بررسی کیفیت و محتوا برنامه تلویزیونی " ماه عسل "

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه

​ایشالا یکی اینجوری ازت خاستگاری کنه و تو بهش بله بدی :D

نه خوشم نمیاد اینجوری!بائد بیاد جلوم زانو بزنه!!!خخخ

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم ندیدم ولی واسم جالبه بدونم این ماجرایی که شنیدم راست بوده یا نه؟ میگن یکی از مهمونای برنامه ماه عسل به علیخانی گفت که از یه دختر خانمی خوشم میاد و میدونم اگه بهشون بگم 99 درصد بهم جواب مثبت میده ولی روم نمیشه. علیخانی که این ماجرا رو میشنوه اصرار شدید میکنه که شماره دختر خانم رو برام بگیر و بطور زنده ازش خواستگاری کن، مرد هم تو موقعیتی قرار میگیره جلو دوربین و اینکار رو میکنه و دختر خانم جواب رد میده و مردک ضایع میشه حتی وقتی علیخانی با دختر خانم صحبت کرد واسه بله گرفتن دختر جوابش منفی بود. پس از این اتفاق مهمان برنامه که آبروش جلوی دوربین رفته بود بشدت از دست علیخانی ناراحت میشه و تا پایان برنامه نه حرفی میزنه و نه هیچی وتا پایان نگاه بسیار حزن انگیزی به علیخانی میکنه. علیخانی هم که متوجه گندی که زده میشه تا اخر روش نمیشه با مهمان صحبت کنه و مشغول صحبت با سایرین میشه و زودتر از موعد با بینندگان خداحافظی میکنه!

این علیخانی چرا اینقدر پر رو شده؟ فک میکنه کیه؟ چرا با مهمونهای برنامه مثله بچه رفتار میکنه؟

اینجوری نبود...دخترخانم فرمودن قطعا علاقه دو طرفه ست ولی باید فکر کنه
ولی بد نیست علیخانی ادبیاتشو تغییر بده ...درست نیست از یه برنامه زنده واسه زیر زیرکی توهین کردن به دخترا یا تیکه انداختن استفاده کنه

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
احسان علیخانی سوال پرسید،پسره هم خیلی راحت و صادقانه جواب داد.

کلا پسری که واقعا حسابش پاک باشه و واقعا هدفش ازدواج باشه، خیلی راحت جسارت به خرج میده و این مسئله رو با بزرگتراش مطرح میکنه.نیازی به پنهان کاری نداره.
اون آقاجونشون هم که در برنامه نشسته بود،واقعا واسه اینا مثه پدرشون میمونه.کسی که خیلی خیلی خیلی بیشتر از پدر از واقعیشون که اصلا در حقشون پدری نکرده، این حق رو به جا آورده.
به نظرم دختره هم واقعا خوب برخورد کرد.در عین حال که گفت فکر کنم،نظر مثبتشم در مورد پسره گفت.بعضیا فکر میکنن واسه کلاس گذاشتن،خوبه که ایرادای بنی اسراییلیم که شده از طرف مقابلشون بگیرن یا یه جوری با رفتارشون طرف مقابلو زیر سوال ببرن...
اما آدم هرکار کنه، خدا دلشو میبینه.از نیتش خبر داره.
آقای علیخانی هم خواست در برنامش صداقت و درستی این بچه های پاک رو نشون بده.در کنار خیلی از بچه هایی که بخاطر طرد شدن از طرف خونوادشون،متاسفانه بزهکار میشن، هستن امثال این دختر و پسر که جفتشون شاگرد اول دانشگاهن و با شناخت درست، به راحتی خواسته شونو در مورد ازدواج با بزرگترشون مطرح میکنن.دختره در همون تماس وقتی مجری پرسید چرا شما نیومدین به برنامه،گفت نیومدم که قضاوت نشم....یه جای دیگه هم گفت اگه یه روزی مادر شدم،جبران کنم واسه بچم مادری ای که در حق خودم نشد.

واقعا خیر دنیا و آخرت نصیب اون آقاجونشون بشه

مارمالات

اخراجی موقت
من این برنامه رو دیدم.
به نظرم بخش کمی از حقیقت ازدواج های تخیلی ایرانیا بود.
ازدواج هایی که در اثر فوران شهوت شکل میگیرن و در راه رسیدن به معشوقشون (خاموش کننده شهوتشون) از هیچ کاری کوتاهی نمیکنن.
از اسیدپاشی بگیر تا شیرجه از پشت بام.
بعد چندماه هم طلاق میگیرن و میرن سراغ یکی دیگه.

مشکل برنامه علیخانی این هستش که نمیتونه یک روانشناس با مطالعه بیاره و دلیل این رفتار ایرانی هارو که بیشترش ریشه در عقده های جنسی سرکوب شده داره، به طور شفاف با مردم در میان بذاره.

حالا یکی تو سریال امام علی دید، ابن ملجم با شمشیر به امام حمله میکنه.
پس فردا با شمشیر رفت تو مسجد زد تو فرق ملت، مشکل از روایت تاریخیه؟
یا مشکل از یک ملت شوت و بی فرهنگه که به دلیل نبودن مدرسه های درست و رسانه های حکومتی شستشو مغزی دهنده نتونستن پشتوانه فرهنگی قوی داشته باشن؟

ع رشیدی

کاربر فعال
اینجوری نبود...دخترخانم فرمودن قطعا علاقه دو طرفه ست ولی باید فکر کنه
ولی بد نیست علیخانی ادبیاتشو تغییر بده ...درست نیست از یه برنامه زنده واسه زیر زیرکی توهین کردن به دخترا یا تیکه انداختن استفاده کنه

این طور که mohandese.motefakker گفتن نبودا!
اره منم اصلا از طرز صحبت کردنش خوشم نیومد.یعنی چی شوهر کم پیدا میشه و ازین جو حرفا.نمیدونم این چه حرفیه که مد شده و همه تکرارش میکنن.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه راست میگه فکری به حال خودش کنه:razz:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اولا اون پسر خیلی خامی کرد .خیلی.یه جورایی جو گیر شده بود کلا.
بعدشم علیخانی فک می کنه باید همه کار کنه در مورد همه چیز نظر بده ..بابا شما بیشینی سر جات بخدا ما راضی تریم...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا پدر مادر ندارن ... تو بهزیستی بزرگ شدن. قضاوتشون نکنید!

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی شدید همتون!!!؟؟!... خب شما نرید تو این برنامه. نگاشم نکنید. خخخخخ

همینو بگو....انگار مجبورن نگاه کنن بعد هی بگن علیخانی بده.....برنامش بده.......خب این برنامه چند ساله داره پخش میشه...تا الان باید همه فهمیده باشن که آیا از این برنامه خوششون میاد یا نه .......وقتی نمیتونن تحمل کنن خب نگاه نکنن.......صد در صد معلومه که یه برنامه نمیتونه مورد پسند همه 70میلیون باشه....هر چند قبول دارم بعضی اوقات رفتار مجری ناپسند میشه....اما خیلی از برنامه هاش خوب بوده

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینو بگو....انگار مجبورن نگاه کنن بعد هی بگن علیخانی بده.....برنامش بده.......خب این برنامه چند ساله داره پخش میشه...تا الان باید همه فهمیده باشن که آیا از این برنامه خوششون میاد یا نه .......وقتی نمیتونن تحمل کنن خب نگاه نکنن.......صد در صد معلومه که یه برنامه نمیتونه مورد پسند همه 70میلیون باشه....هر چند قبول دارم بعضی اوقات رفتار مجری ناپسند میشه....اما خیلی از برنامه هاش خوب بوده

kag.kingboy

عضو جدید

والا به خدا اصلا مکیدونم چه جویه تو این مملکت حاکم شده اصلا از کسی بد بگی و عیبهاشو فقط ببینی و غر بزنی فک میکنی خیلی خفنی

بابا بابا به قول شاعر شعر نو که میگه دانه معنی بگیرد مرد عقل ننگرد مجری را گر گشت حالا هزچی >>> والا با این جوانیمون

آقا

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

دقت کنید بیشتر بیننده‌های برنامه‌اش خانم‌ها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامه‌ش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانم‌ها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاست‌های حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبخت‌تر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. کم ناراحتی داریم اینم شده پیاز صدا سیما. یکی این یکی هم اون سریال ستایش که دختره از اول تا آخرش زاری می‌کرد. این برنامه مناسب کشوری که در رده‌های آخر شاد بودن مردم هست، نیست

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کنید بیشتر بیننده‌های برنامه‌اش خانم‌ها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامه‌ش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانم‌ها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاست‌های حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبخت‌تر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. شده پیاز صدا سیما.

