سلام دوستان گلم
خیلیا از اینجا رفتن، شماها هم تاپیک خداحافظی زیاد دیدین. خواستم قبل ازرفتنم، عرض ادب کنم به همه دوستانی که اینجا پیدا کردم و در طول این مدت با هم به بحث و گفتگو پرداختیم.
اولین دوستم هیچ وفت یادم نمیره. *sepid* یادمه که قبل از دوست شدن، با هم دعوامون شد
ولی دوستی بعدش خیلی شیرین بود، میگن دوستی بعد دعوا شیرینه!
در طول این یکسال و خرده ای، دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که همشون برام عزیزن. دوستان
با دوتاشون حتی دوستی خارج از باشگاه هم دارم . مصطفی نخودیان و آیهان. مصطفی عزیز که خیلی زحمتش دادم تو اصفهان ایشالا قسمت بشه دوباره ببینمش و آیهان عزیز که هم دانشکده ایم
ولی از دو نفر بی خبر ماندم و دلم براشون تنگ شده،silver light وهمسرشون me-myself
این دوست عزیزم هم از من ناراحتهTabrizli Atila ، ازش حلالیت میخوام.
کلا از هرکی که تو بحثها و برخوردها، از من ناراحته حلالیت میخوام.
خانواده عزیزی هم پیدا کردم که دلم براشون تنگ میشه، عروس گلم پریسا، خواهرام به خصوص زینب و فاطمه ورها ومینا و...
داداش فرشاد و امین و...
نامزد گل اورامان خانم
که ما رو پسند نکرد 
این تاپیک هم "
ایرانیمین دیل سیزباشی آذربایجان" یادگار من هستش وخیلی برام عزیزه، از دوست عزیزم بابک وبقیه میخوام که هر روز پربارتر از پیش نگهش دارن. ممنونم
از مدیرعزیزمون افسون خانم هم ممنونم که تو این مدت خیلی کمکم میکرد.
خیلی هم تلاش کردم تالار تخصصی خودم رو فعال نگه دارم ولی چون اعضاش کمه موفقیتی به دست نیاوردم.
تو این مدت خیلی تجربیات مهمی بدست آوردم ولی دیگه رفته رفته احساس میکنم که این روند بیشتر به وقت تلف کردن میگذره و رفتن به صلاحمه.
از همه کسانی که در تاپیک قبلیم از من خواسته بودن بمونم ، صمیمانه سپاسگزاری میکنم
ولی هر آمدنی را رفتنیست!
این آخرین پست من هستش، اگه نتونستم جوابتون رو بدم معذرت میخام
چقدر معصومانه واژه ها را طی می کردی
حالا رسیدی به آخرین هجا های خداحافظي

خیلیا از اینجا رفتن، شماها هم تاپیک خداحافظی زیاد دیدین. خواستم قبل ازرفتنم، عرض ادب کنم به همه دوستانی که اینجا پیدا کردم و در طول این مدت با هم به بحث و گفتگو پرداختیم.
اولین دوستم هیچ وفت یادم نمیره. *sepid* یادمه که قبل از دوست شدن، با هم دعوامون شد

در طول این یکسال و خرده ای، دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که همشون برام عزیزن. دوستان
با دوتاشون حتی دوستی خارج از باشگاه هم دارم . مصطفی نخودیان و آیهان. مصطفی عزیز که خیلی زحمتش دادم تو اصفهان ایشالا قسمت بشه دوباره ببینمش و آیهان عزیز که هم دانشکده ایم

ولی از دو نفر بی خبر ماندم و دلم براشون تنگ شده،silver light وهمسرشون me-myself

این دوست عزیزم هم از من ناراحتهTabrizli Atila ، ازش حلالیت میخوام.
کلا از هرکی که تو بحثها و برخوردها، از من ناراحته حلالیت میخوام.
خانواده عزیزی هم پیدا کردم که دلم براشون تنگ میشه، عروس گلم پریسا، خواهرام به خصوص زینب و فاطمه ورها ومینا و...
داداش فرشاد و امین و...
نامزد گل اورامان خانم

این تاپیک هم "
ایرانیمین دیل سیزباشی آذربایجان" یادگار من هستش وخیلی برام عزیزه، از دوست عزیزم بابک وبقیه میخوام که هر روز پربارتر از پیش نگهش دارن. ممنونم

از مدیرعزیزمون افسون خانم هم ممنونم که تو این مدت خیلی کمکم میکرد.

خیلی هم تلاش کردم تالار تخصصی خودم رو فعال نگه دارم ولی چون اعضاش کمه موفقیتی به دست نیاوردم.
تو این مدت خیلی تجربیات مهمی بدست آوردم ولی دیگه رفته رفته احساس میکنم که این روند بیشتر به وقت تلف کردن میگذره و رفتن به صلاحمه.
از همه کسانی که در تاپیک قبلیم از من خواسته بودن بمونم ، صمیمانه سپاسگزاری میکنم

این آخرین پست من هستش، اگه نتونستم جوابتون رو بدم معذرت میخام

چقدر معصومانه واژه ها را طی می کردی
حالا رسیدی به آخرین هجا های خداحافظي

آخرین ویرایش: