بچه ها، با اینکه خیلی این جمع و تک تک اعضاش رو دوست دارم، اما ببخشید که امشب نیومدم زیر کرسی!!!
شب همه بخیر و خوشی، من هم رفتم!
شبتون پر ستاره!
Love All!
سلام جناب مهندس عزیز خوبی؟؟ ما هم شما رو خیلی دوست داریم
موفق باشی
بچه ها، با اینکه خیلی این جمع و تک تک اعضاش رو دوست دارم، اما ببخشید که امشب نیومدم زیر کرسی!!!
شبتون پر ستاره!
Love All!
خوبه حالا عید نشده ماشالا انقدر وزن اضافه کردی.هنوز آجیل عید مونده ها!!!شیرینی ها!!!وای وای!!سلام حمید اقا...ممنون ..بد نیستیم ..اگر این ارورها بزارن نفس میکشیم
وا یکموقه فکر نکردی که اندازه سه نفرم ها...نه گفتم با دوتا از دوستام بیام ولی انگاری درگیر ارور شدن و رفتن ..حالا تنها موندم
سلااااااااااااااااااام سما جون خوبی ..وای سری قبل یهو قطع شدم ...منتظره خاطرت بودما ولی نشد حیف شد ....خودت خوبی عزیزم
به حاج اراممونم که اینجاس ....خواهش میکنم ..حالا یکم خودتو جمع و جور کن ....دیگه حالت خوبه خودتو برام لوس نکن ....
![]()
سلامسلام شماها کجایین چرا مثل جنا میرینو میاین؟؟؟
سلااااااااااااااااااام سما جون خوبی ..وای سری قبل یهو قطع شدم ...منتظره خاطرت بودما ولی نشد حیف شد ....خودت خوبی عزیزم
خواهش ميكنم قابلي نداشتدستت درد نکنه مامانی نه .... چی![]()
سلام ارامي خوبيسلام نسیم جونم![]()
سلام سما خانوم گلسلام نسیم جان
خوبی خانومی؟
سلام خوش اومدی
سلام معصوم جون...چطورياييسلام حمید اقا...ممنون ..بد نیستیم ..اگر این ارورها بزارن نفس میکشیم
وا یکموقه فکر نکردی که اندازه سه نفرم ها...نه گفتم با دوتا از دوستام بیام ولی انگاری درگیر ارور شدن و رفتن ..حالا تنها موندم
به حاج اراممونم که اینجاس ....خواهش میکنم ..حالا یکم خودتو جمع و جور کن ....دیگه حالت خوبه خودتو برام لوس نکن ....
![]()
به به آقا سپهر..كجا تشريف ميبريد...ما تازه اومديمبچه ها، با اینکه خیلی این جمع و تک تک اعضاش رو دوست دارم، اما ببخشید که امشب نیومدم زیر کرسی!!!
شبتون پر ستاره!
Love All!
آره دیگه اولیا قول گرفتن تا ساعت 2 بیشتر بیدار نمونم که صبح زود پاشم براشون درو دیفال بشورم
نه بابا فقط چرا اینقدر دیر ؟
من فردا باید عملگی کنم باید زود بخوابم
چی کار کنم دیگه دوس دارم بمونم نمیشه
شب همتون خوش![]()
شبتون پر ستاره!
Love All!
دوستای خوب ما هم کم کم رفع زحمت کنیم با اجازه همتون شبتون خوش موفق باشین
سلام بر دوست جدید ..خوش اومدی ....اها...این کمی از قبلی بهتره ..استعدادت خوبه .میتونی بهترم بشی ....منظورم طرز نگاهت بودابازم سلام به همه ي كرسي نشينان
ما دوباره اومديم![]()
بیا این دختر باز به ما گیر داد ...اخه خدایی تو این اضافه وزنو کجا میبینی قربونت برم به این میزونی ..این از اثرات مریضیتهها ارام جونم ...استراحت کن رو چشمهات اثر گذاشته..خوبه حالا عید نشده ماشالا انقدر وزن اضافه کردی.هنوز آجیل عید مونده ها!!!شیرینی ها!!!وای وای!!
میبینی سما جون این ارامی منو همیشه مظلوم گیر میاره هر چی دوست داره میگه دعواش کن ..سلام عزیزم ممنون خوبم گلم
چه خبرا؟
شب بخير خوابالودوستای خوب ما هم کم کم رفع زحمت کنیم با اجازه همتون شبتون خوش موفق باشین
آره دیگه اولیا قول گرفتن تا ساعت 2 بیشتر بیدار نمونم که صبح زود پاشم براشون درو دیفال بشورم
نه بابا فقط چرا اینقدر دیر ؟
من فردا باید عملگی کنم باید زود بخوابم
چی کار کنم دیگه دوس دارم بمونم نمیشه
شب همتون خوش![]()
شبتون پر ستاره!
Love All!
خواهش ميكنم قابلي نداشت
سلام ارامي خوبي
دستت بهتره؟
سلام سما خانوم گل
خوبي
سلام معصوم جون...چطوريايي
به به آقا سپهر..كجا تشريف ميبريد...ما تازه اومديم
بابا زن....زندگي....خانواده....
يادت رفت؟
دوستای خوب ما هم کم کم رفع زحمت کنیم با اجازه همتون شبتون خوش موفق باشین
خواهش میکنممرسي خانومي![]()
![]()
![]()
سلام سما خانوم گل
خوبي
سلام بر دوست جدید ..خوش اومدی ....اها...این کمی از قبلی بهتره ..استعدادت خوبه .میتونی بهترم بشی ....منظورم طرز نگاهت بودا
بیا این دختر باز به ما گیر داد ...اخه خدایی تو این اضافه وزنو کجا میبینی قربونت برم به این میزونی ..این از اثرات مریضیتهها ارام جونم ...استراحت کن رو چشمهات اثر گذاشته..
شاعر میگه چشمهاروباید شست جوره دیگه نگا کنید ....
الاناین رفیق میگه به طرز نگاهه همه گیر میدم
میبینی سما جون این ارامی منو همیشه مظلوم گیر میاره هر چی دوست داره میگه دعواش کن ..![]()
خواهش میکنم
عذرمی خوام تشکرام تموم شده
![]()
آخه خوشگل خانوم تو هر دفعه يه چيزيت ميشه گفتم اين دفعه قبل از اينكه تو بگي من پيشدستي كنمدستم مگه چش بود؟!!!؟!!
![]()
ارام بابا من کلی خوبم!!تازه به خاطر مریضبی کلی لاغر کردم این معصوم میاد میگه چاق شدی جمع و جور بشین!!خب معصوم جان خودت چاق شدی دیگه!!من که خیلی وقته غذای درست و حسابی نخوردم اخه!!
نه عزیزم اینجوریام نیست ارام جون دوست داره
تازه چند نفرو پودر کرده حالش حسابی خوبه
مگه نه ارام جونم؟
آخه خوشگل خانوم تو هر دفعه يه چيزيت ميشه گفتم اين دفعه قبل از اينكه تو بگي من پيشدستي كنم
واييييييي الان يه پشرو به سزاي اعملش رسوندمطلفكي دلم براش سوخت
![]()
آخه خوشگل خانوم تو هر دفعه يه چيزيت ميشه گفتم اين دفعه قبل از اينكه تو بگي من پيشدستي كنم
واييييييي الان يه پشرو به سزاي اعملش رسوندمطلفكي دلم براش سوخت
![]()
خوب کردی ولی با چی؟؟؟دستت ؟؟
![]()
اره ديگهخوب کردی ولی با چی؟؟؟دستت ؟؟
![]()
تو كه از من ظالمتري عزيزمخيلي ظالمي
منم يكي گرفتم دارم باهاش بازي ميكنم![]()
خب خونخواره !!چی کار کنه؟داره خونش رو میخوره!!باید چه عکس العملی نشون بده؟!تسلیم بشه؟هرگز!هرگز!!!چي رو خوب كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو هم خيلي ظالمي![]()
اره ديگه
يهويي شد... اومدم بزنم بره اونور ... اما ضربه شديد بود ...بيچاره له شد
تو كه از من ظالمتري عزيزم
من اقلا كشتمش تموم شد رفت اما تو داري زجركشش ميكني![]()
اره ديگه
يهويي شد... اومدم بزنم بره اونور ... اما ضربه شديد بود ...بيچاره له شد
تو كه از من ظالمتري عزيزم
من اقلا كشتمش تموم شد رفت اما تو داري زجركشش ميكني![]()
خب خونخواره !!چی کار کنه؟داره خونش رو میخوره!!باید چه عکس العملی نشون بده؟!تسلیم بشه؟هرگز!هرگز!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |