دستتون درد نکنه حداقل تکلیفه آدمو روشن میکنید![]()
گزینه 1 میشد دیگه آره؟؟؟منم اشتباها 3 زدم...
دستتون درد نکنه حداقل تکلیفه آدمو روشن میکنید![]()
1 میشهگزینه 1 میشد دیگه آره؟؟؟منم اشتباها 3 زدم...
اووهومممگزینه 1 میشد دیگه آره؟؟؟منم اشتباها 3 زدم...
بیا ساندیس -کیک رو بکن پیتزا حتما قبول میشیواقعا؟؟؟؟یعنی میشه امید داشت؟؟؟وااایییی چه خوب میشه اگه اینجوری باشه...خدایاااا به نذر همیشم قسمت میدم ک این اتفاق خوب بیوفته...مثل همیشه بهم لطف کن.....
بیا ساندیس -کیک رو بکن پیتزا حتما قبول میشی
اگه پیتزا ندی قبول نمیشیاااااااا
ممنون گلم...طراحیه برام خیلی مهم بود واسه همین ناراحت شدممبارکه عزیزممممناراحتیت واسه چیه 2 تاشو که قبول شدی؟!!!!!خوش به حالتون من که باید تا 3 سال دیگه صبر کنم
![]()
واقعا؟؟؟؟یعنی میشه امید داشت؟؟؟وااایییی چه خوب میشه اگه اینجوری باشه...خدایاااا به نذر همیشم قسمت میدم ک این اتفاق خوب بیوفته...مثل همیشه بهم لطف کن.....
نخیرم تا وقتی که متنه قشنگه پایینه تاپیکه تورو زمزمه میکنه نیازی به دادنه پیتزا و ساندویچ نداره همینطوریشم قبولی عارفه جونمبیا ساندیس -کیک رو بکن پیتزا حتما قبول میشی
اگه پیتزا ندی قبول نمیشیاااااااا
ممنون گلم...طراحیه برام خیلی مهم بود واسه همین ناراحت شدم
اگه 49 شدی حتما اعتراض کن معمولا قبول میکنن
منم برا طراحی اعتراض میکنم ببینم چی میشه
خیر....نذرم کیک و ساندیس نی...خیلی کمه...اما بهش بد اعتقاد دارم...یعنی قبل هر کاری اونو انجام میدم انگار راه برام باز میشه...برخلاف قیافم اما کلا آدمیم ک میگم اگه آدم به چیزی نمیرسه...تقصیر خدا نیست خودش یه جا یه اشتباهی انجام داده و مسببش خودشه...ولی اگه به چیزی میرسه...لطف خداست ک شامل حالش شده و بهش نیرو داده تا تلاش کنه و به اون چیزی ک میخواد برسه....
نخیرم تا وقتی که متنه قشنگه پایینه تاپیکه تورو زمزمه میکنه نیازی به دادنه پیتزا و ساندویچ نداره همینطوریشم قبولی عارفه جونم![]()
یکیو میشناسم پارسال با 48 یا 49 پارسال طراحی عمران قبول شد... نگران نباش احتمالش زیاده قبول شی
خیلی آدمهای بدی هستید...تا چشتون دراآد ک من خوب موندم...
من ناپیوسته بودم 10 ماه زودتر تونستم امتحان بدم...وگرنه باید سال بعد شرکت میکردم...خواستم امسال کلکش کوتاه بشه...حالا میگن اگه اعتراض کنی چون 49 شدی امکان داره ک قبول کنند...
وااای یعنی اگه قبول بشم...روز اسکیس ارشد به همه بچه های باشگاه کیک ساندیس میدم....![]()
مگه بچه های ناپیوسته زودتر میتونن تو ازمون طراحی-نظارت-اجرا شرکت کنن؟؟چقدر.میشه دقیق بگی؟؟مرسی
من موضوع طرحم جنگلبانی بود واسه همینم نزدیک 3 هفته تو شهر رضوانشهر بودم (استان گیلان) اقتصاد این شهر مشخصا جنگل و چوبه چراکه کارخونه ی چوکای تالش(صنایع چوب و کاغذ ایران) تو این شهرهگفت بسته بندی میشه...دلیل خاصی نیورد...اما گفت قراره کالا از روستا خارج بشه اما مشخص نیست ک همون موق میخواد خارج بشه یا نه...و اینکه ممکنه همونجا بخواد بین شهرها توریع بشه پس باید یه جا بسته بندی بشه و بعدش بسته به ماشین های باربری ک میاد اونو بار بزنن...حالا میحواد چوب باشه یا تولیدات چوبی...گاهی ممکنه به دلایل جوی انتقال مناسب نباشه و به تاخیر بیوفته یا اون جاده ک این همه دوستان عرض ادب میکنند سیل بیاد مسدود بشه در نتیجه نیاز به یه فضای انبارداری هم هست...
من موضوع طرحم جنگلبانی بود واسه همینم نزدیک 3 هفته تو شهر رضوانشهر بودم (استان گیلان) اقتصاد این شهر مشخصا جنگل و چوبه چراکه کارخونه ی چوکای تالش(صنایع چوب و کاغذ ایران) تو این شهره
تو این کارخونه که متولّیه استحصال از چنگله مهمترین هدف برداشت چوب و انتقالش به نکاچوب مازندرانه و برای راحت کردن امر انتقال اومدن راهی ترانزیتی و اختصاصی موسوم به جاده بین الملل احداث کردن در نظر داشته باشید که صنایع بسته بندی مربوط به بخشهای پایین دستیه تولید چوبه مثل کاغذ یا مبلمان و نه جایی که برداشت چوب مهمه...و اقای عسگری در اشتباهه...هر چند اگه طراح سوال امثال اقای عسگری باشند همچین چیزیم بعید نیس....
عزیزم...والا نمیتونم دقیق بگم اما میانگینت 22 تقریبا.....سلام عارفه جون ،سر امتحان بد جوری تمرکزمو از دس داده بودم با این درصدا آیا مجاز میشم ؟با چه رتبه ای؟زبانم ضعیفه3 فن 20تاریخ40درک25منظر20
ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
بگید معمار باشی بیاد
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
یار جمع میکنیم
من یار نمی خواهم همین که سنجش با منه کافیه ... تازه من هنوز سر شرطی که بستم هستم!!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
یعنی من تو رو ببرم آی حال میدهمن یار نمی خواهم همین که سنجش با منه کافیه ... تازه من هنوز سر شرطی که بستم هستم!!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
یعنی من تو رو ببرم آی حال میده
کیف میکنما
یه سوال بودتو یه آپارتمان که فضای خصوصی و عمومی دارهگفته بود وردی از کدوم سمت باید باشهپویان منم بازی...موضوع شرط رو بگید ببینم حق با کدوم یکی از دوستان گرامی هست...به اون جبهه بپیوندم....
من به جوابم مطمئنم مهندسپویان من که مشخص کردم چکار میکنم اگه باختم !!! تو چه کار می کنی ؟؟؟
ججججججججججججججججج میشهیه سوال بودتو یه آپارتمان که فضای خصوصی و عمومی دارهگفته بود وردی از کدوم سمت باید باشه
من میگم الف میشد
معمار باشی میگه ج
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |