترادرس و مقشام رو نوشتم آره محسن کارآگاه!!
محسن بیچاره بچه ت!!هی ازش سوال جواب می کنی !!!ذله ش می کنی!!
تو درس ومشقاتو نوشتی من که باورم نمیشه ولی خوب خیالت رو راحت کردی خوب بخون برا دکترا
کدوم بچه اون تا بیاد مدرسه بره من مردم
زندگی همینه دیگه یه روز میای یه روز هم میری اجباریهچه امید به زندگی بالایی داری محسن جان!!!برای چی باید بمیری!!خدا نکنه!!
تقصیر خودته!!من هی بهت میگم بیا زن بگیر میگی نه!!کی زن میخواد!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |