بررسی کیفیت و محتوا برنامه تلویزیونی " ماه عسل "

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
بزرگتری گفتن کوچکتری گفتن
مگه دختره پدر مادر نداره که اومده از خودش خواستگاری کردن !!!
پدر و مادری که اسباب کشی کنن جمع کنن برن بدون هیچ اطلاع قبلی به بچه شون و 20 سال تموم تا به امروز هیچ خبری از بچشون نگیرن که لااقل ببینن زنده ست یا مرده،لیاقت اسم پدر و مادرو دارن؟!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
دقت کنید بیشتر بیننده‌های برنامه‌اش خانم‌ها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامه‌ش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانم‌ها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاست‌های حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبخت‌تر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. کم ناراحتی داریم اینم شده پیاز صدا سیما. یکی این یکی هم اون سریال ستایش که دختره از اول تا آخرش زاری می‌کرد. این برنامه مناسب کشوری که در رده‌های آخر شاد بودن مردم هست، نیست
کلا یه سریا با برنامه پر مخاطب داشتن تلویزیون به هر نحوی مخالفن.
چون نشستن مردم پای برنامه های صدا و سیما رو حمایت از اسلام و حکومت اسلامی میدونن!!!!!!
آرزوشونم اینه که مردم بشینن پای سریالای ماهواره ای یا بالا پایین پریدن 4 تا دختر بزک دوزک کرده رو ببینن یا در کمترین حالت،برنامه های مثلا مستند و تحریف شده من و تو و بی بی سیو نگاه کنن.
یکی نیست بهشون بگه خب شما خودتون واسه چی نگاه میکنین؟حیفتون میاد نبینینو روزنامه ها و سایت هاتونو از مقاله های به ظاهر منتقدانه سیاه نکنین؟راه دیگه ای واسه پول درآوردن نیست؟

راست میگن دیگه،چرا ما باید فکر کنیم از ما بدبختتر هم هست؟چرا باید از داشته هامون راضی باشیم و شاکر باشیم؟ما باید همیشه فکر کنیم بدبختترینیم و همیشه مایوس و نا امید باشیم.همیشه به نداشته هامون فکر کنیم،غر بزنیم،اطرافیانمون رو هم همیشه به غر،اعتراض و سیاهنماییه مطلق دعوت کنیم.آخرشم دق کنیم بمیریم یه سری مفت خور غرب پرست بشینن به ریشمون بخندنو بیان هرکار خواستن با انگیزه وافر انجام بدنو لذتشو ببرن.

آخرین ویرایش:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلاانجوری نبودکه استارترمحترم نقل کردن.من خودم برنامه رودیدم.اتفاقادختره خیلی هم راغب به ازدواج بودفقط شان خودشوپایین نیاوردو گفت ایشون پسرخوبی هستن فقط من بایدیکم فکرکنم.اونم که همه دخترامیگن دیگه
یه مسئله دیگه بالاغیرتا ماه عسلو سیاسیش نکنید.یعنی چی که باحکومت همسوئه؟!:razz:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: اتی غصه نخور...فردا خودم میام تو برنامش خواستگاری میکنم ازت :D

.....

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
یا مشکل از یک ملت شوت و بی فرهنگه که به دلیل نبودن مدرسه های درست و رسانه های حکومتی شستشو مغزی دهنده نتونستن پشتوانه فرهنگی قوی داشته باشن؟
کاملا با این قسمت حرفتون موافقم .

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کنید بیشتر بیننده‌های برنامه‌اش خانم‌ها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامه‌ش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانم‌ها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاست‌های حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبخت‌تر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. کم ناراحتی داریم اینم شده پیاز صدا سیما. یکی این یکی هم اون سریال ستایش که دختره از اول تا آخرش زاری می‌کرد. این برنامه مناسب کشوری که در رده‌های آخر شاد بودن مردم هست، نیست

منم با این جَنبش که بیشتر بدبختی ها رو نشون میده و مردم غمگین رو غمگین تر می کنه مشکل دارم
جالب اینه که همش هم علیخانی میخواد پیاز داغشو زیاد کنه و مهمونش رو بیچاره تر و ناراحت تر از اونی که هست نشون بده..اینو از سوالایی که می پرسه و تاکیدش رو بعضی حرفای مهمونا کاملا میشه فهمید

