محسن هم چاقی هم کچل!!وای!!!من چه جوری تو رو آب کنم آخه؟!!زندگی همینه دیگه یه روز میای یه روز هم میری اجباریه
دست از سر کچل ما بکش ببینم اونایی که گرفتن چکار کردن بعد اگه خوب بود منم دست بکار میشم

محسن هم چاقی هم کچل!!وای!!!من چه جوری تو رو آب کنم آخه؟!!زندگی همینه دیگه یه روز میای یه روز هم میری اجباریه
دست از سر کچل ما بکش ببینم اونایی که گرفتن چکار کردن بعد اگه خوب بود منم دست بکار میشم
الان این وقت شب پخت می کنن!!؟!!برم نون بگیرم
آقای مجری آقای مجری
نفت ویارم
نه پسرم تو پسرخاله ای!!آقا مرجی آقا مجری
واسه چی میخندی
مگه من چمه
من کلاه قرمزیم
هانه پسرم تو پسرخاله ای!!![]()
نچ پسر خالهآقا مرجی آقا مجری
واسه چی میخندی
مگه من چمه
من کلاه قرمزیم
آخه دیالوگهای پسرخاله رو داره میگه بعد میگه من کلاه قرمزی میباشم!!!
سلام نگار خان
سلام بارون آرامش جون
خوبید؟؟؟خوشید؟دماغتون چاقه؟؟![]()
خوش به حالت!!یعنی لاغر لاغر؟؟من که بردمش دکتر گفت باید رژیم بگیره!!سلام آرام جون
میسی بد نیستم
اما دماغم چاق نیست ... لاغره![]()
سلام دوستان عزیزم
حالتون چطوره؟
آرامش خانوم عزیز
آبجی نگار گل
آبجی باران عزیز
خوبید؟
چه خبرا؟
سلام آرام جون
میسی بد نیستم
اما دماغم چاق نیست ... لاغره![]()
اخیییسلام محمدصادق.چطوریایی؟؟تو چی؟؟؟دماغ تو هم لاغره؟؟![]()
باران جان آخه چرا با فرماندت اینجوری صحبت میکنی؟ نکنه میخوای از گردان اخراج بشی؟
وقتی بهت میگه چاقه، یعنی چاقه، جنگ چون و چرا و اما نداره که
راستی دوستان داداش تنهایی پیام داد از همه معذرت خواهی کنم و خداحافظی، حتما دیگه خودتون بقیشو میدونید دیگه.
نه این دفعه سیستمش قاطی کرده بود دیگه نمیتونست ادامه بده، رفت ویندوزشو یه حالی بده.
منم خوبم به لطف شما و دوستانسلام داداش
شکر میسی
شما چطورین ؟
خوبم ، شکر خداسلام محمدصادق.چطوریایی؟؟تو چی؟؟؟دماغ تو هم لاغره؟؟![]()
منم خوبم به لطف شما و دوستان
خوبم ، شکر خدا
نه آرامش، دماغ من نه چاقه نه لاغره، خیلی هم معمولی و متناسبه و به صورت قشنگ و خوشکل من هم میاد و اونو زیبا و خوش قیافه و ...![]()
<<<< این شما هستین که راه حل رو انتخاب می کنین >>>>
هنگامی که ناسا برنامه ی فرستادن فضانوردان به فضا را آغاز کرد با مشکل کوچکی روبرو شد ، آنها دریافتند که خودکارهای موجود در فضای جاذبه کار نمی کنند ، جوهر خودکار به سمت پایین جریان نمی یابد و روی سطح کاغذ نمی ریزد برای حل این مشکل آنها شرکت مشاورین اندرسون را انتخاب کردندتحقیقات بیش از یک دهه طول کشید ، دوازده میلیون دلار صرف شد و در نهایت آنها خودکاری طراحی کردند که در محیط بدون جاذبه می نوشت زیر آب کار می کرد ، روی هر سطحی حتی کریستال می نوشت و در دمای زیر صفر تا سیصد درجه ی سانتیگراد کار می کرد.
روس ها راه حل ساده تری داشتند
آنها از مداد استفاده کردند.
<<<< این شما هستین که راه حل رو انتخاب می کنین >>>>
هنگامی که ناسا برنامه ی فرستادن فضانوردان به فضا را آغاز کرد با مشکل کوچکی روبرو شد ، آنها دریافتند که خودکارهای موجود در فضای جاذبه کار نمی کنند ، جوهر خودکار به سمت پایین جریان نمی یابد و روی سطح کاغذ نمی ریزد برای حل این مشکل آنها شرکت مشاورین اندرسون را انتخاب کردندتحقیقات بیش از یک دهه طول کشید ، دوازده میلیون دلار صرف شد و در نهایت آنها خودکاری طراحی کردند که در محیط بدون جاذبه می نوشت زیر آب کار می کرد ، روی هر سطحی حتی کریستال می نوشت و در دمای زیر صفر تا سیصد درجه ی سانتیگراد کار می کرد.
روس ها راه حل ساده تری داشتند
آنها از مداد استفاده کردند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |