به چه کسایی نباید سلام کنیم؟

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حضرت علی (ع): می فرماید که به شش شخص سلام نکنید :1.یهودی 2.اهل موسیقی و نوازندگی 3.مسیحی 4.شخص آوازه خوان 5.کسی که در حال بازی شطرنج است 6.کسی که شوخی اش فحش مادر است. خصال الصدوق جلد 1 صفحه 275

از بحث دور نشو بیتاب جون:d
بابا بیچاره فرار کرد ولش کنین:biggrin:

tur

عضو جدید
من فکر نمیکنم این حدیث معتبر باشه
نقل هست که هیچ کس نمیتونست زودتر به حضرت محمد سلام کنه و حضرت حتی پشت دیوار قایم میشدن و میگفتن ای کسی که پشت دیواری سلام بر تو
وقتی خداوند 70 ثواب برای سلام گذاشته خاص و عام توش نیاورده اگر توی قرآن نوشته بیایید و رو کنید
حدیث معتبر ندارید نقل نکنید!!!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر نمیکنم این حدیث معتبر باشه
نقل هست که هیچ کس نمیتونست زودتر به حضرت محمد سلام کنه و حضرت حتی پشت دیوار قایم میشدن و میگفتن ای کسی که پشت دیواری سلام بر تو
وقتی خداوند 70 ثواب برای سلام گذاشته خاص و عام توش نیاورده اگر توی قرآن نوشته بیایید و رو کنید
حدیث معتبر ندارید نقل نکنید!!!
همينايي هم كه تو الان گفتي از جنس همون احاديثه !

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز , بعضی چیزها هست که طبقه گفته ی قرآن با شرایط زمان تغییر می کنه و حکمش هم بسگی به شرایطه زمانیش داره;) مثلا همین شطرنج که الان همه بازی می کنن , آیا حرامه؟:surprised:

پس زود قضاوت نکنین :razz:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا گیرم که تو قرآن یه چیزایی هم نوشته شده و یا حتی فرض کنیم که همه حدیثام درستن.
خوب وقتی یه نفر مسلمون قبولشون کرده و بهشم اعتقاد داره , چرا یه عده ای ناراحتن؟
اسلام همینه
میخوای باش نمیخوای برو یه فکر دیگه به حال خودت بکن.
اکثریت هم اونان.
من کم کم دارم به این فکر می افتم که این پولهایی که قرار آمریکا به یه عده ای بده تا علیه اسلام و قرآن از این بازی ها در بیارن, ظاهرآ محل مصرف هم پیدا کرده.
و الا به صرف عقیده داشتن نمیشه اینهمه کژدار و مریض رفتار کرد.

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا فکر میکردم اون کسانی که به دین و مذهب و خدا و پیامبر ناصواب میگن , یه جورایی مشکل ذهنیت یا کمبود ایمان دارن و از این حرفا
اما کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شاید قضیه چیز دیگه ای باشه .این نوع اسلام ستیزی خیلی معنی داره.

YuMi

اخراجی موقت
اولا فکر میکردم اون کسانی که به دین و مذهب و خدا و پیامبر ناصواب میگن , یه جورایی مشکل ذهنیت یا کمبود ایمان دارن و از این حرفا
اما کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شاید قضیه چیز دیگه ای باشه .این نوع اسلام ستیزی خیلی معنی داره.

اوهوم
من مستقیم از سنای آمریکا پول میگیرم میام اینجا اینا رو میگم که از پیشرفت مسلمونا جلوگیری کنیم:w12:

تازه......میخواستیم جلوی ظهور امام زمان رو هم بگیریم
این محمود اینقدر زرنگه اون برناممونو خراب کرد:mad:

YuMi

اخراجی موقت

به من هیچ ربطی نداره
این حرف رو اینا گفتند
من نقل قول کردم فقط

حضرت علی (ع): می فرماید که به شش شخص سلام نکنید :1.یهودی 2.اهل موسیقی و نوازندگی 3.مسیحی 4.شخص آوازه خوان 5.کسی که در حال بازی شطرنج است 6.کسی که شوخی اش فحش مادر است. خصال الصدوق جلد 1 صفحه 275

حالا خوبه از منابع اسلامی حدیث گفتم، اگه مثلا از کتاب جان اف کندی چیزی میگفتم چی میشد؟:eek:

ali135ugd

عضو جدید
ادم بعضی وقتا به عقل بعضیا شک میکنه
یعنی اما علی وقتی طعام برا مسیحی ها یا یهودی ها میبرد بهشون سلام نمی کرد خوب پس دیگه چرا کمکشون میکرد؟
ضمنا من فقط شنیده ام که به خاطر ثروت کسی بهش سلام نکنید و گرنه نیمی از ایمانتان از بین میرود

YuMi

اخراجی موقت
ادم بعضی وقتا به عقل بعضیا شک میکنه
یعنی اما علی وقتی طعام برا مسیحی ها یا یهودی ها میبرد بهشون سلام نمی کرد خوب پس دیگه چرا کمکشون میکرد؟
ضمنا من فقط شنیده ام که به خاطر ثروت کسی بهش سلام نکنید و گرنه نیمی از ایمانتان از بین میرود

تو همون نیستی که ثبت نام کردی قطره بشی؟:D
نمیدونم از کجا میدونستی اینجا قطره داریم
تالار اخبار که واسه غیر عضو ها بستست.

چند روز دیگه معلوم میشه کی هستی

بگذریم

منبع سخنتو لطف کن اول (امام علی برای مسیحیا غذا میبرد)

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر از شما.اما حدیثش به نظر من 100% جعلیه!!!:confused:
اگه درست باشه که تبعیض و ظلمه به پیروان سایر مذاهب در جامعه اسلامی!!!!:eek:
من خودم با 5 گروه اول سلام علیک حسابی دارم و حسابی دوست هستیم!!:surprised::eek:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوهوم
من مستقیم از سنای آمریکا پول میگیرم میام اینجا اینا رو میگم که از پیشرفت مسلمونا جلوگیری کنیم:w12:

تازه......میخواستیم جلوی ظهور امام زمان رو هم بگیریم
این محمود اینقدر زرنگه اون برناممونو خراب کرد:mad:
من باید تورا بدهم دست بیتاب تا بفهمی مفهوم اسلام چه چیزی است ای سبزیه قورمه سبزی خائن اسلام فروش :razz::D:eek:

haydiii

عضو جدید
اونا طبق فرموده امام صادق چون مسلمون نیستند عقل ندارند.

شما که عقل دری نباید سلام کنی بهشون
شما که از همه حدیثا مطلعی باید مسلمون 2 آتیشه باشی:biggrin:
آخه بندگان خدا انسانهای بدی نیستن یعنی میگی سلام ندم

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا طبق فرموده امام صادق چون مسلمون نیستند عقل ندارند.

شما که عقل دری نباید سلام کنی بهشون
نه سلام نه علیک خوب نیستی اهل موسیقی هستی مسلمون هم فکر نکنم باشی
پس نه سلام نه علیک میلاد:razz:

سايبر

اخراجی موقت
اقاي روبات ؛ يارئيس يا هركس كه باشد كه براي من اخطار ارسال نمودي ..........:eek:
اگر كسي به تو گويد احمق ، تو به او چه جواب ميدهي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:eek:
من مقابله به مثل ميكنم :
من نيز مثل خودش ، جوابش ميدهم ، پس درست قضاوت كن واگر قانع نشدي .اقاي روبات بيا در جمع تا با شما به بحث وگفتگو بنشينم :
Dear سايبر,

You have received a warning at باشگاه مهندسان ایران.

Reason:
-------
كلام نامناسب

شما در باشگاه مهندسان مرتکب تخلف شده اید.
-------

Original Post:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1790834
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله YuMi http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
شک نکنید سایبر همون بیتاب هست.

خدا رو شکر احمق هست و همش خودشو لو میده.
یه چیز مشترک تو پستای بیتاب و پنجره و دو سه تا نام کاربری دیگه هست، که الان تو یکی از پستای سایبر هم نمایان شد;)

منظورت از احمق همان YuMi ..........همه احمق هاي دنيا ميدانند كه YuMi هم گروه خودشان است
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
باشگاه مهندسان ایران

آخرین ویرایش:

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها پس تکلیف چیه که ا ن به مسیحی ها دست میده؟؟؟

YuMi

اخراجی موقت
اقاي روبات ؛ يارئيس يا هركس كه باشد كه براي من اخطار ارسال نمودي ..........:eek:
اگر كسي به تو گويد احمق ، تو به او چه جواب ميدهي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:eek:
من مقابله به مثل ميكنم :
من نيز مثل خودش ، جوابش ميدهم ، پس درست قضاوت كن واگر قانع نشدي .اقاي روبات بيا در جمع تا با شما به بحث وگفتگو بنشينم :
Dear سايبر,

You have received a warning at باشگاه مهندسان ایران.

Reason:
-------
كلام نامناسب

شما در باشگاه مهندسان مرتکب تخلف شده اید.
-------

Original Post:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1790834
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله YuMi http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
شک نکنید سایبر همون بیتاب هست.

خدا رو شکر احمق هست و همش خودشو لو میده.
یه چیز مشترک تو پستای بیتاب و پنجره و دو سه تا نام کاربری دیگه هست، که الان تو یکی از پستای سایبر هم نمایان شد;)

منظورت از احمق همان YuMi ..........همه احمق هاي دنيا ميدانند كه YuMi هم گروه خودشان است
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
باشگاه مهندسان ایران

من به بیتاب گفتم احمق
تو مگه بیتاب هستی؟:whistle:

تازه وارد هم هستی
بیتاب یه ماه هست آنلاین نشده
یعنی نمیتونی دیده باشیش:whistle:

حالا خودت قضاوت کن، راست نگفتم که ا ... ی؟:D

farhadjan

عضو جدید
احتمال این حدیثا از دست سانسورچی های تاریخ در رفته. حدیث های جالب دیگری هم باید باشه که متاسفانه سانسور شده.

آخرین ویرایش:

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:

والله ما شنیده بودیم که زمان حضرت محمد (ص) یک یهودی هر روز روی سر ایشان خاک روبه می ریخت و ایشان هرگز چیزی بهش نگفتند تا این که چند روز از یهودی خبری نبود و وقتی حضرت محمد(ص) جویا شدند و فهمیدند بیمار شده به عیادتش رفتند و یهودی هم مسلمان شد....

من فکر نمی کنم دین اسلام و انسان والایی چون حضرت علی (ع) چنین چیزی گفته باشند...
این حدیث تحریف شده است...

آخرین ویرایش:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم به سه گروه اول سلام نميكنم
1- دخترا .... چون اگه جواب ندن ضايع ميشم
2- پسرا ... چون حالشو ندارم
3- بچه ها .... چون بعد بقيه فكر ميكنن بچه ام
تنها كسي كه من اول بهش سلام ميكنم سرپرستم تو محيط كار هس كه اونم مجبوريه
البته خيلي دلم ميخواد خودمو اصلاح كنما

*setareh66*