چیزی که تو مملکت ما کمبودش واقعا احساس میشه شادیه
چرا باید برنامه هایی مثل "خندوانه" اینقدر کم باشه و جای این که دم افطار برنامه هایی برای خندوندن مردم داشته باشیم، ناراحتشون کنیم؟
چرا خندوانه نباید از شبکه 1،2،3 پخش بشه که همه بتونن ببیننش؟ کاش رامبد جوانای برنامه ساز ما زیاد بشن...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من مجریشون هم بی ادبه هم عقده ایه هم خود خوشگل بینی داره!با اون چشای بی ریختش!
خیلی بدم میاد از این یارو!
وااقعن عقده ایه!
:D
برنامش هم مزحرف تر از خودش!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من مجریشون هم بی ادبه هم عقده ایه هم خود خوشگل بینی داره!با اون چشای بی ریختش!
خیلی بدم میاد از این یارو!
وااقعن عقده ایه!
:D
برنامش هم مزحرف تر از خودش!

:biggrin:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از کسی خاص دفاع نمیکنم. فقط کلیات انسانیت رو میخوام یادآوری کنم !!!. مسخره کردن دیگران کار بسیار زشتیه.

آخرین ویرایش:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
منم با این جَنبش که بیشتر بدبختی ها رو نشون میده و مردم غمگین رو غمگین تر می کنه مشکل دارم
جالب اینه که همش هم علیخانی میخواد پیاز داغشو زیاد کنه و مهمونش رو بیچاره تر و ناراحت تر از اونی که هست نشون بده..اینو از سوالایی که می پرسه و تاکیدش رو بعضی حرفای مهمونا کاملا میشه فهمید

چرا باید برنامه هایی مثل "خندوانه" اینقدر کم باشه و جای این که دم افطار برنامه هایی برای خندوندن مردم داشته باشیم، ناراحتشون کنیم؟
چرا خندوانه نباید از شبکه 1،2،3 پخش بشه که همه بتونن ببیننش؟ کاش رامبد جوانای برنامه ساز ما زیاد بشن...
همه میتونین ببینن.فقط باید به جای رسیور ستلایت، رسیور ست آپ باکس وصل کنن.نمیتونن دیگه،خیلی سخته براشون!!!
البته اگه تلویزیونشون خودش شبکه دیجیتال نداشته باشه.چون اگه داشته باشه که اصلا نیاز به رسیور نداره.از شبکه 1 تا شبکه 21 که HD هست رو خودش با یه آنتن معمولی میگیره.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا که شما به چه حقی به ما دخترها توهین میکنید؟؟. بعدشم آمار ازکجااوردید؟درمورد بیننده ها. اصلا هرکی دلش بخوادنگامیکنه.شاید دلیل بد اومدن خودتونم بگید بدنباشه.بدبخت تر هست؟؟. بله هس. بله بایددرعین اینکه شاکر خدا باشیم، به جز خودمون به اطراف خودمونم واقف باشیم. شما مگه نمیبینید بااین برنامه به خیلیا چه خدمات مختلفی شده؟!. یعنی این مردم نباید یه کم به جز خودشون اطراف خودشونم ببینن، هرچند خودشونم به قول شما در ناراحتی باشن؟!.

سرکار خانم mihua اولاً لااقل شما تیریپ مظلوم‌نمایی در نیارید که توو این سایت تنها کسی که باهاش درگیر نشدید اصغر بقال بوده.
دوماً یه شناخت نسبی با توجه به پست‌هاتون ازتون دارم؛ اگه اون کلمه‌ی حکومت رو نمی‌آوردم اینطوری بهتون برنمیخورد و الا اگه قرار بود به خاطر توهین به خانم‌ها صداتون رو بلند کنید خیلی جاهای دیگه باید این کار رو میکردید که نکردید.
ثالثاً، پست خودم رو نقل قول کردم تا یک بار بدون جو زدگی بخونید. اینکه گفتم خانم‌ها احساساتی‌تر هستند دروغ هست یا بد هست؟ مگه قبلش نگفتم "احساسات مردم"؟ مردم، اعم از من و شما و خانم و آقا، احساساتی هستند و این وسط احساسات خانم‌ها بیشتر هست. این توهین هست؟ مگه گفتم خانم‌ها عقل ندارند؟ نه خیر سوژه رو اشتباه گرفتید، اگر خواستی بهت لینک میدم تا ببینی توو تاریخ چه کسانی گفتند خانم‌ها عقلشون ناقص هست و به نظراتشون کوچکترین اهمیتی ندادند و با عقاید و تصمیم‌هاشون خانم‌ها رو تبدیل به ماشین جوجه‌کشی محضِ توو سری‌خور کردند.

الان شما دقیقا دارین به دخترا توهین میکنین و می خوایید بگید پسرا و آقایون عقل کلن و خانوما یه مشت آدمای احساساتی هستند که نظراتشون ب هیچ دردی نمیخوره ...من نگفتم طرفدار صرف این برنامه هستم.......بعضی وقتا شده که حسابی علیه ش هم برخورد کردم........بهتره یه بار دیگه پست قبلی منو بخونید تا شاید این بار متوجه گفته های من بشید و اون رو به آمار و احتمالاتی که فقط از ذهن شما نشئت میگیره ربط ندید.....
من اصلاً پست شما رو ندیدم بهتره شما یک بار دیگه پست قبلی من رو بخونید، من هیچ آمار و احتمالی ندادم. قسمت سوم حرف‌هام در جواب دوستتون شامل شما هم میشه.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرکار خانم mihua اولاً لااقل شما تیریپ مظلوم‌نمایی در نیارید که توو این سایت تنها کسی که باهاش درگیر نشدید اصغر بقال بوده.
دوماً یه شناخت نسبی با توجه به پست‌هاتون ازتون دارم؛ اگه اون کلمه‌ی حکومت رو نمی‌آوردم اینطوری بهتون برنمیخورد و الا اگه قرار بود به خاطر توهین به خانم‌ها صداتون رو بلند کنید خیلی جاهای دیگه باید این کار رو میکردید که نکردید.
ثالثاً، پست خودم رو نقل قول کردم تا یک بار بدون جو زدگی بخونید. اینکه گفتم خانم‌ها احساساتی‌تر هستند دروغ هست یا بد هست؟ مگه قبلش نگفتم "احساسات مردم"؟ مردم، اعم از من و شما و خانم و آقا، احساساتی هستند و این وسط احساسات خانم‌ها بیشتر هست. این توهین هست؟ مگه گفتم خانم‌ها عقل ندارند؟ نه خیر سوژه رو اشتباه گرفتید، اگر خواستی بهت لینک میدم تا ببینی توو تاریخ چه کسانی گفتند خانم‌ها عقلشون ناقص هست و به نظراتشون کوچکترین اهمیتی ندادند و با عقاید و تصمیم‌هاشون خانم‌ها رو تبدیل به ماشین جوجه‌کشی محضِ توو سری‌خور کردند.

من اصلاً پست شما رو ندیدم بهتره شما یک بار دیگه پست قبلی من رو بخونید، من هیچ آمار و احتمالی ندادم. قسمت سوم حرف‌هام در جواب دوستتون شامل شما هم میشه.

:biggrin:...!.... اولاً که من با کسی درگیر نشدم.اگر کسی حرفام به مذاقش خوش نیومده و باهم بحث کردیم، به منظور درگیری نیست. بعدهم شما به فکراین باش خودتون درگیر نشید.
دوم اینکه اشتباه برداشت کردی. لزومی هم نمیبینم بیشتز ازاین واسه کسی توضیح بدم.
بعدش هم اتفاقا شناحتت از من اشتباهه و من به احترام گذاشتن به جنس خودم به شدت حساسم!. بنابراین خوشم نمیاد بخصوص یه پسر بخواد درمورد موضوعات الکی با من کل کل الکی بکنه. بحث منطقی موردی نداره البته.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب اینه که همش هم علیخانی میخواد پیاز داغشو زیاد کنه و مهمونش رو بیچاره تر و ناراحت تر از اونی که هست نشون بده.. اینو از سوالایی که می پرسه و تاکیدش رو بعضی حرفای مهمونا کاملا میشه فهمید

دقیقاً. نمونه‌اش برنامه‌ی مهاجرتش. دو نفر از قله‌ی قاف پیدا کرده و عقاید اون‌ها رو میخواد توو ذهن مردم فرو کنه. اگه واقعاً اینطوری پس چرا این همه آدم که رفتند برنمی‌گردند؟ نسبت کسایی که اومدند به بقیه به 0 میل میکنه.
آخرش هم میگه اگه 100 دلیل برای رفتن هست 1 دلیل برای ماندن پیدا کنید. حرف از این بی‌منطق‌تر و پوپولیستی‌تر توو عمرم نشنیده بودم. اینکه روز روشن برای خودمون بیاریم معنیش این نیست که بشینیم سگ‌دو بزنیم، روز روشن الزاماً فقط داخل این خاک نیست. فردا تقّی به توقّی بخوره خودش زودتر از همه در میره.

من نمیگم نظراتی که باب طبع من هست رو بگه ولی برای اینکه چرخ برنامه‌ش بچرخه به منطق و شعور بقیه توهین نکنه و فکر نکنه از پشت کوه اومدیم و هر چی اون بگه درسته. برای همین من به خیر بودن نیت این بابا مشکوکم.

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما پست منو ندیدید؟:surprised:
پس چرا ازش نقل قول گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما دقیقا خطاب به من همه این حرفا رو زدین پس سعی نکنین زیر حرفاتون بزنید

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
خانم های گلم،مخصوصا mihua saharnaz modirbanoo عزیز اصلا تحت تاثیر فرافکنی قرار نگیرین.

من منظور خاصی ندارما.ولی بعضی وقتا آقایون از احساسی کردن خانوما استفاده میکنن تا پیشروی کنن.وقتی دیدن طرفشون عقب نشینی کرد به صورت غیر مستقیم اصل مطلبو منحرف میکننو معمولا طرف خانم هم یادش میره موضع اولیه اش چی بود و ...در نهایت موفق میشن که به اون هدف برسن.

البته در زندگی اگر آقایون خونوادتون اینکارو کردن،مثه برادر،پدر یا در آینده همسرتون از این راه وارد شدن، باهاش برخورد نکنین.اجازه بدین حس کنن که میتونن از دریچه احساسات روتون اثر بزارن.چون آخرش پیوند عاطفیتونو عمیق تر میکنه.اما در مورد سایر آقایون و آقا پسرا خوب حواستونو جمع کنین.خیلی از این بحث ها و حتی به ظاهر دعواها، در نهایت نتیجه عکس میده.همون اول تا دیدین طرف مقابلتون فرافکنی کرد،بحثو احساسی کرد،مسئله رو شخصی کرد و ....فوری جلوش وایستین و نزارین ازین راه منحرف کنه و نتیجه عوض شه.

نمیدونم دقیقا متوجه شدین چی گفتم یا نه.شایدم اصلا خوب نگفتم!

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم های گلم،مخصوصا mihua saharnaz modirbanoo عزیز اصلا تحت تاثیر فرافکنی قرار نگیرین.

من منظور خاصی ندارما.ولی بعضی وقتا آقایون از احساسی کردن خانوما استفاده میکنن تا پیشروی کنن.وقتی دیدن طرفشون عقب نشینی کرد به صورت غیر مستقیم اصل مطلبو منحرف میکننو معمولا طرف خانم هم یادش میره موضع اولیه اش چی بود و ...در نهایت موفق میشن که به اون هدف برسن.

البته در زندگی اگر آقایون خونوادتون اینکارو کردن،مثه برادر،پدر یا در آینده همسرتون از این راه وارد شدن، باهاش برخورد نکنین.اجازه بدین حس کنن که میتونن از دریچه احساسات روتون اثر بزارن.چون آخرش پیوند عاطفیتونو عمیق تر میکنه.اما در مورد سایر آقایون و آقا پسرا خوب حواستونو جمع کنین.خیلی از این بحث ها و حتی به ظاهر دعواها، در نهایت نتیجه عکس میده.همون اول تا دیدین طرف مقابلتون فرافکنی کرد،بحثو احساسی کرد،مسئله رو شخصی کرد و ....فوری جلوش وایستین و نزارین ازین راه منحرف کنه و نتیجه عوض شه.

نمیدونم دقیقا متوجه شدین چی گفتم یا نه.شایدم اصلا خوب نگفتم!

نفهمبدم چرا من هم مخاطب این پستتون قرار گرفتم؟!

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا از این برنامه و اخحسان خوشم نمیاد
احسان گاهی خودشوگم میکنه و جو میگیردش
طرز صحبتش رو گاهی که خودشو گم میکنه نمیپسندم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]دلاوری: چرا به احسان علیخانی حمله می‌کنید؟ [/h]​
محمد دلاوری خبرنگار صداوسیما نوشت: «وقتی خندوانه و ماه عسل وجود دارد و کنترل تلویزیون هم دست ماست که هر کدام را دوست داریم انتخاب کنیم ، این همه حمله به احسان علیخانی بی انصافی است».
خبرگزاری تسنیم: محمددلاوری، خبرنگار صداوسیما در دو پست اخیر صفحه اجتماعی خود از احسان علیخانی دفاع کرده و از پخش این روزهای پایتخت 4 انتقاد کرد.

در ادامه نظر او در این دو موضوع را می‌خوانید:

این همه حمله به احسان علیخانی بی انصافی است

«وقتی خندوانه و ماه عسل وجود دارد و کنترل تلویزیون هم دست ماست که هر کدام را دوست داریم انتخاب کنیم ، این همه حمله به احسان علیخانی بی انصافی است ، ماه عسل و رادیو هفت و پایتخت و برنامه هایی از این دست حاصل سالها تلاش آدمهایی است که برای بیننده احترام قائل بوده اند خوب است به عنوان سازنده ، مدیر و حتی مخاطب از این سرمایه ها مراقبت کنیم.»

پایان بد برای خاطره ای شیرین و دوست داشتنی

«نمیدانم سریال پایتخت قربانی بی پولی سازمان شد و یا میل پولدار شدن عواملش منتها هر چه هست، این گفتگوهای کشدار ، این نشان دادن های مداوم انواع شوینده ها و ریتم کسالت آور احتمالا یک پایان بد برای خاطره ای شیرین و دوست داشتنی خواهد بود.»

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هم این قضیه خواستگاری واقعا بد بود... اول همه پسره بی عقلی کرد گفت، بعد هم که علیخانی چسبید که باید بله رو بگیره! خب باباجان نمی گی دختره بگه نه جلو 70 میلیون آدم پسره بدبخت چی به روزش میاد؟؟؟
.
در کلیت ماه عسل هم بنظرم یه قسمتاییش خیلی خوبه یه قسمتاییش هم بد... ولی امسال تا اینجا که زیاد جالب نبوده.... موضوعا تکراری شده... بنظرم تحت تاثیر انتقادا می خوان عوض کنن اما سنکوپ کرده برنامه... سالای پیش ریتم بالا پایینی داشت... امسال همینجور یه خط صافو گرفته داره می ره!

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم ندیدم ولی واسم جالبه بدونم این ماجرایی که شنیدم راست بوده یا نه؟ میگن یکی از مهمونای برنامه ماه عسل به علیخانی گفت که از یه دختر خانمی خوشم میاد و میدونم اگه بهشون بگم 99 درصد بهم جواب مثبت میده ولی روم نمیشه. علیخانی که این ماجرا رو میشنوه اصرار شدید میکنه که شماره دختر خانم رو برام بگیر و بطور زنده ازش خواستگاری کن، مرد هم تو موقعیتی قرار میگیره جلو دوربین و اینکار رو میکنه و دختر خانم جواب رد میده و مردک ضایع میشه حتی وقتی علیخانی با دختر خانم صحبت کرد واسه بله گرفتن دختر جوابش منفی بود. پس از این اتفاق مهمان برنامه که آبروش جلوی دوربین رفته بود بشدت از دست علیخانی ناراحت میشه و تا پایان برنامه نه حرفی میزنه و نه هیچی وتا پایان نگاه بسیار حزن انگیزی به علیخانی میکنه. علیخانی هم که متوجه گندی که زده میشه تا اخر روش نمیشه با مهمان صحبت کنه و مشغول صحبت با سایرین میشه و زودتر از موعد با بینندگان خداحافظی میکنه!

این علیخانی چرا اینقدر پر رو شده؟ فک میکنه کیه؟ چرا با مهمونهای برنامه مثله بچه رفتار میکنه؟
این حرفا رو کی براتون نقل کرده:eek: اصن اینطور نیس
کارش به نظر من بچه بازی بود.ولی بازم ایول به دختره ک جوگیر نشده رو آنت بگه بله.گف باید فکر کنه.البته پسره ام ظاهرا برازنده بود

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر ماه رمضون نبود و اگر حالمون یه خورده کسل و ضعیف نبود ، من نه ماه عسل رو و نه خندوانه رو برای دیدن انتخاب نمیکردم ، چون هر دوشون به نوعی وقت تلف کنی هستن و روی چیزهای بی اساس تکیه میکنن ، از طرف دگ از هردوی این برنامه اخیرا یه چیزی دیدم که ناامید شدم ، علیخانی که فکر کرد انتن خونه ی خالست و هر جوری که عشقش میکشه عمل میکنه و به یه حدودی مقید نیست ، رامبد جوان هم که داشت اون مترجم همراه رو نفی میکرد و به سخره میگرفت ، وقتی ادم میره پای انتن و بهش اجازه حضور میدن قرار نیست که دگ حکومت کنه در تی وی ، این رفتارا خوب نیست بنظرم

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیخانی فکر میکنه میتونه راحت مردم رو ببره بخصوص اونایی که غمی رو دارن یا اشتباهی رو کردن جلوی دوربین و جو میگیردش اصا فکر شخصیت اون بنده های خدا رو نمیکنه
فکر میکنه یه مجری بسیار خاصه و بعضی وقتا اصا متوجه لحن کلام جملاتی که به کار میبره یا طرز نگاهش نیست که چقدر بی ادبانه است

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماه عسل تو سالای اولش خیلی خوب بود ولی الان حس میکنم نفس های اخرشه ...دیگه نه توش ایده ای هست نه خلاقیت تازه ای ....فقط شاید اونقد برنامش گیرا باشه که چهار نفر برای مدتی به مشکل مهمان هایی که میان تو برنامه رسیدگی کنن ...
عاشق برنامه بچه های کار پارسالش بودم که توش رضا 1 و رضا2بودن...و به علیخانی گفتن برای شما هشتصد تومن پول نیست برای ما پول زیادیه ....
امسال برنامه هاش جالب نیست ...فقط حرف و حرف ....

Uchiha Itachi

عضو جدید
اجراهای علیخانی خیلی تصنعی هستن. انگار یک ذره هم به حرف های خودش اعتقاد نداره. یادمه یک بار برنامه برای تشویق جوونا به سربازی اجرا می کرد بعد معلوم شد خودش با معافیت پزشکی سربازی رو پیچونده!!! (تفلک چقدرم مشکل پزشکی داره:biggrin:)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماه عسل برنامه خوبی است......هر چه نقد است قظعا به مجری است که با حرکات و اداهای اضافه این برنامه خوب رو دارد به حاشیه میبرد......متاسفانه امسال چند اتفاق بد افتاده.......آقای علیخانی نبایستی خیلی مسائل رو یادش برود

ع رشیدی

کاربر فعال
بعضی وقتا که ماه عسل رو میبینم یاد اون روزایی میفتم که رتبه های تک رقمی کنکور رو میاورد تو برنامه،اه هر سالم اینکارو میکردن.:razz:

dejban

عضو جدید
خخخخ

ببین چقد این برنامه سخیفه که برنامه فارسی 1 رو به این ترجیح میدم .........:biggrin:

بالا