بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا؟؟؟؟یعنی میشه امید داشت؟؟؟وااایییی چه خوب میشه اگه اینجوری باشه...خدایاااا به نذر همیشم قسمت میدم ک این اتفاق خوب بیوفته...مثل همیشه بهم لطف کن.....
بیا ساندیس -کیک رو بکن پیتزا حتما قبول میشی
اگه پیتزا ندی قبول نمیشیاااااااا

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

خیر....نذرم کیک و ساندیس نی...خیلی کمه...اما بهش بد اعتقاد دارم...یعنی قبل هر کاری اونو انجام میدم انگار راه برام باز میشه...برخلاف قیافم اما کلا آدمیم ک میگم اگه آدم به چیزی نمیرسه...تقصیر خدا نیست خودش یه جا یه اشتباهی انجام داده و مسببش خودشه...ولی اگه به چیزی میرسه...لطف خداست ک شامل حالش شده و بهش نیرو داده تا تلاش کنه و به اون چیزی ک میخواد برسه....

memare iran

عضو جدید
مبارکه عزیزمممم :gol: ناراحتیت واسه چیه 2 تاشو که قبول شدی؟!!!!!خوش به حالتون من که باید تا 3 سال دیگه صبر کنم :(
ممنون گلم...طراحیه برام خیلی مهم بود واسه همین ناراحت شدم

واقعا؟؟؟؟یعنی میشه امید داشت؟؟؟وااایییی چه خوب میشه اگه اینجوری باشه...خدایاااا به نذر همیشم قسمت میدم ک این اتفاق خوب بیوفته...مثل همیشه بهم لطف کن.....

اگه 49 شدی حتما اعتراض کن معمولا قبول میکنن
منم برا طراحی اعتراض میکنم ببینم چی میشه

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیرم تا وقتی که متنه قشنگه پایینه تاپیکه تورو زمزمه میکنه نیازی به دادنه پیتزا و ساندویچ نداره همینطوریشم قبولی عارفه جونم:w42:

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون گلم...طراحیه برام خیلی مهم بود واسه همین ناراحت شدم

اگه 49 شدی حتما اعتراض کن معمولا قبول میکنن
منم برا طراحی اعتراض میکنم ببینم چی میشه

آره 49 شدم...حتما فردا میرم نظام مراحلشو دقیق میپرسم...میام اینجا هم میگم شاید به درد شما هم خورد....
تازه فردا داشتم میرفتم وامی ک به اسمم افتاده بود رو از نظام بگیرم...قسمت شد نتایجم همزمان باهاش بیاد...:D

mrabie

عضو جدید
خیر....نذرم کیک و ساندیس نی...خیلی کمه...اما بهش بد اعتقاد دارم...یعنی قبل هر کاری اونو انجام میدم انگار راه برام باز میشه...برخلاف قیافم اما کلا آدمیم ک میگم اگه آدم به چیزی نمیرسه...تقصیر خدا نیست خودش یه جا یه اشتباهی انجام داده و مسببش خودشه...ولی اگه به چیزی میرسه...لطف خداست ک شامل حالش شده و بهش نیرو داده تا تلاش کنه و به اون چیزی ک میخواد برسه....

یکیو میشناسم پارسال با 48 یا 49 پارسال طراحی عمران قبول شد... نگران نباش احتمالش زیاده قبول شی

arefeh

کاربر ممتاز
نخیرم تا وقتی که متنه قشنگه پایینه تاپیکه تورو زمزمه میکنه نیازی به دادنه پیتزا و ساندویچ نداره همینطوریشم قبولی عارفه جونم:w42:

واقعا عزیزم...هیچ جایی خدا منو تنها نزاشته...اما بعضی جاها خیلی پست گیری کردم...امیدوارم منو ببخشه...:(

arefeh

کاربر ممتاز
یکیو میشناسم پارسال با 48 یا 49 پارسال طراحی عمران قبول شد... نگران نباش احتمالش زیاده قبول شی

واااااااااااای ک چه دوستای خوبی دارم...مرسی مرسی مرسی ک هستید مرسی ک اینقدر خوبید و به ادم امید میدید...ممنون:gol::gol::gol::gol:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی آدمهای بدی هستید...تا چشتون دراآد ک من خوب موندم...
من ناپیوسته بودم 10 ماه زودتر تونستم امتحان بدم...وگرنه باید سال بعد شرکت میکردم...خواستم امسال کلکش کوتاه بشه...حالا میگن اگه اعتراض کنی چون 49 شدی امکان داره ک قبول کنند...
وااای یعنی اگه قبول بشم...روز اسکیس ارشد به همه بچه های باشگاه کیک ساندیس میدم....:)

مگه بچه های ناپیوسته زودتر میتونن تو ازمون طراحی-نظارت-اجرا شرکت کنن؟؟چقدر.میشه دقیق بگی؟؟مرسی

arefeh

کاربر ممتاز
مگه بچه های ناپیوسته زودتر میتونن تو ازمون طراحی-نظارت-اجرا شرکت کنن؟؟چقدر.میشه دقیق بگی؟؟مرسی

نه...میان از سنوات استفاده میکنند...اونم فقط برای نظارت و اجرا...برای طراحی حتما باید از مدرک لیسانست 3 سال گذشته باشه...
من سال 86 کاردانی گرفتم و سال 90 فارغ التحصیل کارشناسی...یعنی 4 سال وقفه افتاد...توووی نظام منبعی هست ک میگه به ازای هر 5 سال شما میتونی 1 سال از 3 سالی ک باید از دوره کاردانیت بگذره کسر بشه....مال من 4 سال بود به تناسب بردن 10 ماه کسر کردن...در نتیجه با 2 سال و 2 ماه از مدرک کارشناسیم من میتونستم امسال تنها نظارت و اجرا را امتحان بدم...
طراحی سال بعد ایشالله...
از مدیر محترم واقعا معذرت میخوام...جای این جواب نبود ک توووی این تاپیک بزارم...معذرت میخوام از مدیر...شرمنده

cna12

عضو جدید
گفت بسته بندی میشه...دلیل خاصی نیورد...اما گفت قراره کالا از روستا خارج بشه اما مشخص نیست ک همون موق میخواد خارج بشه یا نه...و اینکه ممکنه همونجا بخواد بین شهرها توریع بشه پس باید یه جا بسته بندی بشه و بعدش بسته به ماشین های باربری ک میاد اونو بار بزنن...حالا میحواد چوب باشه یا تولیدات چوبی...گاهی ممکنه به دلایل جوی انتقال مناسب نباشه و به تاخیر بیوفته یا اون جاده ک این همه دوستان عرض ادب میکنند سیل بیاد مسدود بشه در نتیجه نیاز به یه فضای انبارداری هم هست...
من موضوع طرحم جنگلبانی بود واسه همینم نزدیک 3 هفته تو شهر رضوانشهر بودم (استان گیلان) اقتصاد این شهر مشخصا جنگل و چوبه چراکه کارخونه ی چوکای تالش(صنایع چوب و کاغذ ایران) تو این شهره
تو این کارخونه که متولّیه استحصال از چنگله مهمترین هدف برداشت چوب و انتقالش به نکاچوب مازندرانه و برای راحت کردن امر انتقال اومدن راهی ترانزیتی و اختصاصی موسوم به جاده بین الملل احداث کردن در نظر داشته باشید که صنایع بسته بندی مربوط به بخشهای پایین دستیه تولید چوبه مثل کاغذ یا مبلمان و نه جایی که برداشت چوب مهمه...و اقای عسگری در اشتباهه...هر چند اگه طراح سوال امثال اقای عسگری باشند همچین چیزیم بعید نیس....

دانشه

عضو جدید
سلام عارفه جون ،سر امتحان بد جوری تمرکزمو از دس داده بودم با این درصدا آیا مجاز میشم ؟با چه رتبه ای؟زبانم ضعیفه3 فن 20تاریخ40درک25منظر20

arefeh

کاربر ممتاز
من موضوع طرحم جنگلبانی بود واسه همینم نزدیک 3 هفته تو شهر رضوانشهر بودم (استان گیلان) اقتصاد این شهر مشخصا جنگل و چوبه چراکه کارخونه ی چوکای تالش(صنایع چوب و کاغذ ایران) تو این شهره
تو این کارخونه که متولّیه استحصال از چنگله مهمترین هدف برداشت چوب و انتقالش به نکاچوب مازندرانه و برای راحت کردن امر انتقال اومدن راهی ترانزیتی و اختصاصی موسوم به جاده بین الملل احداث کردن در نظر داشته باشید که صنایع بسته بندی مربوط به بخشهای پایین دستیه تولید چوبه مثل کاغذ یا مبلمان و نه جایی که برداشت چوب مهمه...و اقای عسگری در اشتباهه...هر چند اگه طراح سوال امثال اقای عسگری باشند همچین چیزیم بعید نیس....

بابااااا شایعه نکنید....من فقط خواستم جواب خودم درست باشه جلو دوستان کم نیارم:D...نمیدونم جواب درست چیه؟؟؟ولی ایشالله همون انبار و بسته بندیه....;)

arefeh

کاربر ممتاز
سلام عارفه جون ،سر امتحان بد جوری تمرکزمو از دس داده بودم با این درصدا آیا مجاز میشم ؟با چه رتبه ای؟زبانم ضعیفه3 فن 20تاریخ40درک25منظر20
عزیزم...والا نمیتونم دقیق بگم اما میانگینت 22 تقریبا.....
من پارسال میانگینم حدود 25-26 بود و رتبه ام 3400 شد...یعنی لب مرز قبولی روزانه و غیرانتفاعی...مهم اینه ک مجاز بشی...یکی از دوستان خودم رتبش مثل من بود سال قبلش اسکیس نزدیک 50 زد...تونست غیرانتفاعی رامسر اگه اشتباه نکنم قبول بشه...
پس ایشالله در درجه اول مجاز بشی و دوم حتما حتما حتما مجاز شدی با هر رتبه ای اسکیس رو فراموش نکن برو آزمایشی امتحان بده....مطمئن باش برات مفیده....

arefeh

کاربر ممتاز
بچه هاااااا...امرووووووووووووز...میفهیمیم چیکار کردیم...آیا درصدامون واقعی بوده یا نه...من امیدوارم هممون امروز راضی باشیم...نمیگم بشکن و برقض راه بندازیم ...اما هممون منطقی باشه اون چیزی ک فکر میکردیم باشهه.....ایشالله
امروز همه دوستان خبرهای خوشی بدن...برای ما هم دعا کنید....:gol::gol::gol:

معمارباشی

عضو جدید
Re: بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
بگید معمار باشی بیاد
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
یار جمع میکنیم

من یار نمی خواهم همین که سنجش با منه کافیه ... تازه من هنوز سر شرطی که بستم هستم!!!!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کلید سوالا را دارین؟سازمان سنجش چرا نذاشته ؟ کی میاد رو سایت؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان منم بازی...موضوع شرط رو بگید ببینم حق با کدوم یکی از دوستان گرامی هست...به اون جبهه بپیوندم....
یه سوال بودتو یه آپارتمان که فضای خصوصی و عمومی دارهگفته بود وردی از کدوم سمت باید باشه
من میگم الف میشد
معمار باشی میگه ج

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرط بندی حرام می باشد من بازی نمیکنم :)
چرا کلیدا نمیاد پس

وضعیت
موضوع بسته شده است.