خوبه![]()
ایشالا یکی اینجوری ازت خاستگاری کنه و تو بهش بله بدی![]()
نه خوشم نمیاد اینجوری!بائد بیاد جلوم زانو بزنه!!!خخخ

خوبه![]()
ایشالا یکی اینجوری ازت خاستگاری کنه و تو بهش بله بدی![]()
اینجوری که میترشی اتی خخخنه خوشم نمیاد اینجوری!بائد بیاد جلوم زانو بزنه!!!خخخ![]()
خخخخ بعدها پشیمون میشیبه من چه.یا زانویا هیچی!خخخخ![]()
من خودم ندیدم ولی واسم جالبه بدونم این ماجرایی که شنیدم راست بوده یا نه؟ میگن یکی از مهمونای برنامه ماه عسل به علیخانی گفت که از یه دختر خانمی خوشم میاد و میدونم اگه بهشون بگم 99 درصد بهم جواب مثبت میده ولی روم نمیشه. علیخانی که این ماجرا رو میشنوه اصرار شدید میکنه که شماره دختر خانم رو برام بگیر و بطور زنده ازش خواستگاری کن، مرد هم تو موقعیتی قرار میگیره جلو دوربین و اینکار رو میکنه و دختر خانم جواب رد میده و مردک ضایع میشه حتی وقتی علیخانی با دختر خانم صحبت کرد واسه بله گرفتن دختر جوابش منفی بود. پس از این اتفاق مهمان برنامه که آبروش جلوی دوربین رفته بود بشدت از دست علیخانی ناراحت میشه و تا پایان برنامه نه حرفی میزنه و نه هیچی وتا پایان نگاه بسیار حزن انگیزی به علیخانی میکنه. علیخانی هم که متوجه گندی که زده میشه تا اخر روش نمیشه با مهمان صحبت کنه و مشغول صحبت با سایرین میشه و زودتر از موعد با بینندگان خداحافظی میکنه!
این علیخانی چرا اینقدر پر رو شده؟ فک میکنه کیه؟ چرا با مهمونهای برنامه مثله بچه رفتار میکنه؟
اینجوری نبود...دخترخانم فرمودن قطعا علاقه دو طرفه ست ولی باید فکر کنه
ولی بد نیست علیخانی ادبیاتشو تغییر بده ...درست نیست از یه برنامه زنده واسه زیر زیرکی توهین کردن به دخترا یا تیکه انداختن استفاده کنه
هر کی اینجوری از من خاسگاری کنه بهش جواب مثبت میدم!![]()
من برنامه رو ندیدم والا از حرفای اقای مهندس اینطور فهمیدم
بزرگتری گفتن کوچکتری گفتن
مگه دختره پدر مادر نداره که اومده از خودش خواستگاری کردن !!!
چی شدید همتون!!!؟؟!... خب شما نرید تو این برنامه. نگاشم نکنید. خخخخخ
همینو بگو....انگار مجبورن نگاه کنن بعد هی بگن علیخانی بده.....برنامش بده.......خب این برنامه چند ساله داره پخش میشه...تا الان باید همه فهمیده باشن که آیا از این برنامه خوششون میاد یا نه .......وقتی نمیتونن تحمل کنن خب نگاه نکنن.......صد در صد معلومه که یه برنامه نمیتونه مورد پسند همه 70میلیون باشه....هر چند قبول دارم بعضی اوقات رفتار مجری ناپسند میشه....اما خیلی از برنامه هاش خوب بوده
اینا پدر مادر ندارن ... تو بهزیستی بزرگ شدن. قضاوتشون نکنید!
همینو بگو....انگار مجبورن نگاه کنن بعد هی بگن علیخانی بده.....برنامش بده.......خب این برنامه چند ساله داره پخش میشه...تا الان باید همه فهمیده باشن که آیا از این برنامه خوششون میاد یا نه .......وقتی نمیتونن تحمل کنن خب نگاه نکنن.......صد در صد معلومه که یه برنامه نمیتونه مورد پسند همه 70میلیون باشه....هر چند قبول دارم بعضی اوقات رفتار مجری ناپسند میشه....اما خیلی از برنامه هاش خوب بوده
دقت کنید بیشتر بینندههای برنامهاش خانمها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامهش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانمها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاستهای حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبختتر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. شده پیاز صدا سیما.
الان شما دقیقا دارین به دخترا توهین میکنین و می خوایید بگید پسرا و آقایون عقل کلن و خانوما یه مشت آدمای احساساتی هستند که نظراتشون ب هیچ دردی نمیخوره ...من نگفتم طرفدار صرف این برنامه هستم.......بعضی وقتا شده که حسابی علیه ش هم برخورد کردم........بهتره یه بار دیگه پست قبلی منو بخونید تا شاید این بار متوجه گفته های من بشید و اون رو به آمار و احتمالاتی که فقط از ذهن شما نشئت میگیره ربط ندید.....دقت کنید بیشتر بینندههای برنامهاش خانمها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامهش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانمها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاستهای حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبختتر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. کم ناراحتی داریم اینم شده پیاز صدا سیما. یکی این یکی هم اون سریال ستایش که دختره از اول تا آخرش زاری میکرد. این برنامه مناسب کشوری که در ردههای آخر شاد بودن مردم هست، نیست
اولا که شما به چه حقی به ما دخترها توهین میکنید؟؟. بعدشم آمار ازکجااوردید؟درمورد بیننده ها. اصلا هرکی دلش بخوادنگامیکنه.شاید دلیل بد اومدن خودتونم بگید بدنباشه.بدبخت تر هست؟؟. بله هس. بله بایددرعین اینکه شاکر خدا باشیم، به جز خودمون به اطراف خودمونم واقف باشیم. شما مگه نمیبینید بااین برنامه به خیلیا چه خدمات مختلفی شده؟!. یعنی این مردم نباید یه کم به جز خودشون اطراف خودشونم ببینن، هرچند خودشونم به قول شما در ناراحتی باشن؟!.