بررسی کیفیت و محتوا برنامه تلویزیونی " ماه عسل "

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
برنامه خوبیه . فقط ممنون میشم وقتشو کمتر کنن :confused:

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلن میدیدم اما چندساله اصلا نمیبینم ،خیلی غصه است وهم موضوعهای تکراری
همیشه یه پیرمرد یاپیرزن دانشگاه رفته میاره
یه روز برای نیروی زمینی واین چیزاست
یه روز برای بیماری سرطان و ام اس این چیزاست
یعنی همش مشخصه وتکراری

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل از برنامه نیست.حالا اگه روزه داری رو تبلیغ میکردن همه مردم روزه میگرفتن؟ یا اگه یه آدم خیر و مدرسه ساز رو میاوردن همه مردم میرفتن مدرسه ساز میشدن؟این روش کپی برداری از این برنامه تو کارای مثبتم جواب میده؟

مصداق بارز عقل که نباشه جون در عذابه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل از برنامه نیست.حالا اگه روزه داری رو تبلیغ میکردن همه مردم روزه میگرفتن؟ یا اگه یه آدم خیر و مدرسه ساز رو میاوردن همه مردم میرفتن مدرسه ساز میشدن؟این روش کپی برداری از این برنامه تو کارای مثبتم جواب میده؟

مصداق بارز عقل که نباشه جون در عذابه
سلام علیکم.......علم روان شناسی میگه بی تاثیر نیست....البته نه روی همه

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودمم ممکنه به بعضی چیزا برنامه نقد داشته باشم ولی چشممو نمیبندم دهنمو باز کنم!... راستی چرا دیگران به درد محرومان توی جامعه توجهی ندارن و هزار تا رفتار دیگه هم ممکنه ازشون سر بزنه اونوقت یه برنامه میاد یه توجه کوچیک و گذرا حتی شده بهشون میکنه،،، بهش حمله میکنن که آی شما داری با روحیه این بچه بازی میکنی! شما داری فلان میکنی...! و خیلی چیزایی که واقعن نمیشه گفت حتی بعضیاشو!!!!!!!!!!!!!!.
اگر کسی نقدی داره به برنامه یا به رفتاری از کسی، خب کسی دستش رو نبسته...میتونه نقد محترمانه کنه و به خودشون پیامک بزنه و تماس بگیره... بگه عوامل، این رفتارتون اگه اینجوری باشه بهتره.... بعدش هم یعنی همه شما معصومید؟؟! ----- فقط اینجا تاکید کنم من کاری ندارم با کی و چی و این حرفا.... هرکی هرجای دنیا از هرجنس و نژادی از نظر من حق باشه یا بیشتر به حق متمایل باشه یا نقد بر علیهش ناحق باشه، از اون حق دفاع میکنم..... پس حواستون باشه چی فکرمیکنید و چی به زبون میارید. اولتیماتومی بود دیگه....
هرکی نگران روحیه و آبرو و وضعیت معیشتی و غیره مردمه، خب بره کمک کنه، یا خودش در هر جایگاهی که هست کارش رو درست و خدایی انجام بده....
هرکی اول خودش رو درست کرد، اونوقت حق داره نقد اونم انسانی انجام بده. نه اینکه دیگران رو به رگبار تهمت ببنده. فقطم بحثم این برنامه نیست. کلا برای هر زمینه دیگه ای دارم میگم. چون تااینجا که فهمیدم، مردمان ما خیلیاشون تو خیلی زمینه ها اینجوری ان....
خداوند میفرماید بسیاری از گمان ها گناه است.... اونم گناه کبیره.
دیگه هم حرفی نمیزنم.
ترسیدن از خدا هم خوب چیزیه. دنیا وقتی تموم بشه اونوقت حسرت اینجور افکار و اعمال خورده میشه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره ماه عسل‌ توبیخ شد/شبکه 3 تذکر گرفت

بالاخره ماه عسل‌ توبیخ شد/شبکه 3 تذکر گرفت

در پی حاشیه‌های پیش‌آمده برای دو برنامه «ماه عسل»، علی‌اصغر پورمحمدی - معاون سیما - در نامه‌ای به شبکه سه تذکر داد و خواستار توبیخ عوامل انتخاب مهمان‌های دو برنامه یادشده شد.

در متن نامه پورمحمدی به مدیر شبکه سه که عنوان «توبیخ ماه عسل، تذکر به شبکه سه» در بالای آن درج شده، آمده است:

«جناب آقای سیدغلامرضا میرحسینی
مدیر محترم شبکه سه سیما
با سلام و‌ آرزوی موفقیت
برنامه ماه عسل از برنامه‌های معنوی‌، تاثیرگذار و پرمخاطب رسانه ملی در ماه مبارک رمضان محسوب می‌شود که دست‌اندرکاران آن توانسته‌اند با تلاش چندساله اوقات خوبی را برای مردم عزیز ایران بخصوص روزه‌داران مومن فراهم کنند. اما امسال علی‌رغم جدیت جنابعالی و گروه برنامه‌ساز برای افزایش کیفیت و محتوای این برنامه و توجه ویژه‌ به انتخاب بهتر سوژه‌ها و میهمانان مناسب که نسبت به سال‌های گذشته از جذابیت و تاثیر بیش‌تری برخوردارند، متاسفانه دو برنامه و دو انتخاب غلط در ماه عسل امسال از شیرینی و شهد این زحمات کاسته است و موضوعات و مفاهیمی مطرح شده است که نه در ماه عسل که در هیچ‌یک از برنامه‌های دیگر سیما نیز جایی ندارند.

از آن‌جا که تکرار این‌گونه اشتباهات قابل اغماض نیست‌، با تذکر به جنابعالی، لازم است ضمن توبیخ عوامل آن انتخاب غلط، به نظارت موثر بر تصحیح‌، ارتقا و ادامه مسیر خوش‌سابقه این برنامه اهتمام کنید.»

برنامه «ماه عسل» با تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی قبل از افطار از شبکه سه سیما پخش می‌شود. امسال حضور برخی میهمان‌ها در این برنامه با حاشیه‌ها و انتقادهایی همراه شده است.

[h=3]الف - «ماه عسل» به دلیل دعوت از مهمانان نامناسب توبیخ شد[/h]

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از آقای پور محمدی عزیز تشکر میکنم........احسان علیخانی حقیقتا باید تجدید نظر کند

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
امشب تو اخبار شبکه 3 تو مصاحبه ای که با علیخانی شد، علیخانی در این مورد توضیح داد و در آخر به خبرنگار یه همچین چیزی گفت:
بالاخره همه تو زندگیشون یه اشتباهی می کنن، شما اشتباه نمی کنی؟
ما هم اشتباه کردیم

فیلمی هم که گذاشتید فیلم همون مصاحبه ست

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون اول گفتم که حیف این بودجه خرج همچین برنامه هایی بشه
پوزر عروس و .... واقعا جای تاسف داره
به جای اینکه اینهمه پول خرج این برنامه ها بکنن میتونن چندین نفر رو به زندگی برگردونن و کمک حالشون بشن

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
درمورددعوت اون دختر اشتباه بزرگی کرده چون سنخیتی باماه رمضون نداشت ولی درکل به خاطرشجاعتش دمش گرم.کیه که مرتکب اشتباه نشه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم.......علم روان شناسی میگه بی تاثیر نیست....البته نه روی همه
اون که مشخصه تاثیرداره.من از جنبه کارهای مثبت و منفی گفتم.اگه تاثیر نداشت مگه بیکار بودن اون همه وقت و هزینه صرف کنن واسه هیچی

بنظر من نسبت دادن این کارها به برنامه ماه عسل اصن درست نیس.خیلی برنامه های دیه ام هسن ک میشه ازشون الگو برداری کرد.

حالا اگه فردا روزی تو یه سریالی یه قتلی اتفاق بیفته از فردا هر قتلی تو کشور اتفاق افتادو باید بگم قربانی فلان فیلم؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که مشخصه تاثیرداره.من از جنبه کارهای مثبت و منفی گفتم.اگه تاثیر نداشت مگه بیکار بودن اون همه وقت و هزینه صرف کنن واسه هیچی

بنظر من نسبت دادن این کارها به برنامه ماه عسل اصن درست نیس.خیلی برنامه های دیه ام هسن ک میشه ازشون الگو برداری کرد.

حالا اگه فردا روزی تو یه سریالی یه قتلی اتفاق بیفته از فردا هر قتلی تو کشور اتفاق افتادو باید بگم قربانی فلان فیلم؟؟

سلام........این مسائل در قبال برنامه هایی مطرح میشه که پر مخاطب و پر بیننده باشه.....به هر حال برنامه ای که پر بیننده میشه بایستی درک کنه بیشتر بایستی حواشی رو کنترل کنه.......وگرنه خدایی نرده همین حواشی سبب خارج شدنش از ریل میشه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
امشب تو اخبار شبکه 3 تو مصاحبه ای که با علیخانی شد، علیخانی در این مورد توضیح داد و در آخر به خبرنگار یه همچین چیزی گفت:
بالاخره همه تو زندگیشون یه اشتباهی می کنن، شما اشتباه نمی کنی؟
ما هم اشتباه کردیم

فیلمی هم که گذاشتید فیلم همون مصاحبه ست
فیلم دوم بله.........ولی فیلم اول خیر.....سلام

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
درمورددعوت اون دختر اشتباه بزرگی کرده چون سنخیتی باماه رمضون نداشت ولی درکل به خاطرشجاعتش دمش گرم.کیه که مرتکب اشتباه نشه

سلام........بله .......همه آدم ها اشتباه میکنند.......ولی جای تاسف است تا توبیخ نشیم انتقادات مردم رو بی ارزش بخوانیم.......ماجرا مثل این است که یک نفر کار خلافی کند ......قبل اینکه بازداشت شود....توبه کند....فرقش با فردی که وقتی بازداشت شد اون وق یادش بیفتد به توبه......آیا آن توبه به اندازه توبه اول ارزش دارد؟
این تذکر رو دلسوزانه بارها به احسان علیخانی داده بودیم.......ایشون صرفا مجری است.........نظرات شخصیشو بای بذاره یه جای دیگه

حرفی با احسان علیخانی/ماه عسل را به کاممان تلخ نکن!

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
پوزر عروس جز واقعیت های جامعه ماست!!وقتی همچین شغلی هست و اینچنین درامدی هم داره!همه هم میدونن چنین شغلی هایی رو!دیگ چرا واقعیت های جامعه رو نمخوان بپذیرن!!!!!:cool:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به عروس میگن چجوری فیگور بگیره!:D

خب به نظر شما تمجید این شغل به عنوان یکی از شغل های متفاوت خانم ها.......پسندیده است؟.......آن هم در صدا و سیمایی که بایستی دانشکده تعلیم و تربیت با توجه به موازین ادیان الهی و اخلاقیباشد

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
دقیقا دلیل تذکرا چی بودن؟
اینکه گفتن بخاطر دو مهمان مونده کدوم مهمونا؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
1- تجلیل و تمجید از پوزر عروس
2- نمجید و تجلیل از مردی که به خاطر اثبات دوست داشتن زنی خودش رو از چند طبقه ساختمان پرت کرده بود پایین.

خیلی ممنون
مورد دوم رو نمیدونستم
;)

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب به نظر شما تمجید این شغل به عنوان یکی از شغل های متفاوت خانم ها.......پسندیده است؟.......آن هم در صدا و سیمایی که بایستی دانشکده تعلیم و تربیت با توجه به موازین ادیان الهی و اخلاقیباشد

اولا بگم من کلا از اقای علیخانی و برنامه ش زیاد خوشم نمیاد
دوما هم من هیچ طرفداری ازاین شغلها نمیکنم!وکاریم به مزایا و معایبشم ندارم

ولی بگم ک: اصلا هییییچ تمجیدی در کار نبوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط بعنوان شغلی ک الان توو جامعه هست مطرح شد!!..حالا اگ بعضی ها قبول واقعیت های جامعه براشون سخته دیگ مشکل برنامه نیست!

9356769

عضو جدید
پوزر عروس معنیش چیه؟؟!!:surprised:

این خانوما که معمولا دو نفر هستن تو عروسی های مختلط و باغ تالار بیشتر هستن ............. زمانی که مثلا عروس از ماشین پیاده میشه انتهای لباس عروس رو میگیره یه چیزی مثل ساق دوش هایی که بغل داماد هستن..........بعضی مواقع هم تو حین عروسی اول با ساق دوش های داماد میرصن و یه نمایش چهار نفره اجرا میکنن............

واسه این برنام زیاد خوب نبود......... ولی این دلیل نمیشه که بگیم برنامه خیلی بده...... به نظر من اجرای احسان علیخانی خوبه ............یه اجرای متفاوت از بقیه ی مجری ها داره که صرفا فقط چند تا سوال میپرسن ...........همونطور که بعضی از سال ها که مجری این برنامه علیخانی نبود برنامه زیاد جذابیت نداشت و کسی زیاد برنامه رو تماشا نمی کرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پوزر عروس معنیش چیه؟؟!!:surprised:

یک جورایی میشود مدل لباس عروس........متاسفانه برخی افراد بی اخلاق بعد اینکه این خانم عکس هاش رو از شبکه های اجتماعی حذف کرد....عکس های بی حجاب و ناپسند در محافل عمومی رو که ابتدای امر خودش عمومی کرده بود.......دوباره بازنشر کردن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دقیقا دلیل تذکرا چی بودن؟
اینکه گفتن بخاطر دو مهمان مونده کدوم مهمونا؟
یکی از دلایل تذکر در فیلم هست........مشکل در یک بعد مهمانان هستند و در بعد دیگر اظهار نظرهای شخصی تاسف آور آقای علیخانی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط مدیر شبکه 3 تذکر گرفت و عوامل انتخاب اون 2 برنامه توبیخ شدن.
هیچ کس دیگری توبیخ نشد

خب گفته شده عوامل آن انتخاب ..........عوامل انتخاب بدون هماهنگی با تهیه کننده وارد برنامه نمیشوند.........و اگر علیخانی توبیخ نشده بود......یا به واقع مجموعه ماه عسل در این باره پاسخ نمیداد و نمی گفت.....به هر حال ما هم گاهی اشتباه میکنیم.....به فیلمی که پاسخ ایشون بعد توبیخ است دقت فرمائید

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک جورایی میشود مدل لباس عروس........متاسفانه برخی افراد بی اخلاق بعد اینکه این خانم عکس هاش رو از شبکه های اجتماعی حذف کرد....عکس های بی حجاب و ناپسند در محافل عمومی رو که ابتدای امر خودش عمومی کرده بود.......دوباره بازنشر کردن

مدل آرایش عروسه..دیدمش :Dی مدت حذف میکرد دوباره میذاشت حالا دوستان لطف کردن کارشو راحت کردن:D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این قسمت رو ندیدم!.
پارسال از اوردن فوتبالیستاش خوشم نیومد.
وگرنه دیگه کلا اصلا برنامه بدی نیست که بخوایم به یه دست آویز بهش حمله کنیم.

بالا