اولا که شما به چه حقی به ما دخترها توهین میکنید؟؟. بعدشم آمار ازکجااوردید؟درمورد بیننده ها. اصلا هرکی دلش بخوادنگامیکنه.شاید دلیل بد اومدن خودتونم بگید بدنباشه.بدبخت تر هست؟؟. بله هس. بله بایددرعین اینکه شاکر خدا باشیم، به جز خودمون به اطراف خودمونم واقف باشیم. شما مگه نمیبینید بااین برنامه به خیلیا چه خدمات مختلفی شده؟!. یعنی این مردم نباید یه کم به جز خودشون اطراف خودشونم ببینن، هرچند خودشونم به قول شما در ناراحتی باشن؟!.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدشم همش که ناراحتی نیست!. اگر ناراحت میشید پس خودتونم احساسات دارید!. اگرم نمیشید که چیکار با ناراحت شدن مردم دارسید

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کنید بیشتر بیننده‌های برنامه‌اش خانم‌ها هستند، مخصوصاً دخترها. علت انتقاد از برنامه‌ش اینه که این بابا پوپولیسته و سوار بر احساسات مردم به ویژه خانم‌ها میشه تا بیننده جذب کنه. اینکه چرا چند ساله داره پخش میشه به خاطر هم سو بودن با سیاست‌های حکومت هست، اینکه توو چهار ستون افکار ما وارد کنه که از ما بدبخت‌تر هم هست و به این یه لقمه نونی که داریم راضی و خفه بشیم. کم ناراحتی داریم اینم شده پیاز صدا سیما. یکی این یکی هم اون سریال ستایش که دختره از اول تا آخرش زاری می‌کرد. این برنامه مناسب کشوری که در رده‌های آخر شاد بودن مردم هست، نیست
الان شما دقیقا دارین به دخترا توهین میکنین و می خوایید بگید پسرا و آقایون عقل کلن و خانوما یه مشت آدمای احساساتی هستند که نظراتشون ب هیچ دردی نمیخوره ...من نگفتم طرفدار صرف این برنامه هستم.......بعضی وقتا شده که حسابی علیه ش هم برخورد کردم........بهتره یه بار دیگه پست قبلی منو بخونید تا شاید این بار متوجه گفته های من بشید و اون رو به آمار و احتمالاتی که فقط از ذهن شما نشئت میگیره ربط ندید.....

آخرین ویرایش:

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که شما به چه حقی به ما دخترها توهین میکنید؟؟. بعدشم آمار ازکجااوردید؟درمورد بیننده ها. اصلا هرکی دلش بخوادنگامیکنه.شاید دلیل بد اومدن خودتونم بگید بدنباشه.بدبخت تر هست؟؟. بله هس. بله بایددرعین اینکه شاکر خدا باشیم، به جز خودمون به اطراف خودمونم واقف باشیم. شما مگه نمیبینید بااین برنامه به خیلیا چه خدمات مختلفی شده؟!. یعنی این مردم نباید یه کم به جز خودشون اطراف خودشونم ببینن، هرچند خودشونم به قول شما در ناراحتی باشن؟!.

عالیییییییییییییییییی بببووووووووووودددددددددد

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا برخی دوستان گمان برده اند ما این جا داریم نقد کلی برنامه ماه عسل می کنیم خیر.......ما نقد برخی رفتارها و برخی حرکات میکنیم ......حرکاتی حاشیه ساز که میتواند اصل این برنامه خوب رو به حاشیه ببرد......نقد ما این است.........وگرنه کدام انسان عاقلی میتونه منکر موفقیت ماه عسل و احتیاج صدا و سیما به چنین برنامه هایی شود

بالا