مخلص شما مهندس فک کنم کاره رف رو هوا نه....
راستی پلاک این ماشین باید کجاش نصب بشه ، فک کنم باید بذارن رو داشبرد بد نمیشه هااااااا
طراحه باید یه اتود جدید بکشه روکاره حیفه ...![]()

مخلص شما مهندس فک کنم کاره رف رو هوا نه....
راستی پلاک این ماشین باید کجاش نصب بشه ، فک کنم باید بذارن رو داشبرد بد نمیشه هااااااا
طراحه باید یه اتود جدید بکشه روکاره حیفه ...![]()
ای خدا خفت نکنه حسین
اخه این نقدای گاراژی چی بود کردی؟
1- درسته تو ایران جواب نمیده ولی نه به خاطر شاسیش بلکه به خاطر پولش
2-دره موقع باز شدن که کامل سره ماشینه فقط جلوش یکم مثه گلگیر میاد بیرون
3- خوب درشو باز میکنه عوض میکنه. اخه اقا دزده چرخه این ماشینو میخواد چیکااااااااااااااااااااار
4-ای شیشه ها که شیشه معمولی نیستن که افتاب را بدن
5-![]()
![]()
فکر کنم مستند ساخت ماکتشو دیدم...خیلی جالب بود....![]()
ای خدا خفت نکنه حسین
اخه این نقدای گاراژی چی بود کردی؟
1- درسته تو ایران جواب نمیده ولی نه به خاطر شاسیش بلکه به خاطر پولش
2-دره موقع باز شدن که کامل سره ماشینه فقط جلوش یکم مثه گلگیر میاد بیرون
3- خوب درشو باز میکنه عوض میکنه. اخه اقا دزده چرخه این ماشینو میخواد چیکااااااااااااااااااااار
4-ای شیشه ها که شیشه معمولی نیستن که افتاب را بدن
5-![]()
![]()
خو مرد حسابی دیگه زانتیا هم میتونه شاسیشو بالا پایین کنه. کم نیستن ماشینایی که الان شاسیشون به همین پایینیه1) خب هر دوتاش دیگه بلاخص اولی ، شاسیه خیلی کوتاس واقعا جواب نمیده ، رو اولین سرعت گیره رو هواس چرخا ، پولش حالا بماند که صفراشو به ریال نمیشه حساب کرد
2) واسه باز شدن دره فضای زیادی میخواد اگه یه ماشین دیگه گلگیر به گلگیر وایسه دیگه هچی باید بمونی آفتاب بخوره تو سرت تا رانندهه بیاد این جور موارد زیاد اتفاق میفته ، نمیشه ازش چش پوشی کرد.
3) به نظرت شیشه گذاشتن که چی فقط برق بزنه ، خب بارنگ هم میشه حلش کرد که برق بزنه مطمئتم آفتاب تو کله راننده میخوره
4) اگه انبوه مونتاژ بشه و بیاد تو بازار ، آغا دزده بازار سیا را میندازه ، ولی من گفتم این مزیتش خوبه چرخا رو آغادزده نمیتونه بلند کنه چرا که باید اول در باز بشه تا چرخه در بیاد ، که مطمئنا قفل درارو نمیتونه باز کنه
5) چراغ چشمک زنه رو بدنه بغل یادش رفت و یاد رفت ...
6 ) راستی برف پاکناش کو...
7) زنجیر چر هم که نمیشه ببندی روش ، فضای آزاد چرخ با گلگیره کمه...
خو مرد حسابی دیگه زانتیا هم میتونه شاسیشو بالا پایین کنه. کم نیستن ماشینایی که الان شاسیشون به همین پایینیه
در مورد در ماشین اخه واسه طراحی بدنه ایرو دینامیک بودن مهمتره یا پنچر گیری. اصلا از کجا معلوم این چرخاش پنچر بشه.
این شیشه ها دیجیتالیه حسین. مثه شیشه ماشین جدید bmw
چراغ چشمک زن روی بدنه فقط به خوراک عروسی تو ایرانه. میدونی چنتا ماشین هست که ندارن. corvett. reventon. one77....
سوپر اسپورتا معمولا یا برفپاک کن ندارن یا مخفیه تو حالت عادی. سرچ کنی میبینی
لاستیکشون هم خیلی چسبنده تر از اونه که زنجیر چرخ بخوان.
جونه من اگه یه روزی مدرس دانشگاه شدی از این گیرای بنی اسرائلی به دانشجو هات ندی![]()
معرکه س..............
ممنون دوست خوبم
جالب انگیز بود
![]()
در دسترس نمیباشد!دیاين ديگه چيه؟
يه سوال از سازنده اش ميپرسي برام؟
ميتونه از چاله و چوله ها و دست انداز هاي خيابون هاي ايران بپره؟
مرسي قشنگه
خوشحالم که خوشتون وامدمن رشتم مکانیک خودرو .............خیلی جالب بود........
VERY GOOD
خو حالا چراچشاتو اونجوری میکنی آجیوای چقد قشنگه.![]()