بخواب بابا حال نداریمپاکر!!جدی گفتم!!بایکوت میشی ها!!
محسن جان بگو خوشمزه مغز![]()
افرین برتو یکم به این ارامش بگو بخونه بجای مغز خوردنسلام
خوبی؟
همین جا
درسا رو هم میخونیم![]()
راست میگه پاکر جان اگه ولش کنی مغز همه رو میخوره البته با حرف زدن فکر کنم صبح ها یه کله گوسفند با مغز می خوره بنازم این زبون رو که از حرکت نمی افتهپاکر!!جدی گفتم!!بایکوت میشی ها!!
محسن جان بگو خوشمزه مغز![]()
سلام محمدصادق!!خوبی؟؟!زرنگ شدی ها!!عزیزان گفتی و خلاص!سلام
سلامی گرم به همه دوستان شب نشین گل
حالتون چطوره عزیزان؟
چه خبرا؟
سلام به صادق عزیزسلام
حالتون چطوره عزیزان؟
چه خبرا؟
سلام
حالتون چطوره عزیزان؟
چه خبرا؟
سلامسلام محمدصادق!!خوبی؟؟!زرنگ شدی ها!!عزیزان گفتی و خلاص!چه خبرا؟
سلامسلام به صادق عزیز
من چون از اسم صادق خوشم میاد بهت میگم صادق دیگه محمد رو نمی گم
سلامسلام محمد جان
شب خوشسلام محمد صادق جان .
پاکر حیف که خسته ام وگرنه مخی نشونت میدادم که ...
دوستان گل عزیز +سلطان بانوی کرسی (آرامش جوووووووووونم) من خیلی خسته ام دیروز و امروز امتحان داشتم .. یواش یواش دارم بیهوش میشم ..
شب همتون گل گلی .
یا علی
سلام محمد صادق جان .
دوستان گل عزیز +سلطان بانوی کرسی (آرامش جوووووووووونم) من خیلی خسته ام دیروز و امروز امتحان داشتم .. یواش یواش دارم بیهوش میشم ..
شب همتون گل گلی .
یا علی
سلامسلام خوبین ؟
شب بخیر
سلامسلام محمد صادق جان .
شب همتون گل گلی .
یا علی
قربونت برم که خسته ای!!ا انشالا این امتحانات تموم بشه یه خستگی حسابی در کنی.سلام محمد صادق جان .
شب همتون گل گلی .
یا علی
شب خوش
چاکریم محمد جان
چه خبر؟
بابا این نینی باز شاخ شده بود گفتم تا تو بیای کلشو بخوابونم:دیسلامتی
خبرا که دست شماست
صفحه های قبل رو دیدم، چه خبر بود اینجا؟ درگیری شدید بوده، نه؟![]()
کاش می تونستم بهت چند تا امتیاز بدم!!!
كوله پشتياش را برداشت و راه افتاد. رفت كهدنبال خدا بگردد؛ و گفت: تا كولهام از خدا پر نشود برنخواهم گشت. نهالي رنجورو كوچك كنار راه ايستاده بود. مسافر با خندهاي رو به درخت گفت: چه تلخ استكنار جاده بودن و نرفتن و درخت زير لب گفت: ولي تلخ تر آن است كه بروي وبي رهاورد برگردي. كاش ميدانستي آنچه در جستوجوي آني، همينجاست. مسافررفت و گفت: يك درخت از راه چه ميداند؟ پاهايش در گِل است، او هيچگاه لذتجست وجو را نخواهد يافت و نشنيد كه درخت گفت: اما من جستوجو را از خود آغازكردهام و سفرم را كسي نخواهد ديد؛ جز آن كه بايد!
مسافر رفت و كولهاشسنگين بود...
هزار سال گذشت، هزار سالِ پر خم و پيچ، هزار سالِ بالا وپست...
مسافر بازگشت. رنجور و نا اميد. خدا رانيافته بود، اما غرورش را گم كرده بود! به ابتداي جاده رسيد، جادهاي كهروزي از آن آغاز كرده بود. درختي هزار ساله، بالا بلند و سبز كنار جاده بود. زير سايهاش نشست تا لختي بياسايد. مسافر درخت را به ياد نياورد. اما درخت اورا ميشناخت. درخت گفت: سلام مسافر، در كولهات چه داري، مراهم ميهمان كن. مسافر گفت: بالا بلند! تنومندم، شرمندهام، كولهام خالي است و هيچ چيز ندارم. درخت گفت: چه خوب، وقتي هيچ چيز نداري، همه چيز داري. اما آن روز كهميرفتي، در كولهات همه چيز داشتي، غرور كمترينش بود، جاده آن را از تو گرفتوحالا در كولهات جا براي خدا هست و قدري از حقيقت را در كوله مسافر ريخت. دستهاي مسافر از اشراق پر شد و چشمهايش از حيرت درخشيد و گفت: هزار سالرفتم و پيدا نكردم و تو نرفتهاي، اين همه يافتي! درخت گفت: زيرا تو در جادهرفتي و من در خودم. و پيمودن خود، دشوارتر از پيمودن جادههاست...
کاس می تونستم بهت چند تا امتیاز بدم!!!
بارون جان این رو کی نوشته؟شکل عرفان آهار نظری می مونه
بارون جان شما که ماهیدوستای خوب
چه خوبه اگه شوخی هم میکنیم
حرمت هم و نگه داریم .
و خدای نکرده کسی ازمون دلخور نشه .
به شخصه اگه کسی از حرفای من تا الان
رنجیده همین جا عذر میخوام
حلالم کنید.![]()
بارون جان شما که ماهی
شوخی کردن همراه با حفظ احترام یک هنره که کار هر کسی هم نیست.
منم اگر کسی رو ناراحت کردم پوزش می خوام![]()
بوگو.هرچند یکی قبلا گفت رفته خونه ی خاله ش فکر کنم.مامان باباش رفتن مسافرت فکر کنم!راستی بچه ها از نسیم خبر دارین؟ کسی میدونه کجاست؟
یا خودم دلیل نبودنشو بگم؟
راستی بچه ها از نسیم خبر دارین؟ کسی میدونه کجاست؟
یا خودم دلیل نبودنشو بگم؟
ممنون عزیزم لطف داری
خودت ماهی
شما همون هنری رو که گفتی خیلی خیلی خوب داری
بهت تبریک میگم . چون کار هرکسی نیست .
همیشه شوخی هات به جا و قشنگ بوده .![]()
وای چه تحویلی میگیریم ما خانوما همدیگه رو!!
الان اگه سکرت بود من نزدیکاش بودم اون بالاها!!کلی با این تعریفت رفتم رو هوا!![]()
بوگو.هرچند یکی قبلا گفت رفته خونه ی خاله ش فکر کنم.مامان باباش رفتن مسافرت فکر کنم!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |