بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
موافقم :w11:
اما ديدي كه من جيغمو زدم اودم :w12: اما حالا باز به خاطر گل روي تو يه بار ديگه هم ميام
سلااااااااااااااااااااااااااام آراااااااااااااااااااام جونم خوبييييييييييييييي :w14:
مرسییییییییییییییییییییییی!!تو خوبیییییییییییییییییییی؟؟منم خوبممممممممممممممممممممممم!!:w15:
ما با دوستام عادت داریم وقتی بعضی اوقات به هم میریسیم(توی خونه!!) شروع میکنیم با لهجه های من درآوردی بلند بلند شلوغ کردن و با هم دیگه حرف میزنیم و هیچ کس نمیفهمه اون یکی چی میگه!!:w15: یه آدم عاقل ما رو تماشا کنه به خل بودن ما ایمان میاره!تو هم از این کارا میکنی نسیم؟؟:biggrin:

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسییییییییییییییییییییییی!!تو خوبیییییییییییییییییییی؟؟منم خوبممممممممممممممممممممممم!!:w15:
ما با دوستام عادت داریم وقتی بعضی اوقات به هم میریسیم(توی خونه!!) شروع میکنیم با لهجه های من درآوردی بلند بلند شلوغ کردن و با هم دیگه حرف میزنیم و هیچ کس نمیفهمه اون یکی چی میگه!!:w15: یه آدم عاقل ما رو تماشا کنه به خل بودن ما ایمان میاره!تو هم از این کارا میکنی نسیم؟؟:biggrin:
با دوستات توي خونه؟ مگه باهم زندگي ميكنيد :w20:
اره منم بعضي وقتا با مامانم بلند بلند يه چيزايي ميگيم ....به ياد بچگيام :D با بابامم حرفارو عوضي موضي ميگيم.... مثلا همين سيلام كه تو ميگي تيكه كلامه باباي منه:D تازه من يه فرهنگ لغت هم از كلمات قصار بابام درست كردم اگه خواستي واست يه دوره آموزشي ميزارم :biggrin:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
با دوستات توي خونه؟ مگه باهم زندگي ميكنيد :w20:
اره منم بعضي وقتا با مامانم بلند بلند يه چيزايي ميگيم ....به ياد بچگيام :D با بابامم حرفارو عوضي موضي ميگيم.... مثلا همين سيلام كه تو ميگي تيكه كلامه باباي منه:D تازه من يه فرهنگ لغت هم از كلمات قصار بابام درست كردم اگه خواستي واست يه دوره آموزشي ميزارم :biggrin:
آره دیگه ما دو سه تا خونه دانشجویی بودیم.الان هم میریم خونه ی خونه دانشجویی های خواهرمون:w15::w15::w15: یا توی خونه های الانمون همدیگه رو میبینیم.
آره بیار فرهنگ لغت بابات رو .مثل اینکه من با بابات مشترکات دارم ببینم دیگه چی میگه بابات.آدم باحالی میباشن باباتون:D

buddy

کاربر بیش فعال
سلااااااااااااااااااااااام آري جون ........ سلاااااااااااااااااااااااااااااام نسيم جون

بريد كنار من اومدم ................

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلااااااااااااااااااااااام آري جون ........ سلاااااااااااااااااااااااااااااام نسيم جون

بابا رفیق تو هم از معصوم یاد گرفتی؟!؟من که وزنی ندارم برم اونور!!ماشالا تو فکر کنم چاقی:whistle::whistle::whistle::whistle:
سیلام خوبی؟؟؟؟؟:D تو هم یوزارسیف نگاه نمیکنی؟

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دیگه ما دو سه تا خونه دانشجویی بودیم.الان هم میریم خونه ی خونه دانشجویی های خواهرمون:w15::w15::w15: یا توی خونه های الانمون همدیگه رو میبینیم.
آره بیار فرهنگ لغت بابات رو .مثل اینکه من با بابات مشترکات دارم ببینم دیگه چی میگه بابات.آدم باحالی میباشن باباتون:D
باشه ميارم واست اما باحاليه باباييمو به اسم خودت تموم نكنيا :D

سلام ريفيق خان
چطوري
بيا بيشين اينجا ....مثل اينكه امشبم از آقايون خبري نيست ..جا زياده :D
بابا رفیق تو هم از معصوم یاد گرفتی؟!؟من که وزنی ندارم برم اونور!!ماشالا تو فکر کنم چاقی:whistle::whistle::whistle::whistle:
سیلام خوبی؟؟؟؟؟:D تو هم یوزارسیف نگاه نمیکنی؟
مگه تو نميبيني؟ پس نفص عمرت بر فناست :D

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
خوبین؟
ّبستین رفتین؟

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممم....:gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام پاکر
سلام حمید :razz:
سلام راسل :D:D:D:D:gol::gol::gol::gol:
.خوبی خانومی خوش میگذره؟؟چه خبرا ؟چی کارا میکنی؟؟آدم حظ میکنه آواتارت رو میبینه.خیلی قشنگ لبخند میزنه:D:gol:

russell

مدیر بازنشسته
مرسی
گویا همه یوزارسیف می بینند

نه بابا پاکر جان ... من تازه خونه رسیدم ... یوزارسیف کجا بود :D
سلام پاکر
.خوبی خانومی خوش میگذره؟؟چه خبرا ؟چی کارا میکنی؟؟آدم حظ میکنه آواتارت رو میبینه.خیلی قشنگ لبخند میزنه:D:gol:
سلام آرامش جونی ... خوبی خانوم خانوما :gol:
خبری نیست ... مشغول خونه تکونی و چند تا کار عقب افتاده :D:D
درباره آواتار هم خواهش می کنم ... قابل نداره ، اگه می خوای می دمش به تو

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب یوزارسیف که نباید تو تلویزون باشه

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام بچه ها :gol:
خوبین همگی ؟:D

سلاااااااممممممممممم....:gol:

سلام پاکر

سلام به همتون فقط ی نکته انحرافی :thumbsup2::gol::gol::gol::gol:

(سلام حمید :razz:) چه معنی میده :question:
مثله این میمونه ( سلام حمید : ای توف به .... ) نه ؟:D

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار

قربون تو دختر با مرام بشم.به شما برازنده ست.ممنون منم با اواتارم هپی میباشم.فعلا توی مود لبخند نیستم.:D

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بارونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ماچ ماچ:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون تو دختر با مرام بشم.به شما برازنده ست.ممنون منم با اواتارم هپی میباشم.فعلا توی مود لبخند نیستم.:D

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بارونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ماچ ماچ:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

سلام عزیز دل آرام جون خودم ............:heart::gol::gol::gol::gol::gol:
ماچ ....بوس....ماچ ....بوس ......ماچ.....بوس .....ماچ ....بوس ....................

آواتارت خیلی باوقاره ...... من دوسش دارم هم قبلی هم الانی .....:gol:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب یوزارسیف که نباید تو تلویزون باشه

سلام پاکر خان ...:D
ممنون ... خوبین ؟

سلام حمید خان ....
خوبین ؟

سلام باران خانوم :gol::gol:
ممنون خوبم
ی چیزی در مورد آوارتون کشف کردم الان که دارم درس نگاش میکنم میبینم اگه روزی 700 بارم خودشو .... بازم می ارزه :thumbsup2:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام عزیز دل آرام جون خودم ............:heart::gol::gol::gol::gol::gol:
ماچ ....بوس....ماچ ....بوس ......ماچ.....بوس .....ماچ ....بوس ....................

آواتارت خیلی باوقاره ...... من دوسش دارم هم قبلی هم الانی .....:gol:
قربون بارونم برم.قابل نداره.پیشکش.باوقاری و متانت از خودته خانومی:heart::heart::heart::D:D:gol::gol::gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
بچه ها برام مشکل پیش اومده که حالم به شدت گرفته ست! :w05:

اومدم برای دانلود مقاله IE م رو پروکسی دار کردم حالا دیگه نمیتونم با مسنجر آن بشم

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بچه ها برام مشکل پیش اومده که حالم به شدت گرفته ست! :w05:

اومدم برای دانلود مقاله IE م رو پروکسی دار کردم حالا دیگه نمیتونم با مسنجر آن بشم

یادم میاد ی بار بهم گفتی چن سالیه که دوره مسنجرو خط کشیدی :question: