سلام دوستاي خوبم . اين سواليه كه چند وقتي ذهنمو به خودش مشغول كرده !!!"چرا آدما ازدواج مي كنن؟" . من جوابي براي اين سوال ندارم . اگه مي تونين هر چي كه مي دونين برام بنويسين . ممنونم!

بچه ها چرا فکر می کنید با ازدواج کردن، بدبختی هاتون چند برابر می شه؟؟؟برا اینکه بدبختی خودشونو چند برابر کنن
از سر بيكاري و تنهايي. چون من خيلي از آدم ها رو ميشناسم كه انقدر پر مشغله اند كه به ازدواج فكر نمي كنن.
می دونی چرا ازدواج اون آرامشو ایجاد نمی کنه؟چون همه فکر می کنن با ازدواج محدود می شن.اگه تو دوران تجرد درست زندگی کرده باشی،با ازدواج هیچوقت محدود نمی شی.ادما ازداج میکنن چون نیاز به اینکار دارن هم روحی هم معنوی
هر چند ازادی هر دو طرف کم مییشه ولی بجاش خیلی چیزا بدست میاره
هر چند تو این دوره زمونه که همه پاشون رو پدال گازه تا از هم دیگه جلو بزنن ازدواج اون ارامش رو که باید ایجاد کنه نمیکنه
سلام دوستاي خوبم . اين سواليه كه چند وقتي ذهنمو به خودش مشغول كرده !!!"چرا آدما ازدواج مي كنن؟" . من جوابي براي اين سوال ندارم . اگه مي تونين هر چي كه مي دونين برام بنويسين . ممنونم!
از اونجایی که عادت دارم راجع به نظر دیگران نظر بدم ......میگم.......
هیچکدومتون حرف دلتونو نزدین !!!!
اکثرا گفتن آزادی رو از دست میدن!!!!
چون هنوز وقتش نرسیده..............
ولی به وقتش .............
می دونی چرا ازدواج اون آرامشو ایجاد نمی کنه؟چون همه فکر می کنن با ازدواج محدود می شن.اگه تو دوران تجرد درست زندگی کرده باشی،با ازدواج هیچوقت محدود نمی شی.
قربونت برم.....سارا کشته مرده عقایدتم خانوووووووووووم![]()