به نظر شما پول خوشبختی میاره ؟

sma519

کاربر بیش فعال
Hmmmmmmmmm

Hmmmmmmmmm

آخه مجبور بودي حرف آخر رو اول بزني و ما بمانيم سوزان سوزان !!!!!:wallbash:
عنوان تاپيك رو كه ديدم ، اومدم همين رو بگم كه زحمتش رو شما كشيده بوديد .
Thank's
;)

امیر Amir

کاربر حرفه ای
به نظر شما پول خوشبختی میاره ؟ :que::que:

پوال آرامش میاره

اسایش میاره

اما یک چیزایی هم باخودش میبره....

میتونه بر عکس باشه اسایش و ارامش هم ببره....

پولداری خوش بختی نمیاره

اما بی پولی حتما بد بختی میاره

آگرین

عضو جدید
من با دوستمان موافقم
پول خوشبختی نمیاره و بی پولی هم خوشبختی نمیاره ، ولی پول باعث میشه ما بهتر فکر کنیم چون از نظر مادی تامین هستیم و در آسایش بودن همیشه لازمه یه زندگیه خوبه (البته همیشه استثنا هم وجود داره)من دوست دارم انقدر پول داشته باشم:surprised: که اصلا نیازی نباشه در مورد پول فکر کنم و هر وقت نیاز داشتم فقط خرجش کنم:biggrin:(یعنی کلا دوست ندارم فکرم را مشغول پول ودر آوردن ان کنم...خوشبختانه یا:surprised: بدبختانه )..........ولی در کل پول خوبه، بی پولی باعث ایجاد مشکل در زندگی میشه ،چون پول لازمه زندگی امروزه(متاسفانه):)

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم با امیر موافقم. بی پولی بد بختی میاره.اما پول همیشه خوشبختی نمیاره.
خیلی وقتا پول باعث میشه ارامش هم از بین بره. چون یه جورایی پول طمع به همراه داره برای پول بیشتر... این جور وقتاست که دیگه همون یه ذره ارامشه هم از بین میره.
در کل اینکه پول وجودش برای تضمین خوشبختی لازمه اما به قول دوستمون کافی نیست.

ali.a.d

عضو جدید
ولی قبل از اینکه پول محافظ ما باشه ، ما محافظ پول هستم ، دقیقا برعکس چیزی که بخواهیم.

البته میدونم خیلی ها تون با این حرف مخافین.

honia

عضو جدید
اگه مجردی که شاید نتونی درک کنی ولی اگه متاهل باشی شاید درک کنی که جیب خالی میتونه در 99.9 درصد خانواده ها یا خوشبختی رو با خودش ببره یا اصلا اجازه ورود خوشبختی رو نده:confused:

ask q

عضو جدید
سلام به همگی.
به نظر منم اینکه پول حتما خوشبختی بیاره میتونه 1000 تا اما و اگر داشته باشه،اما احتمال اینکه بی پولی بدبختی بیاره خیلی زیاده و نمیشه براش زیاد اما واگر آورد.
ولی تو دوره ی ما (مخصوصا تو مملکت گل و بلبل ما که اصلا دچار بحران نیست) برای اینکه آدم بتونه به علایقش فکر کنه باید یه آرامشی داشته باشه که بخش بزرگی از این آرامش وقتی حاصل می شه که فکرش فارغ از مشکلات و دغدغه های مالی باشه...
به هر حال شوخی نیست!!!
ولی کلا به نظر من پول خطرناکه حسن!!!:cry::cry::cry: چون هم وقتی هست و هم وقتی نسیت میتونه مشکل زا باشه . ;););)

موفق باشید و امیدوارم پول براتون خطرناک نباشه! :biggrin::biggrin::biggrin:

khoshhal

عضو جدید
امام علی (ع) فرمود :
پایی که از فقر در بیاید در فساد گذاشته می شود .
موضوع این نیست که پول خوشبختی می اره یا نه مو ضوع اینه که چرا ما اجازه می دیم که اینجوری باشه؟
اصلا چرا یه همچین سوالی رو از خودمون می پرسیم؟
چند سال پیش توی یکی از همین برنامه های تلویزیونی دیدم که نشون می داد یه زن و شوهر با بچشون اینقدر خوشبخت بودن که حد نداشت وقتی از شوهر پرسیدن جریان چیه گفت من حتی گاهی وقتا پول یه نون بربری یا لواشو هم نداشتم اما خانوادم اونو به روم نیاوردن
چیزی که ما رو خوشبخت کرده خود داری ومعرفت و...

pishoo

عضو جدید
اگه پول به همراه جنبه و شعور استفاده کردنش،باشه میتونه آدمو هم این دنیا هم اون ور خوشبخت کنه ولی اگه فقط پول باشه آدم و به پست ترین جای ممکن می کشونه! ;)
البته امروز90 درصد مردم ما................:eek:
شما چی فکر می کنید

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
عارفانه ش اينه كه اگه آدم آدم باشه چه بي پول چه با پول خوشبخته!البته به شرط اين كه همه اينجوري فكر كنن!اگه خانوم و پدرخانوم و ... اينجوري فكر كنن !
اما واقع گرايانه ش اينه پول تا يه حديش خوشبخي مياره!اگه پول دست خانوم خونه باشه كه ديگه خيلي خوشبختي مياره:biggrin: و يه حدي رو نداره!
ولي اگه دست آقايون زيادي پول باشه نگراني و اضطراب مياره!!:( و كلًا خطرناك ميشه حسن:biggrin:
(آقايون تخم مرغ گنديده پرت نكن خيله خب بابا استثنا هم هست حسن;)!)

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
شکسپیر میگه:
"داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است، ولي نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است."
در این زمونه واقعاً پول برای کسب علم لازمه، و همین طور برعکس ولی مطمئناً هیچ کدوم نمی تونن مایه ی خوشبختی باشن.

آخرین ویرایش:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
پول آسایش و آرامش خوبی بهمراه می یاره. البته مقدار معقولش:smile:
چون پول زیاد نکبت می یاره

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من پول خوشبختی نمیاره ولی ضامن خوشبختیه.
خیلیا رو دیدم که با عشق شروع کردن ولی خوشبخت نشدن.
منم با حرف دوستمون موافقم
همه چیز که پول نیست،پس سواد و موقعیت اجتماعی و شخصیت اخلاقی چی میشه؟
دوستان عزیزم پول زیادش هم خوب نیست چون طمع و حرص آدمی رو بیشتر میکنه
یه روز آدم به خودش میاد و میبینه که با این همه پول یه کار مفید نکرده و فقط پول رو جمع کرده
بنظرم پول زیاد گاها باعث میشه که آدم از یاد خدا هم غافل بشه؛نمونه این افراد در کشور ما زیاد هستن
موفق باشید;)

اريايي

عضو جدید
به نظر من پول همراه با عقل و درايت همراه با جنبه پولداري حتما حتما خوشبختي مي ياره :smile::smile: