بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
بچه ها سوال 97 داره میگه کدام فضا هنگام بحران تبدیل یه چند عملکردی نمیشه!یعنی تنها متروئه که نمیشه چند عملکردیش کرد!فک کنید مرکز خرید پره مغازست !میشه هر مغازه رو به یه خانواده به صورت اتاق اتاق تبدیل کردو اختصاص داد!مترو آخه میخان کجاشو غرفه غرفه و اتاق اتاق کنن؟!!!تنها گزینه متروئه !

اخه مرکز خرید که جای دولتی نیس که پناهگاه بکننش :| بعدشم اصولا مرکز خریدا دیوارای شیشه ای دارن منظورم اینه که شیشه داخلش زیاد به کار رفته در مواقع بحرانی مثلا زلزله احتمال شکستن شیشه ها رو سر ملت هست. این بود تحلیل من.. من زدم مرکز خرید :دی

مارال 110

عضو جدید
بچه ها من هیچی نزدم چون گفتم مترو هم میتونه پناهگاه بمباران یا اینجور چیزا باشه

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه مرکز خرید که جای دولتی نیس که پناهگاه بکننش :| بعدشم اصولا مرکز خریدا دیوارای شیشه ای دارن منظورم اینه که شیشه داخلش زیاد به کار رفته در مواقع بحرانی مثلا زلزله احتمال شکستن شیشه ها رو سر ملت هست. این بود تحلیل من.. من زدم مرکز خرید :دی
ببین موقع بحرانی به نظرم یعنی بعد وقوعه حادثه !مثلا مثه زلزله ی بم که اتفاق افتاد ...میشد مردمو چپوند تو مترو؟اونم بدونه هیچ تقسیم بندیه فضاییه درست !چون همش یه ایستگاهه دیگه در هر فاصله ای...اونم به صورته خطی و فضای مرده!یا مثلا یه جایی مثه الماس شرقه مشهد یه مرکز خریده دیگه میتونه یه جای فوق العاده باشه واسه اینجور مواقع !بعدم دولت و غیره دولت نداره !مردم دنبال پناهن به دولتو غیر دولت کاری ندارن!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم ...این نگفته پناهگاه !گفته تبدیل به فضای چند عملکردی!یعنی انقد فضایه درست درمونی باشه که بشه تقسیمش کرد!نه یه فضای باریکه خطی با اون همه پله !فک کن پیرمرد و بچه بخان برن اونجا نابود میشن زیره دست و پا !همه اونجا دفن میشن!

amircowboy

عضو جدید
اینم تاریخایی که زدم

61-4
62-3
63-
64-2
65-
66-1
67-
68-3
69-1
70-1
71-
72-
73-3
74-
*75-4
76-4
77-
78-
79-
80-
81-1
82-3
83-
84-3
85-
86-
87-
88-1
89-
90-3

*FARZAN*

کاربر ممتاز
ببین موقع بحرانی به نظرم یعنی بعد وقوعه حادثه !مثلا مثه زلزله ی بم که اتفاق افتاد ...میشد مردمو چپوند تو مترو؟اونم بدونه هیچ تقسیم بندیه فضاییه درست !چون همش یه ایستگاهه دیگه در هر فاصله ای...اونم به صورته خطی و فضای مرده!یا مثلا یه جایی مثه الماس شرقه مشهد یه مرکز خریده دیگه میتونه یه جای فوق العاده باشه واسه اینجور مواقع !بعدم دولت و غیره دولت نداره !مردم دنبال پناهن به دولتو غیر دولت کاری ندارن!

من نظرمو گفتم :| مترو هم در مواقع جنگ که "بحرانی" هستش میشه پناهگاه نه مرکز خرید

حالا ما این همه بحث میکنیم آخر سازمان سنجش ی چی دیگه میگه :biggrin:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه باید معلوم شه بحران چیه
واسه مثال تو بحرانی مثل سیل و زلزله قطعا مترو بدترین جا میشه البته مقاوت مترو در برابر زلزله مناسبه ولی به خاطر دسترسی های محدودی که زودتر مسدود میتونه بشه خب کاملا رد میشه
تو بحرانی مثل جنگ هم خب فروشگاه بدترین جاس!مترو بهترین جا!
این سوالارو چطوری طرح میکنن اخه!!
اخر سرم دیدی سنجش زده نه سوپرمارکت سرکوچه جواب بود!!والا!:eek:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم مترو زدم اینو ;)

*FARZAN*

کاربر ممتاز
واسه مثال تو بحرانی مثل سیل و زلزله قطعا مترو بدترین جا میشه البته مقاوت مترو در برابر زلزله مناسبه ولی به خاطر دسترسی های محدودی که زودتر مسدود میتونه بشه خب کاملا رد میشه

آره واقعا باید نوع بحران رو مشخص میکردن...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو صورت سوال میگه کدوم تبدیل به فضای چند عملکردی نمیشه !همینش مهمه!
مثه مسجد که میشه چادر زد وسطش زنونه مردونش کرد !

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها میشه بازم جوابای تاریختون بگید؟؟؟من خیییلی گیر کردم توی این تاریخ:confused:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو صورت سوال میگه کدوم تبدیل به فضای چند عملکردی نمیشه !همینش مهمه!
مثه مسجد که میشه چادر زد وسطش زنونه مردونش کرد !
بازم نمیشه با قطعیت گفت خوب همون تو مترو هم چادر میزینم خب!
منم زدم مترو
ولی سوالش استاندارد نبود.مترو به خاطر سیستم محوری فضاییش فک نکنم بشه چن عملکردی بشه

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه بازم جوابای تاریختون بگید؟؟؟من خیییلی گیر کردم توی این تاریخ:confused:
61-4
62-3
66-4
68-3
69-1
70-4
71من سروستان زدم گویا خسرو درسته!
72-1
75-2
77-1
81-1
83-4
84-3
85-3
89-1
90-2
اینارو من تا جایی که عقلم یاری میکنه درسته !

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم زدم مترو
ولی سوالش استاندارد نبود.مترو به خاطر سیستم محوری فضاییش فک نکنم بشه چن عملکردی بشه
دقیقا بحث محوریتشه که نمیشه تبدیل به چند عملکردیش کرد!

dreaamlaand

عضو جدید
نوشته اصلي بوسيله aozita http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png اون سوال مداد تراشو ذوزنقرو زدم اخه گفته بود از راست به چپ اگه بخایم بتراشیم....منم اونیو زدم که سمت چپش بزرگتر بود.......وای تحلیلاتونو خوندم خیلی نا امید شدم از خودمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif...تحلیل من این بود اونی که سمت چپش باز تره دعوت کنندگیشم بیشتره....یعنی ورودی گوچیک بعد بزرگ میشهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif...........

منم همونو زدم:confused:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم زدم مترو
منظورم از چادر زدن وسطه مسجد...یه نوع پارتیشن بندیه !مثه یه فضای اداری با یه پلان باز که میشه با پارتیشن تبدیلش کرد به یه سری فضای خصوصی...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظرمو گفتم :| مترو هم در مواقع جنگ که "بحرانی" هستش میشه پناهگاه نه مرکز خرید

حالا ما این همه بحث میکنیم آخر سازمان سنجش ی چی دیگه میگه :biggrin:
عزیزمی ...الان سنجش میزنه باشگاه ورزشی...:biggrin:
ولی دوستان با توجه به بقیه گزینه هام میشه سنجید مثلا پلان یه باشگاه یا یه اردوگاه یا یه مرکز خرید کم پیش میاد خطی باشه .بیشتر این فضاها پلان مرکز گرا دارن .بجز مترو که خطیه وفضای محدودی داره در هر ایستگاه ...اینا رو من فقط براساس استدلاله خودم میگم هاااا

mamadagha1390

عضو جدید
منم زدم مترو

دوست عزیز اگر دقت کرده باشید تونل مترو ها رو با بلوک های سیمانی پیش ساخته بسیاز محکم میسازند.
بنظر میاد یک فروشگاه بیشتر جزئیاتی داره که ممکنه اتفاقی برای مردم درست کنه(افتادن روی سر مردم یا آتش سوزی)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگر دقت کرده باشید تونل مترو ها رو با بلوک های سیمانی پیش ساخته بسیاز محکم میسازند.
بنظر میاد یک فروشگاه بیشتر جزئیاتی داره که ممکنه اتفاقی برای مردم درست کنه(افتادن روی سر مردم یا آتش سوزی)
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا خواهشا سوالو بخونید!سوال نمیگه کدوم واسه پناهگاه مناسب نیست !سوال میگه کدام فضا هنگام بحران قابلیته تبدیل به چند عملکرد رو نداره!

mamadagha1390

عضو جدید
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا خواهشا سوالو بخونید!سوال نمیگه کدوم واسه پناهگاه مناسب نیست !سوال میگه کدام فضا هنگام بحران قابلیته تبدیل به چند عملکرد رو نداره!
خوب باز هم مرکز خرید نمیشه.
هر بحرانی که پیش بیاد مرکز خرید رو نمیتونن بیان خالی کنن ،بعد استفاده کